• Boyband lid Harry Styles is ten complete raad als hij na de ‘Take Me Home’ tour gedumpt wordt door het Amerikaanse topmodel [naam]. Onder het mom van vrienden blijven ziet hij hoe ze voor zijn neus weg wordt gekaapt door een ander. De hartendief had nooit verwacht dat hij er zo kapot van zou zijn en duikt met tientallen dames het bed in om zijn liefdesverdriet zo te vergeten.
          Een aantal maanden later lijkt de negentienjarige studente Blair Marshall de volgende te zijn. Niets vermoedend sluipt de brunette mee zijn appartement in, maar vallen de puzzelstukjes al snel in elkaar als ze slechts een aantal dagen later een nieuwsbericht in een roddelblad ziet. Voorgelogen door de jongen, focust ze zich weer op haar studie rechten en gaat verder met haar leven.
          Harry echter laat het hier niet mee zitten. Eindelijk lijkt hij een dame met wat pit te hebben gevonden en gaat weer achter haar aan. Zal het hem lukken om mede door de hulp van Blair over zijn ex heen te komen?


    Hola mes amigooos, ik ga dus weer eens een One Direction fanfiction schrijven, want ik verveel me en aangezien ik naar hun concert ga in mei, kon ik het gewoon niet laten. (:
          Nu vroeg ik me af of wat mensen een rol in zouden willen vullen? Het zou me in ieder geval zeer op weg helpen!

    Het verhaal speelt zich in Juni 2013 af.

    Wat heb ik nodig?
    # Amerikaans topmodel. Arrogant wijf, mag er op zich wel als een hoer uitzien.
    # Beste vriendin Blair, negentien jaar oud.
    # Drie andere kamergenoten. Eén meisje, twee jongens, verschillende karakters. Alle drie zijn het vrienden van Blair.
    # Overig, verzin hier maar wat bij.

    Wat in te vullen?
    Rol:
    Voornaam, bijnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd, geboortedatum:
    Nationaliteit, geboorteplaats:
    Karakter: Niet iedereen is perfect, lief, grappig, denk hieraan! Iedereen heeft minpunten.
    Uiterlijk: Bekend persoon, kleine omschrijving zoals kledingstijl en lengte. géén Phoebe Tonkin
    Studie: Wees verschillend, niet iedereen studeert hetzelfde.
    Overig: Denk hierbij aan familieleden, religie, hobby’s en alles wat jij nog belangrijk vindt.
    Waarschuwen?

    Tevens zeg ik nu meteen maar dat ik alle rollen zal gaan gebruiken. Je mag er dus zoveel invullen als je wilt, dit kunnen er twee zijn, één maar bijvoorbeeld ook vijf. (: Ik kies niet de eerste, maar uiteindelijk gewoon de beste. Dank je wel alvast! xo


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik vul wel kamergenoot jongen in


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf

    Villique schreef:
    Ik vul wel kamergenoot jongen in

    Okiiii, thenks Jako.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik ga een poging wagen voor die Model.. xd


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Aislinn schreef:
    (...)
    Okiiii, thenks Jako.
    Hij is al bijna af Eemie


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf

    Villique schreef:
    (...)Hij is al bijna af Eemie

    Ah yes, can't even wait. *O*


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Kamergenoot jongen
    Voornaam, bijnaam: Bentley, Ben, Bennie
    Achternaam: Heahtrow
    Volledige naam: Bentley Edward Heathrow
    Leeftijd, geboortedatum: Bentley is negentien jaar oud en verjaart op 23 September 1993
    Nationaliteit, geboorteplaats: Bentley is een Britse jongen, geboren in London. Daarna heeft hij dertien jaar in Dublin, Ierland, gewoond. Toen is hij gaan studeren in Amsterdam, Nederland. Nu is hij weer terug in London, om daar zijn studie voort te zetten.
    Karakter: Bentley is een echt feestbeest en zit vol humor. Zijn motto is dan ook 'een dag niet gelachen is een dag niet geleefd' en deze maakt hij dan ook echt waar. Hij is spontaan en past zich makkelijk aan bij mensen, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt bij hem.
    Hij spreekt altijd de waarheid, die soms hard kan aankomen, maar dat maakt hem niks uit. Hij vindt dat als hij liegt, mensen boos op hem worden, maar als hij de waarheid spreekt, worden mensen ook boos. Dan kunnen ze maar beter de waarheid weten en boos worden.
    Uiterlijk:



    - Avan Jogia
    Bentley heeft halflang bruin haar en bruine ogen. Hij is één meter vierentachtig.
    Een kledingsstijl heeft hij eigenlijk niet, hij koopt alles wat in de mode is. Daarbij moet hij bij zijn studie een pak dragen.
    Studie: Bentley studeerde Hoger Hotelonderwijs in Amsterdam, Nederland. Hij is daar gestopt met zijn opleiding en is verder gaan studeren aan dezelfde opleiding in London.
    Overig: Bentley rookt en heeft een tattoo op zijn pols waar 'forever young' op staat.
    Hij is Katholiek daarom draagt hij vaak een rosenkranz, maar die draagt hij ook omdat hij het mooi vindt.
    Hij is ook bi-seksueel, maar dat heeft hij nog nooit tegen iemand durven zeggen.
    Zijn ouders wonen nog steeds in Dublin, maar zijn zusje, Nora, studeert ook in London aan een opleiding voor lerares op het basisonderwijs.
    Waarschuwen? Juaa

    [ bericht aangepast op 13 nov 2012 - 15:32 ]


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf

    Aislinn schreef:
    (...)
    Ah yes, can't even wait. *O*
    I know
    AND LOOK, THERE IT IS


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf

    Rol: Beste vriendin Blair.
    Voornaam, bijnaam: Nicole, maar meestal wordt het afgekort tot Nic, wat dus dan ook haar bijnaam is.
    Achternaam: Davern.
    Volledige naam: Nicole Ella Cristina Davern.
    Leeftijd, geboortedatum: Nicole is zeventien jaar oud, best een jonkie dus. Ze is pas net haar studie gestart, maar is al wel helemaal op haar plek. Nicole lijkt ook veel ouder dan haar leeftijd, sommige mensen schatten haar soms wel drie jaar ouder. Ze is geboren op 17 februari.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Officieel is Nicole niet volledig Brits. Haar vader is Amerikaans, wat haar achternaam en voornaam dus ook verklaart. Haar moeder is wel een Britse, dus Nicole is een halfbloedje eigenlijk. Ze is geboren en getogen in Canterbury en woonde daar tot kort nog steeds, totdat ze naar Londen ging voor haar studie.
    Karakter:
    Uiterlijk:



