• © Copyright SomeMusic.



    Het verhaal:
    Zoals iedere vrijdag ging je gezellig met je vrienden bij elkaar zitten om een film te kijken. Voordat de film kwam, hoorde je een leuk nummer op de radio: 'Wild Ones' van Sia&Flo Rida. Je gedachten dwaalden af naar het idee om een wereldreis te maken. Kort twijfelde je, maar al snel had je het uitgelegd aan je vrienden en zij vonden het een top idee. De dagen daarna bestonden uit het regelen van een busje, reistassen en andere spullen. Twee weken nadat je het idee had verteld stond alles klaar. Je wekker ging en vlug begon je je klaar te maken om aan het grootse avontuur van je leven te beginnen.

    Bedoeling:
    Vier jongeren besluiten om een wereldreis te maken. Ze hebben samen een busje gekocht en een van de jongeren heeft een rijbewijs. Samen gaan ze een reis over de wereld maken en komen in plekken zoals China, India en Zuid-Afrika. Soms gaan ze ook met het vliegtuig om in Australië en Nieuw-Zeeland te komen. Overal leren ze nieuwe culturen kennen, ze vieren grote feesten en komen ook vaak in de problemen. Tijdens het reizen komen ze vier andere jongeren uit andere landen tegen, zij mogen ook mee reizen.


    Rollen:
    Amerikaanse jongeren:

    ~ Dwayne George Robinson - SomeMusic.
    ~ Alexis Roselynn Lopez - xZaynatic.
    ~ Hailey Jane Nights - Termination.
    ~ Juléan Quinten Happle - HurtedHeart.

    Buitenlandse jongeren:
    ~ Aimee Beaugarde - LovingStyles. (Half Engels, half Frans)
    ~ Camille Carmen Rosario - LovingLoser. (Sint Maarten, in de Caribische zee)
    ~ Amanuel Abdul Gisimi - xTrustMex (Oegandees).

    Regels:
    ~ Schrijf minimaal een stukje van 5 regels.
    ~ Af en toe kan/mag je een burger uit een ander land spelen.
    ~ Liefde en 16+ stukken mogen erin.

    Topic's:
    Rollen.
    Verhaal 1.
    Verhaal 2.
    Verhaal 3.

    © Copyright SomeMusic.

    [ bericht aangepast op 9 jan 2012 - 22:08 ]

    Carmille Carmen Rosario
    mijn wangen kleurde weer roze. Arghhh ik haatte dat!! "Het geeft niet, ik betaal wel." Zegt hij met een lieve en sachttige en gulle en lieve en zachte glimlach. "Dat je het weet, ik ben geen loverboy." Zegt hij opeens Serieus. Dat begreep ik ook wel. Ik keek hem opeens serieus aan terwijl ik altijd lach. 'Dat zeggen ze allemaal.' Zeg ik met een wenkbrauwwiebel. Ik schiet dan weer in de lach, Zoals Kuch altijd, en ga naast Dwayne lopen. Ik zie Chris weer op ons aflopen en grom. Ik kijk naar Juléan, Die chris ook kent, Schichtig naar hem kijken. Hij spreekt Alexis weer aan. 'Zullen we wat eten in een geweldig 5 Sterren restaurant?' Vroeg hij zwoel. Ik rolde met mijn ogen. Juléan werd woedend. Ik begreep hem wel ik kende hem van binnen en van buiten, Hij HAATTE het las iemand aaan zijn vrienden of vriendinnen zat zonder hem was ik niet uit Chris zijn handen gekomen. Ik zag dat Juléan zijn controle verloor en op Chris af liep. 'Luister eens Chris jij blijft uit onze buurt.' Zei hij dreigend en hij deed HET vingertje. a o jhet vingertje dan was hij echt pislink. Chris duwde Juléan weg en ging weer bij Alexis staan. Juléan werd gek en ik begreep hem ook wel. Ik deed aan Judo Karate en Tikwando. Ik grijnsde in mezelf en zag hoe Juléan Chris over zijn schouders worp en hem gewoon 5 meter wegggooide. Hmm ik moest toch maar aan zo'n sport doen je werd er duidelijk sterk van. Chris en zijn bende met zooitjes die drugs gebruikte liepen langzaam weg.
    {Mijn laatste bericht}


    Faith Trust and Fairydust ~ Peter Pan

    Aimee Beaugarde

    James begon zachtjes te snurken dus ik gaf hem een trap tegen zijn rug. Hij hield gelijk op. Ik grinnikte. Toen begon het lampje van me Blackberry te branden.
    @ThisIsDwayne: @mynameisAimee: Haha! I see it all for me. I was already not care about James. Sometimes, I snore only when I'm cold. Normal not.
    Ik moest lachen om dat laatste gedeelte.
    @mynameisAimee: ThisIsDwayne you know that you basically just called yourself hot right? : p x

    [ bericht aangepast op 7 jan 2012 - 22:47 ]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Abo

    Abo

    Dwayne George Robinson.
    Ik dronk uit mijn glas bier en keek naar Chris. Ik wilde hem slaan, maar Juléan was me voor. Hij gooide hem over zijn schouders en langzaam liepen ze het restaurant uit. Mooi. Ik keek naar Camille, het kon ook niet anders. Ze zat precies tegenover me. Ik bekeek de menukaart. "Waar heb je zin in?" vroeg ik aan haar.

