• Parallel from Hell


    Regels

    ° Minimum van 250 woorden.
    ° Bestuur enkel je eigen personage, tenzij je toestemming
    hebt van een ander.
    ° Geen Gary-Stu's en Mary Sue's.
    We lezen alle rollen en zullen er ook pietluttig op reageren als
    het niet goed is!
    ° 16+ is toegestaan.
    ° Naamsveranderingen doorgeven.
    ° Alleen Furiosa, Sciles of Vrataski maken nieuwe topics.
    ° Maximaal 1 rol per persoon.
    ° Je krijgt 3 dagen om je rol in te vullen. Als je dat niet doet of
    niet meer reageert, lig je er zonder pardon uit.
    ° Ruziemaken doe je maar ergens anders.
    ° Geef mensen de kans om rustig te reageren.
    ° Hou het realistisch!
    ° We waarderen het niet als mensen van te voren dingen
    afspreken. Als je dit doet en we merken het, lig je er gelijk uit.



    Topics

    Rollentopics: 1
    Praattopics: 1
    Speeltopics: 1


    Alhoewel niet alle wetenschappers het er mee eens zijn, bestaan parallelwerelden wel degelijk. Reizen tussen deze werelden is mogelijk, mits je de juiste bezwering weet en de bijbehorende elementen in je bezit hebt.

    In het Yellowstone park in Verenigde Staten wordt een duister wezen opgejaagd door een paar supernaturaljagers. In haast spreekt het wezen de bezwering uit, maar doordat enkele elementen ontbreken, wordt iedereen in een straal van twee kilometer meegesleurd naar de parallelwereld van het wezen. Hieronder vallen vier jagers, maar ook vier verdwaalde hikers.

    De parallelwereld lijkt in eerste instantie hetzelfde als hun eigen wereld. De wereld lijkt in het eerste opzicht wat duisterder, maar pas wanneer de avond valt wordt het duidelijk hoe duister de parallelwereld nou echt is.
    Rond 1950 heeft een jager namelijk een grote fout gemaakt, waardoor de poorten van de Onderwereld geopend werden. En niet tijdelijk, maar voor altijd. Hierdoor bevinden zich in de parallelwereld meer bovennatuurlijke wezens dan je ooit zou kunnen tellen. Zoveel dat de mensheid achter het bestaan kwam. Niemand met gezond verstand komt nadat de zon onder is gegaan nog buiten, want wanneer je je dan buiten bevindt, is de kans klein dat je er zonder kleerscheuren vanaf komt.

    Doordat het verdedigen tegen bovennatuurlijke wezens een van de belangrijkste dingen van bestaan werd, is de technologie naar de achtergrond gevallen en nauwelijks verder ontwikkelt.



    Rollen

    Hoe maak ik een rol?

    Hunters:
    Hoeven elkaar niet te kennen en ook niet samen te werken. Kunnen ook in tweetallen werken, spreek het van te voren af

    ° Aspyn Elise Marshall | 24 | Vrataski 1/2
    ° Harper Abigail Rose | 28 | SkeletonGirl 1/1

    ° Niklas Valentin Holm | 36 | Furiosa 1/1
    ° Axl William Rose | 30 | SkeletonGirl 1/3


    Gewone mensen:
    In Yellowstone park werd er een evenement voor hikers georganiseerd, de hikers hoeven elkaar niet te kennen, maar zijn wel samen afgezonderd geraakt van de rest van de groep

    ° Cataleya Beatriz Dominga | 22 | Sciles 1/2
    ° Cécila Enza Marina | 23 | Gayle 1/2

    ° Billy Ross 'Colt' | 40 | Morticia 1/2
    ° Ethan Cameron | 27 | Furiosa 1/3




    Invullijstjes

    Rol:
    Naam:
    Leeftijd: 21+
    Geslacht:
    Innerlijk:
    Uiterlijk: (foto en beschrijving)
    Verleden:
    Wapens: (voor de hunters)
    Extra:

    [ bericht aangepast op 27 sep 2015 - 21:47 ]


    Your make-up is terrible

    MT.


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Sciles schreef:
    MT.


    but do you feel held by him? — does he feel like home to you? ( Anatomy » Midsommar )

    Even MT. Ik weet niet zeker of ik een rol neem.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Morticia schreef:
    Even MT. Ik weet niet zeker of ik een rol neem.