    Nicole is de enige uit de familie met de donkere haren. Zelf was ze eerst ook een blondine, maar op aanraden van haarzelf heeft ze haar haren een bruinere kleur gegeven. Nicole heeft een soort van Amerikaanse (die toch wel een ligt Mexicaans deel in zich heben) roots van haar vader, die ongeveer hetzelfde kleur tintje heeft. Zelfs in de winter heeft Nicole een licht getinte huidskleur, iets waar megaveel meiden jaloers op zijn en daarvoor uren onder de zonnebank liggen.
          Nicole is ook niet erg klein, met een lengte van wel 1,78 komt ze dichtbij de meeste jongens op haar opleiding als ze een paar hakken draagt. Normaal laat ze de hoge hakken dan ook meestal in de kast liggen, omdat ze niet op één of andere reus wil lijken. Nicole's kledingstijl is ook te omschrijven als casual. Ze houdt er niet van om met kleding uit te pakken en houdt het dan ook meestal standaard.
    Selena Gomez
    Studie: Nicole studeert Cultuurwetenschappen, een studie die zich concentreert op de moderne, westerse maatschappij en cultuur. Ze krijgt te maken met filosofie, geschiedenis, literatuur- en kunstwetenschappen en maatschappijwetenschappen. Nicole heeft deze studie gekozen, omdat ze deze kant op wilde gaan met haar latere beroep. Ze wist dat je met deze studie vele kanten op kon qua werk en heeft dan ook deze studie gekozen zodat ze nog een keuze heeft in haar latere beroep. Ze ziet er wel wat in om iets met kunst of literatuur te gaan doen, maar ze vindt filosofie ook niet heel erg slecht.
    Overig: Nicole komt uit een vrij grote, maar zeer gezellige familie. Haar ouders weten hoe ze kinderen moeten opvoeden en het is dan ook wel duidelijk dat het vrij gestructureerd in het huis is. Er zijn duidelijke regels in huize Davern, hoewel Nicole nu op haar eigen benen staat. Haar vader is de Amerikaanse James Davern. Zijn vrouw is de prachtige Britse genaamd Fiona. Samen hebben ze vier kinderen, met als oudste de 24-jarige Finn. Hij is op dit moment nu al een jaar getrouwd met zijn prachtige vrouw en ze wonen nu samen in een huisje, nog steeds in hetzelfde dorpje als waar hij geboren is. Dan komt het kleine zusje van Nicole, namelijk de 16-jarige Stella. De twee zusjes kan je goed zien als twee beste vriendinnen, want ze kunnen vreselijk goed met elkaar opschieten. Als laatste van het gezin krijg je de 12-jarige Meagan.
          Samen met het hele gezin wonen ze in dit huis. Ze hebben het vrij breed thuis, maar hun ouders houden het liever op sparen dan al het geld in het huis uit te geven.
          Hobby's heeft Nicole niet heel erg veel tijd voor, maar ze heeft wel een vreemde gewoonte. Elke vrijdagmiddag als ze uit school komt, kruipt ze achter de X Box die ze van haar grote broer Finn heeft gekregen toen ze heeft studeren om haar vaste uurtje FIFA te spelen. Nicole is dan ook een enorme voetbalgek en mist geen enkele wedstrijd van de club Chelsea. Zelf doet ze niet aan voetbal, gewoonweg omdat ze daar niet sportief genoeg voor is, maar ze vindt het vreselijk leuk om naar te kijken. Als ze kan bezoekt ze het liefst het echte stadion nog.
          Ook leuk om te doen vindt Nicole tekenen. Zoveel talent dat ze kan portret tekenen kan ze niet, maar dat laat ze dan ook achterwege. Ze vindt het leuker om dieren of dingen te tekenen, omdat ze gemakkelijker zijn dan mensen. Ze wilde graag iets met haar talent gaan doen, maar eerlijk gezegd vindt ze het een te lastig talent om een goed betaalde baan mee te vinden.
          Om aan geld te komen heeft Nicole een bijbaantje in de Starbucks in het centrum. Het is heerlijk dichtbij en een groot voordeel vindt ze dan ook de werknemerskorting. Nicole houdt het er maar op dat ze het geld nodig heeft voor haar hobby's, kleding en allerlei andere leuke dingen, want met het loontje wat ze verdient kan ze ook niet vrij veel.
    Waarschuwen? YES PLEASE.

    Oke promise, ik maak dit nog af, haha.

    [ bericht aangepast op 15 nov 2012 - 16:56 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Kamergenoot meisje
    Voornaam, bijnaam: Evelyn, Eef
    Achternaam: Morris
    Volledige naam: Evelyn Elisabeth Morris
    Leeftijd, geboortedatum: ze is 18 jaar en is geboren op 15 Januari 1994
    Nationaliteit, geboorteplaats: Evelyn is geboren in Vacouver, Canada. Toen Evelyn 18 was is ze met haar familie naar Engeland verhuisd
    Karakter: Evelyn is een rustig meisje dat op het eerste gezicht niet spontaan overkomt. Als je haar beter leert kenen kan Evelyn heel spontaan en flauw uit de hoek komen, Ze vind het leuk om met vrienden rond te hangen en te kletsen. Ze is een aardig en lief meisje. Ook is Evelyn sociaal ingesteld en gaat ze graag om met anderen en heeft ze geen moeite met contact maken. Ze kan alleen heel slecht tegen haar verlies en kan snel uit haar slof schieten. Als Evelyn boos word dan kan ze er een hele dag last van hebben en kan niets haar dag meer beter maken. Ook vallen haar flauwe opmerkingen bij sommigen wel eens verkeerd daardoor heeft ze niet altijd iedereen te vriend
    Uiterlijk:


    Molly Quinn
    Evelyn is ongeveer 1,70 lang en heeft rood haar tot op de helft van haar rug. Evelyn houd ervan om wolle en warme dingen te dragen. Ze een beetje een koukleum. Ze draagt qua kleding een beetje van alles, maar gaat wel graag met de mode mee.
    Studie: Trade management en dan gericht op de Aziatische sector.
    Overig: Evelyn is opgevoed als een protestant christelijke. Zelf twijfelt Evelyn aan haar geloof, maar durft dat niet te zeggen tegen haar ouders. Evelyn haar ouders, Dean en Freya, wonen in Liverpool samen met haar jongere zusje Dani van 13.
    De hobby's van Evelyn zijn hardlopen en tekenen van portretten.
    Waarschuwen?: Graag!


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Hoewel ik niet meer 'into' One Direction ben, ben ik altijd ervoor in om een rol voor jou in te vullen en je verhaal te lezen. (: Dus ik ga beste vriendin Blair invullen en een jongen. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste vriendin Blair.
    Voornaam, bijnaam: Yentl. Dit is haar bijnaam, maar vaak wordt ze aangesproken door haar vrienden met haar achternaam: Cooper.
    Achternaam: Cooper.
    Volledige naam: Yentl Michelle Catherine Cooper.
    Leeftijd, geboortedatum: Yentl is negentien jaar oud en is geboren in het najaar van 1993. Op 14 Oktober om precies te zijn, wat nu bijna een maand geleden is.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Yentl is geboren in de kustplaats Dover. Hier heeft ze lang gewoond, totdat haar ouders gingen scheiden. Ze is met haar moeder mee verhuisd naar London, toen ze elf jaar was. Haar vader zag ze vanaf toen alleen maar in vakanties en soms in weekenden.
    Karakter: Yentl is niet de persoon die meteen leuk gevonden wordt door iedereen. Ze is spontaan, maar zit vol met vooroordelen en weet precies hoe ze arrogant naar iemand moet kijken. Ze vindt mensen niet snel aardig en je moet dus aardig wat moeite doen om in een bepaalde vriendenkring van haar te komen. Yentl is ongelofelijk opstandig, doet het liefste alles waarvan haar moeder zegt dat ze het niet moet doen en ze is flink rebels in gesteld. Dit komt omdat ze het leuk vind om tegen de draad in te gaan van haar moeder, ze hoeft geen aandacht, maar doet dit gewoon met plezier.
          Yentl is ook zeker niet een van de intelligentste. Ze moet hard werk voor school, maar heeft dit nooit gedaan. Het is echter zo nu ze op de studie zit die ze écht leuk vind, gaat het haar een stuk makkelijker af. Ze is ijverig en ambitieus om haar studie af te ronden, omdat dit is dat ze echt wil. Yentl heeft een studie gekozen die echt bij haar past.
          Echter is Yentl niet iemand die alleen maar negatieve dingen met zich mee draagt. Zo is ze erg spontaan en is ze niet bang om een discussie met iemand aan te gaan. Ze praat makkelijker en weet mensen gemakkelijk op hun plek te zetten. Ze is een goeie vriendin en zal er altijd voor je zijn.
    Uiterlijk:



    Yentl is een meisje met een vrij normaal uiterlijk. In een grote massa zal ze zeker niet opvallen, omdat er niet vele opvallends aan haar is. Het enige waar ze wel om bekend staat, is iets waar ze niet zo blij mee is. Ze is namelijk ongelofelijk klein voor haar leeftijd, ze zal misschien maar net de 1 meter 60 halen. Vervolgens is ze ook nog eens erg tenger gebouwd. Ze ziet er breekbaar uit, heeft hele dunne benen en totaal geen borsten. Ze wordt vaak geassocieerd met een anorexia patiënt, door mensen die Yentl totaal niet aardig vinden. Dit vindt ze niet leuk, omdat ze gewoon goed eet, vaak veel te veel zelfs en gewoon niet aankomt.
          Yentl heeft bruine haren die tot vrij ver over haar schouders komen. Van nature vallen ze stijl over haar schouders heen, maar vaak draait Yentl er met een krultang krullen in - omdat ze dat veel mooier vind. Haar ogen zijn olijfgroenig van kleur en redelijk groot, die ze vaak accentueert met een strakke, zwarte eyeliner. Ze maakt zichzelf soms best wel zwaar op, omdat ze dat mooi vind, maar daar krijgt ze dan automatisch commentaar op van haar moeder die het ordinair vind - alleen maar meer reden om het te doen voor de opstandige Yentl.
          Yentl heeft een stoere kleding stijl. Al draagt ze een jurkje, dan maakt ze het altijd af met stoere laarzen of een leuk leren jasje. Je zal haar nooit in iets heel tuttigs zien, zonder dat er iets stoer bij gedaan is. Vaak draagt ze een strakke skinny jeans, met een lossig shirtje erover heen en daar een jasje over heen. In de winter zie je haar bijna 24/7 met een dikke sjaal om haar nek heen, omdat ze het gewoon áltijd koud heeft! Ook draagt Yentl weleens een bril, wat vooral dient als een leesbril.
    Sarah Hyland.
    Studie: Yentl studeert Sociaal Pedagogische Hulpverlening en wil zich gaan specialiseren tot schuld hulpverlening. Dit betekent dat ze goed met mensen kan praten en hen goed weet te activeren en motiveren. Dit kan je ook goed merken aan de manier waarop ze tegen haar vrienden praat, van haar zul je nooit een discussie winnen omdat ze dingen altijd goed weet te zeggen.
    Overig: Yentl heeft het niet erg makkelijk gehad thuis. Haar ouders zijn gescheiden toen ze elf was, waarna ze bijna meteen moest verhuizen naar Londen met haar moeder. Ze heeft een broertje, Ryder, van zestien. Nog geen twee jaar nadat Yentl's ouders zijn gaan scheiden, is haar moeder hertrouwd en heeft ze twee jaar daarna een dochter gekregen. Torran is nu zes jaar oud en een werkelijk duivelskind. Ze is vreselijk tegen Yentl en Ryder en is zo schijnheilig als het kan.
          Voor de rest is Yentl nogal een onhandelbaar kind geweest. Ze deed alles waarvan haar moeder zei dat ze dat niet moest doen en deed het ook nog met veel plezier. Ze heeft lang niks voor school gedaan, dronk op een jonge leeftijd en is vaak weggelopen van huis. Ze wilde gewoon niet luisteren naar haar moeder en zeker niet toen Ryan, de nieuwe man van haar moeder, en Torran in haar leven waren gekomen. Ze werd er gewoon echt gek van.
    Atticus Dean Mitchell & Loryn Shay Charbonnier.
          Yentl doet aan sport, aan handbal om precies te zijn. Het is geen hele grote sport in Engeland, maar dat maakt Yentl niet veel uit. Ze heeft een gezellige club en haar team is redelijk goed, maar bestaat ook wel uit een paar meisjes die er totaal niets om geven en er alleen bij zijn voor de gezellige feesten die ieder jaar gegeven worden bij de vereniging. Yentl is een veld speelster en is met haar linkerhand opgesteld als de rechterhoek. Ze is best wel snel, een eigenschap die een hoek bij de handbal wel moet bezitten en ze speelt vaak erg gemeen. Ze maakt nauwelijks overtredingen, maar is er wel zo eentje die altijd haar tegenstander loopt de irriteren als ze die moet verdedigen - op zo'n manier dat de scheids het niet ziet.
    Waarschuwen? Jaaaa graag. (:

    [ bericht aangepast op 15 nov 2012 - 17:04 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Nog iemand die wilt invullen?


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Nee, lol


    "Fuck feelings, be a bitch" - Blair Waldorf

    Rol: Beste vriendin Blair
    Voornaam, bijnaam: Emma (May)
    Achternaam: Jones
    Volledige naam: Emma Elisabeth Jones
    Leeftijd, geboortedatum: Emma is 19 jaar oud en is geboren op 13 april 1993.
    Nationaliteit, geboorteplaats: Engeland, Liverpool
    Karakter: Emma is een lief meisje die altijd voor haar vrienden opkomt. Ze haalt goede cijfers op school alleen durft ze mensen niet al te snel te vertouwen aangezien ze bang is dat ze wordt gebruikt voor iets.
    Uiterlijk: Lengte: 1.75
    Kledingstijl: http://data.whicdn.com/images/8667258/tumblr_lje3ahL9EP1qc5owqo1_500_thumb.png
    http://data.whicdn.com/images/12336105/tumblr_loseyweTmc1qcqs1yo1_500_large.png
    http://data.whicdn.com/images/31286330/2023_thumb.jpg
    Draagt veel kleding met snorren en wat te maken heeft met Engeland.
    Wie: Ashley Benson
    http://data.whicdn.com/images/23710713/tumblr_lzri6rnDh41qf112uo1_500_large.png
    Studie: Ze studeert rechten en wilt advocaat worden.
    Overig: Chord Overstreet is haar broer en ze is Katholiek. Haar hobbies zijn dansen, acteren en tekenen.
    Waarschuwen?: Jupp .x


    Be true to who you are - zayn

    Ik wil wel mee doen, maar wie speelt Harry dan ookal weer? O3o
    Srry als ik het vraag ^^'


    ~A smol bean who loves drawing doges and cates