• Ik loop achter alle kinderen aan en voelde me bang. Waarom moest ik naar deze school? Zo vervelend was ik toch ook niet? Ik moest gaan zitten en luisteren maar kreeg niks mee. Ik keek verbaasd om me heen en zag allemaal foto's van mensen die net deden alsof ze toverkrachten hadden. Ik glimlach even als ik me bedenk hoe ze die gefotoshopt hebben. Ik voel dat er aan mijn arm getrokken wordt en kijk naar het meisje naast mij. 'Zo groot en machtig wil ik ook worden, en jij?' vraagt ze met grote ogen. Was die foto echt?

    Dit verhaal gaat over een groep jongeren die naar een kostschool gestuurd worden. Slechts een paar weten waarom en wat ze moeten doen. De rest hoort daar zelf achter te komen. De school is bedoeld om je krachten of gave's goed verder te ontwikkelen. Bijna geen enkel kind dat daar komt weet dat hij/zij de kracht of gave heeft en moet daarom ook veel leren. Als iedereen eenmaal weet hoe ze de kracht een beetje beheersen komen ze erachter dat de school ook een duistere kant heeft. Ze voelen zich ook anders, ze zijn minder hun zelf. Ze houden allemaal helemaal niet meer van dezelfde dingen als eerst, ze voelen zich alleen nog maar aangetrokken door de kracht of de gave.

    Regels:

    meer dan 4 regels per post
    16+ mag
    Geen perfecte personages
    Maximaal 2 personages per persoon
    Alleen ik of MinimuisBeta mogen een nieuw topic openen
    OOC is het praattopic graag


    Rollen:
    Kinderen die naar deze school worden gestuurd (tussen de 15 en 20)
    Daaronder:

    Jongens:
    David Thomas Harrin || 0o7
    Sky William Heath Joseph St. James || Squib
    Nickolas Rodrigues || Nyan
    Jonathan "Jonas" Nathaniël Mason|| 0o7
    Micheal Anderson || Nyan


    Meisjes:
    Emma Simmons || MinimuisBeta
    Phoebe Oakley || SupahBaby
    Hunter Mia Howe || Squib
    Lilith “Lil” Victoria McDevitt || Rider
    Snow Evans || Huaso


    Begin:
    Iedereen staat op het perron of zit in de trein naar de school. De trein ziet er raar uit, en de kinderen die nog nooit van de gaven hebben gehoord vinden alles vreemd.

    Rollentopic
    Praattopic

    [ bericht aangepast op 9 dec 2012 - 16:40 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    }mijn topics, reageer na het studeren wel ;){


    “To live will be an awfully big adventure.”

    (mijn tops)


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    David Thomas Harrin
    Terwijl ik het perron op loop zie ik allemaal kinderen van boven mijn leeftijd, lekker. Oke, een of twee zijn misschien jonger, maar de meesten rond de achttien. Ik kijk nog een laatste keer naar mijn ouders. Ze stuurden me naar deze kostschool omdat het goedkoop was. We hebben niet veel geld. Ik heb dan ook niet meer dan een tas vol spullen mee. De meesten een grote koffer die ze amper mee kunnen sjouwen. Ik stap in en ga in mijn eentje in een coupé zitten. Overal zitten kinderen die druk kaan het kletsen zijn. Ik zak lekker onderuit en pak Hunter op. 'We staan er alleen voor jongen, alleen jij en ik,' Zeg ik, en ik aai hem. Hij is er ten minste altijd voor mij, altijd.

    [ bericht aangepast op 9 dec 2012 - 16:23 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    (0o7 best wel grappig dat je prentje David rodriguez is en mijn perso Nick zijn uiterlijk ook zo is xD )


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    }kan er misschien een link van het rollentopic in de beginpost aub?
    ik maak er wel wat gebruik van en het zou handiger zijn (ik wil niet irritant doen of zeuren of zo...){


    “To live will be an awfully big adventure.”

    Nyan schreef:
    (0o7 best wel grappig dat je prentje David rodriguez is en mijn perso Nick zijn uiterlijk ook zo is xD )

    [Komt waarschijnlijk doordat deze gast gewoon ongelooflijk knap is(H)]


    Spoiler alert: you will save yourself

    }Bedankt! (flower){


    “To live will be an awfully big adventure.”

    [Mijn topcis]


    We Can Be The Kings And Queens Of Anything If We Believe

    (Mijn topics)


    Happy Birthday my Potter!

    [Voor de mensen die het nog niet gemerkt hadden, het praattopic bestaat, daar gelieve alle OOC]


    Spoiler alert: you will save yourself

    Sky William Heath Joseph St. James
    Ik sleurde mijn koffer mee de trein in. Het was geen standaard trein maar ik verwachtte ook echt niet dat het een normale trein was. Niemand hier was wat je noemde normaal. Ik vroeg me af hoe de anderen waren. Een ding was zeker, iedereen zou opvallen, zou anders zijn. Ik had gehoord dat nog niet iedereen van de gaven wist dus wat voor gaven zouden ze hebben? Het was voor mij niet moeilijk om er op jonge leeftijd achter te komen, als niemand ooit tegen je liegt wordt het vanzelf duidelijk dat je niet helemaal normaal bent.


    Remember to be ridiculous.

    Jonathan Nathaniël Mason
    Ik sleep mijn koffer mee de trein in en blijf bij iedere coupé staan om te genieten van de toekomst van de kinderen. Bij sommigen zie ik een goede toekomst, maar er zijn er ook waarbij ik een toekomst vol drugs en alcohol zie. Bij een coupé stop ik. Het is ene Sky en het word mijn vriend. Dit zijn van die momenten dat ik echt blij ben dat ik mijn gave heb. 'Hey, ik ben Jonathan en jij bent Sky,' Stel ik mezelf voor, en ik lach om zijn verbaasde uitdrukking, iedereen doet dat als ie uit de mond van een onbekende zijn naam hoort. Ik ga zitten en Revolver doet dat ook. Alleen dan naast mij. 'Dus, waarom kom jij naar deze kostschool?' Vraag ik, en ik kijk hem geïnteresseerd aan.


    Spoiler alert: you will save yourself

    (inderdaad :3 en wie wil Nick of Micheal ontmoeten?)

    Nickolas Rodrigues
    Mijn moeder haf me nog een kus voor ik de auto uit stapte.Ze had me mischien wel naar een kostschool gestuurd,ik was blij dat ze me toch gevoerd had.Ik ga naar de koffer en haal mijn koffer en rugzak uit en neem ook Polar die al stond te huppelen om eruit te mogen.Hij had een hekel aan autoritjes.
    Ik hijs mijn rugzak over mijn schouder enpak mijn koffer stevig vast, en nu het juiste perron gaan zoeken.Polar was me al voor en rende de trappen af,waarna ik hem volgde,na een heel parkoer kwam ik op het juiste perron terecht.De trein was er en zag er niet gewoon uit,ik begon me steeds meer vragen te stellen.
    Waarom mogen dieren op deze school wel? En waarom loopt bijna iedereen hier rond met een dier? En zeker nog speciaale dieren,net zoals Polar.Ik ging de trein in en ging ergens zitten.


    Micheal Anderson
    Hier was ik dan het treinstation om naar de 'kostschool' te gaan,ja ik wist wel waarom ze me op die school wilden.Ik doe mijn rugzak beter om mijn schouders en kijk dan naar Kai die zich zat te amuseren op mijn trolly.
    "Kom,Kai we moeten trappen af en op."zei ik en tilde hem op en volgde de weg naar het perron.
    Ik zuchtte opgelucht toen . ik eindelijk het perron had gevonden.Ik zette Kai terug op de grond en glimlachte naar hem,waarna ik een honing koek uit mijn jaszak nam en het aan hem haf,hij gromde blij en at het op.

    [ bericht aangepast op 9 dec 2012 - 17:04 ]


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Sky William Heath Joseph St. James
    Ik keek de jongen enigzins verbaasd aan. 'Nou ik hoef me dus niet meer voor te stellen,' mompelde ik enigzins verbaasd.
    HIj knikte. 'Dus, waarom kom jij naar deze kostschool?' vroeg hij.
    Ik gaf hem een sceptische blik, het was niet alsof hij het met zo'n gave niet door kon hebben dat hij niet normaal is. 'Waarom denk je dat ik hier zit?' vroeg en ik en meteen kon ik me wel voor mijn kop slaan, nooit een vraag stellen tenzij het niet anders kan Sky. Het was niet dat hij hier echt een zwaar antwoord op kon geven maar ik wilde mezelf gewoon niet aanwennen om vragen te stellen. Het kon zoveel pijn veroorzaken.


    Remember to be ridiculous.

    Hunter Mia Howe
    Ik probeerde de mensen te ontwijken wat me prima lukte tot een jongen zijn beer vlak voor me wegzette. Ik wist de beer nog net te ontwijken maar knalde met volle kracht tegen de jongen aan. Mijn eerste impulsieve actie om niet te vallen was mijn armen om zijn nek heen klemmen. Hij wankelde maar was even groot als mij waardoor ik hem vrijwel meteen los liet, ik stond met beide voeten op de grond. Ik pakte mijn skateboard op en stak mijn hand uit. 'Sorry van daarnet, ik ben Hunter Howe.'

    [ze knalt by the way tegen Michael aan]

    [ bericht aangepast op 9 dec 2012 - 17:03 ]


    Remember to be ridiculous.