• I started thinking, about Me, Myself and I.

    Me, Myself and I || Louis Tomlinson || 16+

    Louis William Tomlinson (25)
    Paige Julia Horan (16)
    Niall James Horan (16)
    Harry Edward Styles (16)
    Zayn Jawaad Malik (17)
    Greg Horan (27)

    Daar moeten nog meer rollen bij (:.

    Ik zoek:

    Vriendin van Niall
    Vriendin van Zayn
    Vriendin van Greg
    Mensen uit Paiges klas
    Mensen uit de straat

    Ik wil weten:

    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Persoonlijkheid:
    Extra info:

    Verder zeg ik niks over het verhaal, daar kom je zelf maar achter C:

    xx xSnowball & xAnoukStyles

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 16:40 ]


    It feels like I'm checked in to rehab

    [ bericht aangepast op 29 feb 2012 - 19:32 ]


    no alarms and no surprises

    Ik ga de vriendin van Niall voor je invullen zodra ik achter de laptop zit!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Ik doe de vriendin van Greg invullen. Heel even wachten!


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Ik vul zo de vriendin van Zayn wel in. :')

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 10:16 ]


    Tell me about it, stud.

    Vriendin Niall.
    Volledige naam: Lily Meaghan Loren.
    Leeftijd: 16 jaar oud.
    Uiterlijk: Lily heeft een hartvormig gezicht, dat haar lange goudblonde lokken omranden. Lily heeft grote groene ogen, die omringd worden door een krans van prachtige volle wimpers. Op haar jukbeenderen heeft ze kleine licht blonde sproetjes zitten en ze heeft een kleine, smalle neus. Haar lippen zijn twee volmaakte rood roze bogen.
    Ze is rond de 1m70, ze heeft lange benen, die net zoals de rest van haar lichaam en zongebruinde kleur hebben.
    Het liefst draagt ze sleehakken en vrolijke jurkjes.



    Persoonlijkheid: Lily is een verlegen meisje, ze denkt altijd lang na voordat ze iets doet. Lily let heel goed op alles en kan heel goed leren. Ze is heel nieuwsgierig, maar ze laat het ook gewoon varen als andere zeggen dat ze het moet laten gaan. Ze is heel lief en behulpzaam. Ze kan er niet tegen dat mensen denken dat ze een b*tch is, alleen omdat ze met Niall heeft. Ze vindt de reacties niet fijn, maar ze was niet van plan om daardoor het uit te maken. Ze zijn gelukkig samen en daar gaat het haar om.
    Haar moeder heeft nooit voor haar en haar tweeling broertje en zusje van 5 gezorgd, ze is toen Lily 11 was weggegaan. Lily vertrouwd mensen niet snel omdat ze bang is dat ze haar gaan verlaten net zoals haar moeder 5 jaar geleden heeft gedaan.
    2 jaar geleden is haar vader hertrouwd met een verschrikkelijke cruella de vil, zo noemt Lily haar. De vrouw, Maddison is een verschrikkelijke kreng tegen Lily, Jamie en Eden.
    Het liefst dwaalt Lily de hele dag op straat, zodat ze Maddison en haar vader kan ontlopen.

    Extra info: Lily haar ouders zijn gescheiden, haar moeder woont in Spanje en haar vader woont in Wales.
    Lily haar jongere tweeling broertje Jamie en haar zusje Eden wonen beide bij haar vader, want haar moeder wil niet voor de kinderden zorgen. Lily heeft een stiefmoeder waar ze een verschrikkelijke hekel aan heeft, die met haar vader is getrouwd.

