• VERDEELD
    Yeah peoplezz, rollen!
    Let's Fuck | Zarry

    Need:
    -Sex partner Zayn - Harries
    -Sex partner Harry- ZuperZaynx
    -Vriendin Louis- Bradshaw
    -Vriendin Liam- Bradshaw
    -Vriendin Niall- Kontje

    Sorry voor het feit dat Bradshaw een dubbele rol heeft gekregen. Ik wilde graag mensen met verschillende persoonlijkheden en zo kwam het het beste uit.
    Bedankt voor het invullen iedereen!


    Niet de eerste, maar de beste, dus invullen!

    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Nationaliteit:
    Uiterlijk (beschrijving én foto):
    Innerlijk (het liefst uitgebreid):
    Hobby's:
    Werk/baan:
    Extra (verzin iets leuks ;D)

    veel succes (:
    en feel free om een abo te nemen: Let's Fuck | Zarry


    (nerd)

    [ bericht aangepast op 9 april 2012 - 18:23 ]


    You are the only boy worth drawing stupid hearts all over my notebook <3

    ME DOES GIRLFRIEND NIALL.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Vriendin Niall.
    Naam: Eleanor. Hoewel je zou denken dat dat Génevieve is, is dat het niet. Haar roepnaam is gewoon Eleanor. Zo noemt iedereen haar ook. Haar moeder spreekt haar alleen aan bij haar hele naam als ze boos op haar is.
    Achternaam: Montgomery.
    Volledige naam: Génevieve Eleanor Montgomery.
    Nationaliteit: Iers, uit hetzelfde plaatsje als Niall zelf: Mullingar.
    Uiterlijk:



    Lucy Hale.
    Eleanor is niet het knapste meisje dat je ooit hebt gezien, maar lelijk kan je haar zeker niet noemen. Ze is een meisje wat je mooi moet vinden, het is allemaal qua smaak. Ze heeft lange, donkerbruine haren die met slag over haar schouders vallen. Ze heeft donkerbruine ogen die erg mysterieus zijn. Je zou er uren in kunnen staren. Ze heeft geen perfect lichaam, ze is zelfs best stevig gebouwd. Met een gewicht van 64KG is ze niet de lichtste, maar ze heeft een goed lichaam.
    Innerlijk: Eleanor is iemand die heel druk is. Ze is het liefst altijd ergens mee bezig en kan geen minuutje stilzitten. Ze is een drukke bij, maar hoewel ze altijd bezig is, stond ze slecht voor school. Ze is op het nippertje geslaagd, want veel voor school deed ze ook niet. Ze moest het hebben van het beetje logica dat ze zelf kon bedenken en op kon scoren. Ze is niet zo'n snelle leerling en heeft ook geen heel hoog niveau gedaan. Ze is wel iemand die heel erg om iemand anders mening geeft. Bijvoorbeeld een nieuw shirtje. Als iemand anders het niks zou vinden, zou ze hem nooit meer aantrekken. Hierdoor heeft ze aardig veel vrienden, ze hoort erbij en een foutje maken kan. In grote groepen is Eleanor iemand die meteen opvalt doordat ze zo luid is. Het liefst staat ze in het middelpunt van de belangstelling en houdt wel van een feestje of iets dergelijks. Ze is het liefst bij anderen in de buurt.
    Hobby's: Eleanor heeft erg veel hobby's, ze is heel druk en het liefst altijd ergens mee bezig. Ze is heel creatief en werkt het liefst met haar handen. Elk plekje vrije tijd die ze over heeft zit ze wel met een potlood of penseel in haar hand. Niet dat ze het geweldig kan, ze vindt het gewoon leuk en dat telt toch? De enige sport die Eleanor doet is voetbal en is een geweldige spits in haar team. Ze kreeg één keer aangeboden bij een professionele club te gaan spelen, maar ze heeft geweigerd, omdat ze niet haar hele leven wil wijden aan voetbal. Ze speelt wel nog steeds met plezier bij haar eigen club.
    Werk/baan: Eleanor werkt al 3 jaar in de horeca, gewoon in een klein cafétje dicht bij haar huis. Ze heeft het d'r naar haar zin en verdient er best wel wat mee, dus ze is tevreden.
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 17:21 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Sex partner Harry
    Naam: Rose
    Achternaam: Ret
    Nationaliteit: Brits
    Uiterlijk (beschrijving én foto):


    Rose heeft donkerbruin-zwart haar en mooie blauwe ogen. Haar eigen haar kleur is rood, maar als sinds haar 12e verft ze dit. Rose heeft lange, strakke benen die er geweldig uit zien in een legging en een stel hoge pumps. Haar borsten zijn van gemiddelde grote, door de fitness heeft ze een strak buikje en gespierde armen. Onder haar rechtse borst heeft een moedervlekje dat veel van de jongens heel aantrekkelijk vinden voor één of andere reden.
    Innerlijk (het liefst uitgebreid): Rose oogt heel romantisch, ze kleedt zich vaak in rode en witte kleuren wat haar er vriendelijk uit laat zien. Rose is ook aardig, maar is vooral bezitterig. Als ze iets wilt dan gaat ze ervoor, het maakt niet uit wat ze er voor moet doen. Sex is al ademen voor haar, ze houdt ervan en het houdt haar in leven, niet letterlijk natuurlijk. Haar voorkeur gaat uit naar Engelse, creatieve jongens die van een wild avontuur houdt.
    Ze is een weegschaal en weegschalen staan erom bekend dat ze moeilijk keuzes kunnen maken, Rose heeft deze complicatie ook en daar is ze zich bewust van.
    Hobby's: Ze houdt van dansen en gaat daarom ook veel uit. Vaak ontwerp ze haar eigen kleding en is ook druk bezig met haar eigen kleding lijn, waar natuurlijk haar papa voor betaald. Sex is haar passie, ondanks dat ze nog maar 17 jaar is. Ze gaat 3 keer per week naar de fitness.
    Werk/baan: Rose werkt als een serveerster in een chic restaurant in London.
    Extra: Ze heeft een geheime voorraad snoep in haar nachtkastje liggen. Ze heeft een zwak voor lolly's en popcorn. Rose heeft een jonger zusje, maar wilt geen contact met haar omdat ze bang is dat ze net zo wordt als zijzelf. Dat wilt ze haar niet aan doen.
    Ze houdt er van als een jongen haar nek beroerd en in haar kont knijpt.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 17:17 ]


    Believe in yourself.

    Rol: Vriendin Louis.
    Naam: Esmae.
    Achternaam: Paradox.
    Nationaliteit: Brits.
    Uiterlijk (beschrijving én foto):


    Esmae heeft prachtige blonde krullen die ze vaak verstopt door het te stylen. Wél heeft Esmae een volle laag make-up op, omdat zij zich daar veel prettiger bij voelt. Louis vindt Esmae prachtig zoals ze is en hij vindt dat ze geen make-up nodig heeft om perfect te zijn, maar daar luistert Esmae totaal niet naar. Esmae heeft grijs/blauwe ogen die niet echt zozeer opvallen, maar toch mooi zijn. Esmae heeft perfecte witte tanden, die níet gebleekt zijn. Esmae heeft mooie lange benen en echt een modellen figuur. Tóch wil Esmae geen model worden omdat ze zichzelf níet wil uithongeren.
    Esmae loopt bijna altijd op hakken en draagt het liefst jurkjes met kettingen en oorbellen. Je zou Esmae nooit in een joggingbroek zijn lopen door de stad, of op gympen. Esmae heeft bijna altijd wel frutsels aan haar nek en polsen, dat vindt ze fijner.
    Als je Esmae's stijl moest omschrijven is het een en al merk. Ze draagt geen kleren van de kringloop of van de goedkopere winkels.
    Innerlijk (het liefst uitgebreid): Esmae is erg humoristisch, ze lacht bijna altijd en heeft een écht een gevoel voor humor. Ze kan daarom ook érg lachen om de flauwe grapjes die Louis altijd maakt. Soms kan Esmae van héél lacherig omslaan tot erg serieus, wat Louis nog wel eens bang maakt. Verder is Esmae erg behulpzaam, ze help het liefst iedereen met zijn of haar problemen óf klusjes. Velen zoeken Esmae voor hulp bij: een verhuizing, een break-up of gewoon een traan om op te huilen.
    Een ding moet je Esmae niet vertellen: Geheimen. Esmae is een ongelooflijke flapuit en ze zal het waarschijnlijk wél doorvertellen. Niet iedereen heeft goede eigenschappen, dit is zeker de slechtste van Esmae. Esmae zit er wel mee dat niemand haar een geheim toevertrouwt, zelfs Louis niet, die gaat liever naar zijn vrienden.
    Esmae is totaal níet verlegen, ze wilt bij bijna alles betrokken zijn en durft gewoon een praatje aan te gaan met onbekende. Esmae is vooral erg sociaal en iedereen vindt het eigenlijk wel leuk om met haar af te spreken voor een drankje of voor een gezellig gesprek. Je kan erg met Esmae lachen, wat toch Esmae zelf ook wel het belangrijkste vindt in een vriendschappelijke relatie. Esmae is een tikkeltje eigenwijs. Ze zou niet snel naar je luisteren als je haar vraagt om iets te doen. Als je haar om een héle belangrijke gunst vraagt, zal ze het dan toch wel doen.
    Hobby's: Esmae houdt van tennis, ze is er ook best goed in, maar moet nog veel oefenen. Vroeger ging Esmae alleen naar de tennisbaan voor de knappe jongens, maar dat hoeft nou natuurlijk niet meer en is Esmae juist extra gefocust. óók houdt Esmae van mode. Ze loopt altijd bij en loopt nooit in kleding wat twee jaar geleden 'in' was.
    Werk/baan: Esmae werkt bij een modeblad en schrijft recensies over de nieuwste merken, een hardwerkende vrouw kan je wel zeggen!
    Extra (verzin iets leuks ;D): Vroeger ging Esmae van de ene jongen naar de andere, maar daar heeft ze nu schoon genoeg van.
    Esmae's familie is érg rijk en Esmae bezit veel geld van haar rijke vader. Haar vader is gescheiden en heeft nu een véél jongere vriendin. Esmae's moeder reist de wereld rond en Esmae ziet haar bijna nooit.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 17:41 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Sexpartner Zayn.
    Naam: Yenthl.
    Achternaam: Thornton.
    Nationaliteit: Yenthl is officieel Amerikaans, maar naar Engeland verhuisd toen haar vader overgeplaatst werd voor zijn baan.
    Uiterlijk:


    Van zichzelf heeft Yenthl deze lange, blonde haren die altijd perfect lijken te vallen. Met slag vallen ze over haar schouders heen. Ze heeft er wel eens over nagedacht om haar haren korter te knippen, maar na aandringen van Zayn heeft ze het zo gelaten en zelfs wat langer laten groeien. Yenthl heeft mooie felblauwe ogen die ze maar al te graag accentueert. Ze draagt nog wat mascara en af en toe wat eyeliner om haar ogen meer op te laten vallen.
    Innerlijk: Yenthl is vrij jongensachtig. Ze is niet bang om haar handen vies te maken en heeft ze eigenlijk ook liever vies als schoon. Ze is wel iemand die met jongens én meisjes omgaat. Ze heeft met beiden dingen die ze leuk vindt en passies die ze met ze deelt. Ze is eigenlijk iemand die ertussenin staat, iemand die de groep 'sluit' en compleet maakt. Dat zeggen de meesten ook tegen haar, maar zelf ziet ze het niet zo.
    Yenthl heeft een heel apart soort humor. Bijna niemand snapt het, maar zijzelf kan er uren om dubbel liggen. Ja, ze heeft het trekje om om haar eigen grappen te lachen. Ze schaamt zich wel een beetje voor haar humor, omdat het ook niet altijd even 'leuk' is om te horen, maar ze is blij dat ze tenminste als enige van haar familie humor in zich draagt.
    Yenthl is liever lui als moe. Ze is actief, maar heeft eigenlijk nooit zin om van haar stoel op te staan. Het liefst brengt ze de zondag door voor de televisie met een paar chocoladerepen, maar doordeweeks speelt ze af en toe nog wel eens een potje voetbal.
    Yenthl is ook iemand die soms heel arrogant uit de hoek kan komen. Ze heeft altijd het woordje klaarliggen en voelt zich gedwongen om het laatste woord te hebben. Ze snauwt anderen helemaal af als ze commentaar geven en komt dan scherp uit de hoek. De meesten begrijpen dit nu wel en kijken haar niet meer zo gek aan als ze in één keer een bitchy opmerking uit haar mond laat vallen.
    Hobby's: Yenthl haar hobby is simpel. Ze houdt van uitgaan. Ze is één groot feestbeest en vindt het lekker om de alcohol in haar keel te voelen branden. Haar motto is ook: 'Live young, wild and free'.
    Werk/baan: Yenthl heeft geen werk. Ze is er te lui voor en haar ouders kopen alles voor haar, dus het is niet nodig.
    Extra: Yenthl heeft vele rare obsessies. De eerste is All Stars. Bij elkaar geteld -hele en kapotte dan- heeft ze 70 paar in haar kast liggen. Haar favorieten zijn eigenlijk wel degene met de Amerikaanse vlag en die heeft ze dan ook het meest aan. Ze moest huilen bij toen haar gele All Stars overleden waren. Haar tweede, en laatste, obsessie is Pokémon. Ze houdt van de felgekleurde, getekende beestjes en zit vaak samen met wat anderen Pokémon te kijken achter de televisie. Haar bijnaam is Eevee, omdat dit haar lievelingspokémon is.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 17:29 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Vriendin Liam.
    Naam: Manoah.
    Achternaam: Hutcherson.
    Nationaliteit: Brits. Ze komt gewoon uit Londen.
    Uiterlijk:


    Manoah is van uiterlijk een heel charmant meisje dat je aandacht trekt. Ze is niet knap, ze is niet lelijk, maar ze heeft een soort gloed over haar heen waardoor ze speciaal wordt. Haar uiterlijk is juist totaal verschillend met haar innerlijk, maar als je haar eenmaal kent past het op de een of andere manier bij haar. De stoere laarzen die ze aan kan hebben, samen met haar bruine haren die krullend over haar schouders heenvallen. Ze zitten meestal rommelig en los, maar soms doet ze het ook in een losse staart. Manoah heeft donkerbruine ogen met kleine, niet zichtbare groene stippeltjes erin. Je ziet ze alleen maar als je op 2 centimeter afstand in haar ogen staart, hoewel je dat niet zo gauw bij Manoah zou doen als je geen klappen wil. Manoah's lichaam kan je haast perfect noemen. Ze is geen modemeisje, maar dun kan je haar noemen. Ze is daar blij mee, want ze heeft een grote verslaving voor shorts in de zomer. Gewoon, lekker met een oversized T-shirt. Manoah heeft vrij lange benen en is rond de 1,72M lang. Ze draagt voor de rest vrij weinig make-up. Ze vind het maar een beetje plakken en het enige wat ze gebruikt is een klein laagje mascara.
    Innerlijk: Manoah is een meisje dat heel stevig in haar schoenen staat. Je kan haar niet zomaar omver lopen en met een belachelijke opmerking krijg je haar niet klein. Ze lijkt geen gevoelens te tonen en is zo hard als steen. Ze geeft niks over andersmans gevoelens, alleen over die het kleine breekbare gevoel van haar kleine zusje. Manoah is ook heel agressief, maar dat laat ze niet zo merken. Je moet haar wel echt boos hebben wil ze beginnen. Manoah is niet erg sterk, maar ze is sluw en slim wat ze in haar voordeel heeft. Manoah zondert zich vaak ook af van de anderen wat haar weinig vrienden oplevert. Ze heeft het gevoel alsof er niemand bij haar is en alsof niemand haar ooit zou kunnen begrijpen. Haar ouders geven haar ook weinig aandacht waardoor ze meestal alleen is. Ze weet niet zo goed wat ze met haar leven aanmoet en maakt haar dagen gewoon maar een beetje vol met het een en ander lezen, het nieuws bijhouden en haar buren bezoeken. Als je Mamoah eindelijk helemaal kent, eigenlijk als ze eenmaal uit haar schulp is gekomen, krijg je in een spoedvaart van alles over haar te weten. Hoe ze eigenlijk werkelijk is. Ze wordt vaak van buiten als een charmant meisje gezien, maar als je haar innerlijk kent wordt dat weggedreven en zal je haar omschrijven als dapper en stoer, niet zoals elk ander meisje. Ze geeft niks om haar uiterlijk en heeft een hele rare vorm van humor. Een glimlach van haar is schaars en je zal er echt om moeten vragen, hoewel je dan nog een waterig glimlachje naar je toe wordt gesmeten. Als Manoah iemand leuk vindt, wordt ze heel verlegen en moeilijk te doorzien. Ze zal geen hints geven, ze wordt juist alleen maar stiller en stiller. Veel van haar crushes hebben haar verlaten doordat hun contact verminderde, maar ze heeft geen enkele traan gelaten.
    Hobby's: Veel hobby's heeft Manoah niet. Ze vindt het leuk om samen te zijn met Liam en haar vriendinnen en dan is voor haar alles goed. Wel heel erg leuk om te doen, vindt ze acteren. Hier wil ze ook haar beroep van maken, ookal is dat heel erg moeilijk.
    Werk/baan: Manoah werkt als cassiére in een supermarkt in de buurt. Ze doet het alleen op een zaterdag om wat geld bij te verdienen, ookal is het niet echt nodig.

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 17:35 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Vriendin Niall
    Naam: Ashley
    Achternaam: Benson
    Nationaliteit: Brits
    Uiterlijk (beschrijving én foto):


    Ashley heeft mooie blonde haren, in combinatie met hele licht blauwe ogen. Haar glimlach is aanstekelijk, en iets wat ook past bij haar persoonlijkheid. Ashley heeft een prachtig figuur, iets waar veel meiden jaloers op zijn.
    Innerlijk (het liefst uitgebreid): Ashley lijkt op het eerste gezicht een typisch meisje dat alles krijgt wat ze wil. Maar dit is alles behalve waar. Ze heeft een behoorlijk heftig verleden achter de rug gehad, waardoor ze heel verlegen is geworden. Maar wanneer iemand door die ongelofelijk dikke muur is heen gekomen die ze om zichzelf heeft heen gebouwd, kom je erachter dat je veel met haar kan lachen en dat ze heel trouw is. Niall is degene die hier doorheen is gekomen, en heeft iets bij haar losgemaakt wat niet veel mensen kunnen doen. Sinds ze Nialls vriendin is, is haar zelfvertrouwen een stuk gegroeid. Haar vriendinnen beschrijven haar als: lief, trouw, geweldig iemand om mee te lachen.
    Hobby's: Ze houdt van winkelen, lezen en gitaar spelen. Ook houdt ze ervan om gezellig wat te gaan drinken met vriendinnen. Ze komt vaak op het strand om zichzelf helemaal te kunnen ontspannen.
    Werk/baan: Ashley werkt bij Bagels 'n Beans
    Extra: -


    To infinity and beyond •

    Rol: Sexpartner Harry.
    Naam: Harper.
    Achternaam: Morris.
    Nationaliteit: Canadees, maar is vaak verhuisd en woont nu voor langere tijd in Engeland.
    Uiterlijk:


    Harper is een meisje met een vrij standaard uiterlijk en valt niet op tussen een boel andere meisjes. Haar lange, donkerblonde haren vallen een eind over haar schouders heen met een lichte slag erin. Ze heeft er pas geleden een aantal lowlights in gezet omdat haar eigen haarkleur nogal wat lichter werd. Ze doet eigenlijk elke dag wel wat anders met haar haren. De ene dag zit het in een losse knot, de andere strak opgestoken in een staart. Toch geeft ze voorkeur aan losse lokken, maar dat vindt ze bij zichzelf niet zo mooi staan. Harper heeft lichtblauwe ogen met een grijze gloed erdoorheen. Je zou eerder kunnen zeggen dat haar ogen kleurloos zijn, maar je ziet het blauwe pas goed van heel dichtbij. Harper heeft een heel smal en klein gezichtje met een heel smalle neus. Haar lippen lijken vol, maar in tegenstelling tot anderen is haar neus vreselijk dun en dat wil ze eigenlijk liever niet. Harper is vrij lang, vooral als ze haar high heels aan heeft. Zonder schoenen aan heeft ze een lengte van 1,70M, maar ze heeft zelfs hakken van zo'n tien centimeter in haar kast staan waardoor ze boven de meesten uitsteekt. Hoewel Harper vrij breed is gebouwd, kan je haar zeker niet dik noemen. Ze heeft echter vrij brede heupen, maar haar middel is slanker dan die van haar 16-jarige zusje. Dit brengt haar lichaam nogal uit proportie, maar daar zit ze niet zo mee. Harper heeft wel hele lange, slanke benen waardoor shorts haar vreselijk goed staan.
    Harper's kledingstijl kan je vooral omschrijven als classy en girly. Ze is een echt meisje en daar kleed ze zich ook naar. Ze heeft wel een vrij aparte kledingsmaak. Als iedereen in jumpsuits met bloemetjes loopt, heeft zij er één met stippen. Iets wat haar vreemde karakter volledig beinvloedt. Ze draagt vaak losse kledingstukken en veel laagjes over elkaar heen die ze opfleurt met leuke accessoires zoals sjaaltjes of diadeems.
    Innerlijk: Harper is een perfect voorbeeld van een meisje dat weet hoe ze mensen om haar vinger moet winden. Ze weet hoe ze mensen inpakt met mooie praatjes en ze daarna moet afdanken en gebruiken. Genoeg mensen zijn erin getrapt en ze houdt er gewoon van om mensen te hebben die dingen voor haar doen. Niet dat Harper lui is, nee. Alles behalve zelfs, maar ze vindt het gewoon fijn om hulpjes klaar te hebben staan om het vuile werk op te knappen. Harper is er niet zo van gediend om het vuile werk te doen. Daar zijn anderen voor, zegt ze altijd. Ze wil liever niet haar handen vies maken en vindt het al vreselijk om op school naar het toilet te gaan.
    Hoewel Harper best een spontaan meisje is, heeft ze zo haar gewoontes om altijd arrogant uit de hoek te komen. Ze wil altijd het laatste woord hebben en is er niet van gediend als mensen haar tegenspreken. Ze moet en zal altijd gelijk hebben. Meestal smijt ze mensen lullige opmerkingen of beledigingen naar hun hoofd of ze doet gewoon arrogant en zelfingenomen. Harper is nou eenmaal trots op haarzelf en dat laat ze dan ook duidelijk zien en horen. Ze is ook heel erg standvastig. Als ze één keer iets denkt, zal ze niet snel van gedachten veranderen. Ze zal ook nooit zo snel anderen geloven en vindt zichzelf vooral beter dan anderen.
    Harper is wel een heel vrolijk meisje en zit vol humor. Het is leuk om met haar op te trekken, want een gesprek valt nooit stil. Harper houdt het leven erin. Ze is spontaan en heel erg onvoorspelbaar. Op elke situatie reageert ze anders en dat weet iedereen maar alste goed. Ze houdt van aandacht, maar vindt het wel oké als iemand anders even zijn momentje heeft, ookal kan ze wel pissig worden als ze het idee heeft dat je concurrentie voor haar bent. Ze is ook spontaan en schaamt zich werkelijk nergens voor. Als je het haar zou vragen, zou ze zo in het midden van de straat een beetje random gaan dansen of Dondald Duck na gaan doen. Het boeit haar helemaal niks.
    Hobby's: Harper is een meisje dat altijd druk is en heeft dus ook vele hobby's. Ze is het eerst begonnen met piano spelen. Ze doet het al vanaf dat ze vijf is en houdt er nog steeds van. Ze is nu een geweldige pianiste en heeft het zelfs haarzelf aangeleerd. Ze kan nu vreselijk moeilijke muziekstukken bezig, maar de laatste tijd dwingt ze zichzelf meer om piano te blijven spelen omdat ze het anders afleert.
    Werk/baan: Harper heeft geen werk.
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 17:49 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Harries schreef:
    ME DOES GIRLFRIEND NIALL.


    Je doet iedereen zo te zien :')


    To infinity and beyond •

    Minaj schreef:
    (...)

    Je doet iedereen zo te zien :')


    Ja, weet ik. Ik verveel me te pletter, hoewel ik eigenlijk moet nakijken. Maar na deze stop ik wss want ik ben inspiratieloos. (cat)


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Kijk maar wat je nodig hebt.
    Naam: Jenna
    Achternaam: Davids
    Nationaliteit: Brits
    Uiterlijk (beschrijving én foto):


    Lauren Conrad
    Jenna is een slank meisje met lange donkerblonde haren. Ze is rond de 1.70 en heeft een perfect gladde huid. Ze draagt daarom meestal niet zoveel make-up, met een beetje eyeliner en mascara is ze al blij. Ze kleedt zich over het algemeen best meisjesachtige met korte jurkjes en hakken maar kan zich ook prima thuis voelen in een skinny jeans met een shirtje en vans. Jenna heeft mooie groene ogen die opvallend stralen. Haar haren zit wat slag in maar vaak stijlt ze het of steekt ze het losjes op.
    Innerlijk (het liefst uitgebreid): Jenna is zo'n meisje die alle jongens voor zich wint. Ze gaat graag uit en is spontaan. Niet verlegen om een praatje te maken met vreemden. Ze flirt graag maar als ze eenmaal een vriend heeft blijft ze ook echt wel trouw aan hem. Ze kan soms wat arrogant overkomen doordat ze soms bot reageert op dingen die haar niet zo goed bevallen. Ook is ze snel jaloers, niet persee op andere meisjes maar vooral als een ander meisje flirt met haar vriendje ofzo. Ze is een intelligent meisje maar doet zich vaak dommer voor dan dat ze is. Ze staat positief in het leven.
    Hobby's: Acteren en fotografie.
    Werk/baan: Jenna werkt in een klein kleding zaakje in Londen.
    Extra : -

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 20:02 ]


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Harries schreef:
    (...)

    Ja, weet ik. Ik verveel me te pletter, hoewel ik eigenlijk moet nakijken. Maar na deze stop ik wss want ik ben inspiratieloos. (cat)


    Maar jij bent gemeen. Want Iris komt nooit over jou geniale rolletjes met mijn flutrolletjes.


    Firm believer of all that is magic

    Ik ga zo vriendin Liam invullen!


    Tell me about it, stud.



    Rol: Vriendin Niall
    Naam: Julisse (=Jullis)
    Achternaam: Carver
    Nationaliteit: Engeland.
    Uiterlijk : Haar natuurlijke haarkleur is rossig met een rode schijn waardoor haar obscure ogen er perfect kunnen uitblinken -donkergroene ogen. Door de vreemde kleuren die gecombineerd worden, valt ze hard op in haar omgeving. Ze heeft zeker geen getinte huid, -waar ze overigens niet van houd, het is juist krijtwit.Julisse heeft dagen waarop ze haar haren in grote golven over haar rug laat dansen, waarop er ook dagen komen dat ze stijl langs haar gezicht vallen -in een mooi opzicht. Het meisje heeft een zeer mooie glimlach waar vele jongens naar zullen opkijken. (=Ze heeft enkele sproeten op haar gezicht, die niet te hard opvallen.) Julisse gebruikt niet al te lichte of vrolijke kleuren in haar kledij, omdat haar haren al zo fel uitsteken. Daardoor maakt het haar ook niet somber, het maakt haar juist uniek. Armbanden, ringen en kettingen komen zeker van toepassing. (= ze is een zeer mooi meisje, en staat zeer bekend bij de jongens)
    Innerlijk : Ze is speels maar zeker niet ordinair. Het meisje is vrij wild, zeker als ze Niall tegen moet komt. Natuurlijk kan ze ook rustig zijn, maar dat gebeurd alleen als ze naar de college gaat. Ze houdt zich weg van de drukte, maakt zich vooral niet bekend omdat ze niet gekwetst wilt worden. Wat ik zeker niet mag vergeten zeggen is dat ze gevoel voor humor heeft, en zeker niet over haar laat heen lopen. Het meisje is niet snel verliefd, maar heeft een zwak voor gevoelige maar toch weer stoere jongens.
    Hobby's: Julisse is een vrij creatief persoon, -als ze de kans er voor krijgt, waardoor haar omgeving altijd verbouwereerd is als ze met geweldige ideeën afkomt. Zelf kan ze ook heel goed piano spelen en leert voor gitaar.
    Werk/baan: Ze is een serveerster.
    Extra : Ze woont bij haar grootmoeder doordat zijzelf een conflict is opgelopen bij haar ouders. Hen hebben hun kind afgezet bij haar oma, en betalen alleen haar college-geld. Voor de rest heeft ze geen contact met familie, of dergelijke. Ook is ze niet rijk -ze heeft amper geld. (= Haar rossige haren kleuren altijd donker rood als het frisser en donkerder word buiten)

    [ bericht aangepast op 8 april 2012 - 19:16 ]


    --

    Rol: Vriendin van Liam
    Naam: Joanne
    Achternaam: Olsen
    Nationaliteit: Joanne is volledig Brits. Haar vader komt uit Engeland en haar moeder komt uit Wales.
    Uiterlijk (beschrijving én foto):


    Riley Keough
    Joanne is een typisch blond haar-blauwe ogen meisje. Ze is lang, zo'n 178 cm en heeft een beetje een androgyne uiterlijk. Ook is Joanne ontzettend wit en verbrand ze snel in de zon. Veel buiten komt ze dus liever niet. Op zich heeft Joanne best een breed gezicht, maar wel weer smalle gezichtsdelen. Zo heeft ze een heel smalle neus en dunne lippen. Het mooiste aan zichzelf vind Joanne haar haar, dat is ontzettend lang en heeft veel volume.
    Het liefst draagt Joanne donkere make-up. Op haar ogen zit altijd wel mascara en eyeliner. Het liefst draagt Joanne smokey eyes. Haar lippen stift ze vaak felrood, want dat vind ze mooi. Op dagen dat ze er wat netter uit moet zien, gaat ze voor lichtroze lippen, maar haar zwarte ogen blijven.
    Joanne's kledingstijl is netjes, maar tegelijkertijd edgy. Zo draagt ze bijvoorbeeld een net kanten shirtje op zo'n manier dat die weer stoer is. Een heftig outfit matched ze bijvoorbeeld weer met klassieke oorbellen. Een strak blazertje bijvoorbeeld weer met opvallende schoenen. Je zult haar nooit volledig netjes of volledig stoer zien. Ze mixed en matched graag.
    Innerlijk (het liefst uitgebreid): Joanne is een drukke, enthousiaste vrouw. Ze is altijd ergens mee bezig en moet iets hebben waar ze zich op kan focussen. Anders wordt ze irritant. Zowel voor zichzelf als voor anderen. Ze kan niet stilzitten en moet gewoon iets te doen hebben. Ze is dan ook stressbestendig. Volgens haar bestaat het woord 'stress' niet. Nee, dan heb je het gewoon druk, zoals ze het zelf zegt.
    Ook is Joanne erg zorgzaam. Ze zorgt graag voor anderen. Voor ouderen, voor kinderen, voor Liam of haar vrienden. Ze zorgt altijd wel voor iemand. Veel mensen zeggen dat ze het rustiger aan moet doen en eerst eens voor zichzelf moet gaan zorgen, maar daar piekert Joanne niet over. Ze werkt dan ook met kinderen. Daar is haar eigenschap precies goed voor.
    Joanne heeft adhd. Hierdoor is ze erg druk, zoals al beschreven stond. Maar een andere eigenschap is dat Joanne door haar medicijnen soms overemotioneel kan zijn. Ze lijkt dan wel een zwangere vrouw. Ze heeft dan namelijk last van stemmingswisselingen. Het ene moment kan ze nog vrolijk zijn, terwijl ze het volgende moment kwaad is op niks. Ze maakt dan van een mug een olifant. Ook moet ze dan huilen om de meest onzinnige dingen en fokt ze zichzelf helemaal op.
    Ondanks alles is Joanne over het algemeen een leuke vrouw. Ze waardeert alles en iedereen en is ontzettend levenslustig. Ze haalt overal het beste uit en laat iedereen beter voelen. Ook heeft Joanne humor, ze maakt de hele dag door grapjes. Hierdoor is ze een fijn gezelschap.
    Hobby's: Joanne houdt van muziek. Zowel muziek luisteren als zelf muziek maken. Ze speelt zelf gitaar. Ze kan zowel op een akoestische gitaar, als een elektrische gitaar spelen. Zelf houdt Joanne veel van heftigere rockmuziek. Ze houdt niet echt van typische liefdesliedjes. Liam heeft een heel andere muzieksmaak als Joanne en hierover gaan dus ook hun meeste 'ruzietjes'.
    Werk/baan: Joanne werkt op een kinderdagverblijf. Joanne is dol op kinderen en kan er geen genoeg van krijgen. Dat ze af en toe vervelend zijn neemt ze voor lief.
    Extra (verzin iets leuks ;D) Joanne's ouders zijn nog ontzettend jong. Ze hebben Joanne gekregen toen ze nog maar 15 en 16 waren. Ze zijn nu dus pas beginnende 30ers. Joanne's moeder is de blonde Tess. Je ziet haar op de foto met haar zoontje en dus Joanne's broertje. Dat is de 3-jarige Quinten. Ook heeft Joanne nog een zusje, namelijk de 9-jarige Emily. Joanne's vader is David. Joanne neemt een voorbeeld aan haar familie. Ze wilt zelf ook vroeg kinderen krijgen. Beter gezegd : Ze kan niet wachten.


    Tell me about it, stud.