    "Everytime I see the red hair bouncing so gracefully, I remember how much damage I did to that magnificient flower..."

    Ik hoop dat jullie mee willen doen! ;3


    Your make-up is terrible

    MT.


    "Ignite, my love. Ignite."

    Niklas Valentin Holm

    Rol:
          Hunter
    Naam:
          Niklas Valentin Holm, door bekenden wordt hij vaak enkel Nik genoemd.
    Leeftijd:
          35
    Geslacht:
          Mannelijk
    Innerlijk:
          Niklas is een erg stille, maar vooral erg alerte man. Hij is zeker niet praatgraag en geeft zo min mogelijk van zichzelf bloot. Hij is hierdoor wel een goede luisteraar. Hij observeert graag, maar vormt niet erg snel een mening. Als hij al een mening heeft, houd hij die vaak gewoon voor zich. Nik is namelijk niet een man die graag confrontaties aan gaat. Daarom is hij ook liever op zichzelf. Zo word hij niet gedwongen om te praten of iets anders te doen. Nu is alleen zijn voor hem over het algemeen geen probleem, want de meeste mensen worden zenuwachtig van deze stille man.
          Hij is wel erg goed in bevelen opvolgen, logisch nadenken en bevelen geven. Nik is geen echte leider en hoewel hij best goed kan volgen, doet hij dingen gewoon liever alleen. Desondanks is hij wel een loyale man, iemand die altijd zijn woord houdt en geeft om het welzijn van de meeste mensen. Hij vind dat het werk dat hij nu doet een betere manier is om mensen te helpen dan in het leger te zitten. Ergens in hem zit dan ook een zorgzaam type. Dit komt er vaak echter alleen uit in tijden van nood.
          Als Niklas zijn mond opendoet, is het soms niet al te prettig om aan te horen. Omdat hij sowieso niet graag persoonlijke dingen deelt, zijn het vaak botte opmerkingen die hij wel wilt delen. Het is niet erg verwelkomend voor anderen en zorgt er mede voor dat hij meestal alleen is. Zo af en toe kan hij ook sarcastisch zijn, maar dat is bij hem een teken dat hij gefrustreerd raakt van de ander. Sociaal is Niklas ook niet erg sterk, hij voelt zich ook wel ongemakkelijk in sommig gezelschap en weet vaak niet goed wat te doen. Maar als het om werk gaat, is het weer een ander verhaal. Tijdens een job kan hij best met anderen omgaan.
          Verder is Nik erg behoedzaam. Hij heeft gezien tot wat mensen soms in staat zijn en vertrouwt je daarom niet gelijk. Hij neemt altijd de nodige voorzorgmaatregelen en sommigen vinden dat een beetje vreemd. Je krijgt Nik ook niet zomaar boos, hij heeft een enorme zelfbeheersing. Hij heeft echter wel zo zijn uitspattingen. Soms raakt hij gewoon enorm gefrustreerd, met zichzelf of anderen en kan hij behoorlijk boos worden. Vaak houd hij het in en uit hij het in sport, maar soms lukt dat niet.
    Uiterlijk:
          Nik is van oorsprong van Zweedse afkomst, wat ook wel te zien valt aan zijn ietwat afwijkende naam. Maar je kan het ook wel aan zijn uiterlijk zien, hij ziet er meer Europees uit dan Amerikaans. Hij heeft een redelijke bleke huid, maar wordt wel snel bruin. Ook is hij langer dan de gemiddelde Amerikaan met zijn 1,87. Nik is nooit een slanke man geweest, hij is altijd redelijk breed gebouwd geweest en in zijn tienerjaren had hij zelfs last van overgewicht, maar later is hij een stuk actiever geworden nadat hij in het leger geweest was. Nu is hij nog steeds breed, maar ook behoorlijk gespierd geraakt. Aan zijn redelijk stevig uitziende bovenbenen kan je nog wel zien wat zijn bouw is.
