• Speeltopic (: Je kunt je nog wel aanmelden! Je kunt in dit verhaal gemakkelijk tussendoor invoegen dus maak je daar niet druk over!

    (Gebaseerd op; the last of us)

    Het was een koude mistige nacht in Texas. Dit was op zich niets bijzonders. De regendruppels tikte zacht tegen het raam aan en een stevige wind liet de takken van de bomen kraken. Een meisje werd wakker van het geluid die de telefoon naast haar bed maakte. De stem die tegen haar sprak herkende ze ondanks dat ze net wakker was goed, het was haar oom Tommy. "Luister goed Sarah, ik wil dat j-" Verder dan dat kwam hij echter niet. Een bijna oorverdovende schreeuw onderbrak hem waarna de verbinding weg viel.
    Na nog een aantal keer zijn naam geroepen te hebben wist ze dat de verbinding niet meer terug zou komen. Voorzichtig kwam ze uit haar bed en stapte ze op de krakende houten vloer. "Pap!?" riep het meisje hulpeloos. Toen ze geen gehoor kreeg liep ze haar kamer uit. De tv in haar vaders kamer stond nog aan maar hij zelf was nergens te bekennen. Op het scherm was een vrouw te zien met op de achtergrond een grote ravage.
    "Iedereen probeert uit volle macht de stad uit te komen, maar de regering houdt de stad afgesloten waardoor de chaos steeds meer toeneemt. We kunnen niets anders meer doen dan wachten tot ze decwegen weer vrij geven. Helaas gaat dit volgens mij nie-" Een grote ontploffing was op het scherm te zien waarna er wezens in het beeld kwamen die er verre van menselijk uitzagen.
    Een harde gil verliet de lippen van het meisje waarna ze op een rap tempo naar beneden rende. "Pap!?" gilde ze nog een keer terwijl ze trillend van angst op haar benen stond.
    Tot haar aller grootste opluchting zag ze haar vader in de keuken staan, zijn blik gericht op de glazen deur en zijn pistool getrokken. Het jonge meisje rende naar hem toe, maar hij drukte haar naar achtere. "Sarah, ga alsjeblieft naar boven toe." zijn stem klonk beschermend.
    Voordat ze ook maar de kans kreeg om weg te gaan, brak iemand door het glas heen. Bijna direct doorboorde een kogel zijn borst. Pas toen hij op de grond lag zag ze wie het was, of eigenlijk ooit geweest was, haar oom Tommy die er nu compleet gemuteerd uit zag.


    Op 25 januari 2980 in het gebied waar nu Texas ligt brak een groot virus uit wat een groot deel van de mensheid veranderde in hondsdolle wezens. Dit was een bijna een half jaar geleden. Dit virus is echter nog niet verdwenen en de bevolking is bijna met 85% afgenomen. De mensen die nog over zijn proberen te overleven in deze barre en vooral dodelijke omstandigheden. Zullen ze een tegengif weten te vinden, of vluchten ze de stad uit omdat ze denken daar veilig te zijn? Maar 1 ding is zeker, niets in deze wereld is makkelijk

    -†-†-†-



    -†-†-†-

    Rollen:
    Vrouwen:
    - Adaline Avery Phoenix || Mashtonx || 1.1
    - Marcella Imogen Archester || Commoner || 1.1
    - Gereserveerd door Verityy
    - Gereserveerd door Verityy
    - Ava Grayson || DecemberRain || 1.4
    Mannen:
    - Gereserveerd door Mashtonx
    - Luciano Havel || Bostick || 1.1
    - Tom Writer || Ganna || 1.1
    - Ylias Namir Sayed || Princesas || 1.2
    - Delvin Mills || Malevolent
    || 1.3

    -†-†-†-



    -†-†-†-

    Regels:
    - Minimaal 250 woorden
    - Maximaal 2 personages
    - Vragen mag je altijd stellen en ik sta altijd open voor ideeën
    - Geen perfecte karakters
    - Geen ruzie, in de RPG mag dat natuurlijk wel
    - Graag nieuwe usernamen doorgeven op het rollen/- praattopic
    - Bestuur alleen je eigen personage, tenzij je toestemming van de ander hebt
    - Alleen Mashtonx maakt nieuwe topics aan, tenzij ze iemand anders aanwijst


