• De vampiers begonnen steeds meer uit te sterven, er werden geen nieuwe vampiers meer aangemaakt of geboren en er was een stel vampierjagers die vastberaden waren elke vampier die op hun pad kwam te doden. Zo ging het door, tot er nog één clan overbleef. Zij leefden in een ondergrondse stad. Alleen volbloedvampiers konden de weg naar of uit de stad vrijmaken, die weg was een lange tunnel naar de oppervlakte en aan het uiteinde was hij dicht, hij kon enkel geopend worden door volbloedvampiers. Je had twee soorten vampiers. Volbloedvampiers en gewone vampiers, de eerste soort was geboren als vampier en hadden speciale krachten, vaak hadden zij ook de hogere rangen in een clan, de tweede soort waren vampiers die ooit mens waren geweest en waren veranderd, zij bezaten geen krachten.

    Op een dag kwam de leider van de clan met een idee om nieuwe vampiers te rekruteren, hij zou een groepje meenemen boven de grond en zich mengen tussen de mensen. Aangezien vampiers niet lang in de zon konden besloot hij ze mee te nemen naar Lee Village, een klein stadje waar de zon haast nooit scheen. Het plan was om zich in een appartementencomplex waar voornamelijk studenten woonden te vestigen en ze moesten in contact komen met de mensen. Kijken wie er geschikt waren om vampier te worden, ze moesten sterk en sluw zijn en doorzettingsvermogen hebben. Alleen die mensen zouden ze rekruteren en meenemen naar hun ondergrondse stad, op die manier zou hun ras niet uitsterven.

    De leider had enkel niet gedacht aan de gevolgen van het naar buiten gaan van de vampiers. Hij had niet ingezien dat sommigen misschien wat zouden gaan voelen voor de mensen, hun voedsel. Dat er vampiers waren die dit als hun kans zagen om de leider zijn plek in te nemen of dat hij de leden van zijn clan in contact bracht met vampierjagers. What will they do?


    Kort Samengevat.
    Je speelt in deze RPG een vampier die lid is van de clan en mee mag op de missie om nieuwe leden te rekruteren. Naast een vampier kan je ook een gewoon mens zijn die woont in het appartementencomplex of een vampierjager. Houd er rekening mee dat het studenten zijn, sommigen wonen samen, anderen alleen. Ze hebben een baantje en moeten zelf koken, schoonmaken en ga zo maar door.

    Lijstje.
    Volledige naam:
    Leeftijd: Min. 18.
    Soort: Vampier (+ rang en volbloed/gewone vampier), mens, vampierjager.
    Innerlijk:
    Uiterlijk: Alleen foto is ook goed.
    Het plan: Wat vind jouw vampier van ’t idee om nieuwe leden te rekruteren?
    Vampierverhalen: Gelooft jouw mens de verhalen?
    Extra:

    Personages. (je mag er max. 4 hebben)
    Leider vampiers: GoldenWing Fearghus Robbins - 21 / 292
    Volbloed vampiers (Max. 3):
    Endure Eleanor Reigns - 21/98
    Vluuv - Seth D'Allessio - 25/421

    Gewone Vampiers:
    Fauvism Myrvah Lauraelya - 18/25
    C18 Vy (Vyra) Raze - 22

    Mensen:
    Endure Sky Leah Morgan - 19
    StoryBelle Colibre Hyperia - 19
    StoryBelle Rain Williams - 21
    Vluuv April Emerson - 20

    Vampierjagers:
    Mentha Aleeah Yasmine Meracle - 18.

    Hun appartementjes. (In een appartement kunnen meerdere mensen wonen!)
    Het eerste getal is de verdieping, dus bij 302 is het op de 3e verdieping.
    205: Sky Leah Morgan, mens.
    206: Seth D'Allessio, vampier.
    309: Eleanor Reigns, vampier.
    411: April Emerson, mens.
    502: Fearghus Robbins, vampierleider.

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 3 nov 2011 - 17:12 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.


