• Oké aangezien het leek dat ik een idee stal, wat niet mijn bedoeling was heb ik een nieuw idee.
    De vijf vriendinnen blijven maar de jury leden gaan weg samen met de anderen kandidaten, die kandiditaten veranderen dan in vrienden die ook op die camping rondhangen.

    Nieuw idee:
    Vijf vriendinnen leerden elkaar kennen op een camping in Zuiden Frankrijk toen ze klein waren. Elk jaar opnieuw beleven ze er de zomer van hun leven. Ze hebben er een klein baantje als het bandje dat ’s avonds in het plaatselijke clubhuisje optreed. De zomer 2012 belooft ook weer geweldig te worden maar wat als het toch wat anders gaat dan verwacht? Een groepje jongens beloofd er de boel onveilig te maken. Ze komen uit het Verenigd Koninkrijk, zijn knap en hebben stijl. Het gaat een zomer te worden zoals nooit te voren en wie weet loopt het wel tot iets fantastisch uit.


    Wat heb ik nodig:
    •5 zangeressen/de 5 vriendinnen(ze moeten zeker niet op elkaar lijken, qua karakter of uiterlijk.)
    • Baas/bazin van de camping
    •Enkele vrienden

    Zien om een rolletje in te vullen?
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum: (17/18)
    Karakter:
    Uiterlijk: (Een bekend persoon, beschrijving.)
    Familie:
    Extra: (Hobby's, relatie, toekomstplannen..)
    Titelidee?
    Waarschuwen?

    Alvast bedankt

    [ bericht aangepast op 3 juni 2012 - 20:04 ]

    Rol: 1 van de 5 zangeressen
    Voornaam: Oceane
    Achternaam: Vandenberghe
    Volledige naam: Oceane Vandenberghe
    Leeftijd en geboortedatum: 17, 18-4-1995
    Nationaliteit: Belgische
    Karakter: Oceane is een energierijk meisje, die erg aanwezig is. Door haar vele lachen en luide stem wordt ze al opgemerkt nog voordat ze een kamer binnen loopt. Oceane is verbaal erg sterk en kan behoorlijk ad rem op dingen reageren. Ze praat graag, veel en gemakkelijk. Men zal niet zo snel een discussie van haar winnen. Onaardig doen naar andere mensen is niet haar ding, maar wanneer mensen haar kwetsen of boos maken dan zal ze daar behoorlijk fel opreageren.
    Samenwerken is iets wat ze prima kan, maar ze zal wel snel het voortouw nemen. Ze heeft er een hekel aan om te doen wat een ander zegt en is niet graag afhankelijk van een ander.
    Oceane is avontuurlijk en houdt van een beetje onzekerheid in het leven. Zo probeert ze graag nieuwe dingen uit en als er dingen fout gaan dan ziet ze van zelf wel waar ze terecht komt. Oceane neemt het leven namelijk niet zo serieus. Daar vindt ze het leven veel te kort voor.
    Verder is Oceane ambitieus. Ze weet wat ze wil en gaat daar ook helemaal voor. Ze is een harde werker want ze weet dat je nergens kan komen tenzij je er hard voor werkt.
    Naar jongens toe is Oceane erg charmant en een echte flirt. Ze is meestal ook meer opzoek naar aandacht dan naar een serieuse relatie.
    Mensen die bevriend met haar zijn weten dat Oceane goud eerlijk is en vrij wel nooit zal liegen. Daarnaast is ze betrouwbaar en zal ze geen geheimen door vertellen.
    Uiterlijk:


