• Als het Roundview College met de mededeling komt een uitwisseling geregeld te hebben, wekt dit meteen de aandacht van de vriendengroep. Zes weken lang feesten in Amerika klinkt geweldig en met die gedachte stappen ze dan ook gezamenlijk op het vliegtuig. Van het rumoerige Bristol naar het grote Amerika. Hier belanden ze enkel in het kleine Rosewood. Wat ze enkel niet weten is dat het dorpje dan wel saai mag lijken op eerste gezicht, maar ondertussen mengen ze zich langzaam in de gevaarlijke dingen die zich er af spelen. En ondanks hun geschreeuw actie te willen in het leven is dit niet waar ze naar op zoek waren, helemaal niet zelfs.
          En de leerlingen van Rosewood High School, zij krijgen het ook niet makkelijk met de wilde groep uitwisselingsleerlingen die vooral bezig zijn met seks, drugs, alcohol en rock and roll. Totaal niet binnen hun plaatje. Tussen sommigen lijkt het dan ook totaal niet te klikken, terwijl anderen stiekeme banden opbouwen. Maar hoe kunnen de Liars hun geheimen verborgen houden als hun tijdelijke huisgenoten in hun zaken beginnen te wroeten en bovenal, hoe kunnen zij elkaar en anderen nog beschermen?


    De rollen:
    Skins:
    - Elizabeth "Effy" Stonem. • Tethys.
    - Emily Fitch.
    - Frederick "Freddie" McClair. • Durm.
    - James "Cook" Cook. • geloved.
    - Jonah Jeremiah "JJ" Jones.
    - Katie Fitch.
    - Naomi Campbell. • Durm.
    - Pandora "Panda" Moon.
    - Thomas Tomone.

    Pretty Little Liars:
    - Aria Montgomery.
    - Emily Fields. • Gereserveerd door Tylian.
    - Hanna Marin. • Gereserveerd door Sangster.
    - Spencer Hastings. • Gereserveerd door Descent.
    - Allison DiLaurentis. • Gereserveerd door Ambidexter.
    - Ezra Fitz. • Gereserveerd door Tylian.
    -

    Rosewood:
    - Dáni James Faker. • geloved.
    - Seamus Kevin O'Donnal. • C_A_L_M_.

    Dit moet je invullen:
    Naam •
    Leeftijd •
    Nationaliteit •
    Innerlijk •
    Uiterlijk •
    Geschiedenis •
    Extra •


    Regels:
    • Minimaal 300 woorden.
    • Geen perfecte personages.
    • OOC tussen haakjes.
    • Wees OOC aardig voor elkaar, bewaar de drama maar voor IC.
    • Reserveringen blijven 48 uur staan, dit geld tot de rol volledig is ingevuld.
    • Probeer wel eens in de drie dagen te posten.
    • Naamswijziging en lange afwezigheden wgraag doorgeven.
    • Topics worden alleen aangemaakt door Tylian en Tethys.
    • Twee personages zijn toegestaan, mits ze beiden van ander geslacht zijn.


    Het is niet noodzakelijk beiden series te kennen, dit is makkelijk, maar niet nodig. Het is wel handig in ieder geval ervaring te hebben met één serie.
    We hebben niet perse alle rollen nodig om te beginnen, zolang er maar een eerlijke verdeling is tussen beiden groepen en geslacht.
    Deze RPG neemt plaats voor de dood van Freddie, ook gezien dit richting het einde van hun ccarrière op Roundview is, dit is niet handig en daarbij kunnen wij Freddie niet missen.

    [ bericht aangepast op 25 nov 2014 - 17:16 ]


    Reality's overrated.

    MT


    "Family don’t end in blood”

    Spence?


    I like my choices. I hope she likes hers.

    MT! - Ik ga morgen de rollen invullen en even kijken hoe de andere 'm invullen.


    Danmarks Dynamite.

    Mag ik Aria reserveren? Ik ben bij PLL in het begin van seizoen twee, is dat erg?


    Spoiler alert: you will save yourself

    Hanna?


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Beginpost aangepast. Omdat we nu veel meer meisjes dan jongens (zeven om twee) hebben zet ik een tijdelijke stop op in ieder geval de meiden van PLL, al zijn de Liars ondertussen allemaal gereserveerd en zijn twee van de zeven meiden lesbisch. Van Skins mag je nog wel een meisje, mits je er ook een jongen bij neemt, gezien het anders nooit gelijk gaat komen.


