• Once upon a time...



    Fairytales don't start out with a happily ever after. Neither does real life. Sometimes, you have to struggle first before you find your prince charming.


    Ik zoek rollen voor een Harry Styles story. ik schrijf eerst veel hoofdstukken voordat ik ze activeer.

    Nodige rollen:

    Vriendin Zayn: Vocalizer
    Beste vriend/vriendin Summer: Thankful
    Vriendin Niall: Dumbledore
    Bitch: Eyes
    Bijrolletjes die ik in heel de story ook een paar keer gebruik:




    Invullen:

    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Hobby's:
    Uiterlijk (Met foto bekend persoon):
    Extra:
    Waarschuwen als ik echt begin?:

    [ bericht aangepast op 19 feb 2012 - 14:19 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Bitch
    Volledige naam: Lissa Jenny Hitchinson
    Leeftijd: 17 -20 augustus 1994-
    Karakter: Lissa is erg eigenwijs en kan daarom nogal arrogant overkomen. Ze heeft een grote mond tegen iedereen die ze tegenkomt, behalve haar beste vriendin. Lissa doet vaak roekeloos en steelt af en toe zelfs. Lissa is zeker niet braaf, maar dat uit ze ook. Soms kan Lissa heel lief uit de hoek komen, wat soms best eng kan zijn omdat je dat niet van haar gewend bent. Diep vanbinnen zit er misschien een goed stukje in haar hart, maar die is er nog niet echt uitgekomen. Lissa irriteert zich snel aan mensen, en heeft daardoor vaak ruzie. De enigste waar Lissa niet kattig, arrogant of stom tegen doet is haar beste vriendin Kat. Ze hebben beide een grote mond, maar het klikt erg goed tussen die twee.
    Hobby's: Lissa heeft een grote passie voor muziek. Haar vader is muzikant en Lissa heeft deze passie van hem. Ze kan heel goed zingen, en zingt voornamelijk rock muziek zoals Green Day en Guns and Roses. Haar moeder is ook erg muzikaal en is muzieklerares op een VMBO school.
    Uiterlijk (Met foto bekend persoon):


    Gemma ward

    Lissa heeft een heel apart gezicht, wat sommige jongens juist aantrekkelijk vinden. Lissa komt met haar gezicht heel onschuldig over, wat ze totaal niet is. Lissa heeft volle lippen die het meeste opvallen.
    Extra: Lissa's favoriete lied is '21 Guns' van Green day, ze zing het elke dag door en door.
    Waarschuwen als ik echt begin?: Jup.

    [ bericht aangepast op 16 feb 2012 - 17:53 ]


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Rol:Vriendin Zayn.
    Volledige naam: Maddox Leah Parker.
    Leeftijd: 17. || Geboren op 29 september 1994.
    Karakter:Maddox is een ontzettend druk meisje, met een goed gevoel voor humor. Je kunt haar moeilijk missen, en veel mensen vragen zich af waar ze de energie vandaan haalt. Ze heeft een sterke mening, en is niet bang om die te uiten. Ze is ontzettend eerlijk, maar komt hierdoor ook nog wel eens bot over. Zo zal ze eerlijk zeggen wat ze van jou, of van een voorwerp vind, zonder er om heen te draaien en zonder het wat te verzachten. Maddox is behoorlijk rebels, en doet waar ze zelf zin in heeft. Natuurlijk is dit iets beperkt, ze zal geen mensen gaan vermoorden of geweld gebruiken, maar ze zal er zeker geen probleem mee hebben om iets te doen met een jongen 10 jaar ouder dan zijzelf, of een ritje met de auto zonder rijbewijs. Maddox is het soort meisje waar je ontzettend veel lol mee kunt hebben, maar niet het soort meisje dat je al je geheimen aan zou vertellen. Dit terwijl ze ook best serieus kan zijn, mensen geven haar die kans alleen nooit. Ze vind het vervelend dat ze altijd de laatste is die mensen bellen, wanneer ze ergens mee zitten. Als ze haar al bellen. Haar gevoel tegenover anderen wisselt nog wel eens. Het ene moment is ze de vrolijkheid zelf, en kan ze met iedereen overweg, maar zodra er iets gebeurd en mensen haar beginnen buiten te sluiten omdat ze toch denken dat ze er niet serieus op zal reageren verandert ze. Op dat soort momenten voelt ze zich klein, en waardeloos. Ze beschermd zichzelf hier tegen door zich egoïstisch en chagrijnig te gaan gedragen tegen iedereen die dan ook maar bij haar in de buurt durft te komen. Ze word moeilijk begrepen, en als onvoorspelbaar gezien. Ze praat nooit over haar gevoelens, en doet zich een stuk stoerder voor dan ze eigenlijk is.
    Hobby's: Fotograferen.
    Uiterlijk:



    Pixie Lott.
    Maddox heeft blonde haren, waar een natuurlijke slag in zit. De moeite om deze slag eruit te halen neemt ze vrijwel nooit. Ze heeft grote bruine ogen, en een slender figuur. Ze is ongeveer 1.70 lang. Maddox valt graag op, door middel van haar uiterlijk. Zo houd ze van kleurtjes en dit kun je terug vinden in haar kleding. Maar ook haar haarkleur heeft er al regelmatig aan moeten geloven. Zo heeft ze het al felroze gehad, baby blauw, neon rood etc. Ze heeft haar haren blond geverfd na het overlijden van haar oma. Haar oma heeft altijd gezegd dat ze vond dat haar natuurlijke haarkleur haar het best stond, en als een soort teken van 'laatste' respect heeft ze haar haar voor de begrafenis terug blond geverfd. Na de begrafenis heeft ze dit zo gehouden. Ze vind het wel makkelijk om nooit meer haar uitgroei bij te hoeven verven, al zijn er ook tijden waarin ze zin in heeft om naar de drogist te sprinten en haarverf te halen. Hoe unieker de kleur, hoe meer Maddox het hebben wil. Ze draagt haar haren vaak los, maar word ook vaak gezien met hippiebandjes, of mutjes. Haar schoenen houd ze plat. Met warm weer wil ze nog wel eens flatjes of slippers aantrekken, maar over het algemeen draagt ze het liefst sneakers. Vans, All Stars, TOMS, en het liefst zo versleten mogelijk. Haar make-up houd ze simpel. Een beetje foundation, mascara en oogpotlood is genoeg. Haar lippen zijn al rozig van zichzelf, al stift ze deze ook wel eens rood.
    Extra: Ze rookt.
    Waarschuwen als ik echt begin?: Yes, please.

    [ bericht aangepast op 16 feb 2012 - 18:11 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Ik vul vriendin Niall in, eerst even douchen. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin Niall.
    Volledige naam: Serena Elisabeth Munch
    Leeftijd:Serena is 18 jaren jong.
    Karakter: Serena is een vrolijk meisje, die soms haar wat gekke buien heeft. Ze is iemand die zich altijd achter haar glimlach wil verschuilen en niemand wil teleurstellen.
    Serena moet je echt niet boosmaken, want dan kruipt ze uit haar schelp en doet ze je wat.
    Hobby's: Serena houd van tekenen en fotograferen. Haar favoriete sport doet ze altijd met haar broertje Martin.
    Uiterlijk (Met foto bekend persoon):


    Extra: Serena is anti-roken en alcohol. Ze blijft graag nuchter.
    Waarschuwen als ik echt begin? Jajajajaja, en als ik de rol heb.


    Firm believer of all that is magic

    Rol: Beste vriendin Summer
    Volledige naam: Elisa Bretels
    Leeftijd: 19, ze wordt 20 op 1 juni.
    Karakter: Elisa is een echt meisje-meisje, die er van houdt om te dromen, shoppen, terrasjes te pakken of gewoon lekker een filmpje te kijken. Ze is erg sociaal en kan met iedereen goed overweg. Ze heeft geen vijanden. Elisa heeft een redelijk grote vriendengroep, maar daarvan zijn er maar een paar écht goede vrienden, waar ze alles aan vertelt. Elisa heeft geen grote mond, maar als het er op aan komt kan ze wel goed voor zichzelf en anderen opkomen.
    Hobby's: Elisa heeft een zwak voor televisieseries. Ze zit bijna elke dag voor de tv, om series te kijken zoals Gossip Girl, 90210, Grey’s Anatomy, Sex & The City en The Hills. Ook houdt Elisa ontzettend veel van lekker eten. Ze bakt graag muffins of iets anders zoets. Haar zwakte is Ben & Jerry’s. Dat eet ze bijna elke dag en is typerend voor haar.
    Uiterlijk (Met foto bekend persoon):


    Rosie Huntington-Whiteley
    Elisa heeft blauwe ogen en donkerblond haar. Ze is een dus een typisch ‘blank’ meisje. Verder is alles redelijk gemiddeld. Ze is niet lang, maar ook zeker niet te kort met haar 1 meter 70. Ze heeft een slank postuur, waar ze eigenlijk niks aan doet, behalve af en toe hardlopen. Ze is erg knap, maar niet bitchy of iets dergelijks. Ze is een natural beauty, make-up gebruikt ze maar zelden.
    Extra: Elisa doet een koksopleiding. Ze zit in het tweede jaar. Dit doet ze met alle plezier en ze gaat niet met tegenzin naar school. Verder verdient ze wat bij als serveerster in een wokrestaurant. Elisa heeft een vriend : Alex Abrams. Maar ze denkt eraan om het uit te maken, omdat ze steeds vaker ruzie hebben over onnozele dingen en het niet meer is zoals vroeger.
    Waarschuwen als ik echt begin?: Yes

    [ bericht aangepast op 16 feb 2012 - 18:32 ]


    Tell me about it, stud.

    Ik ga gf zayn invullen (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Vriendin Niall.
    Volledige naam: Hester Blue Montgomery. Vaak wordt ze gewoon aangesproken met Hester, want een echte bijnaam heeft ze niet.
    Leeftijd: Hester is negentien jaar oud en hiermee ouder dan Niall. Ze is jarig op 11 Juni en wordt zelfs eerder twintig dan dat Niall negentien wordt.
    Karakter: Hester is een meisje dat je mag of niet mag, zo simpel is het bij haar. Het is namelijk volledig een kwestie van smaak en zeker omdat Hester er nogal rare trekjes op over houdt. Hester is bijvoorbeeld een zeer intelligent meisje dat altijd laat weten dat ze aanwezig is. Het is nooit een schreeuw om aandacht, maar eerder een schreeuw om begrip. Ze merkt namelijk dat niet veel mensen haar goed begrijpen en ze dus veel vooroordelen over zich heen krijgt. Zo zien mensen dus dat ze een aandachtstrekkertje is, terwijl dat wel mee valt. Hester is totaal niet verlegen en heeft niks tegen aandacht, maar vindt het wel moeilijk om iets interessants te vertellen als ze dan eindelijk oor heeft van anderen. Hester is een heel ambitieus meisje met dromen voor in de toekomst. Ze leeft echt naar die dromen en wil ze kosten wat kost ze waar maken. Dus meestal als je een gesprek voert met haar, zal het gaan over de toekomst of bepaalde doelen in het leven. Je kan goed aan Hester merken dat ze erg goed algemeen ontwikkeld is en een enorme taalschat bevat, dat is vooral te horen als ze praat. Ze praat veel met moeilijke woorden en doet dit niet om indruk te maken, maar doet dit automatisch. Het is best logisch dat ze weleens irritant genoemd wordt, want ze wil altijd gelijk hebben en is zo eigenwijs als de pest. Daarnaast heeft ze ook nog een erg uitgesproken mening en doet het haar niet erg veel als ze iemand heeft beledigd. Mensen zeggen vaak dat Hester harteloos is, dan lacht ze en zegt ze dat dat zo is. Ze kickt niet op schattige puppy's, pruillipjes en hartjes.
    Hobby's: Eigenlijk heeft Hester maar twee hobby's. Het eerste is voetbal. Dit doet ze al sinds ze een klein meisje was en vindt het nog steeds erg leuk. Dit is dan ook waar ze Niall heeft ontmoet, omdat hij voetbalt bij dezelfde club. Naast voetbal, vindt Hester het leuk om piano te spelen. Ze kan niet super goed piano spelen, maar kan wat simpele liedjes op de piano die bij hen in huis staat. De echte talenten bij hen in het huis, zijn haar vader en jongere zusje.
    Uiterlijk:


    Dianna Agron.
    Waarschuwen als ik echt begin?: Ja, graag. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin van Zayn.
    Volledige naam: Jude Elizabeth Reynolds, over het algemeen heeft ze geen bijnamen. Jude is op zich al een afkorting. Ze word maar zelden met haar héle naam aangesproken. Dat is dus alleen als haar ouders boos op haar zijn
    Leeftijd: Jude is geboren op 14 januari en is net 18 jaar oud.
    Karakter: Vanwege haar zwemsport is ze erg competitief ingesteld en ze heeft een hekel aan verliezen. Als ze dan toch een keer verliest is ze die dag echt niet meer te genieten. Dat kan met alles doorgaan, al gaat het om dat ze gelijk heeft of zo, ze wilt altijd winnen. Bij haar is het ook een kwestie van of ze je aardig of niet, daar is ze erg standvastig in. De rest van de tijd is ze eigenlijk heel aardig, dat is dan het moment dat ze je geaccepteerd heeft. Voor de rest is ze bijna nooit chagerijnig. Dat komt bijna nooit voor, behalve in de winter wel eens. In de winter heeft ze altijd van die dagen dat ze geen zin heeft om iets te doen en dan blijft ze gewoon binnen. Op andere dagen heeft ze juist energie te veel en kan ze niet stilzitten. Dan houd ze er van om te gaan rennen door het park. Dat doet ze eigenlijk altijd wel in de weekenden. Bij haar is het echt een kwestie van of ze je aardig vind. Ze kan namelijk ineens omslaan als ze je niet mag. Mag ze je wel, zit je goed. Niet dat ze een opstoker is, maar dan houd ze liever de eer aan zichzelf. Ze staat ook heel stevig in haar schoenen en is ze heel nuchter. Jude gelooft niet zo in spirituele dingen. Overal is er wel een verklaring voor, vind ze. Ook zal ze nooit op de achtergrond blijven tijdens een gesprek. Meestal weet ze wel een manier om aandacht te trekken. Soms denken mensen dat ze áltijd aandacht zoekt, maar dat is niet zo. Nou ja, meestal klopt het ook wel, maar ze zal het nooit echt toegeven. Dat kan ze maar heel moeilijk, iets toegeven. Dat komt doordat ze echt enorm koppig is, iets wat sommige mensen irritant vinden, meestal dramt ze dan haar zin gewoon door. Ze wilt dan altijd gelijk hebben. Soms komt Jude wat arrogant over tegen sommige mensen, de blikken die ze geeft, maar daar heeft ze verder geen boodschap aan. Ze doet gedraagt zich gewoon hoe dat ze zich wilt gedragen.
    Hobby's: Jude's grootste hobby is zwemmen. Dit doet ze ongeveer vier dagen in de week, soms wel meer, bij het plaatselijke zwembad. Ze zwemt om de drie weken een wedstrijd. Naast het zwemmen heeft ze twee bijbanen, in de zomer is ze badjuffrouw bij het plaatselijke zwembad en eigenlijk vrijwel altijd werkt ze als vakkenvuller bij de supermarkt. In haar vrije tijd, dus als ze even niet zwemt of werkt kun je haar vinden op her voetbalveld. Sinds twee jaar zit ze namelijk ook op voetbal. Ze is het nog aan het leren, maar ze is hard op weg om het te kunnen. Af en toe maakt ze ook middagen vrij om te tekenen, wat ze vroeger vaak deed, maar nu niet meer zo vaak.
    Uiterlijk:

    Victoria Justice.
    Jude heeft donkerbruine, wilde krullen die ze elke dag zo over haar schouders laat hangen. Meestal laat ze het gewoon los hangen, omdat ze dat het fijnste vind. Soms zet ze haar haren echter vast. Dan doet ze het ineen staart of een knot. Jude's haar komt tot ergens halverwege haar rug. Haar ogen zijn donker, heel donkerbruin. Ze zet ze nog eens extra in de verf door ze donker op te maken. Meestal doet ze dit met mascara en eyeliner, maar soms ook met oogschaduw. Haar ogen hebben gewoon een middelgroot formaat en ze worden omringd door lange, zwarte wimpers. Verdere make-up gebruikt ze niet, behalve een beetje lipgloss dan, want haar huid is al egaal. Om dat zo te houden smeert ze er heel wat crème op. Verder heeft ze een beetje een mager postuur, maar zelf vind ze het erg dat haar heupen wat breder zijn. Daar is verder niets aan te doen, dus ze vind het nu niet erg meer. Jude's kledingstijl bestaat voornamelijk uit strakke broeken en gewoon shirtjes of topjes. Dat combineerd ze dan met een zwart, leren jasje en hoge hakken. Ze loopt niet altijd op hakken, want soms loopt ze ook op haar afgetrapte vans. Die ze geweldig vind zitten. Voor haar leeftijd. Jude is maar ongeveer 1.67 lang.
    Wat Jude echt geweldig vind zijn printjes. Zebraprint bijvoorbeeld, maar niet te veel. Als iemand te veel print aan heeft vind ze het gelijk niet mooi meer. Haar kledingstijl is vrij casual met veel neutrale kleuren, zoals zwart en wit, maar soms is het een beetje vintage met zachte kleuren. Bij die kleuren combineerd ze dan andere kleuren en printjes. Het valt dus ook een beetje onder de categorie vintage. Naast die zwart, wit en vintage kleding kun je ook strepen en marine-achtige kleuren vinden. Haar kledingstijl varieërt echt van dag tot dag. Soms kan het echt heel anders zijn dan de vorige dag. Niet gek, want ze houd heel erg van winkelen.
    Extra: Jude en haar familie wonen in een middelgrote twee-onder-een-kap woning. Jude's vader, het hoofd van de familie, is de 42-jarige Aidan. Hij is makelaar van beroep en in zijn vrije tijd is hij coach van en voetbalteam. Aidan is getrouwd met Jennifer, die dokter van beroep is. Hun oudste kind is de 20-jarige Lauren. Zij is al een tijd het huis uit, maar woont wel dichtbij om geregeld langs te kunnen komen. Jude is hun tweede kind en werd na een paar jaar opgevolgd door de 15-jarige Dustin. Hij is een echte puber en verslaafd aan zijn telefoon. Als laatste kwam de 13-jarige Sienna. Zij kijkt erg op tegen haar zussen en doet veel gezellige dingen met ze.
    Ryan Gosling, Eva Longoria, Nina Dobrev, Freddie Highmore, Ciara Bravo.
    Waarschuwen als ik echt begin?: Yes, please (:

    [ bericht aangepast op 16 feb 2012 - 19:06 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Wil niemand meer een rol invullen?


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Welke heb je nog nodig, misschien kan ik nog een personage verzinnen voor je


    Physics is awesome

    Eyes schreef:
    Welke heb je nog nodig, misschien kan ik nog een personage verzinnen voor je


    Bijrolletjes of bitch, want die is maar een keer ingevuld.


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Bitch
    Volledige naam: Audrey Claire Eliane Poynter
    Leeftijd: 17 - 4 juli 1994
    Karakter: Audrey is een echte bitch. Ze kan kijken met een blik die je rillingen geeft en reageert zich altijd af op andere mensen. Ze is ook intelligent en kan ook echt grappig zijn. Audrey is erg competief ingesteld, ze wil altijd winnen en ziet veel dingen als een uitdaging. Ze vind het dan ook totaal geen probleem om andere mensen te kwetsen of serieus pijn te doen om te winnen. Ze zegt werkelijk alles wat ze denkt en laat het duidelijk weten als ze vind dat je iets fout doet.
    Hobby's: Dansen, piano spelen & zwemmen
    Uiterlijk (Met foto bekend persoon):


    (Miley Cyrus)
    Audrey heeft lange bruin krullend haar en lichtblauwe ogen. Ze heeft een lichte huid. Meestal laat ze haar haar los maar ze vlecht het ook vaak, doet het in een staart of knot. Audrey is ongeveer 1.68 cm lang en heeft een zandloperfiguur. Ze zorgt er altijd voor dat ze er altijd mooi uit ziet en dus moet haar kapsel er ook altijd mooi uit zien. Audrey gebruikt make-up maar niet teveel, ze gebruikt mascara, oogschaduw, eyeliner & lipgloss of lippenstift. Audrey ziet er altijd stijlvol uit maar probeert zich toch zo te kleden dat jongens hun hoofd om draaien om naar haar te kunnen kijken. Ze houd van skinny jeans, jurkjes & rokjes. Ook draagt Audrey vaak hakken.
    Extra: Audrey krijgt altijd wat ze wil. Haar vaders familie is rijk maar ook haar moeders familie is redelijk rijk. Haar vader heeft een zwak voor haar dus ze hoeft maar om iets te vragen en zo snel als mogelijk is krijgt ze het. Hierdoor is ze heel erg verwend geraakt en word ze enorm boos als iets niet krijgt wat ze graag wil. Ook zijn haar ouders ook erg trots op haar omdat ze goeie cijfers haalt, iets wat haar geen moeite kost vanwege haar intelligentie die ze van haar vader heeft. Ze heeft twee beste vriendinnen en die strijden allebei min of meer om haar bff te worden. Dit zijn Sophie Natasha Morgan Bunce & Maya Layla Aimee Thorne
    Waarschuwen als ik echt begin?: Ja, graag

    Misschien pas ik het later nog een beetje aan, als je dat goed vind

    [ bericht aangepast op 18 feb 2012 - 19:42 ]


    Physics is awesome

    Ik heb al de rollen die ik nodig heb, bedankt!


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.