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 14:27 ]


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Rol: Vriendin van Zayn.
    Volledige naam: Kim Janet Hastings
    Leeftijd: Kim is 16 jaartjes jong en wordt 17 op 15 mei.
    Uiterlijk:


    Andrea Russett
    Kim heeft een tintje op haar huid. Dit heeft ze niet van zichzelf, maar vooral door de zon. Ze wordt snel bruin in de zon. Kim heeft zowel bruine ogen als bruine haren. Haar ogen hebben een groen randje, waardoor ze vaak stralen. Kim draagt altijd make-up, maar nooit heel veel. Haar kledingstijl is vrij casual. Je zal haar niet zo snel in een chique jurk betrappen o.i.d.
    Persoonlijkheid: Kim is een spring in het veld. Ze is op en top optimistisch en een ontzettende levensgenieter. Ze is eigenlijk altijd vrolijk en niet zomaar uit het veld te slaan. Als iemand haar kleineert, dan voelt ze zich niet beledigt, maar wilt ze juist bewijzen dat het niet zo is. Als ze een keer verdrietig/boos is, dan is er ook echt iets aan de hand. Want ze is geen klager en geeft dus ook niet snel op. Kim kan zich makkelijk aanpassen in verschillende situaties en knoopt gemakkelijk gesprekken met vreemden aan. Ze is best sociaal. Ook is ze erg zorgzaam en al erg verantwoordelijk voor haar leeftijd. Zayn is erg ijdel en Kim wat minder. Zij is niet bang om haar handen vies te maken of om er even wat minder goed uit te zien. Ook is Kim erg intelligent. Ze doet er eigenlijk vrij weinig aan om goede cijfers te halen.
    Extra info: Kim heeft altijd wel wat te doen. Ze verzorgd haar broertjes en zusjes (ze is de oudste van 5 kinderen), ze verdient wat geld bij in de bloemenwinkel van haar vader en ze is daarnaast ook nog actief in volleybal.

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 10:32 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Vriendin Niall
    Volledige naam: Samira Rose Valentine
    Leeftijd: Samira is 18 jaren jong en verjaart op 17 Augustus!
    Uiterlijk: 1.


    2.


    Samira heeft bruine haren, de kleur bruin verschilt door de periode's van het jaar. Ze heeft groengrijze ogen en een lengte van 1.68! Samira loopt wel mee met de mode, maar heeft ook haar eigen stijltje.
    Persoonlijkheid: Samira is een vrolijk meisje, dat zou je niet gelijk denken als je naar haar uiterlijk kijkt. Ze wil zich soms achter een glimlach verbergen om iedereen tevreden te houden. Samira is ook een heel onzeker meisje die snel wegvlucht voor haar verleden. Samira is volgens haar vrienden iemand met een heel groot hart.
    Extra info: Samira heeft nog maar een familielid, haar vader. De rest is bij een vliegtuigongeluk omgekomen


    Firm believer of all that is magic

    Rol: Vriendin van Greg
    Volledige naam: April Cicely Pierce.
    Leeftijd: 22 jaar. 6 april 1990 -als ik het goed heb-
    Uiterlijk:


    April heeft lange blonde haren. Ze heeft prachtige natuurlijke krullen waar ze zelf een grootse hekel aan heeft. April heeft blauwe ogen die Greg het allermooist aan haar vind. April heeft een relaxte stijl. Meestal draagt ze losse kleren waar ze zich lekker in voelt. Ze draagt meestal haar rode Vans die ze van Greg heeft gekregen. April draagt weinig make-up, meestal gewoon een beetje mascara en oog potlood en dan zit het goed. April is van haar zelf prachtig en hoeft dus geen middeltjes om haar nog mooier uit te zien. April is geen meisje-meisje en je zal haar niet snel in een strak kort jurkje zien. April heeft een prachtige lach, die ze niet snel laat zien omdat ze daar te onzeker over is. Greg houdt van Aprils lach en vind het jammer dat ze die bijna niet laat zien.
    Persoonlijkheid: April is een rustig meisje waar je altijd naar toe kan komen om rustig mee te praten. Ze verteld nooit andermans geheimen door. De meeste mensen komen naar haar toe voor advies, geheimen of de nieuwste roddels. April verteld de geheimen toch nooit door en dat vinden andere mensen fijn. Soms kan April helemaal stressen om de stomste dingen. Ze raakt dan in paniek en word onrustig, meestal kan Greg dat wel handelen. April kan de gekste dingen doen als ze stress heeft, ze rent dan vooral heel het huis door om uiteindelijk nog meer stress te hebben. Meestal durft April haar gedachten niet te laten horen, omdat ze dan denkt dat die nergens op slaan. April is een levensgenieter en wilt later het liefst met Greg de wereld rondreizen opzoek naar avonturen. Ze heeft al een heel stappenplan en wilt als ze ouder is een rondreis door de wereld maken met haar geliefde Greg. April wilt het liefst Japan bezoeken, omdat daar de meesten mooie bezienswaardigheden zijn. Greg wilt het liefst naar Zweden, dus tijd zat om deze dromen waar te maken.
    Extra info: Er zit 5 jaar leeftijdsverschil tussen April en Greg, maar dat maakt ze helemaal niks uit en ze vinden het best bijzonder. Ze merken er helemaal niks van.
    April heeft een kinderwens en wilt later veel kinderen, Greg wilt gelukkig precies hetzelfde.