          Deze man heeft wel een redelijk smal gezicht vergeleken met zijn brede bouw. Hij heeft een hoekige kaak en een ronde kin. De huid van zijn gezicht ziet er iets verweerd uit, ook heeft hij duidelijke rimpels op zijn voorhoofd en beginnen de kraaienpootjes rond zijn ogen zichtbaar te worden. Onder zijn ogen heeft hij erg snel wallen, die erg opvallen. Niklas heeft smalle, donkere lippen en een redelijk smalle neus. Je kan er wel aan zien dat hij niet meer recht staat en zeker minstens één keer gebroken is geweest. Hij heeft lichtgrijze ogen en donker goudblond haar. De stoppels op zijn wangen zijn net een iets donkerdere kleur, net als zijn wenkbrauwen.
          De kledingstijl van Niklas is redelijk simpel. Hij lijkt een aangeboren gevoel te hebben voor wat hem goed staat en draagt hierdoor vaak tijdloze kleding. Hij is geen type dat allerlei kleuren draagt, hij houdt het meestal bij zwart, wit en grijs, met uitzondering op legergroen. Zijn shirts zitten vaak strak en hebben een v-hals die niet erg diep is, maar soms een beetje borsthaar onthullen. Zijn jassen zijn altijd functioneel, warm met veel zakken, maar staan hem ook altijd goed. Hij draagt geen sieraden, behalve een ketting waar zijn dogtags aan hangen. Zijn schoenen zijn echter niet zo modieus, hij draagt enkel leren legerkisten. Ze zijn echter wel altijd goed onderhouden.
    Verleden:
          Nik is van Zweedse komaf, maar is zelf gewoon geboren in de Verenigde Staten. Zijn ouders zijn wel in Zweden geboren. Hij had een heel normale jeugd in Californië, waar hij een beetje het buitenbeentje was. Op school werd hij gepest omdat hij het dikkertje was, waardoor hij zich er nooit helemaal thuis gevoeld heeft. Hoewel Nik best slim is, ging hij op zijn 18de nadat hij klaar was met High School niet naar een universiteit, hij ging bij het leger. Hij is twee jaar op een basis in de verenigde staten gestationeerd geweest voordat hij op zijn 21ste uitgezonden werd naar Koeweit. Hij is nog tweemaal uitgezonden tot hij stopte op zijn 25ste.
          De laatste keer dat hij in Koeweit zat, heeft hij echter iets meegemaakt dat zijn leven veranderde. Dit was de eerste keer dat hij in aanraking kwam met het bovennatuurlijke en zodra hij thuis kwam, nam hij ontslag bij het leger en ging hij op zoek naar meer informatie over alles. Omdat hij geen connectie met andere jagers had, heeft hij alles zelf geleerd. Ondertussen heeft hij heel wat jaren ervaring en heeft hij wel wat andere jagers leren kennen.
          Contact met zijn ouders heeft Nik niet meer. Nadat hij voor de eerste keer terug kwam uit Koeweit, nam hij namelijk een erg onaangename verrassing mee voor zijn ouders, een vriendje. Nik kwam uit de kast als biseksueel en zijn ouders konden het niet hebben dat hij met een jongen ging. Voor Nik was het niet al te moeilijk, als ze hem niet wilden accepteren, hoefde hij ook niks meer met hem te maken te hebben. Veel relaties heeft hij verder ook niet gehad, hij is er vaak gewoon niet zo goed in.
    Wapens:
          Niklas heeft nog altijd een zwak voor militaire wapens, daarmee kan hij gewoon het beste mee omgaan. Zo heeft hij standaard een M9 pistool en een M4 carbine in zijn bezit, maar dat wapen gebruikt hij niet zo vaak. Hij heeft ook nog een omgebouwde M870 shotgun. Aan zijn riem heeft hij altijd standaard een militair mes hangen.
    Extra:
          Nik heeft nogal wat meegemaakt in Koeweit en is van mening dat mensen veel erger zijn dan alles wat in de duisternis wacht. Hij heeft 's nachts nog steeds nachtmerries over wat er gebeurd is en praat er nooit over.
          Hoewel de ouders van Nik Zweeds zijn, spreekt hijzelf bijna geen Zweeds en heeft hij ook geen accent.

    [ bericht aangepast op 13 sep 2015 - 17:25 ]


    Your make-up is terrible

    Is het toegestaan om op een bestaand personage uit een serie verder te gaan? Dus bv zijn naam enzo te gebruiken?

    x Stefanie.


