• Best & most creative onces wins. Ik heb geen idee waarom ik Engels praat :X Ik heb verder nog co-auteurs nodig die Sirius, James, Peter, Remus of Cecile (Annabeths moeder) willen doen. PM mij met een verhaal-sample als je daarin geïntreseerd bent.

    Story:
    http://www.quizlet.nl/stories/77431/good-girl-gone-bad--a-marauders-story/


    EDIT: Het liefst mensjes tot en met leerjaar 3, oudere doe ik er ook wel in maar die jongeren mensen zijn het hardst nodig. Net als co-auteurs, feel free to send me a message

    obsessie met het woord mensjes ;x


    INVULLEN


    FOTO HIER

    Naam beroemdheid

    Volledige naam:
    Bijnaam: (Eventueel, hoeft niet)
    Verjaardag:
    Afdeling:
    Leerjaar:
    Karakter:
    Sterktes: (minstens vijf)
    Zwakheden: (minstens drie)
    Gewoontes: (minstens twee)
    Korte beschrijving van het uiterlijk:
    Familie:(bloedtype en een korte beschrijving van belangrijke familieleden)
    Geschiedenis: (beschrijf in minstens vier zinnen hoe jouw karakters leven is geweest, het hoeft echt niet heftig mensjes... hij/zij kan ook gewoon een rustig leven geleden hebben)
    Nog iets?:

    [ bericht aangepast op 23 feb 2012 - 18:11 ]


    If you really believe in yourself, you don't have to bring other people down • Quinn Fabray | Glee

    Wat moet je invullen? ;p

    Agron schreef:
    Wat moet je invullen? ;p
    Ben er nog mee bezig ;P Moet ik ff gb bericht sturen als het lijstje af is?


    If you really believe in yourself, you don't have to bring other people down • Quinn Fabray | Glee

    QueenE schreef:
    (...)Ben er nog mee bezig ;P Moet ik ff gb bericht sturen als het lijstje af is?

    Graag!

    Mensjes, mijn lijstje is klaar. *gaat wanhopig nagelbijten*:X


    If you really believe in yourself, you don't have to bring other people down • Quinn Fabray | Glee



