• Halloo,

    Dit is een RPG van een paardenschool (met onbekende mensen). De bedoeling is om zelf een richting op te gaan van een verhaal, en daar dan steeds verder mee gaan. De school heet Gaultiers Horse school, het is een internaat ergens in een afgelegen plek in woestijn gebied en de school is tegelijkertijd een ranch. Er is maar 1 weg naar de grote stad en die is ongeveer 10 kilometer lang.

    Dit invullen als je mee wilt doen graag;

    Naam:
    Leeftijd:
    Relatie?:
    Karakter:
    Uiterlijk + Foto:
    Extra:

    Naam paard:
    Leeftijd paard:
    Karakter paard:
    Uiterlijk paard + foto:
    Extra paard:

    xx


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 24 mei 2012 - 20:56 ]


    how dare you speak of grace

    I wil meedoen. Morgen vul ik er 1 in


    It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

    Naam: Sharone (spreek uit als sheroon) Black
    Leeftijd: 19
    Relatie?: Nee
    Karakter: Ze is erg gesteld op haar vrienden en is niet heel erg makkelijk met mensen die ze niet kent. Maar is wel aardig en behulpzaam naar iedereen. Meestal mijdt ze ruzies, maar als je het zoekt kun je het krijgen ook. Zeker als je haar probeert de dissen, dan geeft ze altijd een net zo grote bek terug.
    Uiterlijk + Foto:





    Ze heeft voor een meisje van haar leeftijd het haast perfecte lichaam. Alleen is ze niet erg stevig gebouwd. Ze is ongeveer 1.70 en heeft mooie rondingen.

    Extra: Ze heeft geen ouders meer, die zijn ooit overleden door een auto ongeluk, daarom zit ze op Gaultiers Horse school. Ze heeft 1 jonger zusje, Linna van 3. Die woont in de stad bij haar oom en tante. Waar ze soms op bezoek gaat om ze te zien.

    Naam paard: Nashville
    Leeftijd paard: 5
    Karakter paard: Hij heeft een hele nauwkeurige gebruiksaanwijzing. Dus het lijkt alsof hij heel wild en ongehoorzaam is, maar als je hem op de goede manier behandelt is hij juist het tegenovergestelde. Hij is heel behendig, snel en gehoorzaam.
    Uiterlijk paard + foto:


    Hij heeft een hartvormige, witte bles. Verder is hij best groot, sterk en stevig, hij kan iemand met gemak opzij beuken
    Extra paard: Hij kán bereden worden door andere mensen dan Sharone, alleen moet je daar wel een jaar of meer voor trainen om zijn gebruiksaanwijzing te leren kennen. Daarom is Sharone zowat de enige die op hem rijdt.

    [ bericht aangepast op 25 mei 2012 - 17:29 ]


    how dare you speak of grace

    Ik wil wel meedoen ^^
    Ik vul er straks/ morgen een in oké??


    Life is like a novel, you're the author and everyday is a new page

    Ik wil wel meedoen, morgen vul ik wel in.


    That is a perfect copy of reality.

    Naam:Alex Jumper
    Leeftijd: 17
    Relatie?: Geen, hij is Bi en heeft nog nooit een relatie gehad.
    Karakter: Vriendelijk, soms een beetje verlegen, gedraagt zich ook wel eens super kinderachtig en melig. Hij houd geheimen altijd geheim. Hij is erg goed met paarden en dieren.
    Uiterlijk + Foto:



    Extra: Hij is als de dood voor vuur, zijn ouders zijn in een brand omgekomen toen hij jong was, hij woont met zijn paard Apollo bij zijn stiefouders maar ondanks dat hij aardig is hebben ze een hekel aan hem en daarom moest hij hier heen. Zo waren ze gelijk van hem en zijn paard af, zelf weet hij niet waarom hij hier is.

    Naam paard: Apollo
    Leeftijd paard: 4 1/2
    Karakter paard: Agressief tegen andere Hengsten die dominant zijn, en doet meestal stoer tegenover merries, als hij zijn dag niet heeft kan hij ook gewoon niet eten en drinken en gewoon alles negeren. Alex is de enige die bij hem in de buurt kan komen. Apollo is gek op springen, samen met Alex wilt hij dan ook veel wedstrijden gaan winnen, zijn vader was wereld beroemd in Free Jumpen.
    Uiterlijk paard + foto:

    Hij heeft een wit sokje en een soort van vlam als bles verder is hij pik zwart en hij glimt mooi in de zon
    Extra paard: Is eigenlijk altijd bij Alex, als veulen heeft Alex hem opgevoed. Hij heeft een hekel aan de stiefouders van Alex, Als anderen niet aardig tegen hem zijn kun je ook niet verwachten dat hij aardig terug gaat doen. Soms slaat hij ook een beetje door. Hij heeft soms ook gekke momenten en dan gaat hij helemaal los. Hij kan erg hoog springen, maar lang rennen kan hij niet, hij kan wel erg ver komen in stap maar langer dan 10 minuten galopperen kan hij niet.

