• In een klein stadje in Nederland zijn twee scoutingclubs. Allebei doen ze typische scouting dingen. van knopen maken tot koken en spelletjes. Aangezien ze bij een groot meer zitten kunnen ze ook dingen op het water doen. Zeilen, zwemmen en in het winter met geluk schaatsen. Maar wat als er een van de scoutingclubs weggaat, en word vervangen door een andere 'scouting' club. Je kan het zo niet eens noemen, aangezien het eigenlijk niks met scouting te maken heeft. Het zijn typische rijkaards die daar zitten, verwend, arrogant en niet eens geïnteresseerd in scouting. De echte scoutingclub irriteert zich mateloos aan de nieuwe club. Maar wat als ze tijdens kamp hetzelfde kamp huis moeten delen? Gaat dat goed?


    Ik en xIbiMalik maken een nieuwe story (A)

    En natuurlijk rollen nodig!

    Rollen:
    Paar scouters echte club
    Devi Green
    Gray Doorns
    Eva Wolven

    Paar scouters rijke club
    Fee Lillyjade McClain
    Begeleiders echte club
    Gabriel Dean Sutta
    Begeleiders rijke club
    Martha Elizabeth Hornsby

    Naam:
    Leeftijd:
    Club:
    Karakter:
    Uiterlijk Megan Fox, Cristiano Ronaldo en Ashley Benson zijn bezet:
    Familie:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 17 mei 2012 - 13:28 ]


    El Diablo.

    Naam: Eva Wolven
    Leeftijd: 17
    Club: scouters echte club
    Karakter: Eva is een sportief en avontuurlijk meisje. Ze is vaak met haar ouders op reis geweest naar het buitenland en dat waren altijd doe-vakanties. Zo heeft ze meerdere malen bergen beklommen met haar vader. In Nederland doet Eva fanatiek aan hardlopen en turnen.
    Een sociaal persoon is Eva zeker. Ze is zoekt graag vrienden op en vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Verlegen is ze dan ook zeker niet en ze is best wel luid en aanwezig.
    Echter wanneer ze verdrietig of gekwetst is dan trekt ze zich liever terug en wil ze alleen gelaten worden.
    Eva is het meisje met het hart op de goede plaats. Ze is vredelievend en ziet ook eigenlijk altijd wel het goede in andere mensen. Door het laatste kan ze soms wat naive over komen.
    Uiterlijk:


    Nina Dobrev
    Eva is het meisje dat niet zo erg opvalt. Ze heeft een gemiddelde lengte (1,68m) en heeft net zoals heel veel meisjes lang bruin haar, waar van nature slag in zit. Haar ogen zijn bijpassend bruin en omringt door lange zwarte wimpers.
    Ze is niet het type meisje dat alleen maar jurkjes draagt of alleen maar broeken. Ze houdt er van om af te wisselen. Ze beperkt zich niet tot één kledingsstijl.
    Familie: Eva woont bij haar ouders Martin (48) en Sara (46). Ze heeft een jonger zusje Jasmijn (15). Sinds een paar jaar hebben haar ouders geld problemen.
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 15 mei 2012 - 22:23 ]

    Ik vul ook een rol in. :]
    @ Hierboven :
    Ze gebruikt zelf ook bekende personen, dus zal vast wel. :]


    Tell me about it, stud.

    Ja, bekende personen ^^


    El Diablo.

    Naam: Devi Green
    Leeftijd: 17 (15 Juni)
    Club:"echte" club
    Karakter:Devi is een meisje dat weet wat ze doet. Als ze iets doet gebeurt het vaak niet per ongelijk. Ondanks dat is ze wel een lief meisje dat graag met andere omgaat. Ze kan goed zeilen en dat is ook haar favoriete bezigheid. Devi laat niet altijd merken dat ze er is. Ze heeft een rustige persoonlijkheid. Alleen als ze je niet mag, zal ze er alles aan doen om dat te laten merken.
    Uiterlijk:


    Cassadee Pope
    Devi is 1,70 lang en heeft een normaal gewicht. Ze houd ervan om haar haar te verven. Ze heeft ook enkele piercings in haar oren. Ze draagt vaak skinny jeans en shirtjes.
    Familie: Devi komt uit een gewoon gezin haar vader en moeder zijn Daniel (49) en Eva (45) Green. Devi heeft ook 3 broertje en 1 zus. Een tweeling Dave en Mark (12), Sam (15) en Carmen (23)
    Extra: Devi heeft een relatie met Gray die ook bij de scouting zit

    Naam: Gray Doorns
    Leeftijd: 17 (2 Februari)
    Club: "echte" club
    Karakter: Gray is een opvallende gast. Je merkt het altijd als hij aanwezig is. Hij heeft een vrolijke persoonlijkheid en houd ervan om mensen blij te maken. Hij heeft alleen een hekel aan mensen die denken dat ze alles zijn en kan zich er heel erg aan ergeren. Gray is een beetje de persoon die de sfeer in een groep verbeterd
    Uiterlijk:


    Pete Wentz
    Gray is 1,80 lang en heeft een normaal postuur. Hij houd van makkelijk zittende kleding.
    Familie:Gray is geadopteert door 2 mannen Dan (47) en Bas (46) toen hij 4 jaar was. Hij heeft geen verdere broertje of zusjes.
    Extra: Hij heeft een relatie met Devi die ook bij de scouting zit

    [ bericht aangepast op 15 mei 2012 - 22:08 ]


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Rol: Begeleider
    Naam: Martha Elizabeth Hornsby
    Leeftijd: Martha is 40 jaar.
    Club: Rijke club
    Karakter: Martha is echt het type dat je verwacht : verwend, egocentrisch en verwaand. Ze vindt zichzelf heel wat. Natuurlijk heeft ze veel macht en dat laat ze graag merken ook. Ook met haar geld loopt ze graag te koop. Ze maakt anderen maar wat graag jaloers met wat ze heeft. Ze vindt zichzelf de beste en iedereen moet naar haar luisteren. Als ze dat niet doