• ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    “Time takes it all whether you want it to or not, time takes it all. Time bares it away, and in the end there is only darkness. Sometimes we find others in that darkness, and sometimes we lose them there again.”


    Tessa en Cale zijn al beste vrienden sinds ze zich kunnen herinneren. Doordat het tweetal naast elkaar in de grote, welvarende stad Erdal is opgegroeid en ze altijd alles samen hebben gedaan, zijn ze elkaar na verloop van jaren meer als familie gaan zien dan vrienden.
          Het noodlot slaat echter toe als er oorlog uitbreekt en de vijand de stad binnenvalt. Mensen verliezen hun huizen en bezittingen, raken vermist of worden op brute wijze om het leven gebracht. Tessa zoekt wanhopig naar haar beste vriend, maar hij is nergens te bekennen. Ze durft niet te geloven dat hij dood is, maar kan niks anders doen dan met de rest van de kleine groep overlevenden Erdal verlaten, op zoek naar een nieuw en veilig onderkomen.
          Acht jaar later heeft Tessa haar leven weer zo goed als opgepakt. Hoewel ze nog dagelijks terug denkt aan haar leven in Erdal, lukt het haar wel om door te gaan... tot de geschiedenis zich lijkt te herhalen en het kleine dorpje waar ze woont, aangevallen wordt. Tot haar grote verbazing staat ze plots oog in oog met haar vroegere beste vriend.

    “Running away was easy; not knowing what to do next was the hard part.”

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Geschreven door grotesnork en fallenbadass
    OP, fantasy, actie, thriller, romantiek, avontuur en drama




    LINK
    De proloog staat alvast online, voor de mensen die eerst graag de schrijfstijl willen zien (:


    "Libraries were full of ideas – perhaps the most dangerous and powerful of all weapons."

    Mmm klinkt leuk.
    Abo :Y)


    wat was dit ookalweer

    Tenace schreef:
    Mmm klinkt leuk.
    Abo :Y)


    Dankjewel! En ook bedankt voor je lieve reactie, super tof!


    "Libraries were full of ideas – perhaps the most dangerous and powerful of all weapons."