    [ bericht aangepast op 29 mei 2012 - 12:57 ]


    "Find peace in who and what you are." — Saphira

    Klaar, ik ga nu slapen, ik post hem morgen wel ^^


    Life is like a novel, you're the author and everyday is a new page

    Naam: Amy Queen
    Bijnaam: Ame, Ames, Killer Queen
    Leeftijd: 18
    Relatie?: (als degene die hem heeft gemaakt het wilt, Alex)
    Karakter: Amy is een intelligent meisje dat alles voor haar vrienden doet. Ze doet alles, maar dan ook alles om iedereen die ze mag te helpen, omdat dat haar het gevoel geeft dat ze nuttig kan zijn voor mensen. Dat idee is het enig wat haar weerhoud van zelfmoord, want ze lijdt regelmatig aan onverklaarbare depressies. Ze houdt heel erg veel van dieren, en is daarom ook streng vegetarisch. Amy kijkt zo door je heen, en heeft ook leugens en dergelijke daarom heel erg snel door. Wanneer je tegen haar liegt, is ze gemakkelijk heel erg kwaad, en is ze haar vertrouwen in je kwijt. Je krijgt dan nog één laatste kans. Verknal je die, dan vergeeft ze je nooit meer. Ze is meestal heel kalm en tegen geweld, maar als je haar kwaad krijgt, is ze niet meer verantwoordelijk voor wat ze zegt en of doet. Ze is erg gehecht aan haar tarotkaarten, die ze altijd bij zich heeft, omdat ze haar altijd goede raad kunnen geven. Enkel degenen die haar niet belachelijk maken krijgen een degelijke uitleg en raad van haar. En die raad, die is bijna altijd goed. Ook is Amy erg verslaafd aan manga en anime. Haar favo serie is Pandora Hearts. Final Fantasy en 07-ghosts vind ze ook super. Ook is ze verslaafd aan cola. Chocolade is haar derde verslaving. De kasten puilen uit van de chocolade en van de chips.
    Uiterlijk + Foto:


    Amy is 1 meter 80 en is erg slank. Ze heeft haar haar rood geverfd. Haar ijsblauwe ogen en rode lippen zijn ook kenmerken. Ze stift haar lippen altijd rood. Haar oogschaduw is ofwel groen ofwel grijs en zwart. Ze heeft een hele mooie ketting met edelstenen. Die heeft ze gekregen van haar moeder voor die overleed in een auto-ongeluk. Ze heeft nog een tijdje bij haar vader gewoont, maar die overleed na een jaar aan een hartaanval. Ze is toen op zichzelf gaan wonen en toen naar Gaultiers Horse school gegaan.
    Extra: Ze is schrijfster en ze kan het heel goed met Nikè vinden. Als ze geen inspiratie heeft kan ze soms uren op Nikè rijden, soms dagen.

    Naam paard: Nikè
    Leeftijd paard: 4
    Karakter paard: Nikè is een rustige merrie die niet snel stijgert(?). Ze doet het alleen als er iemand anders dan Amy op zit. Amy heeft haar zelf gekocht en daarom luistert Nikè alleen maar naar Amy.
    Uiterlijk paard + foto:


    Nikè is een wit paard met een zwarte snoet. Ze heeft mooie manen die altijd makkelijk uit de klit gaan. Haar vacht is wat moeilijker, maar het lukt toch. Haar zadel is een zilveren zadel met in het midden Nikè op. Amy heeft dat ook zelf gekocht.
    Extra paard: Nikè heeft een paar bijnamen: Coca cola girl, ze drinkt graag cola, Dieselpaard, ze drinkt ook wel eens Diesel (fanta+cola) en natuurlijk Victory, vanwege haar naam (Nikè is de overwinningsgodin). Nikè kan heel goed draven, springen, galopperen en stappen.

    [ bericht aangepast op 26 mei 2012 - 10:23 ]


    It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

    Mag ik ook meedoen ?? Ik vul vanmiddig eentje in zit nu op school
    ik.wil echt heel graag meedoen. c:


    “ Sometimes the heart sees what is invisible to the eye “ - H. Jackson Brown Jr.