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 10:28 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Vriendin Niall
    Volledige naam: Harper Grace Atkins
    Leeftijd: Harper is op het moment 17 jaar en ze is jarig op 19 December.
    Uiterlijk:


    Karen Gillan
    Harper heeft prachtige rode lokken die vrolijk langs haar gezicht bungelen. Ze vind het makkelijk om er gewoon een borstel er doorheen te halen 's ochtends en dan gewoon haar hand er doorheen te halen en haar haren opzij te gooien. Ze heeft een ontzettende hekel aan vet haar, en daarom was ze ook elke dag haar hare. Ze draagt niet veel make-up, gewoon een beetje mascara en wat lipgloss. Ook draagt ze vaak een dun lijntje eyeliner omdat haar ogen daardoor beter uitkomen, vind ze zelf. Harper is ongeveer 1.73 en ze heeft ontzettend lange benen, waar ze een chronische hekel aan heeft. Harper is zeker niet te dunste en heeft ook een beetje een volupteus lichaam.
    Haar kledingstijl is moeilijk te omschrijven maar ze noemt het zelf het liefst classy/fashionista/bohémian. Haar kledingstijl verschilt met de dag. Af en toe gaat ze extreem baggy met een simpele trui aan en een spijkerbroek. De andere keer gaat ze voor klassiek met een zwarte kokerrok en een nette witten blouse. Ze kan zich ook heel stoer kleden met kistjes of ontzettend tuttig. Ze draagt het allemaal. Haar favoriete outfit is een rood leren highwaist broekje met daarop een zwarte trui.
    Persoonlijkheid: Harper is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Harper is gul en vriendelijk. De belangen van de anderen wegen even zwaar als die van haarzelf en ze is nooit te beroerd een extra stapje te zetten, wanneer ze daar een ander een plezier mee kunt doen. De vriendelijkheid strekt zich niet alleen uit tot de naaste familie, maar ook tot vrienden, bekenden en zelfs toevallige voorbijgangers op straat. De verwachting dat alles op zijn pootjes terechtkomt, maakt Harper niet blind voor negatieve zaken, maar helpt haar juist onmogelijkheden onder ogen te zien. ze legt zich neer bij wat niet meer kan en onderzoekt wat ze nog wel kunt bereiken. Hierdoor heeft Harper een aanstekelijk optimisme. Harper heeft ook een grote dosis humor, hierdoor kan ze zo goed met iedereen opschieten. Ze maakt mensen aan het lachen en weet speels te voorkomen dat zwaarte van het leven de overhand krijgt. Want ook als het even tegenzit, blijft er genoeg over om te lachen.
    Extra info: Harper werd geboren en groeide op in de Schotse plaats Inverness. Haar vader, Raymond John Atkins, is manager van een buurthuis. Haar moeder, Marie Atkins-Paterson, woont in Kinmylies. Harper leerde piano spelen toen ze 7 jaar was. Op jonge leeftijd ontwikkelde ze een liefde voor acteren, waarna ze zich aanmelde voor verschillende theatergroepen en meedeed in vele producties van haar school, Charleston Academy. Toen ze zestien jaar werd besloot Harper te gaan studeren aan Edinburgh's Telford College. Later, werd ze aangenomen op de Italia Conti Acadamy of Theatre Arts drama school in Londen, waar ze begin dit jaar naar toe is gegaan om te studeren.

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 11:48 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Volledige naam: Jessalyn Annabelle Grey; ze word meestal gewoon Jess genoemd
    Leeftijd: Jessalyn is 16 jaar, haar verjaardag is 15 november.
    Uiterlijk:

    Ashley Benson
    Jess heeft halflang blond haar waar ze erg trots op is. Haar blauwe ogen lijken in elk licht en andere tint te hebben. Jess is 1,66 lang en is slank gebouwd. Haar kledingstijl hangt af van haar bui, de ene dag loopt ze rond in een roze jurkje, en de andere dag met een leren jasje. Haar make-up houd ze het liefst naturel.
    Persoonlijkheid: Jess is in een woord: aanwezig. Soms word er wel eens van haar gedacht dat ze ADHD heeft, want stil zijn of stilzitten kan ze echt niet. Ze is graag onder de mensen en heeft echt een hekel aan alleen zijn. Je hoort haar altijd overal bovenuit met haar luide stem en er word ook vaak tegen haar gezegd dat ze eens wat stiller moet zijn. Jess leeft erg zorgvrij en ze trekt zich niks aan. Als iemand iets gemeens tegen haar zegt heeft ze altijd wel een weerwoord en dan loopt ze gewoon verder. Jessalyn is ook heel ongeduldig, eigenwijs en brutaal. Als je Jess leert kennen zal je merken dat ze een goede vriendin is, want geheimen bewaren kan ze zeker, en ze is ook heel goed in mensen opvrolijken met haar gekke gedrag. Als je je verhaal kwijt wilt, kan je wel beter naar iemand anders gaan, want luisteren is niet haar sterkste kant.
    Extra info: Jessalyn woont samen met haar moeder Emma en haar stiefvader Peter en haar jongere zusje Valerie van 13 in een flat in Londen. Haar echte vader heeft haar moeder verlaten toen Jess 5 was. Haar beste vriend is haar hond Bennie. Jess is verslaafd aan smoothies en haar favoriet is bosbessen.
    Jennifer Aniston, Brad Pitt, Elle Fanning

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 10:58 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Ik vul wel even vriendin Zayn in =3


    El Diablo.

    Vriendin van Zayn
    Volledige naam:
    Amy Michelle Davids
    Leeftijd: 17 jaar
    Uiterlijk:


    Zoals je ziet doet Amy Michelle er veel aan om er mooi uit te zien. Haar haren zijn lang en bruin geverfd. Er zit een beetje krul in maar vaak stijlt of krult ze ze toch nog. Ze draagt veel make-up en neemt elke week 2/3 keer een zonnebankkuurtje. Ze epileert haar wenkbrauwen om ze perfect strak te houden. Ze draagt zich erg vrouwelijk en draagt meestal hakken. Ze is erg trots op haar lange dunne benen en doet er alles aan om ze een beetje te laten opvallen.
    Persoonlijkheid: Amy Michelle is een uitgaand meisje. Ze flirt graag maar als ze eenmaal een vriend heeft is ze daar ook echt trouw aan en zal ze alles doen om hem bij haar te houden. Ze komt vaak heel bitchy over tegen mensen die ze niet zo goed kent maar als je haar goed kent dan zul je ook merken dat ze heel lief, rustig en behulpzaam is. Haar favoriete bezigheden zijn uitgaan met haar vriendinnen, shoppen en fotografie. Hier is ze ook erg goed in. Ook krijgt ze vaak te horen dat ze een mooie stem heeft en dat ze daar echt iets mee moet gaan doen maar hier is ze echter toch iets te verlegen voor.
    Extra info: Amy Michelle woont samen met haar moeder, haar vader en haar oudere broer Mitch in een groot huis in Bradford. Haar broer is altijd erg beschermend over haar en staat daarom ook een beetje argwanend tegenover haar relatie met Zayn. Amy had eerst veel ruzie met haar ouders en andere familie en hierdoor is ze op haar 13e begonnen met roken. Ook heeft ze op haar pols een kleine tattoo staan met de tekst 'Faith', dit herinnert haar eraan dat ze altijd hoop moet hebben op iets beters.

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 15:33 ]


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Volledige naam: Alysia Ruby Avery
    Leeftijd: Ze is net 18, ze is jarig op 9 December.
    Uiterlijk:


    Barbara Palvin
    Alysia heeft donkerblond haar met wat lichtere highlights. In haar haar zit een lichte slag, maar soms stijlt of krult ze het ook. Ze heeft Blauw-groene ogen waar ze erg trots op is. Ze heeft een slank figuur, en een lengte van 1,72. Ze heeft een stoere kledingstijl, Skinny Jeans, Sneakers en Baseballjasjes. Maar ze draagt ook wel jurkjes en high heels hoor. Ze heeft een tattoo in haar nek, met de tekst 'Dare To Dream'. Haar make-up is niet opvallend. Meestal gewoon wat mascara, oogpotlood en lipgloss. Ze verzorgt zich wel goed, haar wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld altijd perfect geëpileerd. Verder heeft ze van nature een blanke huid, maar ze ligt vaak in de zon. Dus haar huid is meestal zon-gebruind.
    Persoonlijkheid: Alysia is over het algemeen een vrolijk en sociaal persoon, maar kom je aan haar vrienden dan veranderd ze in een grote bitch. Ze is best sportief en ze houdt ook van sport, slim is ze ook best wel. Nou ja, ligt eraan waar het over gaat. Je hoeft in ieder geval niet bij haar te komen als het over geschiedenis of aardrijkskunde gaat. Ze durft best veel en wordt ook gezien als stoer, maar ze heeft 2 grote angsten. Spinnen en andere insecten. Ze gilt echt als er een insect in haar buurt is. Alysia kan absoluut niet tegen aanstellers, en wil ze dan ook absoluut niet in haar buurt hebben. Alysia is wel vreselijk ijdel en ze heeft altijd een spiegel en een borstel in haar tas zitten. Ze wil er gewoon verzorgd en mooi uitzien.
    Extra info: Ze houdt erg van voetbal en basketbal, en ook van zingen wat ze best goed kan. Maar haar grootste talent is dansen. Ze kan bijna elke stijl, maar ze is het beste in streetdance en breakdance. Ze heeft gestudeerd bij een school die gespecialiseerd is in dansen, en danst nu in videoclips, shows en tv-series. Haar grote droom is om een danswedstrijd te winnen, maar ze heeft te weinig tijd om mee te doen. Alysia heeft geen geloof maar ze volgt de woorden van haar vader op, 'Als je nergens in gelooft, geloof in jezelf'. Toen ze 6 was begon ze met dansen, ze begon bij een balletschool en eindigde op haar 16e bij een streetdancecrew. Haar grote idolen zijn Shakira en Rihanna. Ze wil net zo goed kunnen dansen als Shakira, en Rihanna's muziek vindt ze gewoonweg geweldig. Ze houdt van R&B en pop muziek, maar ze luistert soms ook metal en rock. Ze heeft een grote verslaving aan chocola, maar omdat ze veel danst komt ze er nooit van aan. Ook drinkt ze veel water, dat vindt ze gewoon lekker. Alysia komt uit een rijk gezin en ze had 3 broertjes, een drieling. Nu woont ze samen met Zayn, en ze heeft een hond. Rocky.


    El Diablo.

    blijven reageren..

    Omdat er te veel aanmeldingen zijn voor de vriendin van Niall en Zayn, kunnen sommigen wel in het verhaal voorkomen, maar niet als hun vriendin sorry x


    no alarms and no surprises

    xAnoukStyles schreef:
    blijven reageren..

    Omdat er te veel aanmeldingen zijn voor de vriendin van Niall en Zayn, kunnen sommigen wel in het verhaal voorkomen, maar niet als hun vriendin sorry x


    Dus je bedoelt dat geen van die rollen een vriendin wordt?


    El Diablo.