• hello.
    ik heb een paar rollen nodig voor een verhaal.
    http://www.quizlet.nl/stories/76916/im-over-the-moon-and-i-wont-come-down-one-direction/

    Rollen die nodig zijn:
    -vriendin van hoofdpersoon.
    -vriendin Zayn.
    -vriendin Louis.
    -Vriendin Niall.
    -geest vriendin hoofdpersoon.(die dood is, graag ook dood omschrijven.)
    -Best vriendin Liam.

    Hoofdpersoon:
    Naomi Mariëlle Walker.
    16 jaar.
    blauwe ogen.
    bruin haar.
    foto:



    Wat ik wil weten:
    Rol:
    naam(+achternaam):
    Leeftijd:
    haar kleur:
    oog kleur:
    Foto:
    karakter:
    extra:

    xx'

    [ bericht aangepast op 18 feb 2012 - 19:16 ]


    We define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us.

    Rol: Vriendin Niall.
    Naam(+achternaam): Yenthl Megan Thornton.
    Leeftijd: Yenthl is zestien jaar oud, dus twee jaar jonger dan Niall. Ze is geboren op 17 november.
    Haar kleur: Yenthl heeft lange, blonde haren die meestal losjes langs haar schouders hangen. Dit is haar originele haarkleur, verven doet ze niet aan.
    Oog kleur: Yenthl heeft felblauwe ogen, net als Niall. Een andere kleur is er niet in te zien.
    Foto:


    Karakter: Yenthl is vrij jongensachtig. Ze is niet bang om haar handen vies te maken en heeft ze eigenlijk ook liever vies als schoon. Ze is wel iemand die met jongens én meisjes omgaat. Ze heeft met beiden dingen die ze leuk vindt en passies die ze met ze deelt. Ze is eigenlijk iemand die ertussenin staat, iemand die de groep 'sluit' en compleet maakt. Dat zeggen de meesten ook tegen haar, maar zelf ziet ze het niet zo.
          Yenthl heeft een heel apart soort humor. Bijna niemand snapt het, maar zijzelf kan er uren om dubbel liggen. Ja, ze heeft het trekje om om haar eigen grappen te lachen. Ze schaamt zich wel een beetje voor haar humor, omdat het ook niet altijd even 'leuk' is om te horen, maar ze is blij dat ze tenminste als enige van haar familie humor in zich draagt.
          Yenthl is liever lui als moe. Ze is actief, maar heeft eigenlijk nooit zin om van haar stoel op te staan. Het liefst brengt ze de zondag door voor de televisie met een paar chocoladerepen, maar doordeweeks speelt ze af en toe nog wel eens een potje voetbal.
          Yenthl is ook iemand die soms heel arrogant uit de hoek kan komen. Ze heeft altijd het woordje klaarliggen en voelt zich gedwongen om het laatste woord te hebben. Ze snauwt anderen helemaal af als ze commentaar geven en komt dan scherp uit de hoek. De meesten begrijpen dit nu wel en kijken haar niet meer zo gek aan als ze in één keer een bitchy opmerking uit haar mond laat vallen.
    Extra: Yenthl komt uit een grote familie. Haar ouders hebben veel broers en zussen, maar zelf heeft ze er ook 3. Haar moeder is de drama-actrice Penelope Dupois. Haar moeder heeft officieel Frans bloed in zich. Heel goed kan Yenthl niet met haar moeder opschieten, maar veel tijd hebben ze ook niet met elkaar gedeeld. Vanaf jonge leeftijd heeft haar moeder rollen gehad in GTST en andere series, de meeste die nu al gestopt zijn. Ze hebben haar nu gecast voor een nieuwe ziekenhuisserie die te zien komt op RTL 4. Hierdoor heeft ze heel weinig tijd voor haar kinderen, vooral voor Yenthl. Yenthl krijgt hierdoor al het huishouden op zich geschoven, omdat haar beide ouders al het geld dat ze verdienen nodig hebben. Penelope is getrouwd met Frank Thornton. Hij werkt op kantoor en er gaan roddels door het dorpje dat hij een affaire heeft met zijn secretaresse. Haar vader is vaak 's avonds thuis, maar Yenthl moet dan alsnog voor haar 2 zussen en haar broertje zorgen. Yenthl is een tweeling en haar tweelingzus is Megan. De twee lijken wel elkaars tegenpolen, maar kunnen vrij goed met elkaar opschieten. Haar jongste zusje is Elisa Taylor. Eigenlijk is haar roepnaam Elisa, maar ze houdt zo van haar tweede naam dat ze Elisa Taylor genoemd wil worden. Elisa kan je omschrijven als een modepopje, ze loopt mee met elke trend en geeft om wat mensen van haar denken. Ze heeft een beste vriendin, Layla, die altijd bij haar is. Voor Yenthl lijkt ze meer deel van de familie, want Layla is er zowat altijd. Haar broertje is de jongste, namelijk de 12-jarige Denzel.
          Yenthl is fan de band All Time Low. Ze zijn vrij onbekend bij de meeste mensen, hoewel vrij veel het liedje 'Weightless' wel kennen. Ze is geen diehard fan, maar eigenlijk luistert ze altijd wel muziek van hen. Only Seven Left vindt ze ook wel leuk. Noah is niet een meisje die van standaard muziek houdt.
          Een echte crush heeft Yenthl niet, maar eigenlijk is ze nog nooit verliefd geweest. Qua jongens is Yenthl heel kieskeurig en niemand voldoet aan haar eisen. Yenthl is gewoon een waaghals en niet bang voor iets.
          Yenthl heeft vele rare obsessies. De eerste is All Stars. Bij elkaar geteld -hele en kapotte dan- heeft ze 70 paar in haar kast liggen. Haar favorieten zijn eigenlijk wel degene met de Amerikaanse vlag en die heeft ze dan ook het meest aan. Ze moest huilen bij toen haar gele All Stars overleden waren. Haar tweede, en laatste, obsessie is Pokémon. Ze houdt van de felgekleurde, getekende beestjes en zit vaak samen met wat anderen Pokémon te kijken achter de televisie. Haar bijnaam is Eevee, omdat dit haar lievelingspokémon is.


    Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true. Here is the place where I love you.

    Rol:Vriendin Zayn
    naam(+achternaam):Rianna Lusie McCarry
    Leeftijd:17
    haar kleur:Donkerblond
    oog kleur:Groen
    Foto:


    karakter:Ze heeft een heel zacht en verzorgend karakter. Ze wil altijd dat alles goed gaat met je. Ze helpt je bijna altijd en je kan haar goed om hulp vragen. Ze geeft veel goede raad. Maar zelf is ze een beetje onzeker over haar gewicht. Ze vindt dat ze teveel eet en dat ze dik is. Maar dat verbergt ze, heel goed.
    extra:Ze wil graag gitaar leren spelen maar ze kent niemand die dat kan. Ze heeft tattoo waarop staat: "14-02-09" Op die datum is haar moeder overleden aan kanker. Nu moet ze alleen voor haar broertje zorgen. Want haar vader zit bij de marine.

    Waarschuwen als ik de rol heb?
    xx

    [ bericht aangepast op 17 feb 2012 - 20:02 ]


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Rol: Vriendin Louis <3
    naam(+achternaam): Fynn Serah O'Malley.
    Leeftijd: Fynn is net achttien geworden.
    haar kleur: Fynn heeft lange kastanje bruine haren, deze neigen soms wat naar rood, die meestal redelijk warrig zitten. Er zit een beetje slag in en het zit bijna elke dag wel anders.
    oog kleur: Fynn heeft mooie grote bruin/groen achtige ogen. Meestal zit er wel wat make-up op maar nooit echt veel.
    Foto:


