• Voor mijn nieuwe Zayn Malik-fanfic ben ik nog op zoek naar enkele rollen.

    Olivia is blond, rijk en populair.
    Zayn is donker, arm en lid van een bende.
    Meteen op de eerste schooldag hebben de twee knallende ruzie.
    Doorheen de schooljaar lijken de twee het, ondanks hun aanvankelijk vooroordelen, best goed met elkaar te kunnen vinden.
    Is Olivia's leven wel zo perfect als het lijkt?
    Is Zayn wel zo stoer als hij zich voordoet?


    Ik zoek nog:
    ° twee vriendinnen van het hoofdpersonage
    ° enkele bendeleden: minstens twee meisjes en enkele jongens


    Invullen:
    ° Naam: de vriendinnen zijn van rijke komaf, de bendeleden zijn 'buitenlanders'
    ° Leeftijd + geboortedatum: het verhaal speelt zich af tijdens hun laatste jaar op de middelbare school
    ° Karakter: géén perfecte personages!
    ° Uiterlijk: met foto graag, hoeft geen bekend persoon te zijn
    ° Familie: gewoon korte omschrijving, hoeven geen foto's bij
    ° Houding op school: denk eraan dat de bendeleden geen lieverdjes zijn!
    ° Extra:


    Jullie zouden me hier enorm mee helpen! Alvast bedankt! (flower)


    The truth may be orange!

    Vriendin
    ° Naam: Lily Katherine King
    ° Leeftijd + geboortedatum: 17, 15 september
    ° Karakter: Lily is een meisje dat zich aan de buitenkant heel anders voordoet dan dat ze zich van binnen voelt. Op school is ze het zelfverzekerde meisje, die graag in de aandacht staat. Het meisje die niet kan stoppen met praten en lachen. Ze kleed zich in dure kleding en kijkt neer op mensen die het minder hebben. Van binnen is Lily echter heel onzeker en ze is helemaal niet zo vrolijk als ze zich altijd maar voordoet. En veel geld heeft ze eigenlijk ook niet meer. Om haar reputatie hoog te houden blijft ze zich alleen wel zo gedragen.
    Haar vriendinnen zijn alles voor haar, zeker nu haar ouders zoveel ruzie hebben. Ze zal er dan ook altijd voor haar vriendinnen zijn. Ze is trouw aan haar vrienden en neemt het altijd voor ze op.
    ° Uiterlijk:


    Lily Katherine is een dun gebouwt meisje. Omdat ze ook nog eens lang is lijkt ze nog dunner. Ze heeft kleine borsten en daar is ze niet blij mee. Haar haren zijn lang en heel licht blond. Ze heeft groene ogen en een huid, die snel verbrand in de zon.
    ° Familie: Lily's vader, Michael (49), is een lange man met grijs wordend haar. Hij werkte bij een groot bedrijf en verdiende veel geld. Een jaar geleden ging er echter wat mis en raakte hij zijn baan kwijt. Zijn vrouw Denise (44) werkte al niet omdat het nooit nodig was. Nu zijn ze allebei nog steeds werkloos.
    Lily heeft verder geen broers of zussen.
    ° Houding op school: Goed
    ° Extra: Wat niemand weet is dat haar ouders geld problemen hebben. Ze wonen nog steeds in een groot huis en hebben dure spullen en Lily doet nog steeds alsof ze veel geld heeft en beter is dan mensen zonder, maar eigenlijk zit ze in hetzelfde schuitje. Haar vader is namelijk zijn baan kwijt geraakt en haar moeder heeft nooit gewerkt. Lily's ouders hebben sinds er geld problemen zijn ook veel ruzie en daarom wil ze zoveel mogelijk van huis zijn. Ze neemt ook geen mensen meer naar huis.

    Ik wil wel een bendelid invullen (een meisje) maar daar ben ik dan wel even mee bezig. Niet dat ik hem heel lang ga maken hoor (:


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    bendelid
    ° Naam: Ayley Morinno
    ° Leeftijd + geboortedatum: 17, 6 mei 1995
    ° Karakter:Ayley houdt van riscio's nemen en is niet bang, ze neemt graag de leiding en houdt er niet van als mensen niet naar haar luisteren en met haar zaken bemoeien. Ayley vertrouwt mensen niet zo snel en is vrijwel altijd een bitch tegen iedereen, tegen haar bendeleden meestal wat minder.
    Ayley is snel op haar tenen getrapt en vecht ook snel, ze kan ook wel wat rake klappen uitdelen.
    ° Uiterlijk:


    Ayley heeft bruin haar en een lichtgetinte huid, ze is niet zo groot 1.65. Ze houdt van los zittende dingen die niet al te veel in de weg zitten, ze draagt voornamelijk houthakkers blousjes met een hempje en shorts. Meestal heeft ze haar haar loshangen maar als ze iets voor de bende doet zit het meestal in een staart.
    ° Familie: Haar ouders zijn gestorven toen ze 12 was en ze is eenigstkind ,totdat ze 16 werd ging ze van pleeggezin naar pleeggezin, in totaal heeft ze er in 4 jaar tijd wel 10 gehad. Toen kwam ze onder het toezicht van de overheid te staan, dat er op sloeg dat ze op zichzelf in een klein flatje ging wonen.
    ° Houding op school: Ze wordt er best vaak uitgestuurd ook omdat school haar niks boeit, ze vind het een nachtmerrie. Ze is ook best vaak te laat omdat ze geen zin had om haar wekker te zetten, dan komt ze om 10 uur pas aangewandelt, op haar gemak. Tegen over de leraren is ze gevat en kalm ze wordt nooit boos op hun, ze zegt altijd kalm wat haar mening is, ookal zit die vol scheldwoorden en bedreigingen. Alleen dit jaar is ze al 2x geschorst in totaal staat de teller nu op 6x geschorst.
    ° Extra: ze kan goed vechten en gaat vaak naar de sportschool in haar vrije tijd.

    [ bericht aangepast op 23 mei 2012 - 17:50 ]


    Black is not longer dangerous, so what's dangerous now? Colour. Colour is super dangerous

    Rol: Vriendin van Olivia
    Naam: Jacqueline 'Jacques' Matthews. Vaak wordt ze dus Jacques genoemd.
    ° Leeftijd + geboortedatum: Jacqueline is geboren op 12 december 1994 en is nu dus 17 jaar.
    ° Karakter: Jacqueline is een echt meisje-meisje, die er van houdt om te dromen, shoppen, terrasjes te pakken of gewoon lekker een filmpje te kijken. Ze is erg sociaal en kan met iedereen goed overweg. Ze heeft geen vijanden. Jacqueline heeft een redelijk grote vriendengroep, maar daarvan zijn er maar een paar écht goede vrienden, waar ze alles aan vertelt. Jacqueline heeft geen grote mond, maar als het er op aan komt kan ze wel goed voor zichzelf en anderen opkomen.
    Wel is Jacqueline nogal verwend. Opzich best logisch, gezien de wereld waarin ze leeft. Maar soms loopt het nogal uit de hand. Dan moeten anderen haar weer even met beide benen op de grond zetten.
    ° Uiterlijk:


    Jacqueline ziet er nog heel erg meisjesachtig uit. Met haar moedervlekjes, grote bruine ogen en geringe 165 ziet ze er nog niet heel vrouwelijk uit en sommigen denken zelfs wel eens dat ze jonger is. Wel heeft Jacqueline prachtig haar. Het is redelijk lang, mooi blond en ontzettend dik. Que kleding houdt Jacqueline het ook heel meisjesachtig. Ze draagt altijd rokjes en topjes, omdat ze dat 'vrouwelijk' vindt. In de winter ook, maar dan met een panty en jasje erbij. Jacqueline kan, helaas vind ze, niet goed op hakken lopen. Hierdoor kiest ze meestal voor flatjes. Ze heeft wel twee eisen voor haar outfits : Het liefst lichte kleurtjes en het moet altijd van een duur merk zijn.
    ° Familie: Jacqueline komt uit een nogal succesvol gezin. Haar vader, de 55-jarige Pete Matthews, is een piloot en vliegt de hele wereld over, waar hij behoorlijk wat geld mee verdient. De moeder van Jacqueline is de 53-jarige Meredith Matthews-Henderson. Meredith komt uit een rijke, machtige familie en werkt zelf als advocate. Ook zij verdient meer dan genoeg geld en wordt ook wel aangezien als 'een van de beste advocates van Engeland.' Een grote eer dus. Jacqueline wil net als haar moeder worden.
    Jacqueline is niet de enige dochter van Pete & Meredith. Ze heeft 3 zussen. Allereerst komt de nu 21-jarige Grace Matthews. Grace is net afgestudeerd aan de hotelschool en gaat nu werken als manager van een van de grootste, duurste 5-sterrenhotels in London. Ondertussen is zij ook nog een verloofd met een bankdirecteur, dus zij doet het in ieder geval heel goed. Dan komen de tweeling Carleine & Paula. Carleine & Paula zijn 18 jaar en zijn beide nu al succesvol. Carleine is namelijk model en heeft al voor grote bladen geposeerd als Vogue & Elle. Ook heeft zij o.a. al shows gelopen voor Tommy Hilfiger en Chanel. Nu al verdient Carleine massa's geld met haar modellenwerk. Paula is een heel andere kant ingeslagen en studeert scheikunde, om later een goed uitvinder te worden.
    ° Houding op school: Jacqueline heeft een goede houding, totdat ze teveel moet doen. Dan heeft ze al gauw iets van 'laat maar'. Door haar familie komt haar in het privéleven alles aanwaaien en ze denkt dat dat op school ook wel zo zou zijn. Maar over het algemeen probeert ze wel haar best te doen, omdat ze net als haar moeder advocate wilt worden. En voor die baan heb je natuurlijk een goede opleiding nodig.
    ° Extra: -

    ° Naam: Armando Gonzalez
    ° Leeftijd + geboortedatum: Armando is geboren op 13 maart 1994 en is dus 18 jaar.
    ° Karakter: Armando is een lieve jongen. Hij kan stoer overkomen en een grote mond hebben, maar daarachter zit een klein hartje. De grote mond komt vooral door zijn latino temperament. Dat zit gewoon in hem en dat heeft de rest van zijn familie ook. Het is dus ook nooit rustig daar. Armando is heel direct en recht voor zijn raap. Hij heeft er geen moeite mee zijn gevoelens te laten zien en zijn mening te geven.
    ° Uiterlijk:


    Armando lijkt iets ouder dan hij is. Hij is een getinte jongen, met bruin haar en bruine ogen. Het liefst loopt Armando in comfortabele kleren. In nette blousejes ofzo, zul je hem nooit zien.
    ° Familie: Armando kent zijn vader niet. Na een mysterieuze verdwijning is er nooit meer iets van zijn vader vernomen. Eigenlijk is hij gewoon dood verklaard. De moeder van Armando is de 33-jarige Tulisa Lopez. Tulisa heeft Armando gekregen toen ze nog maar 15 jaar jong was en de situatie was nooit heel makkelijk. Hoe hard Tulisa ook probeerde, de opvoeding van Armando is nooit heel succesvol geweest. Armando heeft een jonger zusje, Sira van 14 jaar. Hij is heel beschermend over haar. Elke jongen die in haar buurt komt, wordt bedreigt door Amando. Op zo'n manier.
    ° Houding op school: Het kan Armando allemaal geen moer schelen. Hij vindt zijn privéleven veel belangrijker en school is maar een 'bijzaak'. Hij doet dan ook alles behalve zijn best.
    ° Extra: Armando is verslaafd aan roken en drinken. Beide doet hij dan ook ontzettend vaak. Drugs heeft hij nog nooit geprobeerd, maar hij zegt het wel een keer te willen.

    [ bericht aangepast op 23 mei 2012 - 23:17 ]


    Tell me about it, stud.

    Dankjewel voor de rollen die tot hiertoe ingevuld zijn! Ik vind ze allemaal erg goed (:


    The truth may be orange!

    bendelid
    ° Naam: Ursula Lorena Pezani
    ° Leeftijd + geboortedatum: 18 27/5
    ° Karakter: Ursula is een van de koppigste mensen van de bende, ze wil altijd gelijk hebben en heeft 'een kort lontje'. Ze is altijd even onbevreesd en chill. Als ze iemand niet moet zal ze zeker gaan roddelen en meestal doet ze arrogant (minder hard in de bende, die doen eerder mee). Om iedereen te irriteren port ze en kan zeer hard slaan met platte hand.
    ° Uiterlijk:

    Ursula heeft donkerbruin haar en bruine ogen. Met haar spaanse roots is ze geliefd bij de jongens, die ze een voor een afwijst. Ook is ze dol op tatoos. Ze kleed zich meestal stoer met een beetje make-up.
    ° Familie: gewoon korte omschrijving, hoeven geen foto's bij: Ze woont samen met haar zus van 23 op een appartement. Haar ouders wonen namelijk in Australië en ze ziet ze twee keer per jaar.
    °houding op school: Nogal chill en luidruchtig, daardoor wordt ze vaak buitengezet en moet ze vaak nablijven.
    °Extra: Ze kan het beter met jongens vinden dan met meisjes, en haar lievelingsvak is L.O.

    waarschuw me!!!


    Sidera nostra contrahent solem lunamque

    Okee ik ga ff een vriendin in vullen maar ik maak altijd belachelijke lange rollen dus dat duurt even ^^


    where would I be, if you didn't believe?

    ° Naam: Camilla 'Milla' Rose Smiths.
    ° leeftijd + geboortedatum: 17 jaar. 14-02
    ° Karakter: Camilla is een sportief, positief ingesteld meisje. Ze kan zeer bijdehand uit de hoek komen, en is zeer zeker niet op haar mondje gevallen. Ze is zelfverzekerd, en laat merken dat ze er is. Je moet niet spotten met haar, dan kan ze ervoor zorgen dat iedereen je negeert. Als je Camilla beter kent, dan weet je dat ze ook liefhebbend en humoristisch is. Ze is bij haar beste vriendinnen vrolijk en behoorlijk druk. Bij jongens staat ze als een verleidelijk meisje aangeschreven. Dit klopt, want ze heeft toch meestal wel alle jongens al gehad. Nu heeft ze een vriendje, dat op zijn beurt weer aangeschreven staat als niet betrouwbaar, player enzovoorts. Hij heet James. Camilla heeft geluk dat ze hem heeft, want hij is erg kieskeurig.
    ° Uiterlijk:

    Camilla heeft zwartbruine krullen, die tot op haar rug komen. Haar ogen zijn olijfgroen met een bruin randje, en omlijst met volle donkere wimpers. Ze heeft hele mooie tanden. Haar lengte is ongeveer 1.71m. Haar borsten zijn middelgroot en haar lijf is rank van het sporten. Haar schoenmaat is 38. Haar kledingstijl is een beetje bohemian, felle kleuren, veel belletjes, strikjes, glittertjes en paletjes. Haar hakken zijn heel erg hoog, ze zijn allemaal boven de 10cm.
    ° Familie: Milla heeft een succesvolle familie. Haar vader, Harry, is 52 jaar oud en heeft als fotomodel gewerkt vroeger, en doet reclamespotjes en gastrollen in series. Hij doet ook veel voor het goede doel. Haar moeder, July-Anne is 43 jaar oud, en werkt als stewardess. Ze is vroeger stylist geweest dus ze weet behoorlijk veel van mode af. Verder heeft Camilla nog 3 zusjes en 1 broer. Haar broer is de oudste, hij heet Liam en is 22 jaar oud. Liam is bezig aan een medische studie in Harvard. Hij woont dus in de VS. Camilla ziet hem niet vaak maar mist hem enorm, hij was altijd de grootste steun en beste maatje van haar. Haar 3 jongere zusjes betekenen ook veel voor haar, maar Liam is anders. Arianne, is 15 jaar oud is, is na Camilla en Liam de derde oudste. Ze zit op de havo en doet het goed. Hierna komt Tess, ze is 13 jaar oud en zit op het gymnasium. Ze is zeer slim, en heeft een klas overgeslagen. Hierna komt Christine Lily, zij is 10 jaar oud en een beetje een nakomertje, dat niet verwacht was maar wel gewenst. Ze zit op de basisschool en Camilla is haar grote voorbeeld.
    ° Houding op school: Camilla's houding op school is normaal. Soms heeft ze geweldige uitschieters, met goede punten en soms zit ze in een dipje. Over het algemeen staat ze een 7.1. Dit is goed genoeg om haar examens te halen. Ze wil heel graag op de hotelschool aan de slag, dus ze neemt zich voor om de laatste maanden een tandje bij te zetten.
    ° Extra:Camilla heeft een tattoo verslaving. Zo heeft ze er 2 op haar voet: vlinders, een op haar pols, een roze spinnenweb en 3 hartjes in een groene kleur op haar buik. Ook heeft ze een piercing in haar navel. Haar lievelingsvak op school is gym en wiskunde en economie haat ze met heel haar hart. Ze is dol op Olivia, haar vriendin, en wil haar nooit meer kwijt.

    [ bericht aangepast op 28 mei 2012 - 20:23 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    Wil er nog iemand een mannelijk bendelid invullen?

    Perfect Chemistry • Zayn Malik


    The truth may be orange!