    Gabriella Wilde
    Oceane is een meisje met lange slanke benen en mede daardoor heeft ze een lengte van 1,72m. Ze heeft een prachtig figuurtje en ze hoeft er niets voor te doen.
    Haar haren zijn lang en zijn van nature krullend. Ze heeft blauw/grijze ogen, die omringd worden door lichte wimpers maar met mascara weet ze ze donkerder te krijgen.
    Wat betreft kleding heeft ze een voorkeur voor mooie jurken en hoge hakken.
    Studie: Laatste jaar van de middelbare
    Familie: Oceane is opgegroeit in een rustige woonwijk bij haar moeder Hanna (45) en jongere zusje Jana (14) in huis. Haar ouders zijn vier jaar geleden gescheiden, maar hadden al veel langer ruzie.
    Extra: Oceane spreekt naast Vlaams en Engels ook vloeiend Frans.
    Ze is verslaafd aan pepermuntjes.
    Ze houdt van dansen en uitgaan.
    Ze wil veel van de wereld zien.
    Titelidee? (naam van de talentenjacht?)
    Waarschuwen? Heel graag

    [ bericht aangepast op 3 juni 2012 - 15:23 ]

    ik vul morgen ook een zangeres in!


    The truth may be orange!

    Ik vul nu wel een van die 5 meiden in.


    The odds are néver in our favor.

    Rol: 1 v/d 5 zangeressen.

    Voornaam: Raeven (zeg: Rejven).

    Achternaam: Lark.

    Volledige naam: Raeven Jade Lark.

    Leeftijd en geboortedatum: 17 jaar, 2-12-1995.

    Nationaliteit: Nederlands.

    Karakter: Raven is een hele lieve meid. Ze houdt van lezen en is een echte shop freak. Ze wordt vaak onderschat omdat ze rustig is. Ze is een echte vechtersbaas en gaat ervoor als ze iets wil. Ook houdt ze zielsveel van haar zus, ouders en vriendinnen. Bij haar vriendinnen kan ze haar zelf zijn en lol maken.

    Uiterlijk: Licht bruin haar en bruine ogen, volle lippen en mooi gevormde wenkbrauwen. Gewoon een doorsnee meisje.



    Studie: Ze is een hele slimme meid; ze doet nu HAVO 4 (Economie & Maatschappij), en na de zomer gaat ze gewoon over naar HAVO 5.

    Familie: Ze heeft een vader die zielsveel van haar houdt en een moeder die het een beetje te druk heeft met haar carrière. Haar zus is nu een soort moeder voor haar.

    Extra: Ze heeft een vader die Belgen tótaal niet mag, dus mag hij een van de Belgische leden van de band niet.

    Titelidee? Pff, Sing in One Direction? :'D.


    The odds are néver in our favor.

    @Calypso, Macadamia : Is goed hoor, alvast bedankt.
    @Cadentium: dankje

    xxx


    Rol: 1 van de 5 zangeressen.
    Voornaam: Chayenne
    Achternaam: Meijer
    Volledige naam: Chayenne Livia Meijer
    Leeftijd en geboortedatum: Chayenne is 18 en geboren op 5 september 1994.
    Nationaliteit: Nederlandse
    Karakter: Chayenne is een spontaan en vrolijk meisje met een hartje van goud. Ze maakt makkelijk contact met anderen en is erg sociaal. Ze vertrouwt mensen echter niet gauw. Chayenne is ook intelligent al doet ze zich vaak dommer voor dan dat ze is. Ze kan soms wat arrogant overkomen doordat ze soms bot reageert op dingen die haar niet zo goed bevallen. Ook is ze snel jaloers, niet persee op andere meisjes maar vooral als een ander meisje flirt met haar vriendje ofzo. Ze staat positief in het leven en voor haar is het glas altijd half-vol.
    Uiterlijk:


    Taylor Mangan
    Chayenne is een mooi meisje met een lichtgetinte huid en felblauwe ogen. Ze heeft prachtige lange donkerbruine lokken en is niet een van de grootste. Ze is 1.65 en slank. Ze heeft een volle C-cup. Make-up gebruikt ze niet zoveel, vaak is ze al tevreden met alleen een beetje mascara. Qua kleding is ze niet echt apart, een skinny-jeans met een shirtje en Vans voldoet al voor haar.
    Studie: Chayenne zit in 5 HAVO
    Familie: Chayenne's vader is de succesvolle zakenman Max Meijer van 50 jaar, en haar moeder is een bloemiste, Jane Meijer van 48 jaar. Door het werk van haar vader heeft Chayenne best een rijk gezin en woont ze in een wat groter huis.
    Extra: Chayenne gaat graag uit met haar vriendinnen en houdt ervan om een middagje te gaan shoppen. Ook vind ze het leuk om te fotograferen. Hier wil ze later ook haar beroep van gaan maken. Chayenne heeft geen relatie nadat haar laatste vriend Rory haar hart brak door vreemd te gaan.
    Titelidee? Geen idee sorry.
    Waarschuwen? Yes please!

    [ bericht aangepast op 2 juni 2012 - 22:26 ]


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Rol: Zangeres.
    Voornaam: Emma.
    Achternaam: Cairo.
    Volledige naam: Emma Ramona Cairo.
    Leeftijd en geboortedatum: 17, ze is geboren op 21 augustus.
    Nationaliteit: Nederlands.
    Karakter: Emma lijkt als je haar voor het eerst ontmoet heel gemeen, en veel mensen nemen dan ook niet de moeite om haar verder te leren kennen. Als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen, merk je dat er veel meer persoonlijkheid in haar zit dan ze eerst liet merken. Dit doet ze expres; mensen die haar niet proberen te leren kennen, zijn haar tijd ook niet waard. Eigenlijk heeft ze een lieve, vrolijke persoonlijkheid, die jammer genoeg alleen naar boven komt bij mensen die tot haar vriendengroep behoren.
    Emma is heel erg verwend, en heeft er eigenlijk altijd al ingestampt gekregen dat ze de beste is. Hierdoor komt ze vaak egoïstisch of arrogant over, maar ze ziet zichzelf liever als ambitieus. En dat is ze ook: ze speelt vijf instrumenten (keyboard, gitaar, drums, cello en dwarsfluit) , doet aan streetdancing, rijdt soms paard en is lid van een paar studentenverenigingen. Door haar drukke agenda heeft ze weinig tijd voor haar sociale leven, ze heeft dan ook geen vriendje.
    Uiterlijk:


    AnnaSophia Robb.
    Emma heeft amandelvormige, grijsgroene ogen. Haar lichtblonde haar valt ongeveer tot haar middel, maar steekt ze vaak op als ze niet wilt dat het in haar ogen valt. Met haar 1.62 is ze redelijk klein voor haar leeftijd, maar dat compenseert ze vaak door het dragen van hoge hakken. Ook in de rest van haar outfit houdt ze van de ‘classy/chique’ style, als ze iets moois vindt, zal ze het dragen, hoe ongemakkelijk het ook is. Qua make-up houdt ze haar gezicht het liefst naturel, wel is ze dol op glimmende lip-gloss en wat mascara.
    Studie: Ze is nu bezig met haar gymnasium studie, ze is momenteel bezig aan haar 4e jaar (Natuur & Techniek).
    Familie: Emma woont samen met haar moeder, Ellen, in een redelijk groot huis op het platteland. Emma heeft niet zo'n goede relatie met Ellen, die na de dood van haar vader, toen ze 12 was, nooit meer echt hetzelfde is geweest. Emma heeft één oudere broer, Alex, die inmiddels 22 is. Hij is twee jaar geleden naar Londen verhuisd, en sindsdien ziet ze hem alleen in de schoolvakanties. Toch hebben ze een erg sterke band, en Emma is vastbesloten ooit naar Londen te verhuizen.
    Extra: Emma heeft een grote obsessie met roem; ze wist van kleins af aan al dat ze voorbestemd is voor flitsende camera’s en rode lopers. Ook is ze best wel een ‘nerd’, dus in het beetje vrije tijd dat ze heeft duikt ze het liefst in de wiskundeboeken – dat is een onderwerp dat ze echt úren kan bestuderen.
    Titelidee? ‘Everyone is competition.’ – lololol, ik weet niet, ik ben slecht in titels. :’]
    Waarschuwen? Ja! (:
    Ik vul morgen/zometeen nog wel een kandidaat in, ik moet nu echt slapen. x'd

    [ bericht aangepast op 3 juni 2012 - 1:56 ]


    Great minds think alike.

    Rol: Andere kanidaten (duo)
    Voornamen: Alexis & Daniella
    Achternaam: Lawrence
    Volledige naam: Alexis Amelia Lawrence & Daniella Giorgia Lawrence
    Leeftijd en geboortedatum: Alexis: 20 januari 1994 Daniella: 1 december 1995
    Nationaliteit: Australisch
    Karakter:
    Alexis is het harde type van de 2. 'Niet dromen maar doen.' is dan ook haar motto. Ze wil het allemaal waarmaken. Maar ze is ook heel impulsief. Ze denkt niet zo goed na voor ze iets zegt. Daarom heeft ze best vaak ruzie. Haar zusje Daniella kan dat goed voor haar oplossen. Ze is heel rustig en vriendelijk. Ze kan goed praten met mensen. En ze is heel gevoelig. Vooral naar haar zus gericht.

    Uiterlijk:


    (Jessica Orgliasso)
    Alexis heeft mooie blond geverfde haren, ze heeft super grote groen/blauwige ogen. En en hoop tatoeages. Ze heeft en hele blanke huid. Ze is ongeveer 1.57 lang en weegt 49 kilo. Haar schoenmaat is 37.


    (Lisa Origliasso)
    Aan Daniella valt al meer te zien dat ze kwart Italiaans zijn. Daniella heeft haar eigen haarkleur behouden, donker bruin tegen zwart aan. En ze heeft grote bruine ogen. Ze heeft de zelfde blanke huid als haar zus. En ze is 1,55 lang, en weegt 45 kilo. Ze heeft schoenmaat 36.

    Studie:Alexis doet en HBO studie in de muziek. En Daniella is net geslaagd voor VMBO 4.
    Familie: Hun ouders; Johanna(41) en William(44) wonen samen in en Villa in Brisbane. Broers en zussen hebben ze niet; de zusjes hebben genoeg aan elkaar.
    Extra: Alexis heeft en vriendin
    Maite en Daniella is single.
    Titelidee? ik weet niet?
    Waarschuwen? Yes please (:


    Fuck who you want & Fuck who you like

    Ik vul in!

    Rol: 1 van de vijf zangeressen.
    Voornaam: Jessica
    Achternaam: Goodings.
    Volledige naam: Jessica Erin Goodings.
    Leeftijd en geboortedatum: 18 jaar. 12 augustus 1993.
    Nationaliteit: Jessica is half Belgisch, half Nederlands. Haar vader is Belgisch en haar moeder Nederlands.
    Karakter: Jessica doet waar ze zin in heeft. Ze denkt nooit over de gevolgen van een losbandige actie na, ze doet het gewoon en ziet wel wat er gebeurt. Jessica doet eerst iets voordat ze erover nadenkt. Ze is een echt doener.
    Jessica is erg onafhankelijk, ze kan erg lang in haar eentje zijn. Ze zou gewoon in haar eentje de wereld rond reizen.
    Jessica is erg spontaan en ziet van alles wel het goede in. Ze is dus erg optimistisch ingesteld.
    Jessica is totaal niet onzeker. Ze heeft veel zelfvertrouwen en weet dat het kan als ze ergens voor gaat.
    Jessica vindt je leuk of vindt je niet leuk. Het ligt aan haar mening en aan haar eerste indruk. Jessica beoordeelt je namelijk veel te snel en trekt dan haar oordeel, terwijl die helemaal niet waar hoeft te zijn.
    Uiterlijk:


    Lights Poxleitner
    Jessica ziet er anders uit dan andere. Ze heeft pikzwart geverfd haar en veel tatoeages rond haar arm.
    Jessica heeft een grote zwarte pony die heel haar voorhoofd bedekt, die is zeker heilig voor haar.
    Jessica heeft prachtige bruine ogen en haar originele haarkleur is ook bruin. Jessica is erg dun. Ze kan eten wat ze wil, maar komt er toch niet van aan.
    Jessica draagt voornamelijk zwarte kleding. Vaak met een rockachtig printje erop. Jessica kleedt zich Rock N' Roll en houdt van de oude stempel.
    Jessica houdt erg van leren kleding.
    Studie: Jessica is erg slim en heeft zelf rechten gestudeerd. Later bleek dat dat niks voor haar was en het bleek ook dat ze erg goed kon zingen. Zo ontstond haar passie voor muziek en die heeft ze sindsdien nooit meer opgegeven.
    Familie: Jessica's ouders zijn gescheiden. Ze woont nu bij haar vader in België. Jessica ziet haar moeder amper. Ze was vreemdgegaan met haar buurman en sindsdien heeft Jessica een grote hekel aan haar moeder. Gelukkig heeft Jessica een goede band met haar 50-jarige vader genaamd Bruce Goodings. Jessica heeft een 17-jarig zusje genaamd Nicki Goodings.
    Gary Barlow en Jessica Lowndes.
    Extra: Jessica wilt zolang blijven zingen als ze kan. Niet alleen heeft Jessica een perfecte relatie met fde 17-jarige Riley Woods, ze heeft ook erg veel vrienden die haar steunen. Jessica heeft haar meeste steun aan haar beste vriendin Demi Goldenblatt, daar heeft Jessica de meeste steun aan en die kent ze al jaren.
    Waarschuwen? Ja!

    [ bericht aangepast op 3 juni 2012 - 10:17 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Jurylid.
    Voornaam: Scott.
    Achternaam: Bridgewood.
    Volledige naam: Scott Ryan Bridgewood.
    Leeftijd en geboortedatum: 25, hij is geboren op 6 januari.
    Nationaliteit: Canadees.
    Karakter: Scott is een echte flirt, en ook al is hij een stuk ouder dan de meeste kandidaten, flirt hij soms voor de lol met ze, wat hem oneindig veel kritiek oplevert van zijn mede-juryleden, die het als onprofessioneel beschouwen. Toch is hij nooit ontslagen, omdat hij één van de beste coaches is die je in de muziekwereld kunt krijgen.
    Zijn persoonlijkheid als jurylid is heel erg hard, als hij vindt dat je niet verdient naar de volgende ronde te gaan, kan hij je genadeloos de grond in boren.
    Toch schuilt in Scott ook een hart van goud, als een kandidaat heel heftig reageert op een afwijzing zal hij altijd even achter de schermen verschijnen om diegene gerust te stellen.
    Uiterlijk:

    Hayden Christensen.
    Scott heeft kort haar, dat constant tussen de kleuren lichtbruin, donkerbruin, en blond wordt gewisseld. Hij heeft lichtgroene ogen. Hij is lang en gespierd gebouwd. Zijn garderobe bestaat vooral uit donkere maatpakken, en soms een blouse met een spijkerbroek.
    Hij heeft een paar simple muzieknoten op zijn pols getatoeëerd, die hij in een spontane bui op zijn 18e verjaardag liet zetten.
    Studie: Hij heeft het conservatorium in Newfoundland, zijn geboortestad, gedaan. Zo nu en dan komt hij daar terug om les te geven.
    Familie: Scott heeft een heel erg goede band met zijn zus, Moira (Abbey Lee Kershaw). Zijn ouders zijn beide op een jonge leeftijd gestorven.
    Extra: Hij speelt keyboard en zat vroeger in een redelijk bekende boyband, maar dat vond hij niet zo leuk als lesgeven, dus hij was gestopt, waarna de boyband al snel zijn fans verloor.


    Great minds think alike.