    -†-†-†-



    -†-†-†-

    Invullen:
    Naam:
    Bijnaam: (als ze die hebben)
    Leeftijd: (geen minimum, maar denk er wel aan dat een kind van 10 niet in haar eentje kan overleven.)
    Innerlijk: (iederen heeft goede en slechte kanten, ik accepteer geen perfecte personages)
    Uiterlijk: (+foto)
    Sterke punten: (bijv. Snel, goed met messen, sterk, slim, technisch. Eigenlijk de reden waarom ze het een half jaar hebben vol gehouden)
    Geschiedenis: (denk aan, waar ze waren tijdens het uitbreken van het virus, hoe ze het half jaar met het virus in de buurt hebben doorgebracht ect.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 12 dec 2014 - 23:28 ]


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell


    Naam: Adaline Avery Phoenix
    Bijnaam: Ze stelt zich meestal voor als Avery omdat ze een hekel heeft aan haar voornaam. Ze wordt meestal alleen bij haar voornaam genoemd als iemand haar wil plagen. Ook al heeft ze een hekel aan bijnamen, haar vrienden noemde haar wel eens Eve.
    Leeftijd: Ze wordt bijna 19 maar is op dit moment nog 18, geboren op 26 juni 2961
    Innerlijk: Avery was altijd al een hard meisje, maar het virus en daardoor het verlies van haar familie heeft haar alleen maar harder gemaakt. Ze is heel erg op zichzelf en staat ook niet open voor andere mensen, maar mocht er iemand een ontoepasselijke opmerking maken naar wie dan ook, dan is ze echt niet bang om zich te verdedigen.
    Hoewel je zou denken dat als je heel erg op jezelf bent je zomaar met iedereens mening mee zou gaan, is dit bij Avery zeker niet het geval. Ze is niet bang om haar menig te geven en als ze iets wilt, zal ze er alles aan doen om dat zo te krijgen. Sommige zouden dit dan ook als bazig of zelfs gemeen kunnen bevatten, maar zelf ziet ze geen kwaad in haar daden. Ze zegt alleen wat ze vind en het spijt haar dan ook niet.
    Om Avery te raken en echt bij haar binnen te komen moet je veel doen, bijna onmenselijk veel. Het lijkt soms wel of alles langs haar heen gaat en ze naar niemand luistert. Meestal steekt ze dan ook niets op van aanwijzingen die mensen haar geven en gaat maar al te graag haar eigen gang.
    Het lijkt nu misschien dat Avery een chagrijnige bitch is, dit is lang niet altijd het geval. Ook al komt ze soms een beetje emotieloos en hard over, toch heeft ze ook haar behulpzame kanten.
    Ze kan er niet goed tegen als mensen pijn lijden en probeert dan ook altijd te helpen, hoewel dit vaak niet helemaal goed uit pakt.
    En ze is misschien niet een persoon die vol enthousiasme de oren van je kop kletst, toch kan ze wel heel erg goed naar andere luisteren. Ze zal er altijd een luisterend oor voor je zijn, maar zelf haar problemen delen zit er bij Avery niet in. In dit opzicht is ze dus te vertrouwen, maar dit betekent niet dat ze zich altijd aan haar beloftes houdt, want dat doet ze echt niet. Ze breekt maar al te graag de regeltjes en is dan ook niet bang voor de straffen die daar op staan.

    Uiterlijk: Avery ziet er misschien een beetje uit als een poppetje, aan haar innerlijk valt dit echter niet te merken. Haar lange blonde haren vallen bijna altijd los over haar schouders, tenzij ze van plan is om iets functioneels te doen of op onderzoek uit te gaan. In deze gevallen heeft ze haar haren in een hoge paardenstaart. Iets wat hard afsteekt tegen haar lichte huid en asblonde haren zijn haar donkerblauwe ogen. Vele mensen denken dat ze gekleurde lenzen draagt, maar dit is niet het geval. Haar felle opvallende ogen zijn puur natuur en compleet van haar zelf. Meestal staan deze ogen kil, hoewel dit ooit wel anders is geweest. Helaas is dat ook iets wat het virus van haar afgenomen heeft.
    Doordat ze maar 1,61m lang is en er zeker geen overvloed aan eten is wordt ze wel eens als tenger beschouwd. Je zou dan misschien verwachten dat ze niet sterk is, maar schijn bedriegt. Toch bezit ze redelijk wat kracht, maar dit is lang niet genoeg om te winnen in een 1 op 1 gevecht, vooral niet van de getrainde jongens. De weinige kleding die ze nog heeft valt te beschrijven als stoer. Ze draagt never nooit hakken of rokjes, niet dat ze aar de kans voor heeft, maar als ze deze zou hebben dan zou ze het nog niet doen.