    Reality's overrated.

          • Naam •
    Elizabeth "Effy" Stonem.
          • Leeftijd •
    Zeventien.
          • Nationaliteit •
    Ze is geboren in Bristol, Groot-Brittannië. Haar vader is volbloedig Brits, maar haar moeder komt uit het zuiden van Europa.
          • Innerlijk •
    Het moge duidelijk zijn dat Effy niet het standaard type meisje is. Ze houd net als de meeste tieners van een feestje, maar zij gaat een stuk verder, ze ís feesten. Ze drinkt te veel, ze rookt te veel en ze is zeker niet vies van drugs, ook gewoon op dagelijkse basis. Effy is gewoon een echt feestbeest, dit is ook niets recents. Ze word dan ook wel losgeslagen gezien, dit kan ten zorgen van anderen zijn. Ze trekt dan ook graag mensen mee in haar wereldje. Zoals je wel zou kunnen verwachten is Effy niet rcht het type om ern relatie te zitten, ze claimt het dan ook verschrikkelijk te vinden, maar ondanks haar vele struggles houd ze oprecht van Freddie. Het is duidelijk dat de twee voor elkaar gemaakt zijn, maar Effy is lang nirt altijd zo genegen geweest. Sterker nog, ze was dooddbang voor de liefde, nog steeds eigenlijk. Ze wist dat ze goed op de markt lag en had dan ook graag haar flings, tot ze Freddie ontmoette was seks voor haar genoeg. Freddie verwarde haar, vanaf het eerste moment begon hij keihard voor haar te vallen en ze wist dan ook dat hij haar wel zag zitten, toch ging ze naar één van zijn beste vrienden, Cook, simpelweg omdat hij was zoals zij, carefree. Zo makkelijk bleek het uiteindelijk niet te gaan, want terwijl ook Cook gevoelens voor haar kreeg werden die kriebels voor de beste vriend van haar fuckbuddy-slash-vriendje steeds sterker naar boven drijven. En voor ze dan ook eindelijk aan deze gevoelens toe kon geven moest er een hoop gebeureb, tot het inslaan van het hoofd van Katie aan toe.
    In Effy's hoofd loopt het niet helemaal soepel. Effy is namelijk psychotisch depressief, dit is één van de ergste vormen van depressiviteit. Ze heeft geen duidelijke vorm, maar het nihilisme (bij haar vooral persoonlijke vernietiging, maar ook angst dat ze bezig zijn met de destructie van de wereld) komt het dichst in de buurt, daarbij komt nog een heel klein beetje somatisch (eenkele episodes waarin ze niks meer voelt, hier hoort vaak het idee bij al dood te zijn, dit is bij haar niet helemaal het geval, al kan het hier soms naartoe neigen.). Dit betekend dat ze last heeft van paranoia, paniekaanvallen, verstoorde emoties, wanen, verward denken, spreken en schrijven en hallucinaties. Deze hallucinaties zijn voor haar echt, bedreigend, ze is er dan ook bang voor. Effy kan heel druk zijn en complete onzin uit kramen, of juist sppntaan wegvallen in een donker gat en niks meer zeggen of doen. Ze kan zo bang zijn dat ze ergens onderkruipt en er niet meer onderuit dueft te komen. Effy is dan ook geobsedeerd met de dood, tot aan helr muren vol met dit onderwerp kladderen, ze is erg suïcicidaal en dan ook serirus, niet in het terugkrabbelen als het er tot komt of spijt hebben als ze doodbloed. En dat is een ervaringsweet. Effy kan niet allern mensen beangstigen met het feit dat ze bang zijn dat ze zichzelf ieder moment een kop kleiner zou kunnrn maken, ze kan ook tamelijk eng zijn met haar uitspraken, blikken en houding als ze weer eens in een epidode zit. Gelukkig lijkt dit op het moment, na intensr behandelingen, enigszins revaliderende te zijn, al blijft ze fragiel.