    Lea Michelle


    Volledige naam: Shea-Lynn Eleanor Bukarters is haar volledige naam, maar iedereen noemt haar gewoon Shea, wat je uitspreekt als Sjee.
    Bijnaam: Ze heeft niet echt een specifieke bijnaam.
    Verjaardag: Shea is geboren op 27 februari.
    Afdeling: Shea zit in Gryffindor.
    Leerjaar: Ze zit in haar zesde leerjaar.
    Karakter: Shea is een brutaal meisje. Ze denkt dat ze alles mag en doet het meestal dan ook gewoon, vaker zorgt dit wel voor problemen, maar daar zit zij niet mee. Samen met haar broer zet ze de school op stelten, net als vele anderen uiteraard. Shea houdt wel van een avontuurtje en zit nergens over in. Ze lijkt een beetje bitchy, want ze af en toe ook wel eeens is, maar ze is eigenlijk erg lief. Ze haalt gewoon grapjes uit, maar ze doelt er niet op om mensen pijn te doen, waar ze overigens wel tot in staat is. Overigens is Shea wel erg netjes, ze haat het wanneer het ergens rommelig is en ze heeft geen hekel aan opruimen, in tegenstelling tot haar broer, de enorme sloddervos.
    Sterktes: Shea is goed met spreuken. Verder geeft ze niet snel op en weet ze veel over Muggles. Ook vindt ze mythische wezen erg interessant en weet er veel over te vertellen. En Shea kan vreselijk goed met een bezem omgaan, ze was zelfs gevraagd voor het Quidditch team van Gryffindor, maar ze wou niet. En ze is trouwens ook erg gestructureerd, want wanneer ze in de war raakt gaat ze vreselijk stressen.
    Zwakheden: Shea kan niet tegen rommel. Ook heeft Shea een zwak voor dieren, ze kan er niet tegen als er iets met een diertje gebeurt, ook kan ze er niet tegen als er wat met haar familie gebeurt, ze is erg zorgzaam op dat gebied. Overigens heeft Shea een lichte vorm van claustrofobie, dus wanneer ze opgesloten zit in een kast, flipt ze helemaal. Ook is ze erg op uiterlijk gericht, dus als je een opmerking maakt over haar uiterlijk neemt ze dat serieus, ookal meen je het niet.
    Gewoontes: Shea ruimt altijd haar spullen meteen op nadat ze het heeft gebruikt, een soort standaard procedure, want wanneer ze dat niet doet, raakt ze door de war en dat soort dingen. Ze doet overigens veel dingen in ene bepaalde volgorde, als ze dat niet doet, raakt ze vreselijk door de war.
    Korte beschrijving van het uiterlijk: Shea heeft lange donkerbruine haren. Er zit wat slag in en meestal zit het wel een beetje warrig, maar zo zit haar haar gewoon standaard al, daar kan je vrij weinig aan doen. Ze heeft een beetje grote neus, waar ze zich aan ergert. Ze heeft een licht tintje en een grote stralende glimlach. Ze draagt niet héél veel make-up, maar altijd wel een beetje. Ze is erg op haar uiterlijk gericht en houdt ook van een keertje te gaan shoppen. Ook is ze erg mode bewust.
    Familie: Shea stamt uit een rijke volbloed familie. Ze is opgegroeid bij haar ouders. De aparte William Russ Bukarters en de altijd aardige Sarah O'Malley-Bukarters. Beide kwamen ze uit een rijk gezin. Een jaar voordat Shea werd geboren kregen ze hun eerste zoontje, Louis. Hij zit in hetzelfde jaar als Shea, omdat hij een jaar was blijven zitten, vanwege te weinig punten. Shea en Louis zijn erg goed bevriend, maar hebben een verschillend karakter, maar ze kunnen het erg goed vinden. Ze hebben bijna nooit ruzie, net als hun ouders. De familie heeft het altijd al goed met elkaar kunnen vinden.
    Geschiedenis: Shea heeft vroeger nooit wat speciaal gehad. Haar verleden is gewoon, normaal, niet bijzonder. Zover Shea zich kon herinneren, is er nooit wat engs of raars gebeurt in haar leven. Haar ouders waren wel toen ze klein was niet vaak thuis, maar Shea kon het wel overleven met Louis, maar meestal zette ze wel dan het hele huis op stelten. Het enige wat is gebeurt, is dat Louis een keer verdwaald was, toen hij alleen naar het bos ging, en toen hebben Shea en haar ouders twee uur gezocht. Shea kan hier weinig over herinneren, want ze was toen vijf jaar oud en Louis was zes jaar oud.
    Nog iets?: Shea is erg avontuurlijk en gaat vaker met Louis het verboden bos in of zwerft met hem in de nacht door de gangen van de school, waardoor ze vrij vaak straf hebben gekregen.

    [ bericht aangepast op 23 feb 2012 - 13:02 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    gnegne. ik ga er nog een invullen, Shea's broer Louis ga ik maken c:


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.