    Volledige naam: Sky Leah Morgan
    Leeftijd: 19
    Karakter: Sky, liever Leah genoemd, ze verdoemd mensen die haar Sky durven te noemen, is een arrogante, egoïstische meid. Althans, zo komt ze over. Ze maakt anderen met de grond gelijk, of probeert het in ieder geval. Ze vind zichzelf meer dan anderen, maar soms krijgt ze een beetje respect voor anderen. Anderen die háár eens met de grond gelijk weten te maken en pit tonen. Dat waardeert ze. Toch, kan ze soms ook lief zijn, behulpzaam.. Maar enkel als je haar respect hebt afgedwongen. Als laatste is het een echte doorzetter, een meid met pit die je niet snel neerhaalt en als ze eenmaal haar klauwen in iets heeft gezet, dan laat ze niet meer los.
    Uiterlijk: Klik & more. Leah is een blank meisje met zwarte, steile haren tot halverwege haar rug. Ze heeft een stel arrogante, groenblauwe kijkers. In de zomer krijgt ze een aantal sproetjes rond haar neus, die ze vervloekt omdat het haar schattig maakt en daarmee, volgens haar, haar imago verpest. Verder kleedt ze zich vrij gewoon en heeft ze vaak een arrogante uitstraling om zich heen.
    Soort: Mens.
    Vampierverhalen: Ze heeft al velen verhalen gehoord en gelezen over de zogenaamde vampiers, maar gelooft er niet in, ze is te oud voor sprookjes vind zijzelf.
    Extra: Ze volgt de opleiding Toegepaste Kunst en Techniek. Ze fotografeert graag, maar tekenen doet ze ook met veel liefde. Als ze eenmaal bezig is stort ze zich er ook volledig op en is ze de rust zelve.
    Extra 2: Momenteel heeft ze maar een baantje bij de crêche, ze haat het, maar het was het enige wat beschikbaar was en waar ze haar wilden. De tijden zijn prima en het verdient goed. Toch vind ze soms de kinderen toch wel schattig, maar dat is iets wat ze niet toe zal geven.


    Volledige naam: Eleanor Reigns.
    Leeftijd: Lichaam van 21-jarige, eigenlijk 98 jaar.
    Karakter: Eleanor een lief, behulpzaam meisje. Althans, tegen vampiers, mensen verracht ze. Ze haat ze met heel haar hart, haar ouders waren namelijk vermoord door een stel miezerige mensjes. Als ze mensen ziet komt er een soort beest in haar los, maar ze moordt niet meteen. Nee, ze speelt graag met haar voedsel, manipuleert ze en als ze ze zat is drinkt ze ze leeg. Tegen de vampiers, vooral tegen de leider, is ze heel anders. Van vampiers die een lagere rang dan haar hebben neemt ze geen belen aan, maar van de vampiers van hogere rangen pikt ze bijna alles. Dat zit in haar, ze wilt dat ze voldoet aan de verwachtingen die mensen van haar hebben en cijfert zichzelf daar desnoods compleet voor weg. Ze is zeker niet lui en vindt het ook niet erg om te moeten helpen. Ze is overigens ook erg betrouwbaar en een ster in geheimen bewaren.
    Het vampierplan: Vreselijk, ze vindt dat mensen de kans niet horen te krijgen zo'n geweldig, machtig wezen van de nacht te worden. Mensen dienen als voedsel, staan onderaan de keten, nog onder kakkerlakken, en vampieren staan volgens haar bovenaan. Toch vind ze het wel een interessante opgave en staat ze achter Fearghus zijn besluit, het zou immers zonde zijn als ze uitsterven..
    Uiterlijk: Eleanor is klein van stuk met een naar slank neigend postuur. Ze heeft groen/bruine ogen en lange rood/bruine haren die hier en daar krullen. Haar huid is bleek en lijkt bijna van porselein. Ook geeft Eleanor veel om haar uiterlijk en doet altijd haar best om er zo goed mogelijk uit te zien.
    Vampier/Mens: Eleanor is een volbloed vampier, wat betekend dat ze dus als vampier geboren is. Ze kijkt ietwat neer op halfbloedvampieren, maar niet zo erg als bij mensen. Tegen volbloedvampieren kijkt ze juist op.
    Extra: Ze is de rechterhand van Fearghus en zou haar leven voor hem geven. Ze kent hem al haar hele leven en beschouwd hem als een broer.