    Sterke punten: Avery heeft zichzelf geleerd om met een pistool om te gaan gedurende het half jaar (maar ze is rampzalig met andere wapens, vooral met messen). Daarnaast is ze redelijk vindingrijk en heeft ze geen slechte conditie. Ook is ze redelijk dominant en gaat haar eigen gang. Maar het aller belangrijkste is haar doorzettingsvermogen. Als ze dit niet had gehad dan was ze nooit zo ver gekomen.
    Geschiedenis: Avery is opgegroeid in een groot gezin. Haar ouders hadden voor haar al 2 jongens en kregen na Avery's geboorte nog een tweeling een meisje en een jongen. Avery was altijd al heel erg zelfstandig en dominant. Vandaar dat ze ook redelijk vaak met haar ouders botste en het daardoor ook beter kon vinden met haar broers en zusje dan dat ze dat met haar ouders kon.
    Deze karaktereigenschappen namen een half jaar geleden alleen maar meer de overhand. Op het moment van de virus uitbraak was ze niet thuis, ze was met een aantal van haar vrienden in de binnenstad in een van de vele clubs daar. Het begon met een harde gil die boven de muziek uit te horen. In de eerste instantie besteedde Avery er niet veel aandacht aan, maar toen ze een onmenselijk wezen vlak lang zich heen zag rennen en het meisje die naast haar stond beet, besefte ze pas dat het menes was. Buiten was het al een grote ravage toen ze daar waren. Iedereen rende alle kanten op, auto's reden op elkaar in en verschillende ontploffingen ontstonden.
    Al gauw was Avery de rest kwijt geraakt in de chaos. Ze was beland in een van de buitenwijken van de stad en heel erg op haar hoede. In een van de verlaten gebouwen heeft ze een paar dagen geschuild. Avery had de hoop dat iemand uit haar familie dit had overleefd al opgegeven, hoewel ze hier nooit bevestiging voor heeft gehad.

    Extra: Avery heeft naast dit alles last van een lichte vorm van PTSS (Posttraumatische stress-stoornis). Dit uit zich op verschillende manieren bij haar. Zo praat ze amper over haar gevoelens, ze kan door éen enkele opmerking ontploffen ook al is de opmerking niet eens zo bedoeld, als ze alleen is speelt het verhaal vanaf dat ze weg ging bij haar ouders tot het moment dat de besmette lamgs haar heen vloog steeds voor haar ogen af en droomt regelmatig over deze gebeurtenissen waardoor ze meestal ook niet langer dan 1 uur achter elkaar slaapt.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 18:47 ]


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

    Vrouw voor mij?


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Commoner schreef:
    Vrouw voor mij?


    Tuurlijk (:


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

    Marcia
    Smile ; the worst is yet to come. We'll be lucky if we ever see the sun.


    – Naam:


    Marcia.
    – Geboortenaam:
    Marcella Imogen Archester. Sinds de uitbraak, heeft ze alles achter gelaten. Inclusief haar naam.
    – Leeftijd:
    Negentien, 2 december.
    – Uiterlijk:
    Er zijn maar weinig mensen die weg kunnen kijken, eens ze hun oog op de zwart – witte verschijning van Marcia hebben laten vallen. Haar ogen, waarvan één eikenbruine iris, en één vioolblauwe tint de amandelvormige kijkers inkleuren – zijn fenomenaal en hoogstens zeldzaam. De enige aanwezigheid van kleur, op haar verder zo maagdelijk witte huid, omlijst door kort, inktzwart haar dat in steile pieken op een vooralsnog wilde manier rond haar hoofd weet te razen. Het nonchalante dat gepaard weet te gaan met wel degelijke verzorging, is haast indrukwekkend te noemen.
    Marcia is een slanke jongedame met scherpe blikken en een sportief doch pezig lichaam. Haar uithoudingsvermogen is getraind op snelheid, lenigheid en enige vorm van aanvalsvermogen. Kracht, echter, heeft ze grotendeels in haar benen. Marcia zal deze dan ook liever in de strijd gooien dan haar armwerk.
    Al van kinds af aan kampt Marcia met intens donkere wenkbrauwen die op een bepaalde manier altijd een serieus gelaat tekenen. Mede omdat zij haar glimlachjes achterwegen laat, komt ze hierdoor veelal over als een autoritair persoon.
    Marcia wordt gekenmerkt door een krachtige, levendige stem met een lichte tongval. Sopraan en zacht, waardoor ze deze nog wel eens moet verheffen om iets gedaan te krijgen. Qua vrouwelijkheid komt zij niets te kort, daar zij in dermate aardig gezegend is met lieflijke vormen.

    – Innerlijk:
    • Genadeloos
    Al van jongs af aan heeft Marcia de zekere 'macht' om haar emoties volledig te controleren. Haar ervaringen hebben haar gaandeweg geleerd dat discipline en harde woorden een mens beter helpen dan de zachte hand. Medelijden heeft Marcia hierdoor amper tot niet. Ze is ontzettend allergisch voor het woord ‘opgeven’. In haar gedachten staat dat gelijk aan verraad plegen en jezelf ten schande maken. Mensen vinden Marcia hier nog wel eens een sadist door, of in het ergste geval onmenselijk. Marcia noemt het min of meer genadeloos. Zij is niet de persoon om iemand genade te schenken, wellicht als ze het daadwerkelijk verdienen. En er zijn maar heel weinig mensen die dat echt doen.

    • Doortastend
    Marcia is er verdomd goed in om door mensen heen te prikken. Vooral de capaciteiten van haar intuïtie dragen hier aan mee. Niet alleen mensen heeft Marcia altijd al proberen uit te pluizen: ook raadsels in puzzelboekjes en opdrachten voor school pikte zij er altijd heel makkelijk uit. Een combinatie van feiten kennen en haar gedachten erbij houden helpt hierbij ontzettend.

    • Gesloten
    Een muur rond een gesloten kamer: dat is een manier om Marcia te omschrijven tegenover buitenstaanders. Ze is niet de jongedame om haar problemen in het rond te strooien of anderen lastig te vallen met haar ontevredenheid jegens de wereld. Ze is een goed luisterend oor, maar zit zelf niet graag op de praatstoel. Vele mensen verwarren deze eigenschap met ongevoeligheid. De waarheid is dat Marcia zich wel degelijk iets aantrekt van de emoties die anderen op haar af schuiven: ze doet gewoonweg de moeite niet om de emoties uit haarzelf naar voren te brengen als dit geen goede reden heeft. De enige emotie die mensen haar kunnen zien uiten, zal woede zijn.

    • Waaghals, onverschrokken
    Noem het en Marcia zal het overwegen. Bungee jumpen, zwemmen met haaien: er is maar weinig waarover ze tweemaal zou nadenken voor ze zou toegeven. Marcia is een adrenaline junk op dat soort gelegenheden. Ze heeft totaal geen angsten op het lichamelijke vlak: er is maar weinig waar ze ‘nee’ op zou antwoorden. Ze is dol op actie en avontuur. Situaties waarin haar bloed sneller gaat stromen en haar hart harder gaat pompen. Dit is één van die eigenschappen die haar door de ramp heen hebben gesleept. Zonder deze stalen zenuwen was ze waarschijnlijk nooit zo ver gekomen.

    – Sterke punten:
    • Slim
    Ondanks het hebben van geluk, heeft Marcia haar overlevingstocht vooral te danken aan haar inzicht. Ze is een slimme meid die zich niet heel makkelijk van haar stuk laat brengen.
    • Wantrouwig
    Mede door altijd waakzaam te zijn, is ze onbewust een hoop gevaar uit de weg gegaan. Ze is niet makkelijk te misleiden en probeert andere mensen altijd een stap voor te zijn.
    • Goede worp
    De jaren waarin Marcia graag dartte in het café om de hoek hebben eindelijk hun nuttigheid kunnen bewijzen. Ze kon geen hand leggen op een schietwapen, en aangezien dartpijltjes nu niet direct iets zouden aanrichten besloot ze voor een messenset te gaan. Het was even oefenen, maar in zes maanden tijd heeft ze een zeer dodelijke worp te pakken. Ze aarzelt niet om te gooien, en zal haar wapens nooit afstaan of willen ruilen. Die vijf snijvlakken hebben haar er doorheen gesleept, en zijn belangrijk voor haar.

