• Jup. Oke. Ik had dus een verhaal in mijn hoofd, nog niet echt heel specifiek, maar het gaat over een engels meisje, waarvoor ik nog geen naam weet, ben er nog naar opzoek, dat bij GLEE mag gaan werken in het nieuwe seizoen. En natuurlijk gebeuren er van allerlei dingen en het speelt zich grotendeels op de set af.. Dus. Maar ik heb nog wat rollen nodig, niet veel, maar gewoon wat random rollen. Dus wees creatief. En graag ook jongens. meer informatie over het verhaal volgt nog.

    Nodig:
    -Beste vriendin van het meisje (werkt niet bij glee)
    -Beste vriend van het meisje. (werk ook niet bij glee)
    -Een aantal mensen die een figurant zijn voor Glee.
    -Een aantal mensen die een kleine rol hebben. (graag erbij zetten wat ze dan spelen. :3)
    -Mensen die op de set werken.
    -Random andere mensen als je ergens op kan komen (:

    Invullen:
    Rol:
    Volledige naam:
    Roepnaam:
    Bijnaam:
    Karakter:
    Uiterlijk: (foto, en het liefst een beroemd persoon, niet verplicht.)
    Werk/opleiding:
    Extra:
    Waarschuwen?:

    Bedankt als je wilt invullen (: x veerle


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Rol:Beste vriendin van het meisje
    Volledige naam:Manu Maddox Porter
    Roepnaam:Manu
    Bijnaam:Manu heeft niet echt een bijnaam, ze houd ook helemaal niet van bijnamen.
    Karakter:Manu is een meisje met veel pit. Ze zet overal doorheen en ze zal wraak nemen op je als ze dat wil. Dit komt vooral omdat ze vroeger gepest werd. Ze is dan ook erg sterk voor een meisje, en het is fijn om haar vriendin te zijn, want dan weet je: 1.Dat je niet geslagen etc. word door haar. 2. Je hebt een sterke vriendin die het goed voor je kan opnemen.
    Als ze een woedeaanval heeft, zie je dat aan haar vuisten en spieren. Je ziet dat ze haar vuisten hard knijpt, en haar spieren aanspant. Dan word ze rood en begint ze te rennen. De eerste beste die ze tegenkomt, slaat ze. Hierdoor is Manu al best vaak van school getrapt. Als ze geen woedeaanvallen heeft, kan Manu best aardig en sociaal zijn, maar weinig mensen willen vrienden met haar worden, uit angst. Ze durven zelfs niks aan Manu te vragen.
    Manu is echt geen studienerd. Ze neemt haar leerwerk altijd een keer door en dan stopt ze al. Daardoor haalt ze natuurlijk geen hoge cijfers, maar school, dat boeit Manu eigenlijk helemaal niks. Voor haar is school een gevangenis.
    Manu is eigenlijk altijd druk, en ze springt altijd rond. En het ergste is dat als er iets leuks is of iets speciaals aankomt. Dan gaat ze helemaal door het lint en lijkt ze net een klein kind.
    Manu is erg creatief en besteed dan ook veel tijd aan schilderen, tekenen en knutselen. Ze maakt de mooiste dingen, en haar cadeau's maakt ze altijd zelf.
    Ook houd Manu enorm van koken, en doet dit dan ook graag met haar moeder.
    Uiterlijk:


    Georgie Henley
    Manu heeft bruine, lange haren met slag erin. Ze draagt haar haar altijd los, en je ziet Manu zelden met een staart of knot.Manu heeft heldere, onopvallende blauwe ogen. Haar huid is erg bleek. Manu is totaal geen make-up type, een laagje mascara vind ze genoeg. Ze vind opvallende kleding leuk, maar ze kan ook gewoon een fijne, losse broek aandoen of een te wijd shirt. Manu houd wel erg van merkkleding, en als ze naar buiten gaat draagt ze dat ook meestal. Manu kan enorm goed op hakken lopen, en blijft oefenen. Haar favoriete hakken zijn deze.
    Werk/opleiding:Manu werkt op dit moment als bijbaantje bij de ijskraam, waar ze op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag heen gaat om geld te verdienen.
    Extra:Manu's vader is overleden, en haar moeder is al heel lang weg. Manu woont nu samen met haar zusje Charley bij haar oma Liesbeth.
    Waarschuwen?:Graag!