    Maar Effy is meer dan een depressie en een simpele partygirl. Ze is namelijk eigenlijk heel slim, nou hebben we het hier niet over wow-wat-zijn-de-school-cijfers-hoog-slim (al zou ze dit wel kunnrn zijn) maar meer over snugger. Effy weet heel goef wat er om haar heen gebeurd, ze kan hele kleine dingetjes precies zien en ontrafelen, ze kan de preciese woorden vinden voor de kleinste details en ze slaat deze kleine dingetjes dsn ook op. Het betekend enkel - net als het woord depressie niet betekent dat ze de hele dag huilt want dit is zeker niet het geval, ze is namelijk heel anders depressief - niet dat ze weet eat ze ermee aan moet. [Komt verder.]
          • Uiterlijk •
    Effy is een schoonheid. Met haar knappe gezichtje, welgevormde lichaam en goede uitstraling is Effy gevaarlijk aantrekkelijk, ook voor haarzelf. Ze trekt regelmatig de verkeerde types aan en jongens - mannen - vallen als een blok voor haar, zo heeft zij ook de vriendengroep van haar vriend Freddie uit elkaar gedreven. Effy heeft iets weg van een popje, niet omdat ze op een Barbie lijkt, totaal niet, maar haar porseleinen huid, slanke verschijning en grote ogen hebben wel iets van een doll weg.
    Effy is van gemiddelde tot bovengemiddelde lengte, als je haar naast de rest van de meiden uit haar vriendengroep zet deelt ze toch de plaats van de duidelijke langsten samen met de blondine. Effy heeft ook een slank lichaam, met zachte maar toch duidelijke vormen. Ze heeft lange, slanke benen en ronde heupen, een slanke taile en dan geen enorme voorgevel, maar ook echt geen platte. Haar handen en voeten zijn dan ook erg klein en smal. Haar huid is overduidelijk blank, richting het bleke. Hier zijn kleine sproetjes op te vindrn en een paar littekens - zo op haar voorhoofd een duidelijke van een waterpok -, maar verder is haar huid compleet egaal. Effs heeft een wat smal gezichtje, getekend tot in de kleine details. Ze heeft volle roze lippen, onder staan als je goed kijkt wat tanden ieen beetje scheef, een smalle, beetje wippendr, neus met sproeten en onder haar volle, ietwat rommelige, wenkbrauwen zijn twee prachtige ogen te vinden. Ze vallen direct op door de felle blauwe kleur en het feit dat ze groot zijn, zeker in verhouding met haar weer wat kleinere neus. Effy heeft donkerbruin haar met een duidelijke slag - jje zou het ook wel eem grove krul kunnen noemen gezien het eigenlijk wel meer dan een slag is -, dit was eerst gewoon mid-bruin maar begint toch steeds donkerder te worden, tot het uiteindelijk dezelfde kleur is van de lokken van haar broer.
    De kledingstijl van het jonge partyanimal is vrij donker, er zijn tijden dat het wat richting het gotidche rijkt. Effy kleed zich tamelijk uitdagend maar op een wat aparte manier, ze is juist niet van de enorme decolletés en zeker niet van de push-up beha's, maar ze draagt wel erg graag korte stukken. Nou word er in haar geval niet over mini-rokjes en blote benen gesproken, ze draagt juist graag iets van een et oversized blouse of shirt, met hieronder een oanty net een ietwat apart patroon, vaak half kapot. Shirts die onder de arm wat lager hangen deren haar niet, ze draagt er dan ook niks dsn een beha onder en dat mensen deze zijkanten dan kunnen zien zou haar worst zijn, ook draagt ze graag anderr wat rommelige shirts, met hier dan ripped jeans onder. Effy heeft ook wel wat jurkjesen andere truien die ze wel eens over haar hoofd gooit, maar meidjesachtig zal het nooit zijn. Aan haar voeten zijn dan ook altijd een paar combat-boots te vinden. Make-up draagt Effy ook maar opéên plaats (het kleine beetje lippenbalsem en af en toe zachtkleurende lipstick is zo minimaal fat je het niet eens mee kan tellen), of eigenlijk twee dan, haar ogen. Maar wat dat betreft pakt zr dan ook zeer zeker graag uit. Effy draagt veel zwart op haar ogen, een gehele smokey-eye kan voor haar een simpele look voor overdag zijn. Zonde eigenlijk want less is more, zeker bij haar. Effy is ook niet bang om zonder make-up op te duiken, sterker nog, de helft van de tiid loopt ze make-uploos over straat, meestal is dit omdat ze dan niet lekker in haar vel zit, al kan ze op die momenten ook juist extreem in de zwarte kleuren duiken, ondanks dat ze misschien wel mooier is zonder make-up. Langzaam begint Effy te leren dat zij zoveel verder komt met alleen een heel klein beetje mascara en misschien wat uitgevaagd oogpotlood, dit is hetzelfde als haar -haar, wat ze eerst dagelijks stijlde, maar waar ze toen tijdens haar vvakantie in Italië mee is gestopt wegens gebrek aan zeen tang rn eigenlijk vond zr het wel goed zo. Meestal draagt Effy haar lokkeb los, maar ze kan haar haren ook in rommelige vlechten wringen, of tegenwoordig na haar tijd in de kliniek maakt ze er nog wel eens een rommelige (halve) knot of staart van. Effy maakt graag gebruik van sieraden, zware armbanden om haar pols en meerderen kettingeb om haar nek, ze draagt dan ook stevige riemen en af en toe een kleine haarband, om haar vibgers, waavan de nagels standaard zwartgelakt zijn, maar dit is geregeld slordig en afgebladderd, draagt ze ringen, maar niet teveel. Oorbellen draagt Effy niet, gek eigenlijk, gezien ze al voor haar veertiende haar navel heeft laten piercen, hier is aan de onderkant van haar zij later nog een rebel star tatoeage bijgekomen en sinds kort een soort slinger van bloemen op haar voet. Effy heeft door haar vrij recente zelfmoordpoging duidelijk littekens op haar polsen, haar armbanden bedekken deze wel enigszins maar soms komen ze weer fel boven piepen.
          • Geschiedenis •
    Misschien komt Effy dan wel uit een gewoon arbeidersgezin met een vader, een moeder en twee kinderen, maar lang niet alles is altijd lekker gelopen in huize Stonem. Haar vader is een wat groffe man, werkzaam als chauffeur. Haar moeder is juist heel gevoelig, maar kan ook aardig tegen haar man op heuien. Ondanks dat het een prima gexin leek was er voor de twee kinderen lang niet altijd genoeg aandacht. Hun ouders hadden een beeld van hun kinderen en dat waren ze, ze hadden geen enkel idee wat er omheen gebeurde maar waren teveel in hun eigen wereldje bexig en het bord dat zij voor hun kop hielden heeft tot twee eigenzinnige kinderen geleid. Hun oudste, een zoon, Tony is egoïstisch en manipulatief geworden, maar ondanks dat zorgde hij altijd voor zijn jonge zusje, hij was voor hsar dan ook echt belangrijk, waar ze haar stem schor heeft gegild bij zijn autoongeluk had ze bij anderrn, zelfs haar ouders, gewoon stil blijven zitteb en gaan doen alsof er niks aan de hand was. Met hun jongste, dochter Effy, hebben ze er een nog grotere puinhoop van gemaakt.
          • Extra •
    Effy heeft een relatie met Freddie. En al houden ze oprecht heel veel van elkaar, de relatie is niet altijd even makkelijk. Freddie heeft moeten vechten, letterlijk en figuurlijk, voor haar genegenheid. Nog steeds moet hij voor haar vechten, om haar bij zich te houden en om haar überhaupt in leven te houden, zonder hem had ze allang niet meer rondgelopen. Was het dan niet de eerste keer gelukt, dan had het later gebeurd. [Komt verder.]

