• Loky schreef:
    Nou, hier even het probleem : Ik maak dus een story (About THG) en ik heb dus een paar karakters nodig van the Careers. Dat zijn er 5, alleen daar weet ik dus niets bij. Niets. Ik zal wel even uitleggen wie wie is, zegmaar. (Graag het hele stukje tekst kopiëren voordat je antwoord geeft.)
    District 1 :
    Naam : Ashton Glacer
    Leeftijd : 18
    Karakter : Ashton is opgegroeit in een rijke familie, zijn vader had veel geld waardoor Ashton zelf niets te kort kwam. Hij heeft zijn zoon altijd in de watten gelegt waardoor Ashton gewend is niets te doen, wat hem zeker tegen zal werken in de Games zelfs. Ashton weet vrijwel niets op het gebied van survivalen. Doordat hij elke dag thuis genoeg te eten heeft gehad heeft hij nooit hoeven jagen, of hoeven vechten om te overleven. Het enige wat hij kan is simpelweg in een boom klimmen.
    Ashton gaat wel elke dag naar de trainingen, waardoor hij in topvorm is wanneer het op vechten aankomt. Hij kan vrijwel met alles overweg, speren, zwaarden , pijl & bogen , messen, werpsterren, blaaspijpen enz. wat weer in zijn voordeel werkt. Ashton is vrij goed met z'n voetenwerk en inschattingen wat hem de juiste keuzes laat maken wanneer het op een man aan man gevecht aankomt. Ashton is niet bang om zijn tegenstanders pijn te doen, wanneer hij de kans krijgt er één te doden doet hij dat meteen wanneer hij zijn kans ziet.
    Ashton's zijn grootste angst zijn toch wel de mutilanten. Of het nou snatergaaien zijn, of dat het vleesetende eekhoorns zijn maakt hem niet uit, als ze maar uit z'n buurt blijven.
    Districts aandenken : Een zwart touwtje om zijn nek, met een klein kruisje eraan vast. (Staat voor het geloof)
    Wapen : Zwaard

    Naam : Saffier Precious
    Leeftijd : Net 17
    Karakter : Saffier is eigenlijk een doodnormaal meisje, je zou haar niet opmerken in al die jongens en meiden die elke dag trainen. Door haar bijbaantje bij de slager, om wat zakgeld te verdienen, kan Saffier al goed met een mes overweg en weet ze hoe ze een dier moet slachten, wat haar al een behoorlijke voorsprong geeft op het gebied Survivalen. Zelfs weet ze al behoorlijk goed hoe ze iets of iemand op moet jagen wat haar al veel meer overlevings technieken geeft dan de rest van de Careers. Wanneer het echt nodig is zal Saffier zichzelf ook wel camoufleren, maar liever heeft ze het niet.
    Ondanks dat Saffier nog nooit een training over heeft geslagen lukt het haar maar niet om veel wapens onder controle te krijgen. Het enige waar ze echt goed in is, zijn de messen. Zonder moeite lukt het haar om ze in de roos te krijgen. Ze zal dan ook moeten vechten voor de messen die in de Cornucopia liggen.
    Saffiers grootste angst is toch wel de dood. Ze vindt het vreselijk om pijn te leiden en denkt dan ook dat de dood vreselijk is, vooral in de arena. Saffier zal er dus alles aan doen om te winnen, al zal ze haar eigen groepsgenoten afmaken in hun slaap.
    Districts aandenken : Een gouden ring, met een grote Saffier erin gegraveerd.
    Wapen : Pijl en boog