    [ bericht aangepast op 12 mei 2012 - 13:46 ]

    Rol: Mensen die op de set werken ~ stylist
    Volledige naam: Rosa Catherine LLoyd
    Roepnaam: Rosa.
    Bijnaam:Heel soms noemt ze zichzelf Rose, maar daar blijft het bij. Verder noemt iedereen haar gewoon Rosa.
    Karakter: Rosa is een spring in het veld. Ze is op en top optimistisch en een ontzettende levensgenieter. Ze is eigenlijk altijd vrolijk en niet zomaar uit het veld te slaan. Als iemand haar kleineert, dan voelt ze zich niet beledigt, maar wilt ze juist bewijzen dat het niet zo is. Als ze een keer verdrietig/boos is, dan is er ook echt iets aan de hand. Want ze is geen klager en geeft dus ook niet snel op. Rosa kan zich makkelijk aanpassen in verschillende situaties en knoopt gemakkelijk gesprekken met vreemden aan. Ze is best sociaal. Ook is ze erg zorgzaam en al erg verantwoordelijk voor haar leeftijd
    Uiterlijk:


    Hilary Duff
    Rosa is een doorsnee meisje. Ze heeft groenige ogen, blond haar en een normaal postuur. Haar doorsnee voorkomen vindt ze maar niets, dus door middel van kleren probeert ze meer op te vallen. Ze draagt altijd felle kleuren, zoals aquablauw, roze & geel. Dit vindt ze vrolijk staan. Ook draagt ze graag lieve jurkjes en loopt ze áltijd op hakken. Haar stijl is niet in een woord te beschrijven. Eigenlijk draagt Rosa van alles. Maar wel altijd met stijl natuurlijk.
    Werk/opleiding: Rosa werkt als stylist bij Glee. Zij zorgt ervoor dat de castleden de juiste outfits aankrijgen en ze goed afgestijlt worden.
    Extra: Rosa's gevoel voor mode zit in de familie. Haar moeder, de 45-jarige Kayla Hawkins, is een voormalig supermodel en heeft voor de beroemdste merken gewerkt. Haar vader, de 46-jarige Robert Lloyd, is een befaamd modeontwerper en is geroemd in modeland. Het was dus vanzelfsprekend dat Rosa ook in de modebranche ging werken. Haar moeder heeft haar haar hele leven gestimuleert ook model te worden, maar dat is niets voor Rosa. Haar een jaar jongere zusje zusje echter, doet niets liever. De 20-jarige Louise is opkomend model en gaat het maken in de modewereld. Rosa kan het goed vinden met Louise. Ze bellen elkaar altijd voor advies.
    Heidi Klum, Willie Garson & Kristin Cavallari
    Waarschuwen?: Yes

    [ bericht aangepast op 13 mei 2012 - 17:50 ]


    Tell me about it, stud.

    Vult zo in!

    Rol: Meisje die bij de set werkt - visagist.
    Volledige naam: Neomi Sophie McGinley.
    Roepnaam: Neomi.
    Bijnaam: Neomi heeft geen bijnaam.
    Karakter: Neomi is een vrij normaal meisje. Als je voor een paar minuten met haar zou praten, zou je niks opmerken wat raar aan haar is. Neomi houdt al haar gevoelens voor zich, niemand mag die zien. Neomi kropt haar gevoelens namelijk op en praat er eigenlijk met niemand over, ze uit zich totaal niet. Neomi is daarom ook vrij oppervlakkig. Ze praat nooit écht over wat haar dwars zit. Als ze bijna zou moeten huilen, zou ze op haar lip bijten en het laten verdwijnen.
    Neomi kan af en toe vrij kattig overkomen. Soms reageert ze bot om normale vragen. Neomi ergert zich namelijk erg snel aan een bepaald persoon, ze mag je of ze mag je niet. Neomi zal alleen niet gelijk zeggen dat ze je niet mag, ze zal alleen bot vragen beantwoorden en hun eigenlijk volkomen negeren.
    Neomi is erg betrouwbaar. Als iemand haar een geheim verteld, zal ze dat met haar leven bewaren. Ze zal het pas vertellen als het écht van levensbelang is.
    Uiterlijk:


    Barbara Palvin.
    Neomi is heel haar leven al een meisje-meisje geweest. Ze geeft al vanaf kinds avaan om haar uiterlijk, alles moet er op en top uitzien. Neomi heeft prachtig kastanjebruin krullend haar dat tot over haar schouders loopt. Meestal doet Neomi niks met haar haar en laat het gewoon loshangen, dat vindt iedereen zo mooi aan haar: ze is prachtig met ze simpelste dingen. Ook al verzorgt Neomi de make-up van de glee artiesten, ze draagt zelf best weinig make-up. Ze gebruikt altijd wel íets meer mascara om haar blauwe ogen beter uit te laten komen.
    Neomi draagt eigenlijk altijd losse kleding, nooit echt strak. Ze vindt het lekker zitten.
    Neomi draagt eigenlijk altijd hakken, ze lijkt er langer en slanker door. Ze vindt het natuurlijk ook lekker lopen.
    Werk/opleiding: Neomi werk als visagiste bij Glee. Ze is net afgestudeerd in haar opleiding. Omdat haar vader ook in de film/serie industrie zit, kon hij voor haar aan een baantje bij Glee komen. Ze vindt het heel gezellig daar en kan haar hobby goed uiten.
    Extra: Neomi is erg avontuurlijk. Ze is dan ook druk aan het sparen om een rondreis door China te maken, dat is simpelweg haar grootste droom.
    Neomi houdt erg veel van dieren, vooral van Paarden. Ze rijdt het liefst elke dag op haar moeders manege en heeft natuurlijk een eigen paard genaamd Destiny.
    Waarschuwen?: Jup.

    [ bericht aangepast op 13 mei 2012 - 18:37 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Invullen:

    Rol: Best vriend
    Volledige naam: Ben Black
    Roepnaam: Ben
    Bijnaam: Rockbok
    Karakter: Ben is een rocker. Hij houdt van rock, Hij is 20 jaar.
    Van natuurla is hij een rustig iemand. Hij is erg respectvol en help graag een ander. Omdat ben een bandje heeft is hij vaak op het podium.
    Als hij dat niet doet gaat hij graag op stap met een stel vrienden. Als iemand een dagje sip is of iets heeft meegemaakt waarmee hij/zij niet vrolijk wordt is hij de gene bij wie je kan komen om er over te praten en te worden getroost.

    Uiterlijk:

    Angus Young
    Werk/opleiding: Ben heeft een ICT opleiding voltooid todat hij bij een bandje ging heeft hij 5 jaar bij een bedrijfje gewerkt
    Extra: Ben is kleurenblind, en drinkt en rookt niet
    Waarschuwen?: Doe maar ;)

    [ bericht aangepast op 1 juni 2012 - 17:00 ]


    FBI U.S.A. story

    Rol: Kleine rol in serie GLEE (Is soms een Cheerio die danst en speelt af en toe een rol in de serie als tegenstander van een andere school)
    Volledige naam: Leena Klenner
    Roepnaam: Leena
    Bijnaam: Leen
    Karakter: Leena is heel haar leven al onzeker geweest, ze is lief, betrouwbaar en wil al haar dromen waarmaken, ze houd vna haar familie en vrienden en is niet graag alleen
    Uiterlijk:

    Sissy Spacek in 1976
    Werk/opleiding: Actrice en staat op Broadway
    Extra: Ze heeft op Broadway de rol Elphaba in WICKED gespeelt, is een musical gek en kan gitaar spelen. Leena heeft ook een mini alligator als huisdier , en Leena heeft een oogje op Darren Criss (Die Blaine speelt in de serie)
    Waarschuwen?: Jep