    Naam: Emily Sarah McCallen
    Leeftijd: 15
    Relatie?: -
    Karakter: Lief, verlegen, super gehecht aan haar vrienden en paard. Doordat ze haar moeder is verloren op haar 13de is zo erg op zich zelf en vertrouwd mensen moeilijk. Haar vader heeft haar naar de Gaultiers Horse school omdat hij heel veel reist voor zijn werk en hij dit beter vond voor Emily. En haar vader is erg rijk dus heeft ze veel dure spullen.
    Uiterlijk + Foto: Lang blond haar intense groene ogen, slank, klein 1,65, ze draagt altijd aan goud, dun armbandje met een groene steen die ze van haar vader heeft gekregen. En ze en ze loopt vaak in haar paardrijbroek met een paar all stars eronder of andere sneakers.


    Extra: Houd heel erg van muziek een loopt bijna altijd met oortjes in.

    Naam paard: Mason
    Leeftijd paard: 6
    Karakter paard: Voor een ruin doet hij zich best wel voor als een macho maar dat is hij helemaal niet hij is heel zachtaardig en de beste vriend van Emily. Ook is Emily de enige die op hem mag rijden aangezien Emily hem heeft gered van zijn dood en daardoor er gehecht is aan haar. Hij zal ook nooit bijten of iets anders gemeen naar Emily dan.
    Uiterlijk paard + foto: Zwart met donkerbruin in manen en staart.Ook heeft Mason Volle manen en een dikke staart.


    Extra paard:Is een hele goede springer en zal door het vuur gaan voor Emily net zoals zij voor hem heeft gedaan

    [ bericht aangepast op 25 mei 2012 - 16:13 ]


    “ Sometimes the heart sees what is invisible to the eye “ - H. Jackson Brown Jr.

    Naam; Abbey Lynn Addison
    Leeftijd; 17
    Relatie?; Nee,
    Karakter; Ze is een verlegen en onzeker persoontje dat liever op de achtergrond blijft. Ze is slim, en ze heeft een sterke wilskracht. Ze is een zorgzaam iemand.
    Uiterlijk + Foto;


    Ze heeft lange bruine haren en bruine ogen. Ze is best lang, 1.80.
    Extra; -


    Naam paard; Lilli
    Leeftijd paard; 4
    Karakter paard; Ze is een paard dat nooit zo snel wild wordt en heel zachtaardig tegen Abbey is. Ze bijt mensen wel die volgens haar vreemd zijn en/ of die haar pijn doen.
    Uiterlijk + foto paard;

    Ze is een groot paard, ze heeft zwarte manen en bruine ogen.
    Extra; -


    That is a perfect copy of reality.

    Naam: Emerence Mulholland
    Leeftijd: 16
    Relatie?: Momenteel niet, misschien als er beschikbare jongens in het spel zijn
    Karakter: Emerence is nieuwsgierig. Ze is sociaal en lacht veel. Ze heeft een goed gevoel voor humor. Er zit een vleugje van naïviteit in haar karakter en ze is snel geneigd om de verkeerde personen te vertrouwen. Ze is niet snel boos en als ze boos is gaat ze niet schreeuwen maar loopt ze gewoon weg en maakt ze het even later weer goed.
    Uiterlijk + Foto:


    Emerence is 1,76 en heeft een normale bouw. Ze heeft lichte rondingen. Ze heeft heel donkerblond haar dat in laatjes net over haar schouders valt. Ze heeft blauwe ogen en sproetjes.
    Extra: Emerence had ooit een tweelingzus maar die is toen ze twee was overleden.

    Naam paard: Duchessa
    Leeftijd paard: 6
    Karakter paard: Duchessa is een paar met pit wat ook niet anders kan bij een anglo arabier. Ze heeft veel energie en is niet makkelijk in de hand te houden. Zij en Emerence vormen een topteam omdat ze elkaar exact aanvullen. Duchessa geeft een ervaren ruiter alleen maar meer vertrouwen en een onzekere ruiter maakt ze enkel angstiger.
    Uiterlijk paard + foto:


    Duchessa is een donkere vos met zwarte manen en staart en zwarte onderbenen. Ze is gespierd en heeft een stokmaat van 1,68. Ze heeft een wit voetje.
    Extra paard: Duchessa werd geboren in de stallen van Emerence' haar buurvrouw en is door Emerence ingereden.


    Remember to be ridiculous.