    [ bericht aangepast op 17 nov 2014 - 22:50 ]


    Reality's overrated.

    Mag ik mee doen? Ik wil m'n eigen boy er in gooien:

    Naam •
    Dáni James Faker
    Leeftijd •
    21 jaar
    Nationaliteit •
    Zowel zijn vader als zijn moeder komen uit Dallas, Texas. Hij is daar geboren maar getogen in California en heeft daardoor ook niet typische accent wat ze hebben in Texas maar een mooi Amerikaans accent.

    Innerlijk •
    Dáni is het soort jongeman waar je een totaal verkeerd beeld bij hebt. Zijn uiterlijk en zijn innerlijk passen totaal niet bij elkaar wat hem interessant maakt. Zijn innerlijk is zacht, maar totaal niet slap. Hij kan mensen ontzettend goed motiveren en is absoluut niet snel onzeker. Hij heeft veel charisma waardoor hij snel geliefd is bij iedereen. Toch merken mensen dat hij iets anders is dan anderen. Hij heeft een jeugd gehad wat niet al te makkelijk was. Vele verhuizingen en had veel moeite om vrienden te maken. Hij bindt zich niet snel aan mensen, maar hij houdt wel van contacten leggen. Hij heeft doorzettingsvermogen en opgeven is een no-go voor hem. Hij is een vrij druk persoon die continu bezig is met van alles; muziek, seks en o.a. drugs. Hij is van zich zelf ook erg chaotisch en weet soms niet dingen in te plannen. Hij rookt ontzettend veel wiet en gebruikt in het weekend wel een pilletje XTC. Het is een lustig persoon en dat is ook te merken aan hoe hij met meiden omgaat. Hij is ontzettend charmant, maar in zijn ogen is een en al lust te zien. Al is dat niet perse negatief. Al is hij bij de meiden een stuk anders. Hij houdt ontzettend van flirten, hij is erg brutaal en speels en dat is te merken. Hij is erg jongensachtig wat dat betreft.

    Uiterlijk •
    Zijn haar is donkerbruin en half lang. Het golft een beetje en hij moet er zelf ook continu aanzitten. Hij draagt ook wel eens een klein knotje of staartje als het kan. Het is ook het haar waar je graag je hand even door heen wilt halen, net zoals dat zijn handen een ding zijn waar elk meisje slappe knietjes van krijgt. Hij heeft grote, sterke handen met hier en daar een zilveren ring er aan. Ook in zijn rechteroorlel draagt hij twee zilveren ringetjes. Hij heeft niet bepaald het uiterlijk die snel wordt aangenomen voor werk of goed gekeurd wordt door ouders. Hij heeft op zijn arm tatoeages zitten die hij altijd overduidelijk wilt laten zien met zijn tanktops. Hij lijkt nogal op een verwilderde student.
    Hij heeft een van de liefste, groene ogen die je ooit zult tegen komen. In zijn ogen kan je niets anders dan speelsheid en jeugd halen. Zijn ogen en zijn lach werken daarin dus ook prima samen. Zijn lach is vrij hoog maar super aanstekelijk. Net zoals zijn glimlach; als hij lacht, is de kans groot dat jij terug gaat lachen. Hij is niet bepaald gespierd al heeft hij wel een mooi lichaam. Hij is rond de 1.85 en weet zijn lichaam zo te bewegen dat je het eigenlijk alleen maar wilt aanraken. Het is zeker een verschijning om te zien. Hij draagt het liefst tanktops, sneakers en vaak ook skinny jeans. Om zijn pols heeft hij altijd een horloge en armbandjes en hij draagt regelmatig een zonnebril of zijn gewone bril.

    Geschiedenis •
    [Kort samengevat, de rest kom je zelf achter] Dáni is gewend dat zijn ouders overal naar toe willen verhuizen. Hij is geboren in Dallas, Texas en is daarna naar California verhuisd. Vanaf daar gingen ze heel California heen. Hij was van zich zelf super sociaal, maar na een tijdje gaf hij het hele 'vrienden maken' op, aangezien hij wist dat zijn ouders toch weer wilde gaan verhuizen. Ongeveer rond zijn veertiende gingen zijn ouders uit elkaar al bleven ze wel in dezelfde staat. Ook vanaf daar had hij een vriend ontmoet die hem de rock and roll wereld in haalde en daarbij de drugs. Hij heeft twee iets langere relaties gehad al waren ze meer gebaseerd op seks dan op liefde.

    Extra •
    Hij houdt van muziek en speelt dus veel instrumenten en zingt graag. Al doet hij dat alleen als er om gevraagd wordt.


    “Voel je het?”

    geloved schreef:
    Mag ik mee doen? Ik wil m'n eigen boy er in gooien:

    Naam •
    Dáni James Faker
    Leeftijd •
    21 jaar
    Nationaliteit •
    Zowel zijn vader als zijn moeder komen uit Dallas, Texas. Hij is daar geboren maar getogen in California en heeft daardoor ook niet typische accent wat ze hebben in Texas maar een mooi Amerikaans accent.

