• Wanneer de Poolse Elena Cesarz van de dood gered wordt door de jonge, Britse soldaat Styles realiseerd ze zich pas echt dat de tweede wereldoorlog aan de gang is. De twee raken aan de praat, kletsen wat af en zien in dat ze heel wat gemeen lijken te hebben. Pas als Harry opgeroepen wordt voor een nieuwe missie merkt Elena dat ze echt gedoemd is om voor altijd alleen te blijven, maar de twee beloven elkaar brieven te schrijven, om zo toch nog dicht bij elkaar te zijn en hun relatie tot stand te houden.

    Wat ze beiden maar al te goed weten is dat beiden hun levens niet veilig zijn. Met één verkeerde stap kan alles voorgoed veranderen. Zijn de geliefde sterk genoeg om de afstand en tijd te overleven?


    Oké, hai guys. Aangezien ik duidelijk teveel fantasie heb, had ik weer een nieuw verhaalidee. Het is geïnspireerd op Dear John, wat je er misschien uit kan leiden, maar ik ga het mijn eigen maken en er een originele draai aan proberen te geven – hopelijk, hihi. Goed, ik heb dus een aantal personages nodig en vroeg me af of jullie deze in konden vullen?

    Nodig
    # Soldaten uit verschillende landen
    # Beste vriendin Elena, tevens verpleegster in opleiding
    # Verpleegsters in opleiding. Dit zijn Poolse meisjes!
    # Inwoners van het dorp
    # Overig, kies maar iets uit, wees origineel en denk aan de tijd waarin het afspeelt!

    Invullen
    Voornaam, bijnaam:
    Achternaam: Als je uit Polen komt, geen Engelse achternaam aub. Gebruik eventueel Google Translate.
    Volledige naam:
    Leeftijd, geboortedatum: Je kunt pas soldaat zijn vanaf je achttiende!
    Nationaliteit, geboorteplaats: Pools, Engels, Duits, Amerikaans, Canadees? Wees origineel, maar denk wel aan de tijd waar het zich afspeelt.
    Religie, familie: Denk hier vooral aan dat het zich afspeelt tijdens de tweede wereldoorlog, ik heb zowel Joodse mensen als Katholieken nodig, enz.
    Karakter: Niet iedereen is goed, lief, etc. Iedereen heeft zo zijn minpunten.
    Uiterlijk: Beroemd persoon aub, korte uiterlijkomschrijving van lengte bijvoorbeeld is ook welkom.
    Overig: Alles wat nog van belang is.
    Mag ik je waarschuwen?


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Beste vriendin Elena, tevens verpleegster in opleiding.
    Voornaam, bijnaam: Jules. Een echte bijnaam heeft ze niet, behalve dat haar naam anders uitgesproken wordt dan hoe het moet. Het is namelijk Zjuuls, niet Djuuls of Zjuul.
    Achternaam: Kowalski.
    Volledige naam: Jules Jólé Kowalski.
    Leeftijd, geboortedatum: Jules is achtien jaar oud en geboren op 11 Juni. - welk jaar speelt het precies af?
    Nationaliteit, geboorteplaats: Jules is net zoals Elena een Poolse, ook geboren en getogen in Warschau.
    Religie, familie: Jules leeft in een vrij katholieke familie, die toch niet super streng is. Ze leven redelijk vrij, maar zitten wel elke zondag in de kerk als het even kan. Jules' moeder is de vijftig jarige Caroline Cullen - wie werkt als lerares op de basisschool. Ze is al jaren lang getrouwd met Jones Kowalski - wie muzikant is voor zijn beroep. Samen hebben ze twee kinderen, waarvan Jules de jongste is. Ze heeft namelijk nog een oudere broer Jones Jr. - wie soldaat is.
    Karakter: Jules is een meisje dat je mag of niet mag, zo simpel is het bij haar. Het is namelijk volledig een kwestie van smaak en zeker omdat Jules er nogal rare trekjes op over houdt. Jules is bijvoorbeeld een zeer intelligent meisje dat altijd laat weten dat ze aanwezig is. Het is nooit een schreeuw om aandacht, maar eerder een schreeuw om begrip. Ze merkt namelijk dat niet veel mensen haar goed begrijpen en ze dus veel vooroordelen over zich heen krijgt. Zo zien mensen dus dat ze een aandachtstrekkertje is, terwijl dat wel mee valt. Jules is totaal niet verlegen en heeft niks tegen aandacht, maar vindt het wel moeilijk om iets interessants te vertellen als ze dan eindelijk oor heeft van anderen. Jules is een heel ambitieus meisje met dromen voor in de toekomst. Ze leeft echt naar die dromen en wil ze kosten wat kost ze waar maken. Dus meestal als je een gesprek voert met haar, zal het gaan over de toekomst of bepaalde doelen in het leven. Je kan goed aan Jules merken dat ze erg goed algemeen ontwikkeld is en een enorme taalschat bevat, dat is vooral te horen als ze praat. Ze praat veel met moeilijke woorden en doet dit niet om indruk te maken, maar doet dit automatisch. Het is best logisch dat ze weleens irritant genoemd wordt, want ze wil altijd gelijk hebben en is zo eigenwijs als de pest. Daarnaast heeft ze ook nog een erg uitgesproken mening en doet het haar niet erg veel als ze iemand heeft beledigd. Mensen zeggen vaak dat Jules harteloos is, dan lacht ze en zegt ze dat dat zo is. Ze kickt niet op schattige puppy's, pruillipjes en hartjes.
    Uiterlijk:


