• Sigaretten, drugs en alcohol: de geheime recepten voor de jongeren van Brighton High School. De geheime feesten, de stiekeme gebeurtenissen in de slaapkamer en natuurlijk alle drama die er bij te pas komt. Quinn, 17 jaar oud weet niet van ophouden, alle jongens hangen aan haar voeten en ze vindt het geweldig. She doesn’t give a damn about her bad reputation.
    Het enige wat je dit verhaal te wachten staat is drama, drama en nog eens drama. Wetten worden verbroken, liefdeservaringen worden uitgebreid en de feesten worden maar beter en beter.

    Dit verhaal is gebaseerd op de Engelse serie: Skins. Je hoeft het niet gezien te hebben om het te kunnen lezen.

    Ik zoek:
    8 jongeren, waarvan 4 meisjes en 4 jongens:
    1 lesbisch meisje: Een beetje een bitch, maar een goede vriendin.
    1 érg stil meisje: Zegt niet veel en is erg onzeker.
    1 Normaal meisje: Daar mag van alles mee zijn.
    1 Beste vriendin van de hoofdpersoon: Mag alles mee zijn, maar is een beetje een meeloper.
    1 Krankzinnige jongen: Daarmee bedoel ik dat hij meer denkt aan feesten en zich nooit aan de regels houdt.
    1 slimme jongen: Houdt van feestjes, maar is voorzichtig.
    1 normale jongen: Mag alles mee zijn.
    1 jongen waarvan de thuis situatie erg slecht is.


    Wat in te vullen:
    Rol:
    Volledige naam + bijnaam:
    Leeftijd + geboortedatum: De jongeren moeten rond de 16/17 jaar zijn.
    Karakter Het liefst ook hoe ze zich gedragen tijdens de feesten.
    Uiterlijk: Het liefst geen mensen van de Engelse of Amerikaanse Skins gebruiken. Nina Dobrev is bezet + Bekende personen gebruiken.
    Verleden:
    Thuissituatie: Mag dramatisch zijn, dan kan dat terug komen in de story.
    Extra: Liefde en bijvoorbeeld hobby's.
    Waarschuwen:

    Dit is geen rpg!

    [ bericht aangepast op 10 jan 2013 - 17:32 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    [ bericht aangepast op 10 jan 2013 - 17:23 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Beste vriendin van de hoofdpersoon
    Volledige naam: Aurore Steele
    Bijnaam: Ro
    Leeftijd + geboortedatum: ze is 17 en verjaart op 13 maart.
    Karakter: Aurora lijkt op het eerste zicht een stil meisje, maar naar maten je haar beter leert kennen weet je meteen dat ze niet zo stil is. Ze is ook altijd blij, of ze doet zo tenminste. Ze kan ook redelijk bitchy uit de hoek komen als iemand haar of een vriendin lastig valt. Als ze feest komt ze dan ook helemaal los nadat ze een paar glaasjes heeft gedronken. Ze kijkt op naar Quin en probeert vaak zoals haar te zijn. Ze is soms jaloers op haar, maar zou nooit iets doen waardoor Quin zich slecht zou voelen. Daarvoor delen ze misschien al wat te veel. Aurora heeft ook niet graag dat jongens aan haar komen als ze nuchter is, dat heeft zo zijn redenen. Als ze al iets heeft gedronken of iets gepakt heeft dan vind ze het niet meer erg en kan ze soms wel de slet uithangen. Ze hangt ook vaak aan jongens dan en trekt zich niet veel aan als ze een vriendin hebben of niet. Aurora is ook niet vies van vechten. Als het moet kan ze haar goed verdedigen en terugvechten. Ze is door alles wat ze heeft meegemaakt een sterke vrouw geworden. Als ze haar niet goed voelt, zul je haar voor de hele dag niet zien omdat ze haar dan opsluit in haar kamer met een fles alcohol om de pijn te stillen. Het beste is dat je haar dan alleen laat omdat ze misschien agressief kan worden anders. Als ze haar weer beter word is ze haar vrolijke zelf, behalve als er een jongen in de buurt is dan kan ze zich wat wantrouwig gedragen, maar dat is alleen als ze de jongen nog niet kent anders is het niet zo'n groot probleem
    Uiterlijk:



    Aurore heeft lange steile bruine haren, mooie grijsgroene ogen met roze volle lippen waar sommige meisjes jaloers om kunnen zijn. Ze heeft ook een tatoeage op de zijkant vaan haar borstkas. Het is een teken voor hoop voor haar zodat ze door haar moeilijke periode kan geraken. Ze draagt ook meestal kleren waar ze zich in gemakkelijk voelt. Dat kan een kapotte jeans of t-shirt zijn of een jurkje. Soms draagt ze ook korte rokjes of shortjes om uit te gaan, dat is meestal als ze haar goed voelt.
    Verleden: Aurore is op 13 jarige leeftijd aangerand geweest door een vreemde man op straat. Daarom heeft ze wat schrik van mannen, maar tijdens het feesten door de drank en drugs vergeet ze alles. Soms word ze 's morgens schreeuwend wakker omdat ze het helemaal opnieuw beleeft. Hierdoor gebruikt ze ook vaak drugs en ze begint er een beetje aan verslaafd te worden. Ro drinkt dus al van haar 14 en begon met roken en drugs op haar 15. Zo probeert ze alles te verwerken, de scheiding van haar ouders en de verkrachting.
    Thuissituatie: Aurore haar ouders zijn gescheiden toen ze 7 was. Haar ouders maken vaak ruzie om het feit wanneer Ro bij wie moet zijn. Ze delen hun dochter niet graag met elkaar, waardoor Ro het is afgetrapt thuis en daardoor bij Quin 'woont' de helft van de tijd.
    Extra: Ro zoekt in de liefde een jongen waar ze zich veilig bij voelt. Tot nu toe heeft ze nog niemand gevonden en ze hoopt dat ze hem snel zal vinden. Haar hobby's zijn hardlopen en dansen. Ze houd ervan om op de muziek haar erotische dans te kunnen doen en ze gaat hardlopen wanneer ze gefrustreerd is.
    (Als een fotot niet werkt: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlbg_6wlEEILI3ijAr1K79olfgkQPEvXXYv-I7PNfFFPj2lvFK0KuD1M3peQ ,
    http://www.apnatimepass.com/megan-fox-wallpaper-16.jpg )

    Ik hoop dat je er iets mee bent en het goed is, de rol maakt niet zoveel uit wat ze is. Laat me maar iets weten als je aan je story begint (;

    [ bericht aangepast op 10 jan 2013 - 20:29 ]


    Listen, Smile, Agree And Then Do Whatever The Fuck You Were Gonna Do Anyway..