    Naam: Valérie Amélie Vivié
    Leeftijd: 19
    Relatie?: Nee
    Karakter: Spontaan, hyperactief, speels, onnadenkend, onhandig, vriendelijk, avontuurlijk, nieuwsgierig, slim, tamelijk sarcastisch qua humor, houd heel erg van shoppen en dieren. Ze is vegetarisch, en drinkt veel thee, ze eet de hele dag door en heeft altijd honger.
    Uiterlijk + Foto:


    Ze is klein (ca. 1.60 m) slank, smal, hele blanke huid, sproetjes, felblauwe ogen, donkerbruin haar in een korte bob, ze heeft amper rondingen en heeft een ietwat atletische bouw. Valérie draagt vooral schattige rokjes, jukjes etc. ze heeft een enorme garderobe.
    Extra: Pirate is haar alles. Haar ouders zijn tamelijk rijk maar geven niets om haar. Daarom is ze zodra ze volwassen was naar Gaultiers Horse school gekomen. Ze is enigs kind.

    Naam paard: Pirate
    Leeftijd paard: 3 jaar
    Karakter paard: Druk, schrikachtig, leergierig, slim, oplettend, vriendelijk, houd van strandritten, niet heel dominant.
    Uiterlijk paard + foto:



    Pirate is een mengelmoesje van Andalusiër, Fries, Fjord, KWPN, een beetje Quarter en Argentijns. Hij is een valkkleurige ruin met een klein kolletje, halflange manen en een volle staart.
    Extra paard: Valérie heeft Pirate al vanaf dat hij een veulen was. Hij is door haar opgevoed en vertrouwt haar in bijna alles. Hij is getraind in M dressuur en L springen.

    Het is niet heel uitgebreid, miss werk ik het nog wel een beetje uit. Is het goed zo??

    [ bericht aangepast op 25 mei 2012 - 18:11 ]


    Life is like a novel, you're the author and everyday is a new page

    Hi siss ;D

    Naam: Alicia Tying
    Leeftijd: 18
    Relatie?: Nee
    Karakter: Alicia is altijd veel te vrolijk en veel te hyper. Als je met haar bent is het altijd wel gezellig en heb je altijd wel iets te doen, of iets om je aan haar te irriteren, want ze kan soms zo hyper zijn dat het irritant wordt. Verder is ze heel charismatisch en zegt vaak hoi tegen mensen die ze nog nooit heeft gezien, dus bijna iedereen mag haar wel.
    Uiterlijk + Foto:





    Ze is ongeveer 1.70 en heeft een mooi lichaam. Verder ook een mooi, egaal gezicht.

    Extra: Haar ouders zijn best rijk en geven heel veel om haar. Alleen wonen ze ergens 1000 kilometer verder dus Alicia ziet ze maar 1 keer per jaar. Omdat paarden haar lust en haar leven zijn is ze naar deze school gegaan, ver weg van haar ouders. Ze heeft 1 jongere zus van 10 (Nena) die Alicia als haar grote voorbeeld ziet. Zij woont bij haar oom en tante (ongeveer 12 kilometer vanaf Gaultiers Horse School) omdat haar ouders altijd bezig zijn met werk. Daarom komt ze vaak voor haar plezier naar Gaultiers om Alicia op te zoeken, en om een rondje op Colorado te mogen rijden.

    Naam paard: Colorado
    Leeftijd paard: 3
    Karakter paard: Hij is heel erg speels en dominant. Soms een beetje agressief, maar dat valt wel mee. Hij is heel moeilijk om op te rijden, behalve voor Alicia, want hij vertrouwt haar omdat hij haar al kent sinds zijn geboorte. Daarom is het zo dat als Alicia erop rijdt hij heel makkelijk lijkt. Maar dat is hij niet.
    Uiterlijk paard + foto:


    Hij is erg groot met zijn schofthoogte van bijna 1.70 en de sok (van haren) aan zijn linker achterbeen is wit.
    Extra paard: Hij is beste maatjes met Nashville, het paard van Sharone.

    [ bericht aangepast op 25 mei 2012 - 20:27 ]


    Lol hebben met een docent op facebook? JA, dat kan.

    {Ik hoor het wil als er iets niet goed is hea sis? ;D}

    [ bericht aangepast op 25 mei 2012 - 20:22 ]


    Lol hebben met een docent op facebook? JA, dat kan.

    Starten maar? Ik laat deze topic nog open voor mensen die nog mee willen doen.

    HIER IS DE EERSTE TOPIC: :)

    http://www.quizlet.nl/forum/topic.php?tid=133677


    how dare you speak of grace