• De Portugese Fátima dos Santos Aveiro - Ximenes is een succesvolle zakenvrouw getrouwd met de even succesvolle Cristiano Ronaldo. Samen met hun kinderen hebben ze zich in Madrid gesetteld waar Cris voor Real Madrid speelt. Wanneer seizoen 2012/2013 aanbreekt zijn de nodige transfers weer geweest waaronder de bijkomst van Jesús Navas, de exvriend van Fátima. Jesús veroorzaakt door zijn aankomst in Madrid voor de nodig problemen in huize dos Santos Aveiro – Ximenes.


    Wat heb ik nodig?
    - WAG's van Real Madrid CF
    - Fans, journalisten, pers etc.

    Invullen:
    Naam:
    Nationaliteit:
    Geboorteplaats/woonplaats:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Familie:
    Relatie:
    Extra's:
    Waarschuwen?

    Thank ya'll (:


    "The only way of finding a solution is to fight back, to move, to run, and to control that pressure."

    Ik ga een WAG van Mesut invullen.(:


    There is nothing more badass than being yourself

    Vrouw Kaká wordt ingevuld door moi. :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    WAG Alonso word door mij ingevuld =)


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Okii!


    "The only way of finding a solution is to fight back, to move, to run, and to control that pressure."

    Naam: Sierra Alonso Olano - Nevada
    Nationaliteit: Sierrra is Spaanse.
    Geboorteplaats/woonplaats: Sierra is geboren in Sevilla en woont nu samen met Xabi.
    Leeftijd: Sierra is 24 en is jarig op 5 september.
    Uiterlijk:



    Miranda Kerr
    Familie: Sierra is van jongs af aan geen rijk of verwend meisje geweest. Ze is geboren in een arme familie. Haar vader, Chris Nevada werkte overdag in de mijnen en haar moeder, Felicia Nevada was huisvrouw. Samen met Sierra zorgde ze voor het kleine broertje van Sierra, Cedro Nevada.
    Relatie: Sierra is verloofd met Xabi Alonso en ze gaan binnenkort trouwen. Verder heeft Sierra nooit echt een relatie gehad omdat ze meestal afgekeurd werd door haar familie en stand in de maatschappij, die laag was omdat ze niet zoveel geld hadden.
    Extra's: -
    Waarschuwen? Yes please.


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Oeeeh, mag ik WAG van Iker invullen? ;D


    Hope is the only thing stronger then fear.

    Tuurlijk meid.


    "The only way of finding a solution is to fight back, to move, to run, and to control that pressure."

    Rol: Vrouw Ricardo Dos Santos Leite - Kaká. :]
    Naam: Luca Michella Rodriguez. Ze heeft geen bijnamen en wordt eigenlijk altijd aangesproken met Luca.
    Nationaliteit: Luca is net zoals Ricardo een Braziliaanse. Ze wonen nu al een tijd samen in Madrid, maar Luca gaat nog regelmatig terug naar haar familie in Brazilië, omdat ze hen vaak erg mist.
    Geboorteplaats/woonplaats: Luca komt net zoals Ricardo uit Brasilia, de hoofdstad van Brazilië. Ze hebben elkaar dan ook leren kennen op de middelbare school, want anders hadden ze elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet in zo'n grote stad.
    Leeftijd: Luca is eenendertig jaar oud en daarmee één jaar ouder dan Ricardo. Ze verjaart op 11 September.
    Uiterlijk:


    Zooey Deschanel.
    Familie: Luca komt uit een vrij normaal gezin. Haar moeder, Olivia, is lang danseres van beroep geweest en heeft een eigen dansschool in Brasilia. Ze geeft nu geen dansles meer, maar heeft wel jongere vrouwen die dat doen. Ze regelt nu allerlei zaken en dingen voor de voorstellingen. Al jaren is getrouwd met Diablo. Hij is leraar op een middelbare school en geeft daar natuurkunde, iets waar hij zich altijd al in gefascineerd heeft. Samen hebben ze drie kinderen. Luca heeft twee broers. Een oudere Fernando van drieëndertig en een jongere Francesco van achtentwintig. Fernando is net zoals Luca getrouwd en heeft nu een zoontje, Pablo, van zes. Hij wil verder geen kinderen, alleen één zoontje.
    Michelle Pfeiffer, Robert Downey Jr, James Franco en Dave Franco.
    Relatie: Luca heeft ondertussen al bijna tien jaar een relatie met Ricardo. Ze zijn acht jaar geleden getrouwd, op 24 Oktober. Nu hebben ze drie kinderen, wat een grote wens was van Luca. Ze wilde net als haar ouders drie kinderen, omdat ze dat een mooi aantal vindt voor haar gezin. De oudste is Bella van zes, wie geboren is op 1 Juni. Leo is hun vierjarige zoon en geboren op 3 December. De jongste van ze allemaal is Matthias van drie. Ze hebben thuis ook nog een hond rondlopen, Pepito.
    Lauren Boles, Luca Celico Leite en Jake Vaughn.
    Waarschuwen? Yes please. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin Fábio Coentrão.
    Naam: Andrea Rosalina García.
    Nationaliteit: Andrea is een Colombiaanse van oorsprong, maar heeft het grootste gedeelte van haar leven in Madrid gewoond. Ze is verhuisd toen ze vijf was.
    Geboorteplaats/woonplaats: Andrea is geboren in de hoofdstad van Colombia, Bogota, maar heeft bijna heel haar leven in Madrid gewoond.
    Leeftijd: Andrea is net zoals Fábio vierentwintig jaar oud. Ze is geboren op 30 Mei 1988.
    Uiterlijk:


    Naya Rivera.
    Familie: Andrea komt uit een gezin waarin zij de oudste is van de kinderen. Ze heeft een jonger zusje en een jongere broer. Haar ouders waren beide erg jong toen Andrea geboren werd, omdat ze min of meer een ongelukje was. Hierdoor zit er ook veel leeftijdsverschil tussen haar en haar zus en broer. Alejandro is de zestienjarige broer van Andrea en Mia is het veertienjarige zusje van Andrea. Ze kan het niet zo heel goed vinden met hun alle twee, omdat er gewoonweg teveel leeftijdsverschil in zit, maar het is niet zo dat ze ze haat.
    Zayn Malik & Sofia D'elia Black.
    Relatie: Andrea heeft nu sinds ongeveer een jaar geleden een relatie met Fábio. Ze zijn totaal nog niet toe aan een verloving of kinderen, omdat ze daar nog veel te jong voor zijn. Ze willen nu gewoon nog genieten van het feit dat ze nog begin twintig zijn.
    Extra's: Andrea werkt als model. Dit doet ze al sinds dat ze zeventien is, meestal gewoon voor modebladen. Ze is één keer gevraagd voor een naaktshoot, maar dit wilde ze niet en Fábio liet dit haar ook niet doen.

    [ bericht aangepast op 29 juni 2012 - 14:57 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Naam: Jovena Lela Riveros
    Nationaliteit: Spaans
    Geboorteplaats/woonplaats: Madrid
    Leeftijd: 28
    Uiterlijk: Candice Accola


    Familie: Jovena heeft een zusje van 21 en broertje van 24. Haar vader is overleden bij een auto ongeluk en ze heeft een dochtertje, Elena van zes uit een eerdere relatie.
    Relatie: Jovena heeft al bijna vier jaar een relatie met Iker.
    Extra's: Op haar pols heeft ze een tattoo van een vogel die staat voor haar vader.
    Waarschuwen? Yes please (:


    Hope is the only thing stronger then fear.

    Oeh, zou ik de WAG van Sergio Ramos mogen invullen?


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Ik wil er echt voor teveel invullen. D:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Tuurlijk meid.


    "The only way of finding a solution is to fight back, to move, to run, and to control that pressure."

    Ik vul het gewoon in ghehe, je hoeft ze niet te gebruiken als je al genoeg hebt. (:

    Rol: Vriendin Marcelo.
    Naam: Dorés Daniella Gonzalez.
    Nationaliteit: Dorés is een Spaanse van afkomst, een volbloeds Spaanse.
    Geboorteplaats/woonplaats: Dorés is geboren en getogen in Barcelona. Ze is echter gaan werken in Madrid en daar heeft ze Marcelo leren kennen, maar eigenlijk ligt haar hart meer bij Barcelona dan bij Madrid - maar voor Marcelo blijft ze wel in Madrid wonen.
    Leeftijd: Dorés is vijfentwintig jaar oud en geboren op 23 November.
    Uiterlijk:


    Lea Michele.
    Familie: Dorés komt uit een geboren gezin. Haar ouders zijn namelijk gescheiden toen Dorés nog maar een klein meisje was, zo ongeveer vijf jaar oud. Ze heeft al die tijd bij haar moeder gewoond, omdat haar vader verhuisde naar de kust van Spanje. Nu is haar moeder hertrouwd en heeft een heel nieuw leventje opgebouwd. Dorés en haar broer Antonio hebben nu niet zoveel contact meer, omdat Antonio nog wel in Barcelona woont. Dorés wil geen contact met haar vader, omdat hij ook nooit meer contact met haar heeft gezocht.
    Relatie: Dorés en Marcelo zijn ondertussen al bijna twee jaar samen. Ze zijn niet getrouwd, hebben daar ook nog geen plannen voor en zijn zeker niet nog aan het denken aan kinderen. Dorés werkt in een kledingzaak, waar Marcelo vaak zijn kleding kocht en hier hebben ze elkaar dus leren kennen.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Invullen: Journalist
    Naam: Lur Alvarita Fraga - Espinoza
    Nationaliteit: Spaans
    Geboorteplaats/woonplaats: Lur Alvarita is geboren in Valencia en woont sinds ze een bekende journalist is in Madrid.
    Leeftijd: Lur Alvarita is 27 jaar en geboren op 24 oktober
    Uiterlijk:


    Cheryl Cole
    Familie: Lur Alvarita komt uit een goedgezind familie. Haar vader is een architectuur en haar moeder was lerares op een basisschool. Inmiddels is haar moeder een huisvrouw en doet ze veel aan vrijwilligwerk. Verder heeft Lur Alvarita twee broers en een zusje. Haar oudste broer, Alano, van 32 werkt in zijn vader's bedrijf terwijl zijn broertje van 29, Cesaro, is getroffen door de werkloosheid in Spanje. Lur Alvarita's zusje Reyna is 25 jaar en is verpleegster.
    Relatie: Lur Alvarita heeft geen relatie. Wel heeft ze twee maanden lang een relatie gehad met Bruno Obrero voordat ze een relatie begon met Henrique Carito. Bruno zorgde voor problemen in haar relatie met Henrique. Hierdoor kan ze als journalist de zwakke plekken vinden in de problemen die zich bevinden in huize dos Santos Aveiro – Ximenes.
    Extra's: De betekenis van Alvarita is: prater van de waarheid.
    Waarschuwen? Ja


    It takes 17 muscles to smile, 43 muscles to frown ~~