• Hallo lieve mensen die durven dit topic aan te klikken =3
    Ik ben dus heeeeel erg slecht in 't bedenken van namen en personen, want ze lijken vaak op elkaar...
    Dus ik vraag aan jullie om allerlei random personen te bedenken voor mijn nieuw verhaal: Painfull ways too die. Het liefst onbekende personen, maar je mag wel je karakters die je bedenkt baseren op bekende/ bestaande mensen. Dus geen fanfiction!

    Wil je dat doen voor mij, vul dan even dit hier onder in. Dank je =D

    Naam:
    Achternaam:
    Hele naam:
    Leeftijd: Maakt niet uit hoe oud, van 0 tot oneindig iedereen kan pijnlijk sterven =o
    Uiterlijk: 't liefst een foto en als 't een bekend iemand is, naam erbij =3
    Karakter: Wees origineel!
    Extra: zoals angsten, allergie, fobie. Noem maar op.
    Zelf al een klein ideetje? Tellen me =D
    Gewaarschuwd worden?

    Zijn er nog vragen? Zo ja, stuur even een GB berichtje!
    X'jes le me

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 14:11 ]


    Once Upon A Time.... I used to sleep. Then this thing called “Netflix” happened…

    Naam: Samira
    Achternaam: Valentine
    Hele naam: Samira Rose Valentine
    Leeftijd: Samira is 17 jaren jong en geboren op 6 mei 1994
    Uiterlijk: 1.


    2.


    Samira heeft bruine haren, de kleur bruin verschilt door de zon.
    Ze heeft groengrijze ogen en is op een net gewicht voor haar leeftijd.
    Karakter: Samira is best wel een aardig meisje, als je haar voor het eerst ziet denk je wel dat ze een ego heeft. Wat helemaal niet waar is!
    Ze is iemand die zich voor haar verleden verbergt achter haar glimlach. Zo houd ze ook anderen tevreden. Ook is Samira heel onzeker over zichzelf!
    Extra: Samira heeft een Fobie voor Spinnen!
    Zelf al een klein ideetje? Samira is verliefd op Harry en Harry op haar, daarom word ze gered op een voorwaarde.
    Gewaarschuwd worden? JAJAJAJA


    Firm believer of all that is magic

    Naam: Angelique
    Achternaam: Sabbath
    Hele naam: Angelique Pandora Sabbath
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk:

    Angelique heeft lang rood haar en zwart opgemaakte ogen waardoor ze voor sommige mensen nogal fel kan overkomen. Ze heeft mooie donkere ogen waar veel mensen jaloers op zijn.
    Karakter: Angelique is een vrij nuchter en sarcastisch persoon. Ze zal nooit mee gillen als er paniek uitbreekt. Het enige wat ze dan doet is een rustigere plek zoeken en een sigaret opsteken. Ze heeft geen geweldig gevoel voor tact en zegt dingen vaak op een hele harde manier. Ze kan hier mensen mee kwetsen, maar heeft dit vaak zelf helemaal niet door. Ze zal nooit helemaal woest worden of helemaal in huilen uitbarsten, ze houdt haar emoties altijd goed in bedwang. Angelique heeft geen slechte jeugd gehad, geen gemene vader of moeder, maar wel een hoop onzekerheden die niemand weet en hopelijk niemand zal weten.
    Extra: Angelique is niet heel erg snel bang, ze is vrij nuchter als het gaat om angsten. Voor spinnen is ze niet bang, ze eet ze op. Ze kan hierdoor ook nog best sadistisch overkomen. Ze heeft echter een kleine kans, ze is bang dat er totale eenzaamheid ontstaat en ze de enige op aarde blijft. Zodat ze in eenzaamheid zal sterven. Ook is ze erg blij met haar kat, die haar altijd opvrolijkt. Als er iets met hem gebeurt, gebeurt er iets met degene die hem iets aandoet.
    Zelf al een klein ideetje Ik laat het verhaal helemaal aan jou over en ik ben benieuwd wat je ervan zal maken (:
    Gewaarschuwd worden? Tuurlijk! (:

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 9:17 ]


    26 - 02 - '16

    Naam: Demy

    Achternaam: Gately

    Hele naam: Demy Catherina Wendy Gately

    Leeftijd: 17

    Uiterlijk: 1


    2


    Demy heeft licht blond haar dat soms wel goud lijkt, ze is ongeveer 1.70 lang, redlijk slank. Maar ze word vaak nagekeken door een litteken dat ze heeft aan de buitenkant van haar rechter oog.

    Karakter: Demy is een best wel snel bang type, ze is iemand die niet tegen drukke plaatsen kan en is vaak op haar eentje. Ze sluit best wel snel anderen uit die ze niet kent. Ze is heel erg slim daardoor is ze hoogbegaafd waardoor ze heel vaak uitbranders kan krijgen als iemand iets fout doet in haar ogen. In haar ogen moet alles perfect zijn en als dat mis gaat dan moet alles weer overnieuw en daar gaat ze kapot aan. Tegen vrienden en familie is ze juist heel rustig en die kunnen dan weer alles aan haar kwijt.


    Extra: Demy heeft een vriend Cameron daar woont ze nu al mee samen en hij is alles voor haar. Voordat ze Cameron leerde kennen had ze allerlij angsten maar Cameron heeft haar daar vanaf geholpen. Ze is ook iemand die zich niet zo veilig voelt als ze buiten is. Dus ze blijft altijd binnen. Maar gaat heel soms mee met Cameron naarbuiten. Als iemand iets probeerd te doen tussen haar en Cameron dan gaat ze op het moordpad want Cameron is alles voor haar.

    Zelf al een klein ideetje: Nouja ik weet niet of dit mogelijk is maar Cameron houd zoveel van haar en anderson dat als een van de 2 sterft neemt de ander ook zijn leven af om bij hem/haar te zijn.

    Gewaarschuwd worden: HELL JA xD

    Naam: Jenny
    Achternaam: Reed
    Hele naam: Jenny Christina Reed
    Leeftijd: 17 jaar. 15 juni 1994.
    Uiterlijk:


    Sasha Pieterse Jenny heeft prachtige lange blonde krullen die tot ongeveer het midden van haar rug hangt. Ze heeft echte blauwe ogen die veel opvallen. Jenny draagt het liefst jurkjes met in de winter een vest eroverheen. Ze draagt het liefst hakken omdat ze daar gewend is om op te lopen. Je ziet jenny niet vaak in een staart of knot lopen, omdat ze dat irritant vind.
    Karakter: Jenny is eigenlijk heel lief, maar je kan haar geen geheim toevertrouwen. Ze is een erge flapuit en verteld een geheim snel door aan de rest van de wereld. Daarom zegt ze vaak tegen mensen dat ze een geheim niet hoeft te weten omdat ze dat toch wel weer doorverteld. Jenny kan af en toe erg kortaf zijn en eigenlijk bijna niks zeggen. Dat komt omdat ze dan ergens mee zit of omdat ze het druk heeft. Jenny is een echte denker. Ze denkt veel te veel na, maar het helpt haar wel om standvastigheid te krijgen. Denken maakt haar erg slim. Ze bestudeerd heel de kamer voordat ze ergens aan gaat zitten, ze denkt na voordat ze iets zegt en ze haalt de beste cijfers op haar school -waar ze nou eindexamen doet-
    Je zou Jenny niet snel iets gevaarlijkst doen, omdat ze de risico's kent.
    Jenny is een echte luisteraar, ze luistert meer dan dat ze praat. Je kan haar de stomste verhalen vertellen en nog vind ze het boeiend. Jenny wilt later heel de wereld rondreizen en de prachtigste dingen bekijken. Ze wilt graag meer weten over de rest van de wereld.
    Er valt veel te vertellen over Jenny, vooral omdat ze heel veel matige eigenschappen heeft.
    Extra: Jenny heeft erge hoogtevrees en durft niet snel in hele hoge gebouwen. Gek genoeg is Jenny niet bang voor spinnen, wespen of bloed. Ze is niet bang voor spinnen en wespen omdat ze weet dat dat toch maar onschuldige dieren zijn. Jenny is niet bang voor bloed omdat ze later misschien arts wilt worden. Jenny is claustrofobisch en durft dus niet in kleine ruimtes, ze voelt zich daar niet fijn en ongemakkelijk.
    Zelf al een klein ideetje? Nee (a)
    Gewaarschuwd worden? Ja is goed!


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.