    Allison Harvard
    Volledige naam: Alice Didinato
    Bijnaam: Little Alice or Little one or Shorty.
    Verjaardag: 31 Oktober
    Afdeling: Gryffindor
    Leerjaar: 3e
    Karakter: Alice is een lief en onschuldig meisje. Ze houdt heel erg van Dieren( Magishe Wezens) en van de natuur , ze is daar ook vaak te vinden. Ze is ook heel erg koppig en houdvast wanneer het om haar Normen en Waarden gaat. Ze gelooft dat iedereen in deze wereld evenveel waard is , gelooft dat alle Magishe wezens evenveel rechten zouden moeten hebben en dat mensen de natuur meer zouden moeten respecteren. Ze wordt ook vaak ontzettend kwaad wanneer mensen Magishe wezens of de natuur pijn doen. Ze gaat ook vaak wandelen in het verboden bos, omdat ze ook niet bang is voor de wezens die daar rondlopen. Ze houdt ook niet van pesten en vind het kinderachtig. Ze vindt dat iedereen elkaar gewoon in z'n waarde moet laten en respect hebben voor elkaar. Ze vindt het juist leuk als iemand een beetje anders is. Ze helpt ook meestal diegene die gepest word. Alice is een heel dromerig en positive meisje. Als je bij haar in de buurt ben moet je gewoon al glimlachen ( meeste dan xD). Ze is ook heel kalm en kan heel erg goed met stress omgaan. En ze vindt dat niemand beter is dan iemand anders, ze vindt dat modderbloedjes netzo goed zijn als puurbloeds.
    Sterktes: Ze is heel erg goed in verzorging van Fabeldieren. Ze kan heel erg goed met dieren omgaan en houdt ook heel veel van ze. Ze is ook goed in kruidenkunde en kan het ook goed toepassen. Ze is heel erg behulpzaam en is heel goed in de weg vinden in onbekende plaatsen. En ze heeft een fotografishe geheugen, waardoor ze amper hoeft te leren of moeite hoeft te doen om een goed punt te halen of om iets te onthouden.
    Zwakheden: Ze is nogal warrig en rommelig, in haar kamer lijkt het net alsof er een bom is ontploft en als je haar tas opent vindt je vanalles en nogwat. Ze is heel erg slecht in transfiguratie en heeft hoogte vrees. Ze word zelfs duizelig als ze te hogen hakken aanheeft. Daardoor zal je haar ook nooit zien vliegen , dat en ze kan niet met bezems omgaan.
    Gewoontes: Ze heeft vaak impulsive acties die kunne lijden tot grote consequenties. En ze droomt vaak weg en dan op het einde van een gesprek word ze wakker en zegt ze van 'Huh? Zeg het nog eens.' Ze glimlacht ook veel.
    Korte beschrijving van het uiterlijk: Ze heeft lang golvend goudblond haar. Met hele grote pop achtige blauwe ogen. Haar ogen zijn echt heel erg intens en hebben een hele lieve en bange uitstraling. Ze heeft een normale zachte huid en lange zwarte wimpers. Ze is ook heel erg klein tegenover de meeste mensen van haar leeftijd. Ze heeft een klein schattig neusje , en gewoon egt een uitstraling alsof ze een porseleine pop is. Heel erg breekbaar en fragiel. Ze is ook vrij dun , ze draagt niet veel make up . Een heeft een natuurlijke roze blos op haar wangen. En ze heeft altijd een schattige haarband in, ze heeft er heel erg veel verschillende.
    Familie: Ze komt uit een volbloed familie, haar moeder Chloé is frans en is een beetje zoals Alice zelf. Alleen haar moeder is gespecialiseerd in Dreuzels. Alice is zelf vernoemd naar het sprookje 'Alice in Wonderland.' En haar vader Addam is Brits , en hoort bij de high society van het Ministerie. Verder heeft Alice nog een grote zus , die momenteel in Slytherin in haar 7e jaar zit. Haar naam is Valeré Didonato. En twee kleine broertjes van 4 jaar. Aiden en Austin zijn een tweeling en haar moeder heeft er de handen vol aan.
    Geschiedenis: Toen Alice klein was is ze opgegroeit in ´Hartje Parijs´. Ze woonde met haar moeder en vader en zus in een groot luxe huis in Parijs. Maar omdat Alice zo vaak wegliep en in de gevaarlijke straten van Parijs ronddwaalde omdat ze gewoon simpelweg een vlindertje of een hondje volgde zijn ze verhuisd naar een groot landhuis buiten london. Daar had Alice een grote bloementuin voor zichzelf en rende ze ook niet meer weg. Haar zus Valeré vondt het juist afschuwelijk en gaf Alice er de schuld van , Valeré was een soort van de gemene zus , maar ze hield wel van haar kleine zusje. En stond voor haar klaar waneer ze in gevaar was. Toen Valeré naar Zweinstein ging , verveelde Alice zich en gaven haar ouders haar paarden , een kat en een hond om mee te spelen. Toen ze naar hogwarts ging nam ze alleen haar Kat mee die ze Kat heeft genoemd. Alice was ook heel erg blij toen ze twee baby broertjes kreeg en houdt heel erg veel van ze , Alice en haar zus hebben een weddenschap gehouden over in welke afdeling ze komen en proberen ze ook op te voeden naar de standaarden van hun afdelingen.
    Nog iets?: Wanneer iemand bedroeft is of Alice ziet dat iemand kwaad is dan mompelt ze meestal dit :'
    Spreek vriendelijk! Het is veel beter
    Te heersen door liefde dan door angst;
    Spreek vriendelijk; laat geen harde woorden schaden
    Wat we hier voor goeds kunnen doen.'