    karakter: Fynn lijkt, zoals haar moeder altijd zegt, veel op haar vader. Fynn moeder zei vroeger altijd, nu nog steeds trouwens, dat Fynn' vader vreselijk roekeloos was en een echte man die van het leven genoot alsof hij morgen zou sterven. Zo beschreef Fynn' moeder haar man, ze beschreef hem wel vaker wel wat anders, maar zo het meest en hier kwam het meestal ook op neer. Fynn zelf is niet zo heel erg roekeloos, niet vaak in ieder geval, maar Fynn is wel een meisje dat echt van haar leven geniet. Ze is vrolijk, is niet snel verdrietig, ze gaat gewoon mee naar een concert ook al heeft ze morgen een proefwerk en Fynn kan ook iedereen opbeuren. Ze is altijd erg druk bezig, haar hele agenda is vol gepland, en trouwens ook vol getekend. Fynn is overigens ook erg rommelig, ze heeft, ondanks ze veel dingen te doen heeft op een dag, haar zaakjes niet altijd helemaal op orde. Ze is wel eens een toets vergeten of is ze haar huiswerk kwijt, een stencil bijvoorbeeld. Verder is Fynn wel een vriendelijke meid, die altijd een big smile op haar gezicht heeft staan. Soms zou je denken dat Fynn het niet lang vol zou houden, haar drukke leven, maar het gaat altijd wel, soms is ze in de ochtend wat moe, maar verder dus niet. Je ziet haar niet snel chagrijnig of humeurig, dat is bijna een zeldzaam moment. Fynn lijkt erg veel op haar vader, wat ook in het begin staat, maar Fynn wilt net zoals haar vader Journalist worden, nu is ze overigens bezig met een opleiding Journalistiek. Ze schrijft vaker verhalen en verzint er ook veel. Ze is makkelijk in verslagen schrijven voor school en weet ook best veel dingen. Fynn is erg slim, maar je kunt haar geen nerd noemen, want dat is ze echt niet. Ze is eerder zo iemand die als ze wat voor school doet, dat ze dan hoge punten haalt, maar daar heeft ze niet heel veel zin in, dus doet ze er niet veel voor, haalt ze maar een zes of een zeven en soms een onvoldoende en dat vindt ze goed. Natuurlijk haalt ze wel eens een acht of een negen, maar meestal heeft ze of de tijd er niet voor of heeft ze er 's avonds geen zin in. Ook let ze op school niet altijd even goed op, want ze een beetje en concentratie probleem. Fynn heeft goede humor en kan veel mensen aan het lachen maken. Ze heeft ook wel eens met een paar vriendinnen de slappe lach, wat dan best lang duurt. Soms maakt ze domme opmerkingen, waar haar vriendinnen plat van liggen, maar ze snapt de humor er niet echt van. Soms kan Fynn een beetje arrogant overkomen, wat ze absoluut niet is. Ze praat veel en kan een grote mond hebben. Fynn is trouwens ook een beetje een apart tiepje, ze is echt een multitasker en ook heel erg creatief. Ze speelt gitaar, maar kan geen noten lezen, ze tekent en schrijft ook veel, maar ze is toch ook weer heel slordig en vergeet ook vaker wat, je moet haar kennen om haar humor te begrijpen en ze trekt zich niet heel erg veel aan van iemands menig over haar. Zo is Fynn een beetje.
    extra: Fynn is in een groot gezin opgegroeid, als enigste meisje. Ze had alleen maar broers. Ze is geboren als kind van Sarah McKain - O'Malley en Johnny O'Malley. Haar beide ouders werkten hard voor hun geld en waren vaak weg. Fynn' moeder was een rijke zakenvrouw en Fynn' vader reisde over de wereld als journalist, die redelijk vaak tot het uiterste ging, waar hij ook bekend om stond. Fynn' oudste broer is vijfentwintig jaar oud, woont momenteel in London, heeft een vriendin en heet Jacob. Fynn heeft nog twee oudere broers, een tweeling, ook al lijken ze compleet niet op elkaar, Danny en Stan, van eenentwintig. Fynn heeft ook nog één jonger broertje uit het huwelijk van haar beide ouders, Logan, van zestien. Toen Fynn zeven was, gingen haar ouders scheiden. Ze hadden veel ruzie en zagen elkaar bijna nooit door hun werk. Fynn en haar broers gingen in het weekend naar hun vader, die nog in Schotland woonde, en doordeweeks naar hun moeder, die in Engeland woonde. Hun moeder hertrouwde vier jaar geleden en heeft toen nog een zoontje gekregen, Peeta, die op dit moment drie jaar oud is. Dus Fynn en haar broers hebben een klein halfbroertje, waar Fynn vreselijk veel van houdt. Haar vader spreek Fynn bijna nooit meer, want die is bijna altijd weg.
    Verder Fynn is van plan om schrijfster te worden, maar ze is voor de zekerheid bezig met een opleiding Journalistiek. Tussendoor schrijft ze. Ook heeft ze een hond, Dougie. Verder speelt Fynn ook vaker voetbal en heeft ze een lichte vorm van claustrofobie. Ook kan Fynn haar gevoelens niet erg goed een plaats geven, bijvoorbeeld als ze verliefd is op iemand en diegene weet dit niet. Fynn probeert die gevoelens dan van haar af te schrijven. En trouwens, Fynn' verhalen laat ze aan niemand lezen, ze staan allemaal in een schriftje wat ze op haar kamer verstopt en ze wilt het alleen aan iemand laten zien als ze diegene vertrouwd of speciaal is, of beide natuurlijk.
    Penelope Cruz, Johnny Depp, Robert Pattinson, Daniel Radcliffe, Tom Felton, Logan Lerman.