    Jules is een normaal meisje om te zien. Natuurlijk vinden haar ouders haar één van de mooiste meisjes van de wereld, maar de meesten vinden haar gewoon normaal. Ze heeft lang, donkerbruin haar dat meestal krullend over haar schouders valt en tot iets over haar borsten komen. Iets wat vrij goed opvalt in het gezicht, is haar grote neus. Hoewel ze er niet blij mee is, zit die neus er gewoon en leeft ze er wel mee. Ze heeft vrij grote hazelnootbruine ogen die ze meestal een beetje, lichtjes opmaakt.
          Lea Michele.
    Mag ik je waarschuwen? Sure. _O_

    [ bericht aangepast op 19 jan 2012 - 19:10 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik wil anders wel een Joods meisje doen?


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Ik vul morgen wel in, ik kijk nu even voetbal, hehe (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Dumbledore schreef:
    ...
    welk jaar speelt het precies af?
    ...


    Elena is geboren in 1921 en wordt in het eerste hoofdstuk 18, dus het speelt zich af in 1939 - hoewel ik het door ga laten lopen tot ongeveer 1945. Dus aan het einde zal ze 25 zijn. Een persoon die er dus wel een beetje door mee kan voor beide leeftijden, aub. (:

    [ bericht aangepast op 19 jan 2012 - 9:23 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik vul vanmiddag wel iets voor je in, ik moet zo nog naar school ;x
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Ik zoek echt nog rollen! (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik vul verpleegster en soldaat in (:

    [ bericht aangepast op 19 jan 2012 - 17:37 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Voornaam, bijnaam: Victoria, maar iedereen zegt Vicky en zo stelt ze zichzelf ook voor.
    Achternaam: Kazalski.
    Volledige naam: Victoria Arzo Kazalski.
    Leeftijd, geboortedatum: Vicky is geboren op 14 april en is nu negentien jaar oud.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Pools en Vicky is geboren in de hoofdstad Warchau.
    Religie, familie: Ik kan geen foto’s toevoegen, ik doe dat morgen right?
    Vicky is heel streng opgevoed en zelfs streng katholiek. Ze moest elke zondag samen met haar ouders naar de kerk en alle regels die de bijbel had voorgeschreven perfect naleven. Iedere keer dat ze zich niet gedroeg moest ze naar de kerk om te gaan biechten. Vicky is opgegroeid in een groot gezin van zeven die het niet heel breed had. Haar vader, Zlatan, verdient een gemiddeld loon in een fabriekje, maar werkt vreselijk veel terwijl haar moeder, Noush, het druk genoeg had met haar zeven kinderen. Ze hadden even veel geld als een normaal koppel, maar ze moesten het verdelen onder zeven kinderen zo moest bevoorbeeld Vicky kleren afdragen van de oudste en gingen die alle generaties door. Vicky had geluk dat ze maar de derde oudste is. Dit zijn ze: Lea(23), Maarten (20), dan komt Vicky zelf, Zlatan(15), Janet (13), Zanna (9) en Lively (3). Lea en Vicky waren de oudste meisjes dus moesten ze steeds meehelpen met het huishouden.
    Karakter: Vicky is een heel actief meisje en moet soms zichzelf kunnen beheersen want vaak is ze in een actieve bui wanneer het niet moet. Ze is een echte spring-in-het-veld en floept alles eruit waardoor ze soms zonder de bedoeling mensen kwetst. Wanneer ze dit wel beseft gaat ze natuurlijk onmiddellijk haar excuses aanbieden, maar Vicky kan ook best serieus zijn als het moet. Als je met iets serieus erg zit en je wilt met haar praten zal ze altijd voor je klaarstaan. Vicky is zo te zien aan haar uiterlijk ook best een beetje jongensachtig. Ze gamed heel graag en is ook heel erg competitief ingesteld. Ze kan absoluut niet tegen haar verlies. Vicky is niet bang om haar een beetje vuil te maken. Vicky is zeer koppig en wilt vaak echt haar gelijk krijgen. Wanneer je met haar discussieert, kan je wel uren bezig zijn want ze zal echt niet toegeven. Vicky is een heel slim meisje. Voor elk probleem zal ze wel een oplossing vinden, maar ze is ook slim op een andere manier. Ze weet wie ze kan vertrouwen en wie niet, met andere woorden ze is absoluut naïef. Vicky is eigenlijk heel gevoelig. Ze toont het soms niet, maar eigenlijk is Vicky een fragile poppetje. Ze is snel breekbaar en ze moet vaak op haar lippen bijten om niet te huilen waar mensen bij zijn. Dan doet ze dan ook niet waar mensen bij is, maar liever ’s avonds wanneer ze alleen is. Ze wil namelijk niet gevoelig overkomen, in tegendeel, ze wil heel sterk overkomen.
    Uiterlijk:


    Janet Devlin
    Vicky is een heel klein, tenger meisje. Vicky had vroeger altijd blond haar, maar ze had altijd al iets met mensen met rood haar dus wanneer ze zestien werd heeft ze haar haren gewoon rood gekleurd. Vicky is niet het meest meisjesachtige meisje dus makeup gebruikt ze niet. Daardoor heeft ze altijd een heel bleke huid. Vicky heeft felblauwe ogen en wanneer ze lacht, en daar staat ze bekend voor, heeft ze twee schattige kuiltjes in haar wangen. Vicky is een beetje jongensachtig dus echte meisjes meisjes kleren zijn niet te vinden bij haar. Vaak zal ze gewoon op platte schoenen met een lange broek en tshirtje rondlopen. Ondanks dat ze geen echt meisje is s, vind Vicky. haar uiterlijk wel zeer belangrijk en gaat ze nooit buiten voor ze weet hoe ze eruit ziet
    Extra: Vicky had voor de oorlog echt uitbrak een vriendje, Joshua, maar hij heeft het uitgemaakt omdath ij als soldaat weg moest en dacht dat dit veel minder pijn zou doen als hij eventueel ging sterven. Vicky hoopt elke dag dat de oorlog over zal zijn en dat hij weer terug kan komen bij haar.
    Mag ik je waarschuwen? Ja (:

    Voornaam, bijnaam: Edward
    Achternaam: Oneil
    Volledige naam: Edward John Oneil.
    Leeftijd, geboortedatum: Edward is achttien, het is dus zijn eerste jaar als soldaat. Hij is geboren op 3 mei.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Brits en hij is geboren in Liverpool.
    Religie, familie: Edward zijn vader stierf vroeg en aangezien hij altijd de oudste was thuis, moest hij zorgen voor het inkomen. Hij stopte, zoals iedereen van het gezin omdat er het geld niet voor is, op zijn veertiende met school en ging werken in de fabrieken voor een klein beetje geld en dat geld ging regelrecht naar het huishouden. Hij had een vrijgroot gezin. Zijn moeder is 41 en zorgt thuis voor het huishouden. Met het kleine beetje geld is er soms geen geld voor eten en zo, maar ze doet altijd haar best om was over te houden en bevoorbeeld in de tuin zelf wat groenten te kweken zodat er altijd eten is in huis. Edward heeft twee zussen en één jongere broer. Simon is vijftien, Eleanor, veertien en de jongste Zora is negen. Nu Edward weg moet voor het leger heeft hij heel wat gewicht op de scouders van zijn jongere broer gelegd. Hij probeert daarom ook zoveel mogelijk contact met hem te houden via brieven enzo (:
    Karakter: Edward houdt zich heel sterk en zet vaak een grote mond op, maar eigenlijk is hij vet bang voor wat komen zal, gewoonweg omdat hij niet weet wat er gaat komen. Hij was de oudste thuis dus moest hij veel werken en zorgen voor het hele gezin dus dit heeft hem best een harde jongen gemaakt, ookal is hij alles behalve. Edward is een hele, lieve jongen die geen vlieg zou kwaad doen en is vreselijk bang dat dit in de oorlog wel zal moeten, maar hij toont het niet. Hij zou het wille tonen, maar het kan gewoon niet. Soldaten huilen niet en zijn niet gevoelig, punt. Edward hecht veel belang aan alles wat hem lief is, van kleine dingetjes in het leven naar personen. Hij zou er alles voor doen en letterlijk zijn leven geven voor die dingen want als hij weg is van huis en thuis mist, hecht hij daar het meeste belang aan en put hij daar energie uit. Edward is vanbinnen een gevoelige jongen, maar vanbuiten is hij zo hard als staal. Hij is een echte typische macho: Doet stoer, wilt altijd winnen en vrouwen zijn “lustobjecten” terwijl hij echt wel opzoek is naar de ware liefde. Hij kan het gewoon niet uitten want dat word ook verwacht als hem als soldaat.
    Uiterlijk:


    Edward is zo’n type die je tegenkomt waarvan je denkt dat het een hele onhandige jongen is. Dit komt omdat hij vreselijk lang en smal is want een klunzig effect geeft, maar hij is best handig. Anders dan velen van zijn leeftijd, heeft hij langere haren. Vaak moeten die in het leger af, maar hij weigerde met alle gevolgen van dien. Edward heeft chocolade bruine ogen en sproetjes op meerdere plaatsen die hij vaak vervloekt.
    Mag ik je waarschuwen? Je moet!


    [ bericht aangepast op 19 jan 2012 - 18:53 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Tomlinson schreef:
    ...




    Aaah, bedankt, echt lief! Ga ik zeker gebruiken. (:
    Nog meer mensen die een rol willen maken, zeer welkom!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Beste vriendin van Elena of verpleegster in opleiding.
    Voornaam, bijnaam: Edyta, ze word vrijwel door al haar vriendinnen Eda genoemd omdat dat simpelweg gewoon makkelijker is. Op haar werk noemen de leidinggevenden haar gewoon bij haar voornaam en dat vind ze ook wel gewoon best. Soms noemen ze haar bij haar achternaam.
    Achternaam: Stanislawa
    Volledige naam: Edyta Gracja Stanislawa
    Leeftijd, geboortedatum: Ze is nog maar net 17 jaar geworden, op 4 Januari 1922 werd ze geboren.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Edyta is geboren en getogen in Polen, in een klein stadje vlakbij Warschau. Otwock, om precies te zijn. Haar hele leven heeft ze er wel met plezier gewoont. Ze woonde samen met haar familie op het platteland, in een middelgroot huis. Voor haar werk als verpleegster is ze verhuisd naar Warschau, waar ze nu haar opleiding volgt.
    Religie, familie: Haar ouders hebben haar Katholiek opgevoed en toen ze klein was ging ze wel eens met hun naar de kerk. Ze is opgegroeid in een druk gezin. Beginnende met het hoofd van de familie, 47-jarige Andrezej Stanislawa. Om zijn familie goed te eten te geven heeft hij meerdere banen. Hij is zowel kruidenier als houthakker en boer. Al meer dan vijfentwintig jaar is hij getrouwd met Justyna, een 45-jarige huisvrouw die voor het eten en de kleine kinderen zorgt. Hun eerste kind is de 23-jarige Cezar, die sinds zijn achttiende in het leger zit, getrouwd is met Roza. Na Cezar kwam Aleksy, die nu 19 jaar oud is en ook in het leger zit. Edyta kan het best opschieten met hem, omdat hun leeftijden dicht bij elkaar liggen. Zij kwam na Aleksy. Daarna kreeg ze er nog een zusje bij, Aniela. Ze is nu 15 jaar oud en ze hoopt ooit Edyta op te volgen als verpleegster. Daarna kwam Lilka, nu nog maar net 9 jaar oud en er heel jong uitziet voor haar leeftijd. De jongste van het gezin is de 7-jarige Eytan, kan hij alleen nog maar dromen om later het leger in te gaan en dus helpt hij zijn vader in hun kruidenwinkeltje.
    Karakter: Edyta's minpunt was dat ze heel erg verlegen is, ze durft niet in het openbaar veel te zeggen. Tegenwoordig zegt ze steeds meer en werkt ze er aan. Omdat ze niet veel zei vroeger, leren mensen haar nu pas echt kennen. Pas als ze je echt kent zal ze zich openstellen voor je, om haar te leren kennen. Je zal erachter komen dat ze toch wel heel aardig is, maar soms ook arrogant over kan komen. Wat ook opvalt is dat ze heel ijdel is. Niet dat ze 24/7 met haar uiterlijk bezig is, maar ze is er wel vaak mee bezig. Ze is erg zelfstandig en zal dan ook niet vaak om hulp vragen, alleen als zij vind dat het echt nodig is. Intelligent is ze wel, maar dat laat ze nooit echt merken. Op school is ze ruim geslaagd.
    Uiterlijk:

    Britt Robertson
    Het eerste wat op zal vallen als je naar haar gezicht kijkt, zijn haar felblauwe ogen. Zelf vind ze het vervelend dat haar ogen echt boekdelen spreken, daarom weet haar moeder het ook altijd als er iets aan de hand is. Wat ze dan weer niet mee heeft, is haar lengte. Ze is namelijk maar 1.65. Daar is verder niets aan te doen, maar ze draagt er geen hoge schoenen of iets. Edyta eet ten alle tijden gezonde dingen, om haar lichaam gezond te houden. Haar haar hangt elke dag is grove krullen over haar schouders, maar af en toe zet ze het toch vast. In de zomer heeft haar haar een goude gloed en in de winter is dat niet zo heel erg.
    Overig: Al sinds ze klein is wilt ze al verpleegster worden om andere mensen te helpen, zeker nu ten tijde van de oorlog.
    Mag ik je waarschuwen? Yes, please (: Zou het kunnen dat ze op een manier de soldaten van 1D ontmoet?

    Ik hoop dat je er iets aan hebt!

    [ bericht aangepast op 22 jan 2012 - 14:55 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Kies maar wat leuks. (:
    Voornaam, bijnaam: Gemma. Ze heeft niet echt een bijnaam, ze heet gewoon Gemma.
    Achternaam: Schermer.
    Volledige naam: Gemma Anniek Schermer.
    Leeftijd, geboortedatum: Gemma is zestien jaar oud en verjaart op 28 mei.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Gemma is een meisje dat komt uit het grote Duitsland. Ze is geboren in München, maar is daarna naar Berlijn verhuisd.
    Religie, familie: Gemma is Joods en dus in gevaar bij deze tweede wereldoorlog. Ze heeft daarentegen een klein gezin en kunnen dus makkelijk onderduiken. Vooral doordat haar vader Conrad een klein bedrijfje voor zichzelf heeft en daardoor heeft hij veel connecties, hoewel er grote kans is dat ze verraden worden. Conrad is getrouwd met de prachtige Hedwig. Het enige zusje dat Gemma heeft is de kleine Mitzi. Hoewel Gemma meestal de baas in huis speelt, is Mitzi haar alles. Ze kan niet zonder haar kleine zusje. Mede doordat ze de meeste zorg van Mitzi over haar heen krijgt geschoven.
    Karakter: Gemma is een meisje dat heel stevig in haar schoenen staat. Je kan haar niet zomaar omver lopen en met een belachelijke opmerking krijg je haar niet klein. Ze lijkt geen gevoelens te tonen en is zo hard als steen. Ze geeft niks over andersmans gevoelens, alleen over die het kleine breekbare gevoel van haar kleine zusje. Gemma is ook heel agressief, maar dat laat ze niet zo merken. Je moet haar wel echt boos hebben wil ze beginnen. Gemma is niet erg sterk, maar ze is sluw en slim wat ze in haar voordeel heeft. Gemma zondert zich vaak ook af van de anderen wat haar weinig vrienden oplevert. Ze heeft het gevoel alsof er niemand bij haar is en alsof niemand haar ooit zou kunnen begrijpen. Haar ouders geven haar ook weinig aandacht waardoor ze meestal alleen is. Ze weet niet zo goed wat ze met haar leven aanmoet en maakt haar dagen gewoon maar een beetje vol met het een en ander lezen, het nieuws bijhouden en haar buren bezoeken. Als je Gemma eindelijk helemaal kent, eigenlijk als ze eenmaal uit haar schulp is gekomen, krijg je in een spoedvaart van alles over haar te weten. Hoe ze eigenlijk werkelijk is. Ze wordt vaak van buiten als een charmant meisje gezien, maar als je haar innerlijk kent wordt dat weggedreven en zal je haar omschrijven als dapper en stoer, niet zoals elk ander meisje. Ze geeft niks om haar uiterlijk en heeft een hele rare vorm van humor. Een glimlach van haar is schaars en je zal er echt om moeten vragen, hoewel je dan nog een waterig glimlachje naar je toe wordt gesmeten. Als Gemma iemand leuk vindt, wordt ze heel verlegen en moeilijk te doorzien. Ze zal geen hints geven, ze wordt juist alleen maar stiller en stiller. Veel van haar crushes hebben haar verlaten doordat hun contact verminderde, maar ze heeft geen enkele traan gelaten.
    Uiterlijk:


    Gemma is van uiterlijk een heel charmant meisje dat je aandacht trekt. Ze is niet knap, ze is niet lelijk, maar ze heeft een soort gloed over haar heen waardoor ze speciaal wordt. Haar uiterlijk is juist totaal verschillend met haar innerlijk, maar als je haar eenmaal kent past het op de een of andere manier bij haar. De stoere laarzen die ze aan kan hebben, samen met haar bruine haren die krullend over haar schouders heenvallen. Ze zitten meestal rommelig en los, maar soms doet ze het ook in een losse staart. Gemma heeft donkerbruine ogen met kleine, niet zichtbare groene stippeltjes erin. Je ziet ze alleen maar als je op 2 centimeter afstand in haar ogen staart, hoewel je dat niet zo gauw bij Gemma zou doen als je geen klappen wil. Gemma's lichaam kan je haast perfect noemen. Ze is geen modemeisje, maar dun kan je haar noemen. Ze is daar blij mee, want ze heeft een grote verslaving voor shorts in de zomer. Gewoon, lekker met een oversized T-shirt. Gemma heeft vrij lange benen en is rond de 1,72M lang.
          Miley Cyrus.
    Overig: Sinds Gemma klein is komt ze al vaak bij haar buren. Hoewel haar buren streng katholiek zijn en zijzelf Joods zijn er toch wel wat verschillen tussen hun, maar ze hebben een perfecte band. Vaak is Gemma bij haar buren gedumpt zodat haar ouders even tijd voor zichzelf hadden. Sinds haar zesde is Gemma al goede vrienden met haar buurjongen Kurt. Ze hebben leuke dingen met elkaar meegemaakt, maar sinds haar vijftiende is Gemma smoorverliefd op haar buurjongen. Stiekem heeft hij het wel door, maar zelf merkt ze daar niks van. Haar leven is nu ingestort omdat hij pas 18 is geworden en dus soldaat moet worden in de oorlog.
    Mag ik je waarschuwen? Of course. (:

    [ bericht aangepast op 21 jan 2012 - 20:45 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Ik wil vanmiddag anders nog wel iets voor je invullen (:
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Feminine schreef:
    Ik wil vanmiddag anders nog wel iets voor je invullen (:
    -XOXO


    Graag!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Kpmt de rest van 1D er ook in voor? (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ben half pools, als je achternamen, voornamen of hulp nodig hebt, hoor ik het graag ;D