    Innerlijk •
    Dáni is het soort jongeman waar je een totaal verkeerd beeld bij hebt. Zijn uiterlijk en zijn innerlijk passen totaal niet bij elkaar wat hem interessant maakt. Zijn innerlijk is zacht, maar totaal niet slap. Hij kan mensen ontzettend goed motiveren en is absoluut niet snel onzeker. Hij heeft veel charisma waardoor hij snel geliefd is bij iedereen. Toch merken mensen dat hij iets anders is dan anderen. Hij heeft een jeugd gehad wat niet al te makkelijk was. Vele verhuizingen en had veel moeite om vrienden te maken. Hij bindt zich niet snel aan mensen, maar hij houdt wel van contacten leggen. Hij heeft doorzettingsvermogen en opgeven is een no-go voor hem. Hij is een vrij druk persoon die continu bezig is met van alles; muziek, seks en o.a. drugs. Hij is van zich zelf ook erg chaotisch en weet soms niet dingen in te plannen. Hij rookt ontzettend veel wiet en gebruikt in het weekend wel een pilletje XTC. Het is een lustig persoon en dat is ook te merken aan hoe hij met meiden omgaat. Hij is ontzettend charmant, maar in zijn ogen is een en al lust te zien. Al is dat niet perse negatief. Al is hij bij de meiden een stuk anders. Hij houdt ontzettend van flirten, hij is erg brutaal en speels en dat is te merken. Hij is erg jongensachtig wat dat betreft.

    Uiterlijk •
    Zijn haar is donkerbruin en half lang. Het golft een beetje en hij moet er zelf ook continu aanzitten. Hij draagt ook wel eens een klein knotje of staartje als het kan. Het is ook het haar waar je graag je hand even door heen wilt halen, net zoals dat zijn handen een ding zijn waar elk meisje slappe knietjes van krijgt. Hij heeft grote, sterke handen met hier en daar een zilveren ring er aan. Ook in zijn rechteroorlel draagt hij twee zilveren ringetjes. Hij heeft niet bepaald het uiterlijk die snel wordt aangenomen voor werk of goed gekeurd wordt door ouders. Hij heeft op zijn arm tatoeages zitten die hij altijd overduidelijk wilt laten zien met zijn tanktops. Hij lijkt nogal op een verwilderde student.
    Hij heeft een van de liefste, groene ogen die je ooit zult tegen komen. In zijn ogen kan je niets anders dan speelsheid en jeugd halen. Zijn ogen en zijn lach werken daarin dus ook prima samen. Zijn lach is vrij hoog maar super aanstekelijk. Net zoals zijn glimlach; als hij lacht, is de kans groot dat jij terug gaat lachen. Hij is niet bepaald gespierd al heeft hij wel een mooi lichaam. Hij is rond de 1.85 en weet zijn lichaam zo te bewegen dat je het eigenlijk alleen maar wilt aanraken. Het is zeker een verschijning om te zien. Hij draagt het liefst tanktops, sneakers en vaak ook skinny jeans. Om zijn pols heeft hij altijd een horloge en armbandjes en hij draagt regelmatig een zonnebril of zijn gewone bril.

    Geschiedenis •
    [Kort samengevat, de rest kom je zelf achter] Dáni is gewend dat zijn ouders overal naar toe willen verhuizen. Hij is geboren in Dallas, Texas en is daarna naar California verhuisd. Vanaf daar gingen ze heel California heen. Hij was van zich zelf super sociaal, maar na een tijdje gaf hij het hele 'vrienden maken' op, aangezien hij wist dat zijn ouders toch weer wilde gaan verhuizen. Ongeveer rond zijn veertiende gingen zijn ouders uit elkaar al bleven ze wel in dezelfde staat. Ook vanaf daar had hij een vriend ontmoet die hem de rock and roll wereld in haalde en daarbij de drugs. Hij heeft twee iets langere relaties gehad al waren ze meer gebaseerd op seks dan op liefde.

    Extra •
    Hij houdt van muziek en speelt dus veel instrumenten en zingt graag. Al doet hij dat alleen als er om gevraagd wordt.


    Als de rest het hier ook goed vind, vind ik het prima. Hij hoort dus bij de groep uit Rosewood? Of is hij ook uitwisselingsstudent. Misschien is het handig als je er nog een Skins personage bijneemt? - Als je de serie niet kent is dit niet heel erg.
    Als we trouwens met onbekende personages gaan doen mogen dit voorlopig geen onbekende meisjes zijn. Daarbij wil ik eigenlijk eerst wat meer Skins personages.


    Reality's overrated.

    Tethys schreef:
    (...)

    Als de rest het hier ook goed vind, vind ik het prima. Hij hoort dus bij de groep uit Rosewood? Of is hij ook uitwisselingsstudent. Misschien is het handig als je er nog een Skins personage bijneemt? - Als je de serie niet kent is dit niet heel erg.
    Als we trouwens met onbekende personages gaan doen mogen dit voorlopig geen onbekende meisjes zijn. Daarbij wil ik eigenlijk eerst wat meer Skins personages.