    Rol: zangeres
    Voornaam: Emma
    Achternaam: Carter
    Volledige naam: Emma Valentina Elizabeth Carter - Valentina is een vernoeming naar haar Spaanse grootmoeder, Elizabeth naar haar grootmoeder in Engeland
    Leeftijd en geboortedatum: (17/18) 17, geboren op 16 januari 1995
    Nationaliteit: (voor de zangeressen is dat Belgisch of Nederlands)
    Karakter: Uiterlijk lijkt Emma eerder stoer, maar vanbinnen is ze eigenlijk een stil en verlegen meisje. Ze stelt zich helemaal niet gemakkelijk open voor mensen, je moet heel veel moeite doen om haar vertrouwen te winnen. Ze kijkt altijd liever eerst de kat uit de boom en zal zeker eerst denken en dan pas doen.
    Ondanks dat ze wat moeite heeft met het maken van vrienden en het leggen van sociale contacten, is Emma erg open en sociaal eenmaal je haar kent. Voor haar vrienden gaat ze door vuur en ze verwacht dan ook dat zij het omgekeerde doen. Ook is ze erg behulpzaam en kan ze goed luisteren.
    Ondanks dat ze wat verlegen is, laat ze niet over zich heen lopen. Ze heeft een duidelijke mening en als het nodig is, zal ze daar zeker voor uitkomen. Ook kom je beter niet aan de mensen waar ze echt van houdt, want dan verandert ze razendsnel in een echte bitch. Ze wordt helemaal niet snel kwaad, maar wanneer je haar boos gekregen hebt, maak je je dus beter uit de voeten.
    Verder is Emma erg intelligent. Al op jonge leeftijd zeiden haar ouders tegen elkaar ‘dat ze veel te veel nadacht’. En ook nu wil Emma nog steeds alles weten en is ze enorm nieuwsgierig. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te lezen en nieuwe dingen te ontdekken.
    Op een podium komt Emma steeds helemaal los, dan blijft er niets meer over van haar verlegenheid in het dagelijkse leven. Ze houdt ervan om mensen te entertainen en ze maakt enorm veel plezier samen met de vier andere meisjes. Zingen is voor Emma een manier om haar gevoelens te uiten, om beter met haar frustraties om te kunnen gaan. Ze speelt ook gitaar en schrijft eigen liedjes, waar ze haar ziel helemaal in legt.
    Uiteraard heeft Emma ook negatieve kantjes. Zo kan ze enorm koppig zijn, vooral wanneer ze haar eigen mening verdedigt. Ze doet niet graag toegevingen en zal er dan ook (bijna) alles aan doen om gelijk te krijgen. Verder heeft ze een ontzettend ochtendhumeur, dat meestal tot ver in de voormiddag duurt.
    Uiterlijk: (Een bekend persoon, beschrijving.) Emma is waarschijnlijk niet het mooiste meisje dat je ooit gezien hebt, maar lelijk is ze ook zeker niet. In grote massa’s valt ze niet zo op en lijkt ze niet zo bijzonder, maar wanneer je beter kijkt ontdekt je dat ze eigenlijk best knap is.
    Emma heeft heel lange donkerblonde haren met slag in. Ze draagt ze meestal los, maar af en toe maakt ze ook een schuine vlecht die dan over haar schouder hangt. Ze heeft een ovaal gezicht en grote donkere ogen met lange zwarte wimpers. Haar fijngevormde neus en volle lippen maken dat haar gezicht er een tikkeltje onschuldig uitziet.
    Ze is niet zo groot, ongeveer 1,65 meter, en erg slank. Ze heeft weinig vrouwelijke vormen, haar borsten zijn een bescheiden B-cup. Hoewel ze weet dat ze er soms wat jongensachtig uitziet, heeft ze een voorkeur voor stoere en gemakkelijk zittende kleding, meestal gewoon een jeans met een leuk shirtje en vestje. Toch geniet ze er soms van zich helemaal op te tutten, compleet met make-up en sieraden.
    Studie: Emma zit nu in haar laatste jaar van de middelbare school.
    Familie: Emma’s moeder, Claire Dumont, stierf toen Emma twee jaar oud was. Lange tijd bleef ze dus alleen met haar vader, aangezien ze geen oudere broers of zussen heeft. Zeven jaar na de dood van Claire, hertrouwde haar vader Jack Carter met een op en top Belgische vrouw: Katrien Vandenbossche. Samen kregen ze twee kinderen: Leon en Alix, die nu negen en zes jaar oud zijn.
    Extra: (Hobby's, relatie, toekomstplannen..) Emma heeft op haar zeventiende nog nooit een serieuze relatie gehad. Ze heeft al enkele keren gekust, maar tot iets serieus is het nooit gekomen. Soms baalt ze daar wel van en wil ze heel graag een vriendje, maar het grootste gedeelte van de tijd geniet ze heel erg van het vrijgezellenleven. Wanneer ze uitgaat, verandert Emma in een echte flirt.
    Naast gitaarspelen is Emma's belangrijkste hobby voetbal. Ze speelt het al sinds haar zesde en op het veld kan ze haar hoofd helemaal leegmaken. Ze is ook best goed en speelt rechtsvoor.
    Titelidee? Nee, sorry
    Waarschuwen? Ja!


    The truth may be orange!

    Rol: 1 van de 5 zangeressen
    Voornaam: Emily
    Achternaam: Martin
    Volledige naam: Emily Amelia Chloe Martin
    Leeftijd en geboortedatum: Emily is geboren op een warme zomerdag in de maand juli. Om precies te zijn op 15 juli 1994. Dit betekent dat ze 17 jaar oud is.
    Nationaliteit: Emily is een Nederlands meisje met ook Nieuw-Zeelands bloed in haar. Haar grootouders waren namelijk geboren en getogen op dat eiland. Toen die in de twintig waren zijn ze naar Nederland verhuisd, waar hun eerste zoon (Emily's vader) ter wereld is gekomen. Emily's moeder is wel een rasechte Nederlandse.
    Karakter: Als je Emily voor het eerst zou ontmoeten zul je haar een lief, schattig, spontaan en vrolijk meisje vinden. Dat is precies het type meisjes zoals ze bij iedereen gezien wil worden. De echte Emily kom je verderop in dit stukje wel tegen.
    Emily haar glimlach werkt betoverend bij mensen. Het laat je grootste zorgen verdwijnen. Naarmate je Emily wat langer kent zul je achter haar ware-ik komen. Ze zegt namelijk alles wat ze denkt. Ook kan ze goed voor zichzelf opkomen. Ze is nogal nieuwsgierig aangelegd, waardoor ze zich te vaak bemoeid met anderen en zich dan in de nesten werkt. Maar goed, dan heeft ze altijd nog haar glimlach om zich daar weer uit te helpen.
    De meest mensen beschouwen Emily als een echte doorzetter. Opgeven is niets voor haar. Als ze eenmaal een doel voor ogen heeft is ze vastberaden haar doel te bereiken, of het haar nou veel moeite moet kosten of niet. Op school staat ze bekend als de druktemaker van de klas met de fluwelen stem. In de klas is ze namelijk drukker met praten, roddelen en lachen, dan met haar huiswerk.
    Emily is best wel een roddelqueen. Ze houdt van roddelen en doet het dan ook vaak. Ze is niet bepaald de beste persoon om een geheim aan te vertellen. Wel is ze het soort meisje dat altijd gelijk moet hebben. Dit heeft natuurlijk al tot vele, eindeloze discussies geleid. Ook heeft ze een nogal kort lontje. Ze wordt snel aangebrand als iets of iemand haar niet aan staat.
    Als Emily last heeft van haar maandelijkse probleempje kun je haar het beste zoveel mogelijk proberen te vermijden. Ze is dan chagrijnig, geeft iedereen een grote mond en heeft nergens zin in. Ze zit dan alleen maar op de bank films te kijken, terwijl ze zichzelf volpropt met chocola.
    Uiterlijk:


    Emily heeft lang, krullend, donkerpaars/roodachtig haar, dat tot onder haar schouders komt. Dit draagt ze meestal los. Van nature heeft ze donkerbruin haar. Emily heeft mooie, chocoladebruine ogen, waar ze anderen vaak genoeg een dodelijke blik mee toewerpt. Aan Emily haar kledingstijl kun je wel opmerken uit wat voor een familie ze komt. Ze draagt namelijk altijd het nieuwste van het nieuwste en heeft een enorme garderobe. Haar stijl kun je het beste beschrijven als hip en elegant. Zo draagt ze de ene dag stoere jeans, een vestje, een shirtje, een pet en sneakers en een volgende dag een chique jurkje met killerheels.
    Emily houdt erg van make-up. Je zult haar dan ook niet gauw zonder make-up op tegenkomen. Iets opvallends aan Emily is dat ze een mager postuur heeft. Ze is erg iel en heeft weinig vet aan haar armen en benen. Met haar 1 meter 70 is ze niet bepaald klein en ook niet bepaald groot.
    Het meisje op de foto is Jade Thirlwall
    Studie: Emily zit momenteel in haar examenjaar van de Gymnasiumopleiding. Wat ze daarna gaat doen ziet ze na de talentenjacht 'Sing in One Direction' wel.
    Familie: Emily is opgegroeid in een normaal gezin, met een standaard inkomen. Ze woont sinds haar twaalfde levensjaar in een vrij groot huis net buiten Amsterdam. Voorheen woonde ze met haar ouders, zus, broertjes en andere zusje aan de andere kant van het land, namelijk in Groningen.
    De oudste van het gezin is de zevenenveertigjarige Liam Martin. Hij werkt bij de belastingdienst. Liam is een charmeur, die zijn hart op de goede plek heeft zitten. De vierenveertigjarige Rebecca Martin - Jansen is de moeder van Emily en haar zus(je) en broertjes. Zij is degene die iedere dag thuis zit, wachtend met een kopje thee op haar kinderen om hun verhalen van school aan te horen. Natuurlijk verzorgt zij het huishouden en doet ze de boodschappen. Lily is de oudere zus van Emily. Zij is eenentwintig jaar en studeert momenteel in NYC. Emily heeft een erg goede band met haar en ze mist haar erg. De zestienjarige Jayden is de grappenmaker van de familie. Na Jayden krijg je nog de altijd irritante tweeling Phoebe en Sam. Zij zijn beide vijftien jaar en maken voortdurend ruzie met elkaar. Van Lily, Jayden, Phoebe en Sam kan Emily het beste met de eerste twee opschieten. Lily en Emily zijn net twee goede vriendinnen. Als er iemand is waar Emily haar diepste geheimen mee deelt, dan is het Lily.
    Simon Baker | Jennifer Lopez | Vanessa White | Carlos Pena Jr. | Denyse Tontz | Onbekende jongen
    Extra: Emily doet al bijna 10 jaar aan hiphop. Ze is gek op dansen en kan het ook erg goed. Als ze danst vergeet ze even alles om haar heen.
    Emily droomt er overigens van om solo te gaan. Maar eerst wil ze met de meiden de talentenjacht winnen, met 1D touren en zorgen dat zij het populairst wordt van de meiden en de meeste solo's krijgt op het eerste album. Hier spreekt ze met niemand over en ja, Emily droomt veel.
    Emily is overigens op zoek naar een vriendje. Aangezien het feit dat de jongens aan haar voeten liggen, lijkt dit misschien niet zo'n hele klus, maar niets is minder waar. Emily heeft nog geen enkele jongen gevonden die voldoet aan haar eisen.
    Titelidee? Gewoon de naam van de talentenjacht? Sorry, ik ben inspiratieloos. Het enige wat ik kan bedenken is 'Don't choose the wrong direction'.
    Waarschuwen? Yes please!

    [ bericht aangepast op 3 juni 2012 - 19:19 ]


    There is nothing more badass than being yourself

    Oeh, leuk! Ik vul straks ook wat in! :]


    Tell me about it, stud.

    Niet lullig bedoeld, maar vind je dit toevallig niet een beetje enorm veel lijken op 'Raise Your Voice', een verhaal dat je toevallig ook leest?


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Harries schreef:
    Niet lullig bedoeld, maar vind je dit toevallig niet een beetje enorm veel lijken op 'Raise Your Voice', een verhaal dat je toevallig ook leest?


    Big girls cry when their hearts are breaking