    Goed genoeg? (:
    (hoera)

    [ bericht aangepast op 24 feb 2012 - 11:38 ]


    Smart has the plans , stupid has the stories.





    darren criss


    Volledige naam: Louis William Bukarters is zijn volledige naam.
    Bijnaam: Shea noemt hem vaker wel eens Lou. Zij is ook vrijwel de enige. Zijn vrienden noemen hem ook wel eens zo, maar stukken minder.
    Verjaardag: Louis is jarig op kerstavond. 24 december dus.
    Afdeling: Louis is ingedeeld bij Gryffindor.
    Leerjaar: Doordat Louis in zijn vijfde jaar gezakt was en dat jaar heeft moeten overdoen, zit momenteel in leerjaar zes, terwijl hij eigenlijk in het zevende leerjaar had moeten zitten.
    Karakter: Louis is de vrolijke krullenbol en hij trekt zich vrij weinig aan van anderen. Hij is de vrolijkste persoon op aarde, zo'n beetje en op sommige momenten lijkt hij net een kleuter, maar dat is best wel grappig, op een goede manier. Hij heeft lef en is trots om wie hij is. Niemand kan hem veranderen. Maar hij is niet zo dapper als zijn zusje, die durft altijd meer dan hij, maar dat ontkent hij, maar eigenlijk is Louis niet zo heel erg dapper. Louis is een slimme jongen en houdt van grapjes uithalen en weet ook hoe je verschillende vallen moet zetten, maar hij doelt er natuurlijk niet op om iemand pijn te doen. Hij heeft humor, maar niet iedereen snapt hem en lang niet iedereen vindt hem aardig, maar Louis probeert altijd zo lang mogelijk aardig te doen. Hij heeft wel een hekel aan mensen die hem niet accepteren zoals hij is, maar dat probeert hij niet echt te laten zien, hij maakt dan vooral rare opmerkingen over hun en doet nogal sarcastisch dan, wat hij overigens erg goed kan. Louis zal nooit iemand opzettelijk pijn willen doen. Ondanks Louis een goed stel hersenen heeft, is hij een enorme rommelkont en vergeet hij alles, ook heeft hij vaker ook gewoon geen zin om iets te gaan doen. Dit is ook de reden waarom hij zijn vijfde leerjaar overnieuw moest doen, maar nu gaat alles gewoon goed. Hij is vreselijk slordig en dat kun je soms ook aan hem zien. Shea ergert zich hier erg aan, maar Louis vindt dit vooral grappig. Hij is overigens erg muzikaal en creatief. Hij is gewoon vreselijk lief als je hem leert kennen op de goede manier.
    Sterktes: Louis heeft een soort fotografisch geheugen en kan zich goed dingen herinneren, hoe iets eruit zag ofzo. Ook is hij, net als zijn zus, erg goed in spreuken. Verder kan is hij erg goed met de bezem en hij zit overigens ook bij het zwerkbalteam van Gryffindor. Hij is uitmuntend goed in Toverdranken en Louis is de vrolijkste jongen die je ooit hebt gezien.
    Zwakheden: Hij kan voor geen meter stil zitten. Als iemand hem uitscheldt doet hij gewoon alsof het hem niets boeit, maar diep van binnen voelt hij zich toch rot. Louis kan dus echt helemaal niets van Verzorging van Fabeldieren. Ook wilt Louis nooit alleen het bos in gaan, vanwege een voor hem traumatische ervaren, zie geschiedenis.