    – Geschiedenis:
    Marcia werd ontvangen als het eerste kind uit de Archester familie. Haar ouders waren hardwerkende, drukke mensen die hun levens in alle stabiliteit uitstippelden. Ze was een prachtig kind, met lokken lang en donker als inkt. Niet veel later vond de geboorte van haar broertje Sergio plaats. Hij was het absolute tegenovergestelde van Marcia: met haren zo wit als sneeuw en ogen zo licht als pastelinkt. Ze groeiden samen tot de leeftijd van vier, toen haar ouders nogmaals aan een kind begonnen. Ditmaal een meisje, dat ze Darcy noemden. Twee donkerbruine ogen en dezelfde, karamelkleurige lokken als hun moeder had. Haar vader had altijd een groot gezin gewild, waardoor ze niet twijfelden over een vierde kind, om het aantal even te maken. Dit bleek echter een tweeling te zijn. Twee jongens, waarvan één samen met haar moeder overleed tijdens de gecompliceerde bevalling. Haar vader was absoluut gebroken.
    Marcia en Sergio waren draaiden voornamelijk op voor de zorg van Darcy en Ralph.
    Tot een half jaar geleden liep alles op rolletjes: haar vader werkte fulltime, Marcia verzorgde het huishouden en werkte als serveerster, Sergio studeerde aan Yale, Darcy zat in haar examenjaar van de middelbare school en Ralph kwam goed en wel in de pubertijd. Toen het virus uitbrak, was Marcia thuis. Ze had Ralph naar bed gestuurd en warmde eten op voor het geval haar vader thuis zou komen, toen ze geschreeuw en lawaai hoorde. Het begon ver weg, maar kwam steeds dichterbij waardoor ze uiteindelijk ongerust met Ralph in de auto is gaan zitten. Darcy sliep bij een vriendin, waardoor ze als eerst daar naartoe wilde. Ze kon haar vader niet bereiken, en de straten verderop leken één grote chaos. Ze werd echter pas met de waarheid geconfronteerd toen de auto bijna werd overladen door de monsters. Marcia raakte aardig gewond aan haar schouder toen ze Ralph in veiligheid probeerde te brengen, waardoor ze niet kon voorkomen dat hij uiteindelijk werd gebeten door één van de besmetten. Ze verschansten zich in een nabijgelegen park. Daar moest Marcia Ralph uit zijn lijden verlossen toen hij langzaam bleek te veranderen. Dat is ongetwijfeld het moeilijkste geweest wat ze ooit heeft moeten doen.
    Daarna heeft ze nog geprobeerd Sergio, haar vader en Darcy te bereiken maar tevergeefs. Om zichzelf de pijn te besparen, heeft ze zich er dan ook van overtuigd dat ze dood zijn. Dat is de enige manier waarop ze met zichzelf lijkt te kunnen leven.
    – Extra:
    • De afwijking van heterochromie.
    • Marcia is altijd bewapend. Onzinnige conflicten lost zij echter het liefst op met enkel kracht en snelheid: waar zij voornamelijk voor kiest. Als wapen van keuze heeft zij werpmessen. Een set van vijf, die ze gedurende iedere gelegenheid graag scherp slijpt. Mensen mogen niet onderschatten dat Marcia dodelijker is met een mes, dan met een pistool in haar handen. Ze mist haar doel namelijk nooit.
    • Slaapproblemen.


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Hmm ik zou wel een mannelijk personage willen


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Oeh klinkt gaaf! Zou ik een vrouw mogen?


