• Op het eerste gezicht lijkt er niet zo heel veel aan de hand te zijn met de families Portland en Bayridge. Niets lijkt alleen minder waar. Door een fout van het ziekenhuis zijn de twee jongste dochters van de families verwisseld. Pas na 16 jaar komen de families erachter doordat één van de meisjes een dna-test wilt met haar ouders. Nu de meisjes elkaar en hun eigenlijke families hebben ontmoet lijken er wat problemen te ontstaan. Wat zal er moeten gebeuren voordat ze die kunnen oplossen?

    ‘Mama,’ zei ik aarzelend. ‘als ik je vroeg om iets compleet raars te doen, zou je dat dan doen voor me?’


    Wat ik nodig heb:
    • Beste vriend(innen) hoofdpersonen.
    Maximaal twee, voor elke hoofdpersoon één.
    • Vriendje van één van de hoofdpersonen.
    Ik zoek er eigenlijk twee, een die haar ex-vriendje word en een nieuwe.
    • Vrienden van de families.
    Die er ook wel vaak in voorkomen.

    Wat je in moet vullen:
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum:
    Karakter: Niet iedereen heeft perfecte eigenschappen, iedereen heeft minpunten.
    Uiterlijk: Beroemd persoon, naam erbij vermelden aub.
    Familie: Niet al te lang.
    Extra: Relaties, bijzonderheden, hobby's, enz.

    Ik kies de beste, niet de eerste!
    Alvast bedankt,
    -XOXO

    [ bericht aangepast op 10 maart 2012 - 11:15 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol:Beste vriendin
    Voornaam:Madeleine
    Achternaam:Knight
    Volledige naam:Madeleine Knight
    Leeftijd en geboortedatum:17 jaar, 18-03
    Karakter: Madeleine is een redelijk druk persoon, en daar kunnen mensen zich soms wel een beetje aan ergeren. Madeleine houd van onderzoeken, en speurtochten. Ook is Madeleine erg sportief, ze zit onder zwemmen en paardrijden. Ze is vaak vrolijk, en soms iets te vrolijk. Dan rent ze helemaal rond en lijkt ze net een klein kind. Mensen kijken haar soms raar aan, maar dat vind Madeleine helemaal niet erg. Als Madeleine in een vrolijke bui is, kan ze veel grapjes uithalen, die dan wel heel grappig zijn. Het kan wel eens zo zijn dat ze opeens helemaal wegdroomt, en dat ziet er soms nogal grappig uit. Madeleine heeft natuurlijk ook nog wat minpuntjes, ze is bijvoorbeeld met vreemde mensen extreem verlegen. Ook kan Madeleine niet goed tegen haar verlies, en dan kan ze boos of verdrietig worden. Als ze verdrietig word, vinden mensen dat ze zich aansteld, en hier wordt Madeleine alleen nog maar verdrietiger om, ze barst dan in tranen uit en loopt weg, vaak naar haar kamer, doet de deur op slot en laat niemand binnen, zelfs haar ouders, of kleine zusje niet.
    Uiterlijk:


    Leighton Meester
    Familie:Madeleine woont alleen nog bij haar moeder en zusje. Haar moeder is Malinda Palmer Die op een castingbureau werkt, en haar zusje is Caitlin.
    Extra:Madeleine heeft nog nooit een relatie gehad en zou dit wel graag willen. Voor de rest heeft Madeleine een kleine eetstoornis. Haar hobby's zijn dansen en naar de stad gaan.

    [ bericht aangepast op 17 maart 2012 - 17:28 ]

    Ik vul ook in.

    Rol: Kies jij maar.
    Voornaam: Alice.
    Achternaam: Silver.
    Volledige naam: Alice Heather Silver.
    Leeftijd en geboortedatum: 17 jaar. 4 April 1994 - Als ik het goed heb gerekend -.
    Karakter: Alice is een meelevend persoon. Bij elk probleem snapt ze wel waarom. Zelfs bij de de stomste problemen snapt zij nog waarom en kan ze heel goed meeleven met een persoon. Alice kan erg goed luisteren. Ze luistert en denkt meer dan dat ze praat. Soms kan een gesprek met Alice nogal stil vallen en een beetje ongemakkelijk worden. Ze heeft dan geen idee van wat ze moet vertellen. Meestal zegt ze dan iets zoals; 'Lekker weertje vandaag he?' Om het gesprek nog een beetje op gang te laten gaan. Alice is erg verlegen en praat eigenlijk alleen goed met iemand als ze diegene echt vertrouwd. Ze zou niet snel iets zeggen tegen mensen die ze niet goed kent. Alice kan soms erg nieuwsgierig uit de hoek komen en kan dan een beetje opdringerig doen. Ze wilt graag alles weten wat er om haar heen gebeurd en vraagt totdat ze haar zin krijgt. Dat is zeker een slechte eigenschap van haar.
    Uiterlijk:


    Claire Holt.
    Alice heeft halflang blond haar. Ze heeft felle blauwe ogen, die zij zelf teveel vind opvallen. Ze heeft volle lippen, waar ze dan wel weer trots op is. Alice heeft kleine sproetjes rondom haar neus en wangen. De meeste jongens vinden dat schattig bij haar staan en het ziet er volgens haar nogal kinderlijk uit. Alice houdt erg veel van mode. Ze draagt het liefst de laatste - goedkope - mode en draagt de hoogste hakken. Ze loopt de hele dag op hakken en je zal haar niet snel op platte zolen zien lopen. Alice heeft altijd wel sieraden in, oorbellen zijn haar persoonlijke favoriet. Door Alice haar uiterlijk, voelt ze zich iets minder onzeker. Veel jongens kijken alleen maar naar haar stralende uiterlijk en vergeten de binnenkant.
    Familie: Alice heeft een zorgzame moeder genaamd Pamela. Ze heeft ook een stille vader genaamd Peter Alice haar ouder zijn gescheiden en ze woont samen met haar zusje Lily bij haar moeder. Alice's moeder is erg zorgzaam en heeft een parttime job. De vader van Alice woont aan de andere kant van het land en ziet ze dus nauwelijks.
    Extra: Alice kan bijzonder goed rappen. Ze heeft een verborgen talent en kan veel zinnen snel achter elkaar zingen. Haar grote voorbeeld is Nicki Minaj.

    [ bericht aangepast op 10 maart 2012 - 11:33 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Ik vul zometeen wel een (ex)-vriendje in.


    Tell me about it, stud.

    Mothrchucker schreef:
    Ik vul zometeen wel een (ex)-vriendje in.


    Bedankt (:
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: (Ex)-vriendje.
    Voornaam: Aaron
    Achternaam: Ronson
    Volledige naam: Aaron Steve Ronson
    Leeftijd en geboortedatum: Aaron is 18 jaar oud en geboren op 22 januari 1994.
    Karakter: Over het algemeen is Aaron een leuke jongen. Hij is slim, aardig en behulpzaam. Hij komt altijd met creatieve ideeën en helpt vrienden die in de put zitten. Wat ook fijn aan hem is, is dat hij heel vrijdenkend is. Hij heeft niet gauw zijn oordeel klaar, maar leert mensen liever eerst kennen. Aaron is een passioneel jongen. Maar daar kan hij soms in doorslaan. Ook is hij heel competitief ingesteld. Hij ziet alles als een spelletje. En als hij verliest, dan kan hij daar helaas heel erg kwaad om worden en wil je hem liever niet in je buurt hebben. Hij heeft namelijk een nogal opvliegende kant. Hijzelf gebruikt altijd het excuus dat zijn moeder een latina is en dat het dus in zijn genen zit. Dit is natuurlijk gewoon onzin, want Aaron wilt er verder ook niet echt aan werken. Hij gaat voor zijn vrienden door het vuur, maar kan ze ook heel erg claimen. Dit irriteert anderen wel eens, maar eigenlijk is het gewoon, omdat hij bang is ze kwijt te raken. Dus ergens is het ook wel weer lief.
    Uiterlijk:


    Ed Westwick
    Familie: De ouders van Aaron zijn de 41-jarige Mark en de 40-jarige Gabriella. Zijn ouders waren elkaar eerste liefde en zijn nog steeds bij elkaar. Daar neemt Aaron een groot voorbeeld aan, zo wil hij het zelf ook. Aaron heeft nog een jonger zusje, namelijk Delilah van 16 jaar. Hij zorgt goed voor haar. Soms is hij ook wel te streng voor haar. Als ze bijvoorbeeld een date heeft met een jongen, zit Aaron er altijd bovenop. Hij gedraagt zich eigenlijk een beetje als haar vader. Dit vooral, omdat zijn eigen vader zich bijna niet met hen bemoeit. Zijn vader is zelf namelijk ook heel vrij opgevoed en vindt dit ook de beste manier. Zijn moeder daarentegen, is wat bemoeizuchtiger en wilt altijd op de hoogte zijn.
    Extra: Aaron heeft een grote voorliefde voor basketbal. Hij is zelf aanvoerder van het plaatselijke basketbalteam. Ook hierin is hij heel erg fanatiek en slaat hij soms door, als het niet perfect gaat.


    Tell me about it, stud.

    Nog rollen nodig?

    iloveuu schreef:
    Nog rollen nodig?


    Ja, ik heb nog niet alle rollen die ik nodig heb.
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Feminine schreef:
    (...)

    Ja, ik heb nog niet alle rollen die ik nodig heb.
    -XOXO



    Ik vul in :)

    [ bericht aangepast op 10 maart 2012 - 15:05 ]

    Rol:You Choose :)
    Voornaam:Liam
    Achternaam:Whitley
    Volledige naam:Liam Whitley
    Leeftijd en geboortedatum:20, 14-08
    Karakter: Liam is een ondeugende jongen, die soms opeens alles geregeld heeft. Hij kan soms een beetje mysterieus overkomen. Hij kijkt je soms met een blik aan, waarvan je denkt, 'Oke?' Soms kan hij heel irritant zijn, want als je dan zegt dat hij moet stoppen, stopt hij nog steeds niet. Hij kan ook wel eens in tranen uitbarsten, zomaar. Liam kan heel erg goed tegen zijn verlies, als iemand anders wint schud hij diegene's hand en loopt netjes weg. Liam kan soms heel dom zijn, maar soms ook heel erg intelligent zijn. Een minpunt bij Liam is dat hij soms zijn oordeel iets te snel klaar heeft, en er zomaar iets uitfloept naar diegene zonder dat hij het wilt.
    Uiterlijk:


    Ed Sheeran
    Familie: Ed is opzich zelf gaan wonen, met zijn vriendinnetje Liza
    Extra: Heeft relatie met Liza ^^

    Niemand meer die een rol in wilt vullen? (:
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    --

    [ bericht aangepast op 11 maart 2012 - 13:16 ]


    May the odds be ever in your favor!

    Rol: Beste vriendin van hoofdpersoon.
    Voornaam: Megan.
    Achternaam: Moore.
    Volledige naam: Megan Sharon Moore.
    Leeftijd en geboortedatum: Megan is 17 jaar oud en is geboren op 12 augustus in het jaar 1994.
    Karakter: Megan is een druk type, die altijd wel wat te zeggen heeft. Veel mensen vinden haar af en toe asociaal, maar kunnen wel altijd om haar lachen. Ze is zo'n iemand die weet wat ze wilt en dat ook zal krijgen. Megan zal nooit opgeven en zal altijd door blijven vechten voor iets dat ze wilt. Wat ze wilt, kríjgt ze ook, vindt/denkt zij dan. Meestal is dit dan ook wel zo, maar ze krijgt niet altijd haar zin, tenzij ze ook echt door blijft bikkelen. Bij vreemden in de buurt is Megan helemaal niet verlegen en kan ze er zo op los praten met mensen, over van alles en nog wat. Hoewel ze wel spontaan is, heeft ze niet heel veel vrienden. Mensen gebruikten Megan vroeger nogal. Ze vertrouwde mensen snel, wat nu dan wat minder is geworden, en uiteindelijk hebben heel veel mensen haar laten vallen. Dit heeft een enorme boost op haar karakter gegeven, waardoor ze nu, zoals eerder al gezegd, wel asociaal kan zijn. Grappig is ze altijd wel geweest.
    Als mensen waarom Megan soms zo 'aso' doet, verontschuldigd ze zich meestal wel. Ze weet wanneer ze te ver gaat en past zich er dan ook wel een beetje aan- hoewel ze af en toe nog wel eens kan vergeten dat ze een 'Sorry' tegen iemand heeft gezegd.
    Pas als ze mensen echt vertrouwd en ook zeker weet dat ze voor altijd haar vrienden blijven, verteld ze waarom ze zo in elkaar zit en wat er vroeger was gebeurd. Mensen begrijpen dit meestal ook en worden niet boos op haar.
    Uiterlijk:


    Kim Dash.
    Familie: Megan's moeder is de 48 jarige, Mexicaanse Amélia, die getrouwd is met de 49-jarige - ook Mexicaanse - Gabriël. Verder heeft Megan nog twee oudere broers, die een tweeling zijn, dat zijn de 20 jarige Thomas en Jack. Megan kan met beide heel goed opschieten en de twee broers zijn samen ook de allerbeste vrienden
          Michelle Rodriguez, Vin Diesel en Darren Criss..
    Extra: Ze is een meisje die nog single is en ook nog niet opzoek is naar iemand, aangezien het pas uit is tussen haar en haar ex, Dominic. Verder houdt ze er van om foto's te maken en gewoon wat af te spreken met vriendinnen.
    Er zijn ook mensen die zeggen dat Megan iets met model moet gaan doen, maar zelf vindt ze dat niet echt bij haar passen. Ze vindt het leuker om iets met kleren te doen en mode, omdat ze daar wel goed in is en ze volgens de meeste mensen ook een goede smaak heeft.

    [ bericht aangepast op 20 maart 2012 - 16:34 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Als je nog rollen nodig hebt, stuur een pb of gb berichtje hihi

    Rol: Vriendin van de familie
    Voornaam: Geneva
    Achternaam: Thorne
    Volledige naam: Geneva Amber Thorne
    Leeftijd en geboortedatum: Geneva is geboren op de vierentwintigste van juli, op een warme zomerdag in 1995. Ze is nu nog zestien.
    Karakter: Geneva is een vrolijk meisje, dat veel om andere geeft. Ze heeft het beste met anderen voor, zolang ze ook maar aan zichzelf kan blijven denken.
    Ze krijgt vaak te horen dat ze een sympathiek meisje is. Ze is een echt familie mens.
    Geneva is jammer genoeg vaak snel op haar teentjes getrapt en vliegt snel in de verdediging. Ook is ze een party animal, maar ze drinkt niet veel. Na twee glaasjes is het genoeg en gaat ze vaak over op fris, zoals Sinas.

    Uiterlijk:


    Kendall Jenner, for sure
    Familie: Geneva's moeder, MariGeni Thorne-Jarrel, is een goede vriendin van één van de ouders van de hoofdpersoon en werkt in een hotel. Haar vader, Bruce, is een drukke advocaat en is daardoor weinig thuis, net zoals haar moeder.
    Dat is de reden waarom Geneva vaak op har broertje Mason past, hij is drie jaar en praat al hele zinnen.
    Geneva heeft een grote familie, ze heeft twee halfzussen en nog een jonger zusje Charlotte. Ze zijn vaak samen aan het skaten, wanneer ze niet op Mason hoeven te passen.
    Extra: Haar grootste hobby is schrijven en fotograferen, ze schrijft vooral fantasie en songs. Vooral vrolijke nummers. Samen met Charlotte skate ze vaak in een blote outfit, -denk aan een bikini top met shortje-, over de boulevard.
    Geneva is nog maagd en ook nog niet ontgroend, op haar zestiende leeftijds jaar. Ze wilt het allemaal rustig op haar af laten komen, op dit moment zijn er nog geen leuke jongens, zegt ze.

    [ bericht aangepast op 11 maart 2012 - 13:39 ]


    ' Nyctophilia '

    Rol:Vriendje hoofdpersoon
    Voornaam: Ryan
    Achternaam: Caverson
    Volledige naam: Ryan James Caverson
    Leeftijd en geboortedatum:Ryan is geboren op: 12 April 1995
    Karakter: Ryan is een lieve jongen Hij help altijd zijn vrienden als ze problemen hebben alleen kan daar soms iets te ver ingaan.Veder is Ryan een muzikale jongen hij speelt gitaar wat hij best goed kan.Hij kan ook best druk zijn maar weet daar wel zijn grenzen in.
    Uiterlijk:


    Cody Longo
    Familie: Ryan groeide op in een normaal gezin met zijn vader Kevin en zijn moeder Kim. Hij heeft een broertje Jaden van 9 en zijn zusje Keet van 7.
    Extra: Ryan heeft 2 dingen die hij graag doet Voetballen en gitaar spelen in beide is hij erg goed.