• Liselotte 'Liz' Pèrez is afkomstig uit Spanje, maar woont sinds haar zestiende bij haar alleenstaande moeder in een kleine appartement midden in Londen, Engeland. Ze weet precies alle jongens om haar vinger te binden, gebruikt bijna elke dag wel sterke drank, en slaapt bijna nooit thuis. De moeder van Liz het is compleet zat en heeft op internet een kamp voor tieners met problemen gevonden. Liz wordt naar Oostenrijk gestuurd met nog samen zeven meisjes, wat ze meteen al niet uit kan staan. Ze moeten hun zelf in het zweet werken, push ups, hardlopen tot dat ze eindelijk eens beseffen dat ze hun leven weggooien. En dat met behulp van hun eigen coaches wat tevens beroemde profvoetballers zijn.


    Nodig:
    #Vijf meisjes.
    #Overige rollen.

    Invullen:
    Rol:
    Naam:
    Volledige naam:
    Nationaliteit: Geboorteplaats, woonplaats, etc
    Leeftijd: Vanaf negentien jaar.
    Karakter: Niet iedereen is lief, niet iedereen is een bitch. Heb verschillende types nodig.
    Foto: Bekend persoon. Holland Roden is bezet.
    Voorkeur voetballer: Mario Gómez is bezet.
    Reden waarom naar het kamp: Wat heeft ze fout gedaan?
    Extra: Familie, verleden, relatie's etc.
    Titel:
    Waarschuwen?

    [ bericht aangepast op 24 juni 2012 - 21:33 ]


    Normal girl at day, Catwoman at night.

    Ik ga een meisje maken (: voor Nando


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Ik ga een meisje maken! c:

    Vul maar in! C:


    Normal girl at day, Catwoman at night.

    Rol: Één van de vijf meisjes.
    Naam: Lucy
    Volledige naam: Lucinda Maria von Liechtenstein
    Nationaliteit: Lucy is heeft een Engelse nationaliteit. Haar hele familie is Engels op haar opa van haar vaders kant na, hij is half Frans en half Nederlands. Lucy woont bij haar ouders in een herenhuis in de buurt South Kensington van Kensington en Chelsea.
    Leeftijd: 24 jaar.
    Karakter: Lucy is een naïeve jongedame. Ze trekt altijd haar eigen plan en wilt de meningen van anderen wel horen maar doet daar uiteindelijk dan weer niks mee. Ze ontmoet graag nieuwe mensen en leeft graag in een groep, in plaats van alles zelf te ondernemen. Lucy is erg koppig en gaat graag tegen de wil van anderen in, vooral die van haar ouders. Lucy leeft in een hele bekakte familie waarin Lucy duidelijk buiten de boot valt met haar voorkeur voor rockmuziek, sterke drank en foute vriendjes. Lucy doet graag dingen die niet goed voor haar zijn omdat het haar een kick geeft. Het geeft haar voldoening. Ze doet zich stoerder voor dan ze is maar is eigenlijk een hele kwetsbare meid die liefde nodig heeft. Ze huilt bijna nooit omdat ze haar gevoelens slecht kan tonen maar zodra ze eenmaal begint met huilen, is er geen stop op. Lucy houdt van droge, nuchtere humor en vind humor een belangrijke basis voor een mens. Verder is Lucy behoorlijk sportief. Zo fitness ze graag en houd ze van wielrennen en paardrijden.
    Foto:




    Lucy is best klein voor haar leeftijd maar lijkt langer vanwege haar lange, slanke benen. Lucy heeft een normaal tot slank postuur en rond gezicht met volle lippen en grijsgroene ogen. Lucy heeft een blanke huidskleur die in de zomermaanden wat getinter word en in de winter vaak weer wat bleker. Lucy draagt graag loszittende kleren en houd totaal niet van rokjes of hakken. Lucy heeft een tatoeage van een duif op haar rechter schouderblad. Ze heeft kastanjebruin haar wat ze vaak een tint donkerder of lichter verft. Haar haren krullen soms een beetje, maar niet overdreven erg. Lucy draagt vaak oorbellen, en oorbellen zijn ook de enigste sieraden die ze draagt.
    Voorkeur voetballer: Wesley Sneijder.
    Reden waarom naar het kamp: Lucy heeft vaak brandgesticht. Dit zijn echter geen onschuldige branden. Zo heeft ze bijna haar school in brand gestoken en heeft ze bijna een lerares in de vlammen proberen te werken nadat ze die had overgoten met brandspiritus.
    Extra: Lucy heeft een rijke, welvarende familie. Haar moeder Catherina heeft vroeger gewerkt als secretaresse bij modetijdschrift VOGUE maar stopte vervroegt om voor haar enige kind Lucy te zorgen, tenslotte verdiende vader Jacob genoeg. Jacob werkt in een hoge functie bij de Jean-Paul Gaultier vestiging in Londen. Lucy heeft een erg pessimistische, rustige en vooral ook afstandelijke familie. Catherina communiceert weinig met haar dochter en als ze een conversatie hebben, is dat meer ruzie. Jacob is zo vaak als hij kan van huis en heeft een affaire met zijn vrouwelijk chauffeur, Catherine weet hiervan maar doet er niks mee. Het gezin is erg gesloten naar elkaar. Bij hun herenhuis hebben ze een manege, waar Lucy's beste vriendin Winter staat. Als klein kind was Lucy als het meisje dat er het meeste van de klas werd uitgestuurd. Lucy werd vaak een nacht in de cel vastgehouden vanwege brandstichting. Er volgde een onderzoek naar haar om te kijken of ze een pyromaan was, maar dat bleek niet zo te zijn. Lucy heeft wel wat vriendjes gehad, waaronder de vijf jaar oudere Roy die in drugs handelde. Nu Roy in de gevangenis zit, heeft Lucy geen contact meer met hem. Lucy is vaak in relaties geslagen en heeft haar vertrouwen in jongens wat dat betreft behoorlijk opgegeven.
    Titel: You will regret your mistakes.
    Waarschuwen? Ja, graag!

    Het meisje op de foto is Miley Cyrus.
    Mocht Wesley Sneijder niet lukken bij voorkeur, dan Jesús Navas of Bastian Schweinsteiger.
    Je mag zelf dingen aanpassen als dat beter bij het verhaal past! c:

    [ bericht aangepast op 24 juni 2012 - 19:53 ]

    Rol: Eén van de vijf meisjes
    Naam: Felicia
    Volledige naam: Felicia Isabella Contini
    Nationaliteit: Felicia heeft een Spaanse moeder en een Italiaanse vader, zelfs is ze geboren in Madrid, en daar woont ze nu ook
    Leeftijd: 22 jaar
    Karakter: Felicia doet wat ze wil, en zegt wat ze denkt. Ze laat zich niet gauw op de kast jagen. Over het algemeen is ze een vriendelijk meisje, maar je moet haar absoluut niet boos maken, want dan is ze niet meer zo aardig.
    Foto:


    Keira Knightley
    Felicia heeft van zichzelf donkerbruin haar, maar ze verft het vaak blond, ze heeft mooie donkerbruine ogen en een slank figuur, ze is 1.77 cm lang en met hakken soms wel langer dan 1.80 (ligt eraan hoe hoog de hakken zijn)
    Voorkeur voetballer: Mesut Özil
    Extra: Ze heeft vanaf haar 8e bij haar tante in Madrid gewoont, want haar moeder is overleden en haar vader is heel vaak weg voor zijn werk, ze heeft nog een jonger zusje van 19, Florentina waar ze heel erg veel van houdt.
    Titel: Nog geen idee
    Reden waarom naar het kamp: Ze is vaak betrokken geweest bij vandalisme en, ze ging niet vaak naar school en werd daarom ook geschorst
    Waarschuwen? Ja

    Mocht Mesut het niet worden bij voorkeur, dan mag David Villa of Rafael van der Vaart ook

    [ bericht aangepast op 24 juni 2012 - 19:53 ]

    Rol: Één van de meisjes.
    Naam: Alex
    Volledige naam: Alexandra Olesya
    Nationaliteit: Haar moeder is van Griekse afkomst, maar haar vader van Russische afkomst. Hoewel ze op het Griekse eilandje Kos geboren is, is ze opgegroeid in Moskou en ze woont daar nog steeds.
    Leeftijd: 21
    Karakter: Als er iemand is die brutaal is, dan is het Alex wel. Ze geeft altijd overal haar mening over en als ze het er niet mee eens is laat ze dat duidelijk merken. Ook kan ze absoluut niet tegen kritiek en wordt ze ontzettend chagrijnig als ze dat krijgt. Haar korte lontje maakt dat er niet veel beter op. Ze schiet snel uit haar slof en heeft al aardig wat jongens, en meisjes, en klap verkocht. Ze had zelfs een keer een leraar geslagen waarvoor ze een maand geschorst werd, niet dat haar dat veel uitmaakte aan school had ze toch een hekel. Dat is dan ook de reden dat ze niet is gaan studeren, wat eigenlijk erg zonde is aangezien ze behoorlijk intelligent is en zonder moeite de hoogste cijfers haalde. Je kan er overigens er maar beter voor zorgen dat ze geen klap aan je wil uitdelen. Ze zit namelijk al sinds haar 10e op kickboksen.
    Haar gezicht is een gesloten boek, er zijn maar een paar mensen die aan haar gezicht kunnen zien hoe ze zich voelt. Zelfs als ze op het punt staat om iemand te slaat van woede is haar gezicht een pokerface. De enige momenten waarop dat veranderd is als ze in haar eentje is, of echt op het punt van instorten staat. Hoewel je het aan haar gezicht niet kan zien heeft ze wel gevoelen. Ze is snel gekwetst, maar in plaats van dat te laten zien trekt ze nog meer een muur op en uit ze het in woede.
    Ze hecht niet veel waarde aan mensen en denkt in de eerste plaats dan ook aan zichzelf in plaats van aan anderen. Er zijn maar een paar mensen op de wereld waarvoor ze alles zou willen doen.
    Naast kritiek kan ze ook niet tegen mensen die zich aanstellen om het minste of geringste. Ze wordt dan zwaar geïrriteerd en smijt de desbetreffende persoon al snel een bijtende opmerking naar het hoofd.
    Nog iets voor ze echt een hekel aan heeft, of beter gezegd wie, zijn voetballers. Ze vindt het maar belachelijk dat sommige mensen die veel belangrijker werk doen minder geld verdienen dan een paar mannen die met z'n 22'en achter een bal aan huppelen. Het feit dat haar eerste echte vriendje, die ook een voetballer was, haar bedrogen had heeft er ook deels mee te maken.

    Foto:


    Lyndsy Fonseca
    Voorkeur voetballer: Fernando Torres
    Reden waarom naar het kamp: De reden dat Alex naar het kamp moet is gebeurd op haar geboorte eiland Kos. Ze had daar een feest een oude vriend. Iemand probeerde haar daar in het zwembad te gooien maar daardoor flipte ze helemaal. Zelfs zo erg dat ze de arm van de jongen die haar erin wilde gooien had gebroken.
    Extra:Alex is als de dood voor water. Niet zo zeer om op te drinken of om te douchen maar op in te zwemmen of schaatsen. Toen ze 12 was ging ze een keer schaatsen maar ze zakte er doorheen en kwam onder het ijs terecht. Als haar buurjongen niet op dat moment in de buurt was geweest had ze het waarschijnlijk niet overleefd. Soms heeft ze er nog wel eens nachtmerries over.
    Titel: Nope, maar ik zal even nadenken.
    Waarschuwen?: Yes please ^^.

    [ bericht aangepast op 25 juni 2012 - 19:14 ]


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Mag je zelf weten welke voetballer of zit er een bepaalde club/land aanvast? (krul)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ohh ik ga hem zo invullen!


    ars moriendi

    Fierte schreef:
    Ik ga een meisje maken! c:


    Tell me about it, stud.

    Mesut schreef:
    Mag je zelf weten welke voetballer of zit er een bepaalde club/land aanvast? (krul)


    Maakt niet uit, zit allemaal door elkaar. ^^


    Normal girl at day, Catwoman at night.

    I hope you like Alex ;p


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Rol: Eén van die meisjes. (:
    Naam: Nora.
    Volledige naam: Nora Michella Avigo.
    Nationaliteit: Nora is een halfbloedje. Haar vader komt namelijk uit Roemenië, terwijl haar moeder geboren en getogen is in Ierland. Lang heeft Nora dan ook in Roemenië, Sibiu, gewoond. Haar moeder was namelijk als stage in Sibiu en heeft hier de vader van Nora ontmoet.
    Leeftijd: Nora is nu vierentwintig jaar oud en is jarig op 11 December.
    Karakter: Nora is een van de rustigere van de meisjes op het kamp. Je zult haar nooit veel horen praten, omdat ze meestal erg verlegen is en zeker als ze nieuwe mensen leert kennen. Ze vindt het namelijk moeilijk om zichzelf een houding te geven en klapt daardoor meestal helemaal dicht.
          Over het algemeen is Nora een lieve meid die het beste met iedereen voor heeft. Ze maakt meestal best veel vrienden, maar dit duurt altijd even, omdat Nora slechts is met vreemden. Ook is Nora erg onhandig en zeker op het gebied van jongens. Dit was ze al als klein meisje en zal dit nooit af kunnen leren. Ze is echt de slechtste flirtster die je ooit zult leren kennen en je kunt haar zoveel tips geven als je wil, maar het zal weinig nut hebben.
          Nora is te beschrijven als iemand die erg veel meeloopt. Ze gaat namelijk algauw uit van de mening van iemand anders en wil nooit buiten de boot vallen, waardoor ze dus meestal meeloopt met dingen. Ze denkt het één, maar zegt het ander, om gewoonweg indruk te maken.
          Nora is erg intelligent en probeert dit altijd te laten weten, ook om bijvoorbeeld indruk te maken. Ze heeft vroeger een klas overslagen en was degene die er ook altijd erg hard voor werkte. Ze is sowieso een harde werker, omdat ze al snel teleurgesteld is en er een hekel aan heeft om een slechte prestatie neer te zetten.
    Reden voor het kamp: Zoals al eerder gezegd, is Nora een ontzettende meeloper. Ze had bijna geen slechte vrienden, maar haar beste vriendin, Mariah, wel. Mariah begon meer dingen te doen die god verboden had en betrok Nora er meestal wel bij. Nora wilde haar beste vriendin niet verliezen en deed langzaam aan ook mee, terwijl ze dit liever niet deed. Mariah draafde er steeds meer in door en hierdoor raakte Nora ook verstrikt in het circuit van alcohol, drugs en seks.
    Foto:


          Naya Rivera.
    Voorkeur voetballer: Mesut Özil.
    Extra: Nora komt uit een vrij normaal gezin. Haar ouders hebben het altijd vrij normaal gehad, ze waren niet heel rijk, maar ook zeker niet arm. Haar moeder, Julian, is een Engelse uit Liverpool en woont nu al jaren met het gezin in Roemenië. Ze spreekt zelf ook vloeiend Roemeens, omdat ze daar altijd interesse in heeft gehad. Ze is al jaren gelukkig getrouwd met Milo. Samen hebben ze drie kinderen, waarvan Nora de oudste is. Na haar volgt Devon van twintig en de jongste van het huis is Perry van zestien.
    Julie Bowen, Antonio Banderas, Zayn Malik en Sofia D'Elia black.
    Waarschuwen? Yessss please. _O_

    [ bericht aangepast op 24 juni 2012 - 19:45 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Waarschuuw me maar. Keer wat anders C:


    Pretty is just a pretty word.

    Rol: Een van de vijf meisjes
    Naam: Milena
    Volledige naam: Milena Dorota Sadowski
    Nationaliteit: Milena is geboren in Warschau, Polen. Hier hadden ze het niet breed en op haar 2e is haar familie naar Engeland verhuisd, in de hoop daar een beter bestaan op te bouwen. Dit is behoorlijk goed gelukt en tegenwoordig woont de familie in een knus huis in Liverpool.
    Leeftijd: Milena is geboren op 2 januari 1992 en is momenteel dus 20 jaar.
    Karakter: Milena is een bescheiden meisje, die het liefst niet teveel opvalt. Ze houdt er niet van om in de belangstelling te staan en doet er dan ook alles aan om maar zo onopgemerkt te blijven. Ze is het type meisje, waarvan je niet eens doorhebt dat ze op je school zit. Ook is Milena een ontzettende dromer. In haar gedachten heeft ze alles al gedaan, maar in het echt durft ze het eigenlijk nooit waar te maken, gezien ze bang is om risico's te nemen. Ze is een ja-knikker en is het altijd met iedereen eens. Ze durft niet iemand tegen te spreken en hierdoor wordt ze makkelijk gebruikt.
    Veel meisjes zijn jaloers op het uiterlijk van Milena, maar zelf vindt Milena het irritant dat ze zo mooi is. Ze heeft het gevoel dat mensen, en dan vooral jongens, alleen maar in haar geïnteresseerd zijn vanwege haar uiterlijk en niet om haar persoonlijkheid. Hierdoor heeft Milena een soort van muur om zich heen gebouwd en vertrouwt ze mensen niet snel, omdat ze hun motieven niet weet.
    Foto:



    Alena Shishkova
    Voorkeur voetballer: Neymar. Als die niet mag, moet je het maar even zeggen. (:
    Reden waarom naar het kamp: De reden waarom Milena naar het kamp moest van haar ouders, is waarschijnlijk het tegenovergestelde van de andere meiden. Waar de meeste leeftijdsgenoten van hun leven genieten en veel uitgaan, doet Milena dit helemaal niet. Milena is een eenzame ziel en durft helemaal niets. Ze durft amper onder de mensen te komen, laat staan een feest te bezoeken. Ze heeft een dikke, vette muur om zich heen en stoot iedereen van zich af. Haar ouders willen dat dit verandert en sturen haar naar het kamp, in de hoop dat Milena wat socialer en opener wordt en haar gedrag afleert. Anders zijn ze bang dat Milena helemaal alleen overblijft.
    Extra: Milena is de dochter van het Poolse koppel Sadowski. Haar moeder is Zofia Sadowski-Bartkiewicz, een 45-jarige vrouw die als bediende werkt voor een van de rijkste families van Liverpool. De vader van Milena is Vladimir Sadowski, een 46-jarige timmerman. Milena heeft een broertje van 18 jaar. Dit is Jedrek, een typische skaterboy.
    Zuzanna Szadkowski, Johnny Depp & Ryan Sheckler
    Milena heeft een vriendje gehad in het verleden, met wie ze nog steeds in haar hoofd zit. Dit was de blonde Lucas Hudson, een jongen die bij haar op school zat. Lucas woonde bij Milena in de straat en Milena bezocht hem elke dag. De twee hebben zo'n 2 jaar wat gehad, totdat Lucas plotseling overleed bij een tragisch auto-ongeluk. Het is inmiddels een jaar geleden, maar Milena is er nog steeds niet overheen. Ze zit nog dagelijks met Lucas in haar hoofd en weigert hem te vergeten. Ze sluit het uit ooit iets met een andere jongen te beginnen, omdat ze dat zich gewoon niet kan voorstellen.
    Titel: Geen idee
    Waarschuwen? Yes please!

    [ bericht aangepast op 24 juni 2012 - 19:57 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol:Één van de vijf meisjes
    Naam: Amelia Rivears
    Volledige naam: Amelia Aylena Rivears
    Nationaliteit: Amelia is Duitse
    Leeftijd: Ze is geboren op 22 mei 1989. Amelia is nu 23 jaar.
    Karakter: Amelia is een meisje dat iedereen te gemakkelijk over zich heen laat lopen. Ze kan nooit nee zeggen waardoor ze vaak genoeg in de problemen is gekomen. Amelia laat zich altijd een schuld gevoel aan praten waardoor ze zich zelf slecht voelt en dan maar weer ja zegt zodat de andere niet verdrietig is. Amelia is zo sinds haar ouders en broer zijn omgekomen bij een auto-ongeluk. Op dit moment is Amelia veel te licht en verwaarloosd ze zichzelf.
    Foto:


    Amelia is jonge vrouw met lang bruin haar en grove krullen. Ze heeft mooie vrouwelijke figuren en een slank lichaam. Amelia heeft verleidelijke bruine ogen met lange wimpers. Amelia draagt het lieft een strakke jeans met een shirtje erop en hoge hakken.
    Voorkeur voetballer:Sami Khedira
    Reden waarom naar het kamp: Amelia moet leren vaker nee te zeggen. Op dit moment loopt haar gezondheid gevaar.
    Extra:Amelia heeft een navelpiercing en ze heeft op haar heup een hartje met 3 sterretjes. Die tattoo staat symbool voor haar omgekomen broer en ouders tijdens een auto-ongeluk.
    Titel: Now idea, sorry bby
    Waarschuwen?Yes please

    [ bericht aangepast op 24 juni 2012 - 19:44 ]


    ~