    Rol: Jongen waarbij de thuissituatie heel slecht is
    Volledige naam + bijnaam: James Nelson, hij heeft geen tussennaam. Zijn bijnaam is Romeo, omdat hij voor een jongen vrij romantisch is en de anderen vinden het leuk om hem daar mee te plagen.
    Leeftijd + geboortedatum: James is geboren op 2 februari 1995 en is daarmee 17 jaar. Hij is dus bijna 18 jaar en kan niet wachten om dat met een groot feest te vieren en vervolgens op zichzelf te gaan wonen.
    Karakter: James is een heel gecompliceerde, controversiële jongen. Hij is geen alledaags type en is 'one of a kind'. Wanneer hij je in zijn hart heeft gesloten, moet je ook zorgen dat dit zo blijft, want zo een als James vind je nooit meer.
    James is een echte zwartkijker. Hij ziet overal het negatieve van in en kan nooit eens een keer positief zijn. Een wedstrijd, ach, die zal hij toch wel niet winnen. Een leuk meisje, ach, die zal hij toch wel niet kunnen krijgen. Dit is zijn manier van denken. Hoewel hij voor dat laatste nog wel zijn best wilt doen. James is heel romantisch en vindt het leuk om een meisje te verwennen. Toch doet hij dit niet vaak, want hij is geen casanova. Hij zoekt de ware liefde, wat uitzonderlijk is voor zijn leeftijd. Wanneer zijn vrienden zorgen dat ze allemaal iemand hebben om mee naar huis te nemen, is James de serieuze jongen die daar niet aan meedoet. Tenminste, als hij niet teveel gedronken heeft.
    James is heel controversieel. Hij houdt van muziek, kleding etc., waar anderen absoluut niet van houden. Dat is ook James' doel: Anders zijn dan anderen. Hij wilt opvallen in de massa en niet 13-in-een-dozijn zijn. Hoe afkeurender anderen erop reageren, hoe provocerender James wordt. James simple doens't give a damn. Het maakt hem niet uit wat anderen van hem denken en dit zal ook nooit gebeuren.
    Hoewel James in het dagelijks leven een beetje een outsider is, verandert dit helemaal wanneer de zon ondergaat. Dan kruipt er ineens een grappige, gezellige jongen naar boven en lijkt er wel een nieuw persoon te ontstaan. James is geen chronisch drugsgebruiker, maar voordat hij naar een feestje gaat, neemt hij altijd eerst een paar pillen in. Dan komt hij helemaal los en raakt hij in trans. Zo houdt hij het avond na avond vol. Want James gaat niet simpelweg in het weekend uit, maar 7 nachten per week. Bijslapen kan op school wel weer, zegt hij dan. James is niet het type dat midden op de dansvloer alle aandacht naar zich toetrekt, maar kijkt liever toe vanaf te zijlijn met een biertje in zijn hand. Velen denken dan dat James er niet zo'n plezier in heeft, maar voor James is dit genoeg. Hij gaat vooral uit, om aan de realiteit te ontsnappen. Om niet thuis te zijn. James is graag onder andere mensen. Het is voor hem een soort bevestiging dat er meer is dan zijn rotleven met zijn vader.
    Uiterlijk:



    Yu Phoenix
    James is zeker een opvallende verschijning te noemen. Hij heeft ijsblauwe ogen, die omringt worden met een dikke laag oogmake-up. De hoeveelheid kan verschillen, maar over het algemeen heeft James toch wel flink wat eyeliner etc. op. Zijn haren zijn momenteel zwart met rood, maar dit verandert om de tijd. Dan gaat hij weer over op helemaal zwart of zelfs op blond, wat ook meteen zijn natuurlijke haarkleur is. James heeft verscheidene piercings in o.a. zijn wenkbrauw, lip en een monroe piercing. Hij heeft ook veel tattoo's, die allemaal een eigen betekenis voor hem hebben. Op zijn armen zijn belangrijke dingen van hem getattooeerd in het Japans en ook op zijn borst zit een grote tattoo. James heeft een ontzettend gespierd lichaam, waar hij maar al te trots op is.
    Verleden: Toen James nog maar een paar uur oud was, gebeurde er al een groot drama. Zijn moeder overleed vlak na zijn geboorte, ten gevolge van de complicaties van de bevalling. Hoe het nou precies kwam dat ze overleed weet niemand. Ze was gezond, had geen afwijkingen, was niet te oud en leek dus in goede staat op een kind op de wereld te zetten. Dat ze kwam te overlijden had een groot impact op de vader van James, Klaus. Hij heeft nooit voor zijn zoontje willen zorgen, waardoor James tot zijn 10e bij zijn opa en oma heeft gewoond. Totdat die het tijd vonden voor Klaus om verder te gaan met zijn leven en eindelijk eens de zorg voor zijn zoon weer op zich te nemen. Dit bleek later een verkeerde stap.
    Thuissituatie: James heeft het niet makkelijk thuis. Zijn vader, Klaus, kan zijn zoon na 17 jaar nog steeds niet uitstaan. Zoals je net las, is James' moeder overleden tijdens zijn geboorte en Klaus ziet hem als een moordenaar. De moordenaar van zijn vrouw. Klaus kan het maar niet verkroppen dat zijn vrouw is overleden en heeft hierdoor een alcoholprobleem ontwikkelt. Elke dag weer drinkt hij liters alcohol om de pijn te verzachten. Hij is niet meer in staat om te werken en moet het doen met een uitkering. Dat kleine beetje geld dat hij daarmee ontvangt, geeft hij direct weer uit aan alcohol, waardoor ze ontzettend in de geldproblemen zetten. Klaus laat geen geld voor zijn zoon over, waardoor James altijd maar zelf rond moet zien komen.
    Dat James ook nog eens ontzettend op zijn moeder lijkt, is geen positief iets. James doet Klaus namelijk altijd aan zijn overleden vrouw denken en dat in combinatie met alcohol werkt verschrikkelijk. Altijd wanneer Klaus teveel gedronken heeft, draait hij door en krijgt hij agressieve buien. Die uit hij op James, die dan helemaal bont en blauw wordt geslagen. James loopt eigenlijk altijd wel met littekens, blauwe plekken en striemen rond, die zijn vader veroorzaakt hebben. Hulp zoeken durft James niet, want hij is bang dat zijn vader dan al helemaal doordraait. In plaats daarvan zorgt James ervoor dat hij zo weinig mogelijk thuis is. Gelukkig wordt James bijna 18 en dan wilt hij ook meteen op zichzelf gaan wonen.
    Extra: James gelooft als een van de weinige jongens tegenwoordig, in de ware liefde. James is bi-seksueel en zou dus net zo goed voor een jongen, als voor een meisje kunnen vallen. Hoewel James wilt wachten op de ware, betekent dit niet dat hij nog maagd is. Integendeel zelfs, James heeft best vaak seks met vreemde meisjes (en ja, ook jongens), waar hij later spijt van heeft. Maar James is heel gemakkelijk te verleiden en steeds neemt hij weer een hap van de verboden appel, voordat hij er erg in heeft.
    James kan niet wachten om zijn soulmate te ontmoeten. Iemand waar hij al zijn geheimen, problemen en belevenissen aan kwijt kan. Tegenwoordig moet hij het doen met zijn beste vriend en muziekmaatje Jimmy. Jimmy is de enige die echt weet wat er allemaal gebeurt is met James en wat James allemaal doorgemaakt heeft.
    Het woord 'muziekmaatje' geeft gelijk James' grootste hobby aan, namelijk muziek. Hij gaat graag naar concerten, luistert non-stop muziek op zijn Ipod en speelt zelf gitaar. Zijn Ipod en gitaar zijn zijn heiligste bezittingen en daar mag niemand aan komen. James heeft al in een aantal bandjes gespeeld, maar stopte er telkens mee of werd eruit gegooid, doordat hij constant ruzie had met de andere bandleden. De enige met wie hij zijn passie voor muziek maken nu nog kan delen, is Jimmy.
    Waarschuwen: Ja

    [ bericht aangepast op 13 jan 2013 - 0:06 ]


    Tell me about it, stud.

    Ik wil - ik wil.. invullen! :Y)


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: 1 Krankzinnige jongen
    Volledige naam + bijnaam: Amir Samuel von Monroe [Amir]
    Leeftijd + geboortedatum: 18 03/03/1994
    Karakter: Amir is bijna altijd dronken of is hij onder invloed van drugs. de jongen kan maar moeilijk normaal functioneren en is altijd veelte vrolijk en druk. Amir is zeer gehecht aan aandacht en eist dit dan ook bijna altijd op. het is een enorme flirt en zeker niet onzeker. Hij weet altijd precies wat hij moet zeggen, op het goede moment. Amir is een echte grappenmaker en maakt iedereen altijd aan het lachen zonder dat hij het echt doorheeft. de geniale opmerkingen schud hij zo uit zijn mauw.
    Het is iemand die het niet zo nauw neemt met de regeltjes en kikt op adrenaline. zodra iemand zegt dat iets niet mag is Amir de eerste die het wel doet, gewoon omdat hij ervan houd om mensen dwars te zitten.
    Amir is iemand die zich alles behalve iets aantrekt van de mening van anderen en zal alleen maar doen waar hij zelf zin in heeft. Hij is enorm koppig en als hij eenmaal iets in zijn hoofd heeft krijg je dat er ook niet meer uit ook.
    Als iemand hem niet mag zal hij expres nog veel irritanter gaan doen dan hij al is. Amir is iemand die zegt waarop het staat en zal altijd zijn mening over iets of iemand geven. zelfs als het enorm negatief is. en dat is vaak het geval. Maar als hij je mag en hij je beschouwd als vriend zou hij er voor zorgen dat je hem de leukste jongen ooit vind.
    Uiterlijk:




    [samuel larsen]

    Amir is een lange jongen met een goed gebouwd lichaam. hij heeft redelijk wat spieren, maar niet overdreven. hij heeft een getinte huis, waardoor zijn ogen en haar automatische ook donker zijn. Amir heeft Dreads die hij of los draagt of in een soort knor. niet dat dat zin heeft want dan komt nog alles eruit.
    Amir zijn gezicht is lang en zijn jukbeenderen komen goed naar voren, maar zodra hij lacht komt zijn babyface naar voren.
    thuisituatie: Amir is opgevoed door zijn oom. Omdat zijn ouders en daarom ook hij in gevaar waren, omdat zijn vader in het criminelen wereldje zat en op de dode lijst stond. Zijn moeder is inmiddels doodgeschoten en zijn vader zit in de gevangenis. Al heel zijn leven heeft Amir al te maken met drugs, omdat zijn oom een Coffeeshop heeft. Dit alle heeft te maken met hoe Amir is geworden wie hij nu is.
    Extra: Amir is iemand die zich absoluut niet kan binden aan een iemand. als het even meezit heeft hij 5 verschillende meisjes op een dag.
    Waarschuwen: graag ;3

    [ bericht aangepast op 11 jan 2013 - 10:17 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''


    Jessica Hart

    Rol: Lesbisch meisje
    Volledige naam + bijnaam: Caroline Chloë Morrera. Haar bijnaam is Caro of Lientje, ze heeft een hekel aan de tweede omdat die vrij kinderlijk klinkt. Daarom wil ze het liefst dat je haar gewoon Caroline of Caro noemt.
    Leeftijd + geboortedatum: Caroline is 17 jaar oud en jarig op 12 december. Ze is geboren in het jaar 1995
    Karakter: Caroline is een meisje met veel onzekerheden die ze uit alle macht probeert te verbergen. Ook heeft ze vele geheimen die ze aan niemand vertelt. Dit komt door haar verleden. Caroline is ook helemaal geen gemeen of vervelend meisje, ze is heel erg lief en zal niemand ooit afsnauwen. Ze gelooft in karma; wie goed doet, wie goed ontmoet. Daardoor doet ze haar uiterste best aardig te zijn voor iedereen. Hierin faalt ze soms nogal erg, omdat ze heel af en toe toch een keer iemand een grote bek kan geven. Ze is een dame, maar laat zeker niet over zich heen lopen. Ze eist respect en vindt dat mensen van haar leeftijd zich niet moeten gedragen als kleuters van vijf of zes jaar oud. Hierdoor kan ze nogal bits overkomen. Dit is ze eigenlijk totaal niet en zo wil ze eigenlijk ook niet zijn. Ook heeft Caroline nog een kant die niemand van haar kent. Ze is erg agressief, maar houdt dit grotendeels verborgen. Ze slikt medicijnen om zich zo goed mogelijk in te kunnen houden. Ze zou het namelijk verschrikkelijk vinden als iemand haar in agressieve staat aan zou treffen. Dit heeft ze een keer meegemaakt nadat ze iemand het ziekenhuis in sloeg in een woedende bui. Ze barstte in tranen uit van spijt en hoopte dat het nooit weer zou gebeuren. Sindsdien slikt ze die medicijnen. Ze is lesbisch en heeft dit nooit aan iemand vertelt, ze is bang dat ze het aan niemand kwijt kan en wil niemand boos maken of kwetsen.
    Uiterlijk: Caroline heeft de uitstraling van een model. Ze heeft een aantal van de zeven schoonheden, de amandelvormige ogen, de volle lippen en de kuiltjes in haar wangen. Ze is hier erg trots op. Haar ogen zijn groen/blauw en haar haren zijn blond. Haar haren vallen net over haar schouders en ze is van plan er ooit een keer een dipdye in te doen. Dit wil ze doen met haar lievelingskleur zwart. Ze doet vaak vrij zwarte make-up op en niet zulke opvallende lippenstift.
    Verleden: Caroline is een meisje dat je snel zielig zou noemen door haar gruwelijk verleden. Het begon al slecht. Haar hartje klopte slecht bij de geboorte en er werd bijna gedacht dat ze het niet zou halen. Er volgden vele operaties en het kind bleef in leven. Haar ouders wilden haar eigenlijk niet hebben en hechtten weinig waarde aan haar. Dit gold ook voor haar broertjes en zusje. Hierdoor moest Caroline snel volwassen worden om iedereen te kunnen verzorgen. Haar ouders waren redelijk rijk, maar waren bijna altijd weg vanwege zaken en dergelijke. Caroline is erg verwaarloosd door haar ouders. Dit frustreerde haar. Op een moment werd het zo erg - dat was toen haar broertje verdriet had vanwege het feit van de afwezigheid van de ouders - dat ze haar vader een bloedneus sloeg toen hij terug kwam. Dit was pure frustratie die erg eigenlijk al heel lang uit had gemoeten. Binnen een paar weken was Caroline in een onhandelbaar monster veranderd dat iedereen in elkaar probeerde te rammen. Ze moest naar een kliniek en heel veel therapieën volgen om van haar agressie probleem af te komen, ook werd ze uit huis geplaatst.
    Thuissituatie: Caroline leeft niet meer thuis maar in een soort groep. Dit moet tot haar achttiende. Ze heeft al plannen gemaakt voor het zoeken van een eventuele kamer of huis. Ze wil namelijk zo snel mogelijk weg uit de groep waar ze nu zit. Ze wordt er gepest en getreiterd. Dit activeerde haar agressieprobleem dat hopelijk verholpen was. Caroline vindt dit heel erg en hoopt er ooit voor eeuwig vanaf te zijn.
    Extra: Caroline heeft nog nooit een vriendje gehad of een vriendinnetje. Veel vrienden heeft ze ook niet. Ze is bang voor altijd alleen achter te blijven. Maar ze zoekt afleiding in schilderen, hier is ze erg goed in want ze is erg creatief.
    Waarschuwen: Zekers


    26 - 02 - '16

    Rol: Beste vriendin van de hoofdpersoon.
    Volledige naam + bijnaam: Serena Rybak. Het is gewoon Serena, zonder bijnamen en doopnamen.
    Leeftijd + geboortedatum: Ze is nu 17 jaar oud en geboren op 15 december in het jaar 1995.
    Karakter: Serena is heel anders als ze op een feestje is dan als ze gewoon normaal op school of thuis zit.
    Als ze thuis is is ze meestal rustiger. Het is een meisje dat vrij eigenwijs is en als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft kun je het er met geen mogelijkheid uit krijgen. Ze is ook echt eerlijk, maar dat is ook al ze dronken is. Serena zal je altijd de waarheid vertellen of het nou positief is of negatief. Soms kan ze dan gemeen overkomen, maar daar moeten de meeste mensen door heen kijken. Zoiezo is het een meisje dat je moet leren kennen om haar aardig te vinden. Als je haar eenmaal kent zal ze jou ook toelaten in haar leven. Toch probeerd ze het ten alle tijden niet als een snauw te laten klinken.
    Ze is ook iemand die alles op zichzelf betrekt. Als iemand ook maar te lang naar haar kijkt op een arrogante manier vangt ze dit al als vijandig op.
    Dingen in haar leven die haar tegen zitten gaat ze ook niet uit de weg. Ze kan zich zo in het onbekende storten zonder er ook maar over na te denken. Mensen vinden dit roekeloos, maar Serena vind het zelf een goede eigenschap die goed gepaard gaat met haar zelfvertrouwen.
    Als ze uitgaat, op een feestje, dan drink ze vooral veel maar is ze daarna heel erg energiek. Ze praat dan ook een paar tonen harder. Na een paar glazen gaat ze er helemaal voor. Serena heeft haar avonden dat ze dingen doet die ze normaal niet zou doen of dat ze gewoon niet kan stoppen met dansen. Op feestjes heeft ze er zoiezo geen problemen mee om iets van drugs te gebruiken. Ze flirt gewoon met iedereen als ze dronken is of onder invloed.
    Op school probeerd ze af en toe wel haar best te doen. Maar ze is er nooit met haar hoofd bij. Altijd is ze met haar hoofd ergens anders. Soms slaapt ze zelfs tijdens de les nog een paar uurtjes bij. Dat heeft ze heel vaak na een weekendje feesten en drinken.
    Ze is ook iemand die zich totaal niks aan trekt van wat anderen van haar vinden. Volgens haar moet je haar maar nemen zoals ze is en take it or leave it.
    Uiterlijk: Serena is een meisje dat niet heel erg groot is, maar ook niet klein, met haar 1.70 meter. Omdat ze al een baby heeft gehad, is ze nog steeds op moedergewicht, waarvan ze nu wel merendeel kwijt van is. Haar slanke figuur is al ietwat terug aan het keren, maar hoe ze er eerst uitzag zal ze nooit terug krijgen. Serena's heupen zijn door het krijgen van Wyatt wat breder geworden. Hierdoor is ze wel gaan sporten.
    Haar moeder is braziliaans, waar Serena haar mooie kleurtje aan te danken heeft. Van nature is haar huid gewoon normaal en ze heeft ook nooit last gehad van onzuiverheden, dus foundation heeft ze niet nodig. Haar ogen daarentegen maakt ze wel altijd heel mooi op. Soms smokey eyes, maar ook gewoon alleen eyeliner. Om zichzelf mooi te maken doet ze wel heel erg haar best. Door de lichte kleur vallen haar ogen zoiezo wel gelijk op.
    Haar kledingstijl is vrij breed. Als ze uitgaat draagt ze meestal een (zwart) jurkje met leuke sieraden en hoge hakken. In haar vrije tijd loopt ze het liefst rond in een comfortabele spijkerbroek en een leuk shirtje. Haar stijl kun je het beste omschrijven als boho chique.
    Serena heeft ook een stel tattoo's op haar lichaam. Zoals onder andere de naam 'Wyatt' aan de binnenkant van haar pols.

    Jessica Szor.

    Verleden: Op school was ze altijd een van de populaire meisjes omdat ze niet op haar mondje gevallen was. Ze had altijd tien vriendinnen om haar heen lopen die ze constant commandeerde. Pas toen ze tegen haar keerden wist ze dat het tijd voor verandering was. Serena hield zich vanaf dat moment afzijdig van de rest van de klas en ging om met de verkeerde jeugd. Elke avond bleef ze tot laat buiten, blowde en dronk ze met haar vrienden. Een tijdje heeft ze zelf drugs gebruikt, tot dat ze niet genoeg geld meer had en moest gaan stelen. Toen ze gepakt werd met stelen moest ze een nacht in de bak doorbrengen. Daarna heeft ze het nog wel een paar keer gedaan, maar ze had niet nog meer waarschuwingen van de politie moeten krijgen.
    Drie jaar geleden kreeg Serena een relatie met een bendelid, Dane. Het zat gelijk al goed tussen de twee en Serena stortte zich gelijk helemaal in de relatie. Dane, aan de andere kant, leek ook het beste met haar voor te hebben en de twee werden partners in crime. Samen stalen ze om aan geld te komen. Serena heeft zelfs een jaar lang bij hem ingewoond, toen ze uit haar pleeggezin gegooid werd. Het ging zelfs zo ver dat ze plannen maakten om naar een heel ander land te gaan verhuizen samen als ze eindelijk het geld bij elkaar hadden. Alleen na dat jaar vertoonde de relatie tussen de twee enige barsten. De periode was vrij zwaar voor Serena, omdat Dane veel dronk en gewelddadig werd. Op een avond was hij zo dronken dat Serena besloot weg te lopen omdat dit haar te veel werd in verband met haar jeugd. Ze werd opgevangen door het tehuis waar ze periodes van haar leven had doorgebracht. Een paar maanden nadat ze weg was gelopen van Dane, kwam ze erachter dat ze in verwachting was van een baby. Ze schrok, maar het was te laat om het weg te laten halen. Na de geboorte hield ze de baby nog een paar maanden bij zich en noemde hem Wyatt. Ze kon de baby echter niet in haar eentje onderhouden. Serena kwam opnieuw in aanraking met het tehuis, die haar baby van haar afpakten. Net toen het zo goed leek te gaan met haar. Kapot van verdriet viel ze weer terug in haar oude gewoontes. Bij haar kwam de uitdrukking 'zo moeder, zo dochter' wel erg naar voren.
    Op haar zeventiende moest ze weer naar school omdat ze die nooit echt had afgemaakt in verband met het verhuizen voor de pleeggezinnen.
    Thuissituatie: Als klein meisje werd ze op haar zesde in haar eerste pleeggezin geplaatst. Haar moeder Torrey was bijzonder gewelddadig en dronk te veel, haar vader was helemaal niet in het spel. Jong dat ze was, was ze erg vervelend tegen de gezinnen. In totaal heeft ze in vijftien pleeggezinnen gezeten. Uiteindelijk zit ze nu weer bij het eerste pleeggezin waar ze op haar zesde heeft gezeten. Ze zijn nog steeds erg aardig tegen haar, ook al heeft ze zich zo gedragen en gedraagt ze zich nog steeds een beetje rebels. Naast Serena zelf, bieden haar pleegouders Jane en Adam aan nog vier andere kinderen onderdak. Ze kan niet altijd even goed opschieten met de anderen, maar merendeel vermijden ze elkaar gewoon om ruzie te voorkomen.
    Tegenwoordig ziet ze haar moeder, die ondertussen afgekickt is, een keer in de week als het meezit. Alleen Ana vind haar niet echt een goed voorbeeld voor Serena en daarom heeft ze het liever niet. Serena wilt het zelf wel graag.
    Extra: Na Dane heeft Serena nog een aantal vriendjes gehad, maar geen een die echt serieus was. Daarna werden het alleen nog maar one-night-stands na veel drank. Ze leeft het leven gewoon met de dag en geniet van het jong zijn.
    Heel bewust heeft Serena gekozen voor een open adoptie zodat ze Wyatt nog eens in de zoveel tijd kan zien. Zodat ze weet dat hij het goed heeft bij zijn adoptieouders.
    Waarschuwen: Ja! :Y)

    [ bericht aangepast op 14 jan 2013 - 18:58 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Ik vul morgen een normaal meisje in, maar met normaal word dan toch gewoon bedoelt dat ze een feestganger is en gewoon met de rest meedoet? Of is ze zo'n feestjeshater?


    'I've got the scars from tomorrow, and I wish you could see, you're the antidote to everything except for me.'

    Ik hoed niet iemand in te vullen. Maar kan je me waarschuwen?


    I'll never be good enough... You make me wanna die!

    nessje schreef:
    Ik vul morgen een normaal meisje in, maar met normaal word dan toch gewoon bedoelt dat ze een feestganger is en gewoon met de rest meedoet? Of is ze zo'n feestjeshater?


    Ze is gewoon een feestganger maar met normaal bedoel ik dat ze geen specifiek eigenschap heeft wat nou heel erg uitblinkt, zoals bij bijvoorbeeld het Lesbische meisje of de krankzinnige jongen.
    Wel mag je bijvoorbeeld zelf bij karakter invullen wat je wilt, ze hoeft dus niet zo heel erg doorsnee te zijn hoor.


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Qiayau schreef:
    Ik hoed niet iemand in te vullen. Maar kan je me waarschuwen?


    Ja is goed hoor!


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Ik ga kijken of ik het normale meisje na voldoening kan invullen! :Y)


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Het ‘normale’ meisje.
    Volledige naam + bijnaam: Juliet Elisabeth Jameson. Door vrijwel iedereen wordt ze JJ genoemd, zo stelt ze zich ook altjjd voor. Dit komt omdat haar voornaam en achternaam allebei met een J beginnen.
    Leeftijd + geboortedatum: JJ is geboren op 28 februari 1995 en is op het moment 17 jaar.
    Karakter: JJ is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen.
    JJ is een belangstellend en nieuwsgierig meisje. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig om andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Ze kan elke dag nog leren. JJ is iemand die maar blijft praten. Ze is uiterst intelligent maar dat laat ze niet graag blijken. Ze kan nog altijd wel belachelijk slim uit de hoek komen, waarbij ook de nodige sarcastische opmerkingen worden gebruikt.
    JJ is een nadenkend en wijs persoontje. Ze staat bekent als iemand met een afgewogen oordeel.
    Een moeilijke situatie gaat JJ niet uit de weg. Als geweld dreigt, neem zij het voor het slachtoffer op. Voor kleine veranderingen in het leven draait JJ haar hand niet om en grote veranderingen gaat ze niet uit de weg. Vaak zoekt JJ dit soort spannende situaties zelfs op omdat ze de uitdaging in haar leven nodig heeft.
    JJ is niet op haar mondje gevallen en durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook – wat ze dan ook gewoon doet. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. JJ heeft een sociaal karakter en kan eigenlijk met iedereen opschieten. Dit komt ook omdat JJ een grote dosis humor bezit waar ze zich niet voor schaamt, ook al kan het wat een de flauwe kant zijn. Ze maakt mensen aan het lachen en weet speels te voorkomen dat zwaarte van het leven de overhand krijgt. Want ook als het even tegenzit, blijft er genoeg over om te lachen
    JJ is niet vies van een feestje. Het liefst gaat ze elk weekend stappen wat begint op vrijdagavond. Vaak gaat ze op donderdagavond al weg en meld zich vaak vrijdag ziek omdat ze pas om 5 uur thuis is. Alcohol is JJ’s beste vriend en ze zuipt wat af. Ook jongens zijn een grote hobby van JJ en ze weet er elke avond wel één of twee – vaak zelfs meer – te strikken.
    Uiterlijk:


    Demi Lovato
    JJ heeft prachtige hazelnootbruine ogen en heeft donkerblond haar met slag erin. Ze vind het makkelijk om er gewoon een borstel er doorheen te halen 's ochtends en dan gewoon haar hand er doorheen te halen en haar haren opzij te gooien. Haar haren zijn van origine bruin maar ze heeft ze een aantal weken geleden in de blonde verf laten dopen. Ze draagt niet veel make-up, gewoon een beetje mascara en wat lipgloss. Ook draagt ze vaak een dun lijntje eyeliner omdat haar ogen daardoor beter uitkomen, vind ze zelf. JJ is ongeveer 1.75.
    JJ draagt graag iets op haar hoofd, vaak zijn dat beanies, zwarte bolhoeden, een enorme bloem in haar haren of een bandje om haar hoofd. Ze heeft ook wel eens een bandana om haar hoofd, haar favoriete is de ene met de Amerikaanse vlag erop.
    JJ draagt zwart, en veel. Vaak wel met een kleuraccent. Ook komt er vaak leer voor in haar kleding, broeken, shorts, jacks, ze heeft nogal wat leren kleding. Op haar kleren zitten vaak studs en JJ draagt graag te grote bandshirts die ze toch stijlvol in haar broek kan stoppen. Ze draagt ook vaak broeken die ze tot extreem korte shorts heeft afgeknipt. Qua schoenen is de kleur ook vaak zwart, met hoge hakken. Of ook gewoon gekleurde sleehakken, highheels of sandaaltjes. Anders draagt ze graag haar leren kistjes. Dit soort kleren zijn niet de enige kleren die ze draagt. JJ houd ook van vrolijke jurkjes of maxi-dresses, luchtige vestjes en tuniekjes op een leuke skinnyjeans.
    Verleden: Veel mensen denken dat JJ het goed heeft thuis omdat haar ouders rijk zijn, maar haar hele leven lang moest ze al voor zichzelf en haar zusje zorgen. Haar ouders waren nooit thuis en de nanny’s die ze hebben gehad waren nooit van een goed kaliber. JJ’s moeder is een enorme snob die alleen maar met haar reputatie als socialite bezig was en haar vader was als bankdirecteur vaak niet eens in het land.
    Door de weinige aandacht van haar ouders is ze dat gaan zoeken tijdens het uitgaan. Drugs en alcohol zijn de normaalste zaak van de wereld voor haar.
    Thuissituatie: Matthew Jameson is achtenveertig jaar en werkt als directeur van de enorme bank Sadler Banks. JJ’s moeder is, de nu 44-jarige Helen Jameson-Franca en haar 14-jarige zusje Carlie. JJ woont samen met haar familie in het enorme landhuis.
    Extra: JJ heeft een tattoeage op haar pols laten zetten. De inspiratie hier voor is het boek The Perks of Being a Wallflower. Ze vind het geweldig om jong te zijn en haar 'oneindigheids' tattoeage zal haar laten herinneren aan haar tienerjaren en aan het gevoel dat het leven oneindig is.
    Later wil ze graag naar de kunstacademie.
    Waarschuwen: Zekerzeker!

    [ bericht aangepast op 11 jan 2013 - 17:46 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Liefst de beste vriendin, maar het normale meisje mag ook.
    Volledige naam + bijnaam: Kyra (Uitspraak: Kiera) Rose Romano, meestal word ze Ky genoemd.
    Leeftijd + geboortedatum: Kyra is net 17 jaar, ze is jarig op 30 December. Haar verjaardag heeft ze gevierd met een groot feest.
    Karakter: Kyra is een meisje met een echte I-Don't-Care attitude. Het boeit haar niet dat ze een vreselijke reputatie heeft, het boeit haar niet wat andere van haar denken. Ze zal toch niet voor ze veranderen. Ze is best hard en kan een behoorlijke bitch zijn. Nou ja, dat is als ze je niet mag. Haar vrienden kennen een andere kant van haar. Ze kan heus wel aardig zijn..
    Kyra is erg muzikaal, ze kan zich volledig storten op muziek als ze er mee bezig is. Ook houd ze erg van muziek luisteren, en natuurlijk zelf zingen. Ook met dingen al tekenen en schilderen word ze erg rustig. Dit zijn eigenlijk de enige twee dingen, want Kyra is een erg druk meisje.
    Kyra is een meisje waarbij het lijkt alsof ze twee persoonlijkheden heeft. Ze kan een enorme bitch zijn, een arrogant verwend meisje. Of een aardig meisje, die erg sociaal en grappig is. Maar haar I-Don't-Care attitude zal altijd blijven.
    Kyra maakt graag mensen aan het lachen, als mensen lachen door iets wat ze heeft gezegd voelt ze zich namelijk erg geliefd. Ze houd erg van aandacht, helaas krijgt ze niet altijd de goede aandacht. Ze bijt van zich af, dus veel last van slechte aandacht heeft ze niet.
    Kyra is van zichzelf een enorme jongensgek en een mega flirt. Met het feesten word dit verdubbeld, waardoor ze gemakkelijk jongens om haar vinger wind. Hierdoor heeft ze na elk feest wel een andere jongen in haar bed gehad. Hierdoor word ze vaak als een slet gezien, maar dat boeit haar niet echt. Ze heeft lol en het is haar leven, dus who cares? Dat is wat ze altijd denkt. Na het feesten heeft ze meestal een enorme kater. Hierdoor is ze in de ochtenden erg chagrijnig, ook neemt ze dan vaak drugs.
    Uiterlijk:



    Alena Shishkova
    Kyra heeft lichtblonde haren die ongeveer tot haar onderrug vallen, van nature golven ze maar Kyra steilt het altijd. Ze haat krullen of golven, dan lijkt ze er braaf uit zegt ze zelf. Ze heeft een Blauw-Roze dip dye. Kyra heeft prachtige, donkerblauwe ogen met wat groene stipjes. Deze laat ze dan ook extra opvallen met make up. Kyra heeft een goed figuur, een slanke, platte buik en een volle c cup. Wel zijn haar armen en benen wat aan de magere kant. Kyra is ongeveer 1.73 lang. Zelf vind ze dit een beetje te kort dus ze draagt bijna altijd hakken. Meestal zijn het Jeffrey Campbells, maar het kunnen soms ook andere merken zijn. Als ze platte schoenen draagt zijn het Vans of Supra's. Ze heeft twee favoriete paar schoenen. Haar zwarte Jeffrey Campbell hakken en haar roze Supra's. Qua kleding draagt ze vaak iets wat strak zit. Skinny jeans, strakke cocktailjurkjes, strakke topjes. Op een schooldag doet ze meestal een skinny jeans met een leuk topje, hakken en een mooi jasje of vestje aan. Soms kan dit ook een mooi jurkje zijn. Tijdens de feesten is het altijd hetzelfde, een strak cocktailjurkje en hoge hakken. Kyra heeft 3 tattoo's. Een achter haar oor die staat voor vrijheid. Een op haar voet die staat voor haar moeder, ze zong altijd voor Kyra en leerde haar piano en gitaar spelen. De laatste staat op haar pols, en heeft geen betekenis. Kyra heeft ook nog een navelpiercing. Kyra heeft een blanke huidskleur, wat meestal een beetje gebruind is. Bijna niemand weet dat ze lenzen draagt, ze draagt geen bril omdat ze brillen haat.
    Verleden: Iedereen denkt dat Kyra gewoon het verwende meisje is dat een perfect leven heeft. Haar verleden bewijst het tegendeel. Kyra is geboren e opgegroeid in Rome. Kyra is opgegroeid zonder vader, de vader verliet het gezin toen Kyra's moeder in verwachting was van Kyra. Kyra heeft daarom nooit contact met hem gehad. Toen Kyra 12 was verhuisde ze samen met haar moeder naar (waar staat de school?). Na een jaar kreeg Kyra's moeder een relatie met een andere man, Thomas. Na twee jaar trouwden ze en gingen ze samenwonen. Daar begon een van de grootste problemen in Kyra's verleden. Thomas had een zoon, de 17-jarige James. Kyra en James konden het heel goed met elkaar vinden, en deden veel dingen samen. Het werd uiteindelijk een relatie die natuurlijk geheim moest blijven. Het lukte goed om het geheim te houden, de relatie kon het om precies te zijn 11 maanden uithouden. Ze werden betrapt in de woonkamer, toen Kyra's moeder en Thomas eigenlijk naar het theater zouden gaan. Kyra's moeder was haar tas vergeten en ging weer terug naar binnen. Daar betrapte ze Kyra en James zoenend op de bank. Ze moesten alles zeggen en ze werden beide goed in de gaten gehouden. De relatie moest natuurlijk ook stoppen. Na een paar maanden ging James studeren in Amerika, waardoor ze nog minder contact hadden. Omdat James de enige was waar Kyra ooit van hield, heeft ze nooit meer een relatie gehad. De leegte vulde ze op met Drugs, Alcohol, Feesten en One Night Stands. Thomas praatte amper nog tegen Kyra en Kyra's moeder kon niks anders doen dan zich schamen. Toch kreeg Kyra nog alles wat ze wou, waardoor ze erg verwend werd. Want ze wist dat ze alles kon krijgen en doen wat ze wou. Op een avond in November veranderde Kyra's leven. Haar moeder en Thomas kwamen in een ernstig auto ongeluk terecht en overleden ter plekke. Kyra had in een klap niemand meer, James was in Amerika en kon niet zomaar terugkomen, Kyra's familie wouden niks meer met haar te maken hebben. Er zat dus niks anders op dan een pleeggezin. Wel heeft Kyra al het geld van haar moeder gehad, waardoor ze heel veel kan besteden.
    Thuissituatie: Kyra leeft dus in een pleeggezin. Ze woont in een mooi huis. Haar pleegouders zijn de 44-jarige Stephen Anderson en de 40-jarige Rachel Anderson. Ze hebben ook nog een zoon en een dochter. Bella van 14 en Jayson van 17. Terwijl Bella de brave dochter is kunnen Jayson en Kyra het perfect vinden omdat ze zowat hetzelfde denken en doen.
    Extra: Kyra is hetero, maar ze is er niet vies van om soms met een meisje te zoenen als ze dronken is. Een vaste relatie heeft ze alleen nooit omdat ze nooit echt verliefd meer is geworden sinds James. Toch is er een klein deel in haar dat erin gelooft dat ze heus nog wel een keer écht verliefd word. Ze is trouwens Italiaans, maar dat zie je niet heel goed. Haar huid is niet heel getint en ze heeft haar zwarte haar geverfd in blond.
    Waarschuwen: Yes!

    [ bericht aangepast op 13 jan 2013 - 1:54 ]


    El Diablo.

    Rol: De normale jongen
    Volledige naam + bijnaam: Taylor Jonathan James Brody, meestal gewoon Taylor of Tay genoemd.
    Leeftijd + geboortedatum: Taylor is 17 jaar en geboren op Halloween in 1995.
    Karakter: Op school is Taylor de nachtmerrie van elke leraar. In de les doet hij niets anders dan slapen en als hij wakker is, dan is hij altijd met anderen bezig, in plaats van dat hij oplet. Hij wordt dan ook bijna dagelijks de klas uitgestuurd en heeft dan ook nog eens een redelijke grote mond tegen de conrector. Het is dat hij de captain van het footballteam is, anders zat de kans er dik in dat Taylor al van school getrapt was. Hij vindt school nutteloos en heeft er een schijthekel aan en dit laat hij merken ook. Hij is ontzettend ongemotiveerd en doet nooit zijn best. Wekelijks spendeert Taylor heel wat uurtjes in het nablijfcentrum. Zijn houding tegenover school is ook te merken in zijn rappport. Hoewel hij nooit echt dikke vette onvoldoendes haalt, staat hij voor alles toch niet hoger dan een vijfje. Er zitten zelfs vieren tussen, dus Taylor moet nodig aan de bak. Tegen de zin van hemzelf in. Taylor geeft alleen maar om de lol van het leven en aan verplichtingen houdt hij zich niet.
    Taylor is een hele spontante, aanwezige jongen. Wanneer hij ergens aanwezig is, zul je dat merken ook. Hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling en dit gebeurt dan ook. Op feestjes trekt hij alle aandacht naar zich toe met zijn debiele acties en opvallende uitspraken. Vooral wanneer hij teveel gedronken heeft verandert hij echt in een debiel. Hij weet dan niet meer wat hij doet en dan komt zijn ware aard naar boven. Een gekke jongen, maar wel een grappige. Taylor maakt iedereen altijd aan het lachen en heeft een ontzettend goed gevoel voor humor. Hij weet altijd precies de juiste opmerkingen op het juiste moment te plaatsen. Als iemand hem in de zeik neemt en hem een bijdehante vraag stelt, dan geeft Taylor heel snel een gevat antwoord terug. Hij staat nooit met een bek vol tanden en is absoluut niet iemand die in een hoekje gezet kan worden.
    Dit komt ook doordat Taylor heel zelfverzekerd is. Hij heeft dit soort charme, dat veel mensen aantrekt en dit weet Taylor zelf ook. Hoewel hij niet arrogant is, is hij wel iemand die gewoon weet dat veel mensen hem leuk vinden. Meisjes hebben een crush op hem en jongens willen zijn beste vriend zijn. Toch heeft hij een klein stukje onzekerheid en dat gaat vooral over wie hij werkelijk is. Sommigen zijn jaloers op Taylor en proberen hem daarom juist in de zeik te nemen. Zo sluiten ze bijvoorbeeld belachelijke weddenschappen met hem, waar Taylor nog op ingaat ook. Dit komt omdat Taylor heel erg strijdlustig is en altijd het gevoel heeft zich te moeten bewijzen onder zijn leeftijdsgenoten. Door die weddenschappen heeft Taylor al zat maffe dingen gedaan, zoals in zijn pyjama naar school gaan, tien meisjes op een avond zoenen, zonder dat ze het merken en zoveel drinken, dat hij na 3 dagen nog ziek op bed ligt.
    Uiterlijk:



    Ryan Guzman
    Taylor is een typische mooiboy. Hij heeft bruine ogen die altijd glinsteren en bruine haren, waar hij altijd liters gel in stopt. Hij heeft altijd een ondeugende twinkeling in zijn ogen en een uitdagende glimlach. Hij is net geen 185 cm en zijn baardgroei begint ook. Velen schatten hem dan ook wel tot 5 jaar ouder, dan dat hij werkelijk is. Speciaal aan Taylor is zijn perfecte mond. Hij heeft volle lippen en wanneer hij glimlacht, komt er een rechte rij perfecte, witte tanden tevoorschijn. Hij weet dat hij hier veel meisjesharten mee veroverd en gebruikt zijn lach dan ook vaak.
    Taylor heeft een ontzettend gespierd lichaam, waar elk meisje meteen voor bezwijkt. Zijn buikspieren hebben een ontzettende aantrekkingskracht op meisjes. Taylor zelf zegt hij dat zijn spieren het gevolg zijn van dagelijkse footballtrainingen en veel seks, maar wat niemand weet is dat hij zo'n 3 keer per week, soms urenlang aan de apparaten hangt, om zo zijn lichaam op peil te houden.
    Verleden: Eigenlijk is er niet veel te vertellen over Taylors verleden. Hij heeft altijd gewoon een normale jeugd gehad en niets vreemds. Het ergste wat hem is overkomen in zijn hele leven is het overlijden van zijn hamster. Zo goed is zijn leven dus. En sinds hij vorig jaar captain werd van het voetbalteam, is zijn leven alleen nog maar beter geworden. Het is net zo perfect als in de films. Eigenlijk is het dus maar wachten, voordat er eens iets schokkends gebeurt.
    Thuissituatie: In tegenstelling tot de meeste feestgangers, heeft Taylor het eigenlijk hartstikke goed thuis. Zijn vader, de 47-jarige Ronald Brody, is een gezellige bouwvakker, met een goed gevoel voor humor. De moeder van Taylor, is de 43-jarige Marian Brody-Cohen, een Joodse postbezorgster. Taylor heeft een jonger zusje van net 16, namelijk Donna Brody. Donna is het tegenovergestelde van Taylor. Ze heeft veel ambities, is heel intelligent en doet ontzettend haar best met alles. Maar ondanks hun verschillen, hebben Taylor en Donna een heel innige broer-zusrelatie. Wie aan Donna komt, komt aan Taylor en wie aan Taylor komt, komt aan Donna.
    Ronald en Marian zijn al 21 jaar getrouwd en nog altijd gelukkig met elkaar. Hoewel ze samen niet heel veel verdienen. zijn ze tevreden met wat ze hebben. Ze zijn dol op hun twee kinderen en nemen het altijd voor lief wanneer die iets doen wat eigenlijk niet kan of mag. Ze zijn totaal geen streng en delen nooit straf uit. Dit geeft Taylor dan ook de kans om altijd de bad boy uit te hangen, want hij wordt toch niet op zijn vingers getikt. Eigenlijk zijn zijn ouders gewoon niet steng genoeg voor hun oogappeltjes. Taylor wordt nooit gecorrigeerd en denkt daarom alles te kunnen maken. Zijn ouders accepteren toch alles van hem en maken er altijd van dat het aan zijn leeftijd ligt. Andere ouders hebben dan ook vaak commentaar op het gezin en zien ze zelfs als aso's.
    Extra: Taylor is op de extreme leeftijd van 13 jaar ontmaagd. Het was niet zo dat hij daarna meteen altijd seks had, want het viel Taylor nogal tegen. Hij vond er eigenlijk maar weinig aan. Pas vanaf zijn 15e heeft hij weer geregeld seks. Toch is het niet zo dat hij met ieder meisje het bed induikt. Eigenlijk helemaal niet zelfs. Hij heeft het heus wel eens gedaan met meisjes waar hij geen relatie mee had, maar die meisjes moeten wel echt hun best doen om hem te krijgen voor een avondje. Hij gaat ook niet stappen, om te scoren. Hij gaat stappen om een gezellige tijd te hebben en ziet wel wat er dan van komt. Taylor is meer van de vaste relaties en heeft er dan ook een paar gehad. In de brugklas kreeg hij voor het eerst een vriendinnetje, maar dat hield niet langer dan een maandje stand. Vervolgens had hij nog wel een paar korte relaties die op niets uitliepen, totdat hij wat kreeg met de captain van de cheerleaders, Kelsey. Het is namelijk een gebruik dat de footballcaptain iets heeft met de hoofdcheerleader. Dit hield nog best lang stand (lees: 9 maaden), maar uiteindelijk werd Taylor het toch echt zat, toen Kelsey hem steeds meer probeerde te veranderen. Want Taylor is blij met zichzelf en verandert absoluut niet.
    Taylors grote hobby is natuurlijk football. Als captain van het footballteam is hij er dagelijks mee bezig en traint hij urenlang, om de beste te kunnen zijn. Sinds dit schooljaar is hij dan ook captain en dus de populairste jongen van de school. Die status heeft er wel voor gezorgd dat Taylor zich tegenwoordig vaak nog drukker maakt om zijn populairiteit, dan echt het winnen van wedstrijden. Maar uiteindelijk zal football altijd een deel van Taylors hart hebben en is dat het enige ter wereld, waar Taylor dan ook écht zijn best voor zou doen.

    [ bericht aangepast op 15 jan 2013 - 21:07 ]


    Tell me about it, stud.