    District 2 :
    Naam : Sky Lakers
    Leeftijd : 15
    Karakter : Sky is overduidelijk niet de beste Career. Waardoor dat komt kan niemand eigenlijk zeggen. Hij heeft dikwijls een training overgeslagen, en zet zich nooit helemaal in wanneer hij wel komt. Ondanks dat Sky vrijwel nooit naar de trainingen komt heeft hij wel bijna alle wapens onder controle. Zelfs zijn vrienden weten niet hoe hij ze zo snel onder de knie krijgt. Zonder twijfel zou Sky toch kiezen voor de speer, waar hij toch het best in is. Hij is eveneens ook erg sterk, wat niet blijkt uit zijn schrille postuur. Eveneens misleiden zijn lieve glimlach en ogen ook. Hij heeft zich altijd voorgedaan als een lieve jongen, altijd in om te helpen, maar in de arena zal hij zich anders gaan gedragen. Daar word hij wat hij altijd al heeft willen zijn : een moordenaar. Tegen zijn groepsleden zal hij zich misschien nog wel voordoen als de aardige jongen uit District 2, maar wanneer Sky er alleen voor staat zal hij zeker uit zijn schulp kruipen.
    Sky's grootste angst is toch wel dat hij zich aan iemand hecht. Wanneer hij iemand aardig gaat vinden zal het moeilijker worden om diegene te doden, en dat weet Sky maar al te goed.
    Districts aandenken : Een gevlochten armbandje van leer.
    Wapen : Speer

    District 4 :
    Naam : Quinten Weedes
    Leeftijd : 18
    Karakter : Quinten is verreweg de wreedste van de Careers. Hij martelt het liefst zijn slachtoffers en laat ze een pijnlijke dood bezorgen, langzaam zodat ze het goed voelen. Hij houd ervan om met zijn slachtoffers te spelen, voordat hij ze afmaakt. Hij jaagt ze eerst een hele tijd op, zodat de tribute alleen maar in angst leeft en vreest voor zijn leven. Op een onverwachts moment slaat hij toe, wel wachtend op zijn kans.
    Quinten is altijd bij de trainingen geweest, hij werkte soms nogal over. Wanneer hij vrije tijd had ging hij altijd zwemmen met Denise, zijn beste vriendin waar hij mee opgegroeit is en samen de Games in mee is gegaan. Doordat hij vrijwel altijd trainde of ging zwemmen heeft Quinten een goede conditie opgebouwt en is dan ook in staat om lang te lopen of te rennen. Quinten is erg sterk in zijn armen geworden door al het zwemmen waardoor hij nu zijn drietand ongeloofelijk ver kan gooien.
    Ondanks dat Quinten de perfecte Career lijkt te zijn lukt het hem echt niet om stil te zijn. Hij dendert de hele arena door als het moet om die ene tribute te vinden waar hij achteraan zat. Eveneens lukt het hem niet om zijn woede onder controle te houden, waardoor hij niet meer naar andere luistert wanneer hij kwaad is.
    Quinten heeft niet echt een angst. Hij is er niet van overtuigt dat de andere Careers hem kunnen doden. Het enige waar hij zich toch we ongemakkelijk bij voelt zijn de game makers. Ze zouden hem in één klap om zeep kunnen helpen wanneer ze vinden dat er niet genoeg doden vallen.
    Districts aandenken : Hij heeft niet echt een aandenken. Alleen een kleine tattoo van een anker, die hij altijd medraagt op zijn arm.
    Wapen : Drietand

    Naam : Denise Flesh
    Leeftijd : 16
    Karakter : Denise is van zichzelf erg stil. Ze bemoeit zich meestal niet met de mensen om haar heen, en duikt ook graag een boek in. Door haar ruime inzicht lukt het haar wel om te bedenken waar de tribute heen zal gaan, waardoor ze vaak met de beste ideeën komt die ook perfect uitgevoert worden. Ze neemt graag de leiding, en geeft ook wel kritiek wanneer ze denkt dat het beter kan, waardoor sommige haar zien als een betweter. Ondanks dat Denise graag in de boeken zit komt ze wel elke dag naar de trainingen om te trainen. Ze blinkt uit in haar snelheid om te ontsnappen en boogschieten, waarmee ze elk doel, bewegend of niet, raakt. Doordat ze in District 4 woont kan Denise eveneens ook heel goed zwemmen, en ook goed boomklimmen, wat haar onverslaanbaar maakt in het vluchten of opjagen.
    Districts aandenken : Een klein gevlochten enkelbandje
    Wapen : Werpsterren




    Alle karakters zijn al ingevult, bedankt voor het kijken!

    [ bericht aangepast op 24 aug 2012 - 15:05 ]


    [crooked]

    http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=107757


    Destiny is what you're supposed to do. Fate is what kicks you in the ass to make you do it.

    Alle karakters zijn al ingevult, bedankt voor het kijken!

    [ bericht aangepast op 21 juli 2012 - 22:13 ]


    [crooked]