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Rol: Maakt niet uit. (:
    naam(+achternaam): Maddox Leah Parker.
    Leeftijd: 17. || Geboren op 29 september 1994.
    haar kleur: Maddox heeft lange bruine haren, waar een lichte slag inzit.
    oog kleur:Het eerste wat mensen opvallen als ze haar ontmoeten zijn haar fel blauwe ogen.
    Foto:


    karakter: Maddox is een ontzettend druk en zelfverzekerd meisje, met een goed gevoel voor humor. Je kunt haar moeilijk missen, en veel mensen vragen zich af waar ze de energie vandaan haalt. Ze heeft een sterke mening, en is niet bang om die te uiten. Ze is ontzettend eerlijk, maar komt hierdoor ook nog wel eens bot over. Verder is ze erg zorgzaam en zou ze nooit, maar dan ook nooit een geheim door vertellen. Wat mindere eigenschappen van Maddox zijn dat ze ongeduldig is, altijd te laat komt en er vaak de kantjes van af loopt.
    extra: Maddox heet eigenlijk Maddison, maar zolang ze zich kan herinneren noemen mensen haar al Maddox. Ook heeft ze drie vogeltjes getattooëerd op de binnenkant van haar pols.

    [ bericht aangepast op 18 feb 2012 - 15:48 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol:Vriendin hoofdpersoon
    naam(+achternaam):Caitlynn Hectares
    Leeftijd:Caitlynn is nog net 17, bijna 18
    haar kleur:Bruin
    oog kleur:Bruin
    Foto:


    karakter:Caitlynn is een rustig meisje, hoewel ze er stoer uitziet. Ze bemoeit zich wel mer heel veel dingen en kan geen geheimen bewaren. Ze heeft een aparte humor die bijna niemand snapt. Ook woont ze niet meer bij haar ouders, maar bij haar vriendje Joëy. Haar goede eigenschappen zijn dat ze vaak vrolijk is,en mensen goed kan troosten als ze boos, bang of verdrietig zijn. Maar soms is ze opeens weg en loopt maar ergens rodn als een zwerver.
    extra:x

