• Gebaseerd op Wereld zonder Hemel van Veronica Rossi.

    Door een Aetherstorm is een groot deel van de Bolster Creston verwoest. Er breekt paniek uit, rellen ontstaan en het voedsel raakt op. Daarbij komt nog dat alle iViewers zijn uitgeschakeld en het dus niet mogelijk is om in de Domeinen te komen. Niemand waagt het om de wildernis in te trekken, want de Inlingen geloven dat de Wildlingen kannibalen zijn en denken bovendien dat hun immuunsysteem niet bestand is tegen de ziektekiemen die buiten zouden rondwaren. Toch besluit een groepje jongeren dat te doen: ze pakken de spullen die ze in hun rugzak kunnen dragen en vertrekken. Geen van hen heeft enige ervaring met de wereld buiten. Sommigen willen een andere Bolster zoeken, terwijl anderen deze nieuwe plek willen ontdekken. In ieder geval worden hun plannen in de war geschopt door een stam Wildlingen die vlakbij Creston wonen. Wildlingen en Inlingen kunnen absoluut niet met elkaar opschieten, maar het lijkt erop dat ze toch tot elkaar veroordeeld zijn. Wie weet wat er hier zal gebeuren?

    Het is dus de bedoeling dat je een van de ‘ontsnapte’ Inlingen speelt, of een Wildling. Alles wordt hieronder verder uitgelegd.

    Aether
    In de lucht zit Aether. Dit is een helblauwe, gloeiend hete luchtstroom. De Aether is overal en kan zomaar compleet op hol staan. De lucht vormt dan trechters die naar de grond zakken en alles verschroeien. Een groot deel van de mensheid is in hermetisch afgesloten steden gaan wonen, Bolsters genaamd, om zich tegen deze Aetherstormen te beschermen.

    Inlingen
    De mensen die in Bolsters leven worden Inlingen genoemd. Ze leven grotendeels in de Domeinen en doen eigenlijk niets in de realiteit. Eén Bolster biedt plaats aan zo’n zesduizend mensen. Alles is saai ingericht, zodat mensen zoveel mogelijk gebruik maken van de Domeinen. De Bolsters hebben geen enkel contact met de buitenwereld, op een klein aantal mensen na, die soms naar andere Bolsters gaan. De meeste mensen hebben geen werk in de realiteit en doen alleen dingen in Domeinen.

    Wildlingen
    De mensen uit de Bolsters zien degenen van daarbuiten als beesten. Ze worden Wildlingen genoemd. Deze mensen leven in stammen die los van elkaar leven en elkaar met rust laten. Iedere stam wordt geregeerd door een Bloedheer. Je wordt Bloedheer door de oude leider uit te dagen voor een gevecht en hem te verslaan. De stammen leven van de jacht en hebben weinig tot geen technologie tot hun beschikking. Aetherstormen verwoesten regelmatig akkers of delen van dorpen.

    Zintuigen
    Sommige Wildlingen hebben een erg ontwikkeld zintuig. Je hebt Scires, mensen met een sterk ontwikkelde reuk, Audires, mensen met hele goede oren, en Zieners, mensen die erg goed kunnen zien. De details van een gave verschillen per persoon. Een aantal Scires kan bijvoorbeeld stemmingen ruiken en er zijn Zieners die heel goed in het donker kunnen zien. Het is niet raar om een zintuig te hebben, maar wel redelijk zeldzaam. Voorlopig zijn er vier rollen beschikbaar die een zintuig hebben, hiervan heb ik er één.

    Domeinen en iViewers
    Inlingen dragen een oogplaatje op hun linkeroog, een iViewer. Je bestuurt het apparaat met je gedachtes. Hiermee kan je de Domeinen bezoeken: virtuele werelden in alle soorten en maten. Je kan alles voelen, proeven, ruiken, horen en zien dat er in een Domein gebeurd. De Domeinen zijn begonnen als replica van de buitenwereld, maar langzaamaan zijn de mensen begonnen de ‘onhandige’ dingen weg te halen: in de virtuele werelden bestaat geen gevaar meer, want ziektes en verwondingen zijn uitgebannen. Het motto is dan ook ‘Beter dan echt.’

    Kinderen
    Inling-kinderen worden zorgvuldig gemaakt met behulp van DNA-onderzoek. Geslacht, karakter en uiterlijk worden van tevoren uitgestippeld. Als je van muziek houdt, kan je ervoor zorgen dat je kind goed kan zingen. Wetenschappers hebben er ook voor gezorgd dat vrouwen niet meer ongesteld worden, want dat is niet meer nodig. Wildlingen hebben geen van deze dingen, bij hen gebeurt alles nog natuurlijk.


    Regels
    - 16+ is toegestaan
    - Niet voor een ander personage spelen
    - Het maakt mij niet uit hoeveel rollen je hebt, maar zorg er wel voor dat je ze actief houdt
    - Ruzie tussen de personages is prima, maar hou het gezellig tussen de users
    - Ik open het liefst de topics, maar als ik er niet ben kan iemand anders het doen. Zorg er dan wel voor dat je de beginpost goed bijhoudt.
    - Meld het even als je er een tijdje niet bent
    - Reserveringen blijven twee dagen staan
    - Username-wijzigingen doorgeven

    Lijstje
    Rol: [Inling of Wildling]
    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Zintuig: [Alleen Wildlingen]
    Uiterlijk: [Beschrijving + foto]
    Karakter:
    Verleden:
    Extra:

    Inlingen:
    Nathan Jive Achimenus - Chantrea
    Amir Silvano Clavé - Chantrea
    Luna Jamy Saige - NiallsMofo
    Joanne Ember Page - Samhain
    Mea Gabrie Lockwest - Doudoulove
    Elisabeth 'Lizz' Lauren Roux - Aragog
    Ducthan Adeon Knox - MainstrEMO

    Wildlingen:
    Junipa Lillith Dare - Samhain (Audire)
    Reina Parsel Mysha Lachesis - Chantrea (Ziener)
    Faye Yara Dunaheim - Eyes (Scire)
    Austen Damen Hymes - Eyes
    Drew Jace Asner - Eyes
    Leasedra Delilah Dawn Willow - JustMeanXx
    Melrose Joannah Xanthe - Aragog (Ziener)




    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 3 juli 2012 - 15:29 ]


    Our Father who art in Heaven. Our Father who art buried in the yard.

    Rol: Wildling
    Naam: Junipa Lillith Dare. Haar roepnaam is Junipa of June.
    Leeftijd: Zeventien jaar.
    Geslacht: Vrouw.
    Zintuig: Junipa is een Audire. Ze heeft geen ‘extra’ bij haar gave (zoals sommige Zieners bijvoorbeeld nachtzicht hebben), maar is wel de krachtigste Audire van de stam.
    Uiterlijk:


    Junipa heeft lang blond haar, dat ze meestal in een vlecht draagt zodat het niet steeds in haar lichtblauwe ogen valt. Ze is aan de magere kant, waardoor ze aan de ene kant een slanke taille heeft en aan de andere kant opvallende jukbeenderen. Zelf vindt ze dit wel prettig, maar dat ook haar borsten niet al te groot zijn is iets waar ze zich regelmatig aan ergert. Ze heeft een sierlijke, tengere bouw en is niet bepaald sterk, maar wel snel en behendig. Ook is ze redelijk lang, maar niet buitengewoon.
    Karakter: Junipa is een slim en oplettend meisje. Ze is nieuwsgierig en houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen, want avontuurlijk is ze ook. Soms ziet ze de risico’s ergens niet van in en raakt hierdoor in de problemen. Ze is aardig tegen mensen, maar ze ziet niet iedereen die ze aardig vindt meteen als vriend. Voor haar vrienden gaat ze echter door het vuur. Ook jaagt ze graag: de boog is haar favoriete wapen. Bang om haar handen vies te maken is ze zeker niet. Ze is niet bang voor Inlingen, wel op haar hoede. Ze zal niet zomaar een Inling vertrouwen, maar ze schiet ook niet onmiddellijk een pijl door zijn hoofd.
    Verleden: Ze woont met haar ouders en oudere broer Sam in een huisje. Sam loopt mank door een ongeluk en hierdoor zijn haar ouders nogal beschermend als het om hun dochter gaat: ze zijn bang dat ook zij gewond raakt. Ondanks dit vindt Junipa het leuk om gevaren een beetje op te zoeken en jaagt ze ook graag. Ze kan wel tegen een stootje.
    Extra: Ze is erg gehecht aan haar boog.

    [ bericht aangepast op 2 juli 2012 - 7:18 ]


    Our Father who art in Heaven. Our Father who art buried in the yard.

    Mag ik een vrouwelijke Wildling-Ziener? (:


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Chantrea schreef:
    Mag ik een vrouwelijke Wildling-Ziener? (:

    Je staat erbij!


    Our Father who art in Heaven. Our Father who art buried in the yard.

    Op zoek naar een freaking foto maar ik kan het niet vinden u_u


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Bij gebrek aan iets beters qua foto:

    Rol: Wildling
    Naam: Reina Parsel Mysha Lachesis
    Leeftijd: 16
    Geslacht: Vrouw
    Zintuig: Ziener (nachtkijker)
    Uiterlijk:


    Het is voorspelbaar dat Reina's ogen van haar gezicht het meeste opvallen, maar waar. Vooral door de kleuren. Beiden zijn ze blauw rond de pupillen, maar dit lijkt naar buiten toe te veranderen van turquoise naar groen. Ook heeft ze hoge jukbeenderen en volle lippen.
    Haar donkere haren zijn dik en licht golvend, hangend tot net onder haar borsten. Reina is rond de 1.70 meter lang en heeft een vrouwelijk, toch slank lichaam. Haar heupen zijn rond, haar taille smal en haar borsten en kont vol en rond.
    Op haar onderbeen heeft ze een donkerrood litteken, wat een brandwond was. Over haar schouder loopt ook een litteken, maar deze komt voort uit een snede. Ook op haar rug zijn dergelijke plekken te vinden.
    Karakter: Anderen vertrouwen is bij lange na niet Reina's sterkste punt. Een blad voor de mond nemen doet ze ook niet, ze is sarcastisch en haar uitstraling is eerder kil dan verwelkomend. Toch hangt er een bepaalde mysterie om haar heen die je uitnodigt naar haar toe te komen, hoewel je een dikke huid moet hebben wil je met haar om kunnen gaan.
    Als het moet, kan Reina vechten zonder zich achteraf schuldig te voelen. Ook over de dood van een ander twijfelt ze niet, mits het om een Inling gaat. Ze koestert een diepe haat tegen dit volk, en neemt ook geen moeite om dit te verbergen.
    Waar ze wel goed in is, is jongens of mannen om haar vinger winden.
    Verleden: Reina komt oorspronkelijk uit een ander dorp. De toenmalige Bloedheer was haar vader, tot de inmiddels oudere man werd uitgedaagd en het gevecht moest bekopen met de dood. De nieuwe Bloedheer wilde de Inlingen aanvallen met het dorp, en als bevelhebber kon niemand er tegenin gaan. Reina vocht mee, en kwam er uiteindelijk als enige levend vandaan.
    Meer weten buitenstaanders er niet over, maar het is wel duidelijk dat haar littekens daar vandaan komen.
    Extra: Reina's vader stond bekend als de beste boogschutter van het dorp, en leerde het zijn dochter dan ook graag. Mede dankzij haar gave is ze er bijzonder goed in. Haar Ziener-krachten zijn overigens ook erg sterk.
    Haar moeder heeft ze nooit gekend, en haar vader zei altijd alleen maar dat ze haar ook niet wilde kennen.

    [ bericht aangepast op 2 juli 2012 - 11:40 ]


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Reina doet me denken aan Chiara, hehe. Ze staat erbij ^^


    Our Father who art in Heaven. Our Father who art buried in the yard.

    Komt er ook een rollenstory?


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Waarschijnlijk wel, maar die maak ik vanmiddag pas. Ik moet zo namelijk ook naar school, rond elf uur ben ik terug.


    Our Father who art in Heaven. Our Father who art buried in the yard.

    ik ooook een wildling?? (:


    Je croix a toi

    Ik reseveer een wildling, mag ze een Ziener zijn?

    [ bericht aangepast op 2 juli 2012 - 8:32 ]


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Oh, en doe ook maar een Inling. :'D


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Ik wil graag twee wildlingen reserveren, een scire en zeg maar een gewone.


    Physics is awesome

    Ik maak ook nog wel een mannelijke Inling (:


    "Do you believe monsters are born or made?"

    Rol: Inling
    Naam: Nathan Jive Achimenus
    Leeftijd: 22
    Geslacht: Man
    Uiterlijk:


    Nathan is zoals vrijwel alle Inlingen ontworpen door zijn ouders. Hij lijkt totaal niet op die twee, maar voor Inlingen is dat niet vreemd. Hij is rond de 1.90 meter lang en van nature breed gebouwd. Aangezien hij ook nog regelmatig in de sportschool te vinden is zijn zijn spieren goed ontwikkeld.
    Zijn donkere haar laten zijn ijsblauwe ogen scherp uitkomen. Hij heeft altijd een waas van stoppels op zijn kaken en bovenlip, maar nooit echt iets wat je een snor of baard kan noemen.
    Karakter: Nathan heeft er een hekel aan als hij iets wilt, maar het niet kan krijgen. Hij zal dan ook doorgaan tot hij het in handen heeft, en als dit hem is gelukt kijkt hij er meestal ook niet meer naar om.
    Als hij besluit dat je "oké" bent, is het geen onprettige jongen om mee om te gaan. Maar als iemand een grote mond tegen hem opzet of hem uitdaagt, deinst hij niet terug voor een gevecht.
    Hij is nogal neutraal als het om emotie's gaat, en deze zul je ook niet snel bij hem ontdekken. Iedereen in een relatie vindt hij maar een watje, en hij zal meisjes ook nooit als relatie-materiaal kunnen zien. Hij heeft wel een zwak voor vrouwen, maar verder dan een bed zal hij het nooit brengen.
    Verleden: Nathan was vijftien toen hij door een overdosis drugs in het ziekenhuis terecht kwam. Zijn ouders komen van een hoge rang bij de Inlingen, en stootten hun zoon meteen af toen deze de verkeerde kant op leek te gaan. Dit zorgde ervoor dat hij alleen maar dieper zonk, en tot zijn negentiende was hij verslaafd aan drugs.
    Hij verkeerde lange tijd in duistere kringen, dealde en heeft een paar keer in de gevangenis gezeten. Tot hij inzag dat hij moest veranderen, en dat deed hij.
    Extra: Hij heeft z'n ouders al jaren niet gezien, en is ook niet van plan om ze op te zoeken. Wat nog over is van zijn "foute" periode is het roken, waar hij verslaafder aan is dan hij wilt toegeven.


    "Do you believe monsters are born or made?"

    De reserveringen staan erbij en de Wildlingen met zintuig zijn nu op.


    Our Father who art in Heaven. Our Father who art buried in the yard.