    Ik ken Skins vrij goed, heb alles al gezien haha! En ook PLL, dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken. En ik vind jongens spelen leuker! En hij hoort bij de groep uit Rosewood, als dat mag! Ik vind eigenlijk alles prima, al ik maar mee mag doen met die ene personage.

    Anders wil ik best graag Cook!


    “Voel je het?”

    geloved schreef:
    (...)

    Ik ken Skins vrij goed, heb alles al gezien haha! En ook PLL, dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken. En ik vind jongens spelen leuker! En hij hoort bij de groep uit Rosewood, als dat mag! Ik vind eigenlijk alles prima, al ik maar mee mag doen met die ene personage.

    Anders wil ik best graag Cook!


    Het zou fijn zijn als je Cook erbij neemt dus ik zet Dáni op de lijst en je naam bij Cook - voor hoeverre die zin klopt.


    Reality's overrated.

    Tethys schreef:
    (...)

    Het zou fijn zijn als je Cook erbij neemt dus ik zet Dáni op de lijst en je naam bij Cook - voor hoeverre die zin klopt.


    Prima jima! Wanneer mag ik beginnen met posten?


    “Voel je het?”

    geloved schreef:
    (...)

    Prima jima! Wanneer mag ik beginnen met posten?


    Als je Cook nog even invult en als de rest ook klaar is open ik het topic, dan kan je beginnen te posten.


    Reality's overrated.

    En hier lijstje voor Cook:


    Naam •
    James "Cook" Cook
    Leeftijd •
    Negentien
    Nationaliteit •
    Geboren en getogen in Bristol, Groot-Brittannië.

    Innerlijk •
    Als Cook ergens wel van houdt, is het een goed feest en een goede sfeer. Hij wilt altijd iedereen overal bij betrekken en doet er alles aan om het feestje gaande te houden. Cook ziet niet graag de negatieve dingen in het leven en probeert het maximale er uit te halen, helaas is hij degene die ook er vaak voor zorgt dat het mis gaat. Hij is vrij onhandig en niet zo tactisch. Hij komt erg zelfverzekerd over, maar hij merkt zelf vaak dat het niet vaak loopt zoals hij hoopt dat het loopt. Hij kan maar niet wennen aan het feit dat er veel teleurstellingen zijn in zijn leven. Hij zal er ook nooit en wennen en voelt elke keer opnieuw de pijn als een teleurstelling hem tegenmoed komt lopen. Hij bedoeld veel goed, maar zo komt het er eenmaal niet uit. Hij is niet bepaald een beleefde jongen. Hij weet zich ook niet zo goed te gedragen. Toch betrekt hij altijd zoveel mogelijk mensen bij zijn streken. Hij houdt wel van wat opschudding en vermaak. Als hij maar vermaakt kan worden. Hij is erg speels, maar niet op de juiste manier. Hij is erg seksueel ingesteld en ziet meiden meer als een lust object. Liefde is niets voor hem. Al zou hij proberen, hij weet het te verpesten.

    Uiterlijk •
    Hij heeft donkerblond haar en een een sterke kaaklijn. Zijn ogen zijn tussen grijs en blauw in en geven hem die harde, sterke look. Je kan makkelijk aan hem zien wanneer hij moe is of veel drugs heeft gebruikt. Al lijkt de laatste tijd dat meer zijn uiterlijk te zijn. Hij is vrij breed gespierd en niet super lang. Hij is rond de 1.80 en heeft over zijn lichaam hen tatoeages verspreid. Hij doet niet heel veel aan zijn lichaam, al is hij wel een erg actieve jongen. Hij draagt vrijwel normale kleding. Meestal blauwe spijkerbroek met sneakers er onder en een zilveren ketting om zijn hals heen. Hij ziet er qua kleding altijd wel verzorgd uit.
    x

    Geschiedenis •
    [Komt.]

    Extra •
    x


    “Voel je het?”

    Misschien is het anders wel leuk dat als we met onbekende personages doen, deze wel op wat voor manier dan ook verbonden zijn aan één van de bestaande personages uit PLL of Skins (familie, vrienden, vijanden, etc)? Idk, is maar een idee.


    "Family don’t end in blood”