    Gewoontes: Hij bijt altijd op zijn onderlip als hij nadenkt. Als hij iets van je wilt maakt hij altijd een veels te schattig gezicht, met puppyogen en een pruillip, waardoor veel mensen toch overstag gaan om iets te doen.
    Korte beschrijving van het uiterlijk: Louis heeft een bos met zwarte krullen, die alleen willen blijven zitten wanneer je er een grote pot gel overheen gooit. En ze blijven al helemaal niet zitten, als mensen de hele tijd door zijn krullen wrijven, vooral Shea doet dit. Verder heeft Louis hazelkleurige ogen en is hij heeft een licht getinte huidskleur. Hij glimlacht zo'n beetje altijd en dan zie je zijn mooie rechte tanden, waar hij ook erg trots op is. Ook heeft zijn gezicht een lieve uitdrukking. Louis heeft een beetje aparte kledingstijl, maar hij gaat ook niet echt op de mode in. Hij draagt alleen dingen die hij zelf leuk vindt, en meestal ziet hij hierdoor er lachwekkend, maar toch schattig uit, maar dat boeit hem niet veel, hij wilt niet als een hondje achter de trends aanlopen. Louis heeft overigens ook een bril, maar meestal draagt hij deze niet, want hij heeft maar -0,5 en -0,75, maar hij kan er wel beter door zien. Hij heeft best veel verschillende, maar het liefst draagt hij de nerdbril. Ook heeft hij een knalroze zonnebril die hij altijd draagt wanneer de zon schijnt.
    Familie: Louis komt uit een rijke volbloed familie. Hij is opgegroeid bij zijn ouders en zijn zusje. De aparte William Russ Bukarters en de altijd aardige Sarah O'Malley-Bukarters. Beide kwamen ze uit een rijk gezin. Louis was hun eerste kind. Een jaar nadat Louis geboren was kregen ze hun tweede kind, en dit keer een meisje, Shea. Shea en Louis zijn erg goed bevriend, ook al zijn ze in veel opzichten verschillend, maar ze kunnen het erg goed vinden. Ze hebben bijna nooit ruzie, net als hun ouders. De familie heeft het altijd al goed met elkaar kunnen vinden.
    johnny depp, penelope cruz, lea michelle.
    Geschiedenis: Louis heeft, net als zijn zusje, een rustige jeugd gehad. Opgegroeid in een rijke familie, weinig ruzies en nooit zorgen over het werk of andere zaken. Louis en Shea mochten altijd best veel en werden ook wel redelijk verwend, niet hééél erg hoor, ze zijn niet zo'n verwende pubers geworden, dus. Toen Louis zes jaar oud was ging hij vaak in het bos spelen, dat in de buurt van hun huis lag, maar hij kwam niet terug. Wat bleek, hij was verdwaald. De kleine Louis werd helemaal overstuur gevonden in het bos en sindsdien is hij als de dood om wanneer het nacht is door een vreemd bos te lopen, of gewoon om te verdwalen, om alleen te zijn. Ook al kan hij zich hier werkelijk bijna niets meer van herinneren, is hij nog steeds bang om echt alleen te zijn.
    Nog iets?: Louis wilt stiekem helemaal niet opgroeien en hij zit bij het zwerkbal team. Ook speelt hij gitaar en houdt hij erg veel van kleurige dingen.