    Alexis Roselynn Lopez

    Ik keek naar Chris die langzaam wegliep, ik begreep er echt niks meer van. Hij vroeg alleen of het smaakte. Nou ja, ik heb honger wil eten. Ongeduldig wachtte ik, ik had nu niet eens meer leuk uitzicht. Die Chris was lekker!


    El Diablo.

    xZaynatic schreef:
    Alexis Roselynn Lopez

    Ik keek naar Chris die langzaam wegliep, ik begreep er echt niks meer van. Hij vroeg alleen of het smaakte. Nou ja, ik heb honger wil eten. Ongeduldig wachtte ik, ik had nu niet eens meer leuk uitzicht. Die Chris was lekker!
    {Hij vroeg je ook uit eten ;) en Alexis is best wel gek ze vind hem lekker maar hij is een Loverboy?!}


    Faith Trust and Fairydust ~ Peter Pan

    Hailey Jane Nights
    Gelukkig wist Juléan hoe hij Chris moest aanpakken, en ging hij weg. Ik pakte de menukaart en keek er op. Ik kon niet echt een keuze maken, dus bestelde ik maar gewoon iets met kip. Kip was altijd lekker. Ik legde de menukaart weer weg en nam een slokje van mijn cola.

    Dwayne George Robinson.
    Mijn BlackBerry piepte, ik hield hem onder tafel en zag de tweet van Aimee:
    @mynameisAimee: ThisIsDwayne you that you basically just called yourself hot right? : p x
    Ik moest lachen, maar hield mijn lach in.
    @ThisIsDwayne: @mynameisAimee: I'm not a own dunker. So I have quite often. : d

    [Ik moet mijn laptop uitzetten. Bye!(H)]

    Camille Carmen Rosario
    "Waar heb je zin in?" vroeg Dwayne.'emhh doe maar een broodje gezond.' Zeg ik twijfelend als ik snel naar mijn buik kijk. Je een broodje ezond ik wou niet nog dikker worden ik rilde bij de gedachte. Ik keek naar dwayne hij had mooie ogen. Ze noemde mij altijd Magic Eyes omdat mijn ogen blauw waren met een turquase gloed eroverheen waardoor ze een beetje groen leken. Ik keek in de menu kaart maar gluurde eroverheen naar Dwayne.

    [ bericht aangepast op 7 jan 2012 - 22:52 ]


    Faith Trust and Fairydust ~ Peter Pan

    Alexis Roselynn Lopez

    'Waarom moest Chris nou weg, hij vroeg alleen of het smaakte?' vroeg ik aan Dwayne. Ik vond het gemeen, ik had geen leuk uitzicht meer. Thank god i have his phonenumber! Snel pakte ik mijn Iphone, en typte het nummer erin. Wat Hailey helaas doorhad.


    El Diablo.

    Hailey Jane Nights
    Ik zag dat Alexis zijn nummer in haar Iphone had staan en greep in. Ik pakte haar Iphone af. 'Ben je gek?! Hij is een loverboy!' gilde ik door het restaurant zodat iedereen door had wat er gebeurde. Ik wiste meteen zijn nummer uit haar Iphone. 'Alexis, we zijn allemaal heel bezorgd om je, en we willen niet dat er iets met je gebeurt. Snap het dan, hij is een loverboy!' zei ik kwaad.

    Ik speel die Chris even :D
    Chris || Loverboy
    Ik trapte hard tegen een blikje mijn vrienden achtervolgde me. Ik zag een klein meisje van ongeveer 12 jaar tegen een huis aanzitten. 'Gaat het meisje?' Vraag ik 'Nee mijn oudres zijn weg en ik kan niet naar binnen en ik heb het koud.' Zegt ze zacht. Ik keek haar vriendelijk aan. 'Kom maar naar mijn huis daar is het lekker warm.' ze knikte en nam mijn hand. Ik liep met haar mee naar een groot huis. Ze kreeg grote ogen en liep vrolijk naar binnen. Ik sloot e deur onmiddelijk en liet twee grote mannen haar meevoeren. 'Goedzo Chris ga er maar meer zoeken we hebben er nog 2 extra nodig.' Riep mijn baas. Ik knikte en liep weer naar buiten het meisje haar gegil achterlatend. Ik wist wie de volgende was. Als ze alleen was zou ik haar meenemen ze was mooi en ik zou veel geld voor haar krijgen..


    Faith Trust and Fairydust ~ Peter Pan

    Aimee Beaugarde

    Ik had net mijn pyjama aangedaan toen me Blackberry piepte.
    @ThisIsDwayne: @mynameisAimee: I'm not a own dunker. So I have quite often. : d
    @mynameisAimee: @ThisIsDwayne haha ofcourse you aren't *sarcastic* We'll see about that when you come to the UK x
    Ik keek op de wekker. 5 uur. Okay moest nu echt maar eens gaan slapen.


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Alexis Roselynn Lopez

    'Alexis, we zijn allemaal heel bezorgd om je, en we willen niet dat er iets met je gebeurt. Snap het dan, hij is een loverboy!' zei Hailey kwaad. fijn de aandacht was nu op ons gericht. 'Oke, oke ik zal wel kappen' zei ik terwijl ik mijn Iphone terugpakte. Ik zucht, mijn vrienden waren soms echt overbezorgd. 'Hier zijn nummer' zei ik terwijl ik het briefje gaf. Maar ik had een goed geheugen, dus ik wist het nummer uit mijn hoofd!


    El Diablo.