    vocalizer schreef:
    Rol: Maakt niet uit. (:
    naam(+achternaam): Maddox Leah Parker.
    Leeftijd: 17. || Geboren op 29 september 1994.
    haar kleur: Maddox heeft lange bruine haren, waar een lichte slag inzit.
    oog kleur:Het eerste wat mensen opvallen als ze haar ontmoeten zijn haar fel blauwe ogen.
    Foto:


    karakter: Maddox is een ontzettend druk en zelfverzekerd meisje, met een goed gevoel voor humor. Je kunt haar moeilijk missen, en veel mensen vragen zich af waar ze de energie vandaan haalt. Ze heeft een sterke mening, en is niet bang om die te uiten. Ze is ontzettend eerlijk, maar komt hierdoor ook nog wel eens bot over. Verder is ze erg zorgzaam en zou ze nooit, maar dan ook nooit een geheim door vertellen. Wat mindere eigenschappen van Maddox zijn dat ze ongeduldig is, altijd te laat komt en er vaak de kantjes van af loopt.
    extra: Maddox heet eigenlijk Maddison, maar zolang ze zich kan herinneren noemen mensen haar al Maddox. Ook heeft ze drie vogeltjes getattooëerd op de binnenkant van haar pols.


    je bent de beste vriendin van Liam, is dat goed ?


    We define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us.

    dreamsarebig schreef:
    (...)

    je bent de beste vriendin van Liam, is dat goed ?


    haha is goed hoor, thankyouu ^^


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    okee, ik heb alvast het eerste deel gemaakt, jullie komen er allemaal twee of drie delen later in, maar ik moet nog even nog een karakter, dus ik hoop dat iemand die snel invult, zodat ik verder kan ;$


    We define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us.

    [ bericht aangepast op 20 feb 2012 - 10:47 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Kan ik het geest meisje nog doen?


    If you could live anywhere in the world, where would it be? 'Where would you live Zayn?' 'Right next to you, Liam.'

    Sweetest schreef:
    Kan ik het geest meisje nog doen?


    jahoor, vul maar in (=


    We define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us.

    nog hulp nodig?


    Shit happens but pee happens a lot more.

    curlybiatch schreef:
    nog hulp nodig?


    hulp ? hihi, sorry snap t niet helemaal. ben blond hé.


    We define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us.

    dreamsarebig schreef:
    (...)

    hulp ? hihi, sorry snap t niet helemaal. ben blond hé.



    heb je nog een rolletje nodig hahah? xxx


    Shit happens but pee happens a lot more.

    Rol: Geest vriendin hoofdpersoon
    naam(+achternaam): Sophie Mccoy
    Leeftijd: Ze was net 17.
    haar kleur: Heel lichtblond, bijna zilver, maar voor de helft doorzichtig.
    oog kleur: Zwart, helft doorzichtig.
    Foto:


    karakter: Sophie duikt graag op in plaatsen waar ze als sterfelijk meisje het liefst kwam. Heel veel mensen vinden de sfeer griezelig wanneer Sophie in de buurt is, maar ze wil helemaal niemand bang maken. Ze wil gewoon zien dat de mensen waarvan ze houdt doorgegaan zijn met hun leven na haar dood, maar nog steeds veel van haar houden. Wanneer ze zich onzichtbaar maakt, kan niemand haar zien en kan ze onopgemerkt door muren heen. Ze kan niet praten, maar soms omhelst ze mensen. Zo kruipt ze onopvallend in hun hart, om te laten zien dat ze altijd daar zal blijven.
    extra: Sophia is vaak bij Naomi in de buurt, omdat ze weet dat haar beste vriendin zich schuldig voelt voor haar dood. Ze is namelijk geschept door een auto, en omdat Naomi denkt dat ze te laat heeft gewaarschuwd denkt ze dat het ook haar schuld is. Sophia wil Naomi laten zien dat ze ongelijk heeft en dat ze haar nog steeds heel erg lief heeft.


    If you could live anywhere in the world, where would it be? 'Where would you live Zayn?' 'Right next to you, Liam.'