    'It's stings' Says the creature. Yes indeed, Sting is a great name for the sword. {The Hobbit}

    AFireInside schreef:
    Is het toegestaan om op een bestaand personage uit een serie verder te gaan? Dus bv zijn naam enzo te gebruiken?

    x Stefanie.


    Nee, het is wel de bedoeling dat je zelf een personage maakt om te gebruiken en geen bestaande neemt.


    Your make-up is terrible

    Furiosa schreef:
    (...)

    Nee, het is wel de bedoeling dat je zelf een personage maakt om te gebruiken en geen bestaande neemt.


    Oké ik wou het gewoon even vragen of ik een naam van een bestaande persoon kon gebruiken. Dan heb ik iets meer tijd nodig om alles bij elkaar te zetten.

    x Stefanie.


    'It's stings' Says the creature. Yes indeed, Sting is a great name for the sword. {The Hobbit}

    Ik ga eerst nog wat verder aan de beschrijving werken, dan post ik alles op het forum :)

    [ bericht aangepast op 11 sep 2015 - 0:12 ]


    'It's stings' Says the creature. Yes indeed, Sting is a great name for the sword. {The Hobbit}

    Mag ik een vrouwelijke Hunter?


    In a dream I was a werewolf, my soul was filled with crystal light!


    "I always had bad dreams, ever since I was tiny.
    I did wake up screaming in my cot. As if the world had ended.
    But my world hadn't even starterd to end until the last summer with my dad."


    "Up until then, I had a perfect childhood.
    Not a worry in the world.
    Not a care in my heart, not a stain in sight."


    "Do I remember?
    Do I remember what it felt like?
    Mom and dad still so in love, I their beloved daughter.
    Until that moment on the balcony when everything changed."


    "When his eyes started to change in color, and he tells.
    In full darkness how much he could see.
    That was the end of my perfect childhood, the first moment I killed a monster."



    Rol: Hunter
    Naam: Harper Abigail Rose
    Leeftijd: 28, geboren op een koude winter ochtend op 20 december.
    Geslacht: vrouwelijk
    Innerlijk:
    Temperamentvol
    Harper is een persoon met een sterke wil, die je niet snel kunt overtuigen. Als zij iets wil dan zal ze er in de meeste gevallen er ook voor zorgen dat ze het krijgt. Door haar sterke wil zorgt ze er ook altijd voor dat ze alles uit haar zelf haalt om dingen goed te doen. Harper kan erg levendig en enthousiast zijn. Hier door kan zij intens van dingen genieten. Hier door gebeurt het ook wel eens dat Harper word overspoeld door intense emoties waar door ze wel eens vel kan reageren op dingen. Ookal wil ze dat vaak niet.

    Brutaal
    Harper kan erg brutaal over komen, ze laat zich zeker niet op haar kop zitten en twijfelt niet zo heel snel als ze iets wil uitten. Vooral niet als iemand haar woedend maakt, die persoon krijgt dan ook zeker wel te horen hoe ze over die persoon denkt. Zulke momenten heeft ze ook totaal geen respect voor die persoon en zal ze van elk woord wel een scheldwoord kunnen maken. Als ze boos is dan is het vaak toch wel moeilijk haar rustig te krijgen.

    Stil
    Harper is een van de stille types die je onder de mens ziet. Ze is erg rustig en zegt niet snel wat tenzij ze iets te vertellen heeft of iemand tegen haar spreekt. Ze is een persoon die echt van stilte kan genieten en het totaal niet erg vind als er even een stilte is als ze bij haar vrienden is. Zolang het maar geen ongemakkelijke stilte is want dan kan ze de oren van iemand hoofd af kletsen. Dat ze een stil persoon is kan veel voordelen hebben als jager zijnde, ze is iemand die mensen niet snel op merken in een drukke omgeving waar door ze op haar gemak de omgeving kan verkennen.

    Scherpzinnig
    Harper is iemand die wanneer ze haar hoofd er bij houd dingen opmerkt die andere vaak over het hoofd zien. Ze heeft dit van haar moeder gekregen en denkt dan ook vaak eerst naar voor ze iets doet. Wanneer er problemen zijn is Harper erg op haar zelf en nog stiller dan ze normaal is. Ondanks dat ze zeker wel eens een groter mond heeft zal ze toch altijd zo rustig mogelijk blijven voor zover dat kan om zo veel mogelijk op te kunnen vangen in moeilijke situaties.

    Onzeker
    Harper is iemand die erg onzeker kan zijn om keuzes die ze maakt. Vooral de keuzes in haar dagenlijks leven, door haar onzekerheid duurt het vaak ook wel even voor ze een keuze kan maken waar andere mensen soms geïriteerd door kunnen worden. Harper doet er echter alles aan om die onzekerheid te verbannen wanneer ze in het veld aan het werk is. Als ze aan het jagen is zet ze dat stukje op nul en heeft ze hier dan ook geen last van op dat moment. Maar Harper is niet alleen onzeker tijdens keuzes maken. Ze is ook erg onzeker over haar ze is. Dit komt door haar eerste en meteen haar laatste vriend.

    Ordelijk
    Harper is iemand die van orde houd, zowel in haar omgeving als in haar hoofd. Hierom haat ze rommel om haar heen omdat ze daar onrustig van word. Ook heeft ze er een hekel aan als gebeurtenissen niet ordelijk gebeuren. Regelmaat is vaak erg belangrijk voor haar om er voor te zorgen dat het ook rustig in haar hoofd word en blijft. Dit betekend echter niet dat ze niet tegen veranderingen kan. Maar dit is een van de dingen waar door Harper er altijd voor zorgt dat alles netjes is en rustig verloopt.

    Nieuwsgierig
    Harper is van haar zelf uit al altijd erg nieuwsgierig geweest en dit is nooit minder geworden. Ze blijft iemand die alles interessant vind en wil blijven leren. Het maakt niet uit wat zelfs de saaiste dingen kunnen die nieuwsgierigheid van haar naar boven halen. Haar nieuwsgierigheid heeft haar vaak zat in de problemen geholpen, privé maar vooral ook in haar werk.

    Uiterlijk: fc: amber heard Harper heeft al jaren haar donker blonde haren gekleurd naar licht blond. Dit is soms dan ook te zien in het haar grens. Ze heeft een blauw/groenige kleur ogen en een smal gezicht. Ze heeft het uiterlijk grote deels van haar moeder, iets waar ze toch wel blij mee is. En er ook nooit over zou gaan zeuren. Harper is 1.78 meter lang en heeft een normaal lichaamsvorm, heeft hierom ook niet iets speciaals als het om haar lichaam gaat. Wel heeft ze een aantal littekens op haar lichaam die ze vooral door haar beroep heeft gekregen. Natuurlijk heeft ze ook nog verschillende moedervlekjes op haar lichaam staan. Harper draagt altijd kleding die er nogal netjes en zakelijk uit ziet. Zo draagt ze in haar 'vrijetijd' vaak broekpakken of jurken en zul je haar nooit zonder hakken zien. Wanneer ze echter veld werk doet kleed ze zich in wat makkelijke kleding, al gebeurt het toch vaak dat ze gewoon in een van haar broekpakken of jurken loopt omdat ze op dat moment niks anders aan heeft en ze soms nogal in onhandige situaties terecht komt. Ook is ze nooit in slordige kleding te zien, zodra ze wakker is gaat ze namelijk altijd meteen douche en haar aan kleden. Haar haren draagt ze vaak vast of los. Maar zorg er wel voor dat het niet saai om haar gezicht hangt. Je zult Harper ook nooit zonder make-up zien. Niet dat ze lagen make-up op heeft. Vaak enkel mascara, oogpotlood en lippenstift.
    Verleden:
    Harpers leven begon redelijk normaal, ze werd echter pas in de tiende maand van haar moeders zwangerschap geboren maar verder was ze helemaal goed. Harper was al van jongs af aan een meisje die erg stil was en op haar zelf. Overdacht huilde ze nooit tot weinig alleen wanneer het echt nodig was. Harper was echter wel iemand die elke nacht huilend wakker werd door middel van nachtmerries. Dit begon al op zeer jonge leeftijd. De nachtmerries zijn nooit weg gegaan, zelfs nu nog huilt Harper zich soms nog wakker. Harper was een meisje die het goed deed op school en ook wel bij een groepje vrienden hoorde, buiten school om ging ze er echter niet mee om. Dit omdat ze zich dan vaak wou richten op haar eigen dingen. Haar moeder was altijd weg voor werk waar door ze grote deels door haar vader is opgevoed. Wat haar moeder deed dat wist Harper niet altijd meteen. Hier werd dan ook altijd vaag opgeantwoord wanneer ze er naar voreg. Ondanks haar nieuwsgierigheid heeft ze hier nooit achter kunnen komen tot wanneer de tijd rijp was. Rond haar viertiende begon haar vader zich raar te gedragen, hij vermeed de zon en Harper moest altijd de boodschappen doen etc. Door dat haar moeder zelden thuis was kreeg ze hier weinig wat van door. In haar viertiende levens jaar is ook het moment waar Harper kenis maakte met haar moeder beroep. Op een koude winter nacht zaten ze met zijn drieën op het balkon te kijken naar de sterren wanneer haar vader zich vreemd begon te gedragen. Hij viel uiteindelijk haar moeder aan waar door Harper naar de kluis is gegaan waar altijd standaard een pistool in ligt en heeft haar vader dood geschoten. Harper en haar moeder zijn vanaf dat moment op de vlucht geslagen. Harper leerde dat haar moeder een jager was die op het bovennatuurlijke jaagde om zo de mensheid veilig te houden van de monsters waar ze over vertellen in kinder verhalen. Harper heeft haar moeder gesmeekt om haar als jaagster op te leiden. Nu heeft ze haar moeders vak daarom ook over genomen. Wel moest ze beloven dat ze gewoon naar school zou gaan toen ze eenmaal in amerika waren. Dit heeft Harper dan ook netjes gedaan, ze heeft in haar vrije tijd zelfs een eigen bedrijf op gezet. Namelijk een stripclub. Eentje waar ze veel mee verdient. Ondanks dat ze een eigen bedrijf heeft is harper toch in staat om de jacht op het bovennatuurlijke door te laten gaan en zoekt ze elk monster op die een ander ook maar pijn doet. Ze jaagt op de monsters die ook op de mensheid jagen.
    Wapens:
    De wapens die Harper bezitten zijn de wapens die ze al vanaf het begin van haar beroep gebruikt. De Colt M1911 in misschien een oudje maar Harper weet hier goed mee overweg te kunnen, daar naast doet het wapen het nog perfect. Het is het wapen waar ze haar eerste monster mee heeft gedood waar door het wapen voor haar toch wel belangrijk is geworden. De walther p99 is het wapen die ze van haar moeder heeft gekregen, het is een standaard politie pistool dus waar haar moeder die vandaan heeft weten te halen weet Harper ook niet, haar moeder kennende heeft ze genoeg conecties om er aan te komen. Harper heeft ook altijd standaard 4 chinese ring dolken bij haar, het zijn dolken waar ze nog niet zo heel lang mee heeft leren overweg te kunnen maar in haar ogen zijn ze perfect en wil ze ook niet anders.
    Extra: Harper heeft een tic dat ze niet wil dat iemand vooral een vreemde iets aan haar overhandigd. Eerde liet ze het altijd aan pakken door haar 'assistente' maar nu vraagt ze de personen om het ergens neer te leggen zodat ze het vanaf daar kan pakken. Een andere tic van haar is dat altijd alles op de zelfde plek moet staan en alles schoon moet blijven. Natuurlijk niet zo wanneer kleine kinderen in de weer zijn. Vele mensen denken dan ook wel dat ze last heeft van dwangneurose iets wat ze altijd maar blijft ontkennen. Ze heeft echter ook nog een maine coon kat waar ze echt dol op is. hij draagt de naam boeddha.

    [ bericht aangepast op 25 sep 2015 - 13:21 ]


    In a dream I was a werewolf, my soul was filled with crystal light!

    Ik reserveer een hunter en zal nadenken of ik het door laat gaan ^^
    Twijfel namelijk een beetje hahah.


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    [ bericht aangepast op 12 sep 2015 - 15:39 ]


    In a dream I was a werewolf, my soul was filled with crystal light!