    [ bericht aangepast op 24 feb 2012 - 15:22 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Thank you people :3 @xRebel: Ja, waarom niet? Ik ben ik best gemeen met mijn lijstje:Y) @Veerleo: OK ^-^ Darren Criss(H)


    If you really believe in yourself, you don't have to bring other people down • Quinn Fabray | Glee

    Oké, ik ga er zo een invullen.

    wann ga je beginne ?


    Smart has the plans , stupid has the stories.






    I know, veel plaatjes van Guy Berryman

    Volledige naam: Jack Carter
    Bijnaam: J.D./ Jackson
    Verjaardag: 4 April
    Afdeling: Huffelpuf of Griffoendor. Wat jou 't makkelijkst uit komt =D
    Leerjaar: 2
    Karakter: Het is een lieve en zachtaardige jongen die probeert om het met ieders goed voor te hebben, maar dat lukt niet altijd en de meeste kinderen gebruiken hem. Jack heeft dit zelf ook wel door en begint vaker nee te zeggen. Zijn grote broer had altijd een grote invloed op hem. Maar doordat ze nu allebei op een andere school zitten heeft Jack niemand om te volgen. Hij begint steeds steviger in zijn schoenen te staan, maar loopt voor de meeste problemen weg. Hij probeert om sociaal te zijn, maar bij mensen die hij alleen van voornaam weet (dus net kent) is hij erg stil en probeert op de achtergrond te blijven. Hij is ook heel nieuwsgierig en gaat graag op avonturen.
    Sterktes: Leren, Toverdranken, VTDZK, Lezen, verstoppen en weglopen van problemen.
    Zwakheden: Stil, wordt vaak gebruikt door andere, samenvattingen maken.
    Gewoontes: Als Jack schrijft gaat hij met zijn puntje van zijn veer langs zijn kin, vind 'ie fijn. Gaat altijd in een rare positie zitten terwijl hij leert. leest en heeft een smekkie verslaving.
    Korte beschrijving van het uiterlijk:
    Familie: Zijn broer commandeert hem de meest van de tijd. Hij gaat daarom ook tegen zijn wil in het meest met hem om. Zijn moeder is volbloed heks en is altijd trots op hem geweest. Zijn vader is een stuk chagrijn en verder heeft hij geen familie, want al zijn grootouders zijn overleden.
    Geschiedenis: Jack heeft altijd al een rustig leventje gehad. Gewoon naar school, meer deed hij niet, op eten en slapen na.
    Nog iets?: Op ten duur zou hij zich kunnen verzetten tegen zijn broer of zo... xD

    [ bericht aangepast op 23 feb 2012 - 23:57 ]


    Once Upon A Time.... I used to sleep. Then this thing called “Netflix” happened…

    and louis is af c:


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    @xRebel: na 10 verschillende mensjes (dan reken ik op één per persoon) ;P
    @Veerleo: I see ^-^


    If you really believe in yourself, you don't have to bring other people down • Quinn Fabray | Glee


    Selena Gomez.
    Volledige naam: Jermaine-Rose Jeanette Turner.
    Bijnaam: Iedereen noemt haar gewoon Jermaine. Over het algemeen weten niet veel mensen dat de naam Rose ook bij haar eerste naam hoort.
    Verjaardag: Jermaine is jarig op 8 oktober.
    Afdeling: Ravenclaw.
    Leerjaar: Jermaine zit in het 5e leerjaar.
    Karakter: De reden dat ze in Ravenclaw zit, heeft natuurlijk te maken met het feit dat ze heel slim en intelligent is. Vraag haar iets en ze geeft meteen het goede antwoord. Meesten mensen maken hier gebruikt van, maar natuurlijk heeft Jermaine dat meteen door. Ze zegt er alleen niet veel van. Verder is ze ook heel creatief ingesteld en is ze heel leergierig. Ze vindt het zeker niet erg om te leren - vind het soms juist leuk en heeft verstand van heel veel dingen.
    Sterktes: Binnen een korte tijd kan Jermaine een hele tekst uit haar hoofd leren, wat natuurlijk handig is voor de examens. Ze is goed in de meeste vakken, waardoor ze daar ook goede cijfers voor zou krijgen en zou slagen. Ze stopt niet met leren, voordat ze alles uit haar hoofd weet en ze onthoud ook alle toverspreuken die ze ooit geleerd of gelezen heeft. Verder is ze ook heel behulpzaam en vindt ze het niet erg om iemand te helpen met zijn of haar huiswerk.
    Zwakheden: Zoals eerder gezegd is, ze stopt niet met leren voordat ze alles weet, natuurlijk is dat goed maar er zijn ook minder goede dingen eraan; ze is bijvoorbeeld bereid om niet te slapen áls ze het maar weet, waardoor ze de volgende dag natuurlijk heel moe zal zijn. Ze is niet bepaald goed in het vak toverdranken, omdat de leraren haar op haar zenuwen werken. Ook raakt Jermaine snel geïrriteerd, alhoewel ze dat niet echt laat merken.
    Gewoontes: (minstens twee)
    Korte beschrijving van het uiterlijk:
    Familie:(bloedtype en een korte beschrijving van belangrijke familieleden)
    Geschiedenis: (beschrijf in minstens vier zinnen hoe jouw karakters leven is geweest, het hoeft echt niet heftig mensjes... hij/zij kan ook gewoon een rustig leven geleden hebben)
    Nog iets?:

    Rest komt later. (:

    [ bericht aangepast op 26 feb 2012 - 16:32 ]