    [ bericht aangepast op 21 okt 2011 - 21:04 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    krijgt een deja vu moment
    daarom ga ik nu snel een menselijke jongen aan maken XD


    Dreams are the best thing in life, but dont lose yourself!

    Ja, de ander was dood, er waren veel mensen gestopt en ook elangrijke people, dus vandaar een nieuwe. Want vond 'm toch leuk ;'D


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Volledige naam: Cole Halliwel
    Leeftijd: 17 (bijna 18)
    Soort: mens
    Innerlijk: Cole is een rustige jongen die eerst na denkt voordat hij wat zegt. Daarom lijkt hij mysterieuser dan hij is. Maar als hij iets zegt dan is het altijd in positieve zin. Hij is een soort moderne hippie die alleen positief denkt. Daarom is hij misschien ook wel erg naif. Maar hij werkt wel altijd hard, let op en is aardig.
    Uiterlijk:


    Vampierverhalen: Cole vind het wel leuke verhalen en gelooft er half in. Hij denkt niet dat het bij hem in de buurt is. Maar alles is mogelijk denkt hij ook.
    Extra: Hij tekent bijna altijd en kan het ook nog goed. Verder is hij altijd al wees en kende hij dus zijn ouders niet.


    Dreams are the best thing in life, but dont lose yourself!

    hij was ook leuk, maar werd een beetje ingewikkeld daarom stopte ik.
    Maar nu sta ik een keer aan de mensen kant(hoera)


    Dreams are the best thing in life, but dont lose yourself!

    Ik eis hierbij een volbloed persoon op 8D
    Later komt de beschrijving :3

    Owh, kiara, min. leeftijd is 18. Laat je hem tijdens de RPG 18 worden? Want dan vind ik het wel oké (:

    (18+ omdat het studenten zijn die op zichzelf wonen enzo ;p)


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    waarom denk ik altijd dat het max 18 stond.....
    ja de eerste bericht wordt zijn verjaardag nu XD


    Dreams are the best thing in life, but dont lose yourself!

    *Twijfelt* ik zou wel een menselijk karakter willen maken, een van de studenten... :Y)


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Haha, awesome :'D Als je nog mensen kent met een vampieren fetish, vraag ze dan te joinen (;


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    StoryBelle schreef:
    *Twijfelt* ik zou wel een menselijk karakter willen maken, een van de studenten... :Y)


    Dat is prima hoor. Als je echt twijfelt en uiteindelijk toch wilt stoppen,
    meld het dan, dan valt jouw menselijk personage gewoon te prooi ;]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Volledige naam: Carthal Araïl
    Leeftijd: 20
    Soort: Volbloedje ?
    Innerlijk: Carthal is een jongen die zich nergens in interesseerd of zo doet hij, als hij lacht lachen zijn ogen niet mee. Hij is iemand die niet snel vertrouwd en af wacht op wat er komen gaat. Als hij iets doet dan wil hij het goed doen. Van zijn gezicht valt amper wat af te lezen.
    Uiterlijk:


    Het plan: Het idee om nieuwe vampiertjes te rekruteren vind hij erg spannend. Hij vind het eng om zijn ras te zien uitsterven en hij zal er dan ook alles aan doen om dat te voorkomen,

    Volbloed = goed. Nu zitten ze vol ;p

    Hoeveel vampierjaren is hij? ^^

    Want ik dacht van; Volbloedvampieren, das wel nice als die dus gewoon geboren zijn als vampier :'D En dat ze dan gewoon doorgroeien tot ze ongeveer lichaam hebben van iemand rond de 20, om zo het vampierras sterk te houden, en dat ze dán stoppen met 'groeien'.

    [ bericht aangepast op 18 okt 2011 - 16:16 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Yeah :3
    k maak zo nog wel een mensie aan :3

    Ik ga even joggen, maar gerust allemaal aan enzo :P
    Dan drop ik straks ook Eleanor.


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.