    -


    Naam:
    Tom Writer
    Bijnaam:
    Tommie.
    Leeftijd:
    19, geboren op 16 december.
    Innerlijk:
    - Eigenwijs
    Hij is eigenwijs, maar in staat meningen van anderen te verdragen. Hij staat duidelijk achter zijn mening en is bereid deze te laten horen, mocht dit nodig zijn.
    - Hoogbegaafd
    Tom is in staat een hoop dingen in zeer korte tijd in zich op te nemen en deze ook permanent op zijn harde schijf op te slaan. Echter heeft hij een zwaardere vorm van dyslexie en zal hem een hoop moeten worden voorgelezen.
    - Verwaand
    Tot op zekere hoogte is Tom wat verwaand. Hij vindt het moeilijk bescheiden te blijven omdat hij, zoals hij het zelf vaak beschrijft, zoveel beter en slimmer is dan anderen. Soms wordt hij beschreven als narcistisch, dit is echter zeer zeker niet aan de orde;
    - Onzelfzuchtig
    Hoewel Tom soms wat egoïstisch overkomt, heeft hij een hart van goud en zal nooit iemand opzettelijk willen kwetsen.
    - Passief
    Passief zal dan wel niet helemaal het juiste woord zijn; als het van levensbelang zou zijn zal hij niet doelloos toe zitten kijken, maar alles wat in zijn macht ligt doen om te helpen. Met schoolwerk werkt hij liever alleen, maar als hij een keer moet samenwerken zal hij eigenlijk al het werk doen omdat iedereen eigenlijk alles verkeerd doet in zijn ogen.
    Uiterlijk:
    (FC: Will Merrick) Een slanke jongeman, 1.83m lang, weinig spieren. Roodoranje haar dat meestal niet in model blijft zitten. Heldere, blauwgroene ogen.
    Zijn kledingsmaak varieert van casual-T tot nettere kleding als smokings - welke hij overigens graag draagt. Altijd gecombineerd met zijn geliefde rode All-Stars.
    Verder heeft Tom een bril; een gitzwarte bril met rode zijkanten. Ook heeft hij lenzen, waardoor hij deze bril niet altijd op heeft.
    Sterke punten:
    Slim en creatief; hij kan van bijna alles wat hij vindt wel iets bruikbaars maken.
    Geschiedenis:
    Sinds zijn ouders en zusje besmet zijn geraakt is Tom naar het bos gevlucht en leeft er in een nog redelijk stevige, uit gevonden zooi opgebouwde boomhut, zo'n tien meter boven de grond. Hij gaat regelmatig naar buiten om eten en wapens te halen.
    Extra:
    Dyslectisch, aseksueel (biromantisch).

    [ bericht aangepast op 5 dec 2014 - 12:09 ]


    - Happiness resides not in possessions, and not in gold, happiness dwells in the soul. -

    Sorry dat ik niet eerder heb gereageerd, ik zet jullie er nu allemaal bij (:


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell


    Naam:
    Luciano Havel
    Bijnaam:
    Luc, Luci, Lucian
    Leeftijd:
    21 jaar jong. 27 Maart.
    Innerlijk:
    Wanneer Luciano iets wil, gaat hij er echt voor. Hij zal doorzetten tot hij niet meer kan en geeft dan pas op. Hij zal zich dan wel rot voelen als iets niet gelukt is, Luciano kan dan een tijdje op zichzelf blijven en teleurgesteld in zichzelf zijn. Wanneer het echter wel lukt is hij trots op zichzelf en zal dit ook aan iedereen om zich heen tonen. Ook heeft Luciano oog voor detail. Hij kan de kleinste dingetjes al opmerken en ziet verschil in de omgeving om zich heen snel. Al verschuift een deur een stukje, hij merkt het op. Soms kan Luciano zich irriteren aan deze 'gave' omdat het wel eens op zijn zenuwen kan werken. Hij vervloekt zijn brein en ogen dan ook wanneer hij weer eens iets opmerkt. Het kan ook erg handig zijn als hij bijvoorbeeld in gevaar is en moet vluchten. Hij kan zijn omgeving dan snel 'scannen' en een schuilplaats zoeken, al kan hij soms wel eens te laat zijn en moet hij het met minder doen.
    Luciano is snel op zijn teentjes getrapt wanneer andere een verkeerde opmerking maken. Hij kan dan bot uit de hoek komen en erg geïrriteerd overkomen. Hij zal mensen echter niet fysiek pijnigen. Hij zal ze eerder mentaal proberen te pijnigen, hoewel hij vaak stomme dingen zegt wanneer hij geïrriteerd is. Dit brengt ons erbij dat Luciano ietwat onhandig is. Hij kan zowel leuke als serieuze momenten verpesten. Hij doet het niet expres, het gebeurd gewoon. Luciano vindt het zelf verschrikkelijk, maar wanneer hij erop gaat letten wordt het alleen maar erger. Hij neemt zichzelf dus ook aan er niet op te letten en zichzelf gewoon een klap te verkopen wanneer hij weer een moment kan verpesten.
    Luciano biedt zijn hulp aan anderen redelijk snel aan, vooral wanneer de personen gewond zijn. Hij zal ze beschermen en helpen verder te komen en niet besmet te raken met het virus. Hij wil andere en zichzelf levend houden en zal hiervoor alles op alles zetten. Alleen wanneer het echt moet zal hij iemand ombrengen, besmet of niet besmet. Echter blijft hij dan wel met schuldgevoelens achter en zal hij het zichzelf niet vergeven.
    Uiterlijk:
    Luciano heeft lichtblonde haren en helderblauwe ogen waarmee het soms lijkt of hij dwars door je heen kan kijken. Luciano is een meter drieënzeventig en uitgegroeid. Hij heeft een slank postuur maar is wel gespierd in zijn armen.
    Sterke punten:
    Doorzettingsvermogen, oog voor detail, kracht in zijn armen
    Geschiedenis:
    Toen Luciano vier was is hij geadopteerd geworden door de familie Havel. Zijn ouders zijn echter geen standaard ouders, hij heeft namelijk twee moeders: Annabeth en Juliana. Hij wist meteen wel dat hij geadopteerd was en zijn moeders deden er ook nooit geheimzinnig over. Luciano is open opgevoed en accepteert daarom andermans keuzes ook. Zelf is hij biseksueel omdat hij nog niet echt weet wat hij moet kiezen, maar zich wel aangetrokken voelt tot beiden geslachten.
    Luciano ging naar een particuliere school en heeft deze afgemaakt zonder moeite. Het niveau was eigenlijk iets te laag voor hem, het was namelijk geen uitdaging voor hem.
    Nadat het virus is uitgebroken moest hij gedwongen zijn moeders achterlaten omdat deze als nel besmet waren. Hij heeft zich dit halve jaar schuilgehouden in een oude schuilkelder. Hier was gelukkig ingeblikt voedsel aanwezig en zo heeft hij kunnen overleven.
    Extra:
    Zoals eerder vermeld is Luciano biseksueel.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 14:50 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Luciano is af (:


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    I Like Him :Y)
    Ik zet hem erbij!


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

    Mag ik een vrouw?

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 16:15 ]

    Cogitatio schreef:
    Mag ik een vrouw?


    Ja hoor! (:


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

    Amelie Rosanna Hale.
    "I'm fine. Wait, no I'm not. But you don't care, do you? And you never did right?"




    Naam: Amelie Rosanna Hale.
    Bijnaam: Lie.
    Leeftijd: 17 jaar.
    Innerlijk: Amelie is niet op haar mondje gevallen en dat merk je direct. Ze doet wat ze wilt zonder dat ze zich wat aantrekt van wat anderen denken. Amelie is erg oplettend en merkt altijd alles voordat je het zelf überhaupt gemerkt hebt. Je kan Amelie goed vertrouwen, wanneer ze je haar woord geeft zal ze die belofte niet snel verbreken. Amelie kan soms wat impulsieve keuzes maken waar ze later dan spijt van heeft. Je moet Amelie's vertrouwen niet beschamen want dan zal ze je nooit meer vertrouwen. Wanneer je het eenmaal hebt verpest blijft dat zo. Amelie zal alles overhebben om haar geliefden te beschermen. Je moet Amelie niet beledigen want ze is nogal snel op haar teentjes getrapt en dan kan je op een hele reeks beledigingen terug rekenen. Amelie kan soms een beetje snel afgeleid zijn en wanneer ze ergens geen zin in heeft zal ze dat ook gelijk laten merken. Het zou dus zomaar kunnen gebeuren dat je met Amelie in gesprek bent en dat ze dan plotseling wegloopt.
    Uiterlijk: [Sasha Pieterse]
    Sterke punten:
    Geschiedenis:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 17:08 ]


    -

    -

    [ bericht aangepast op 3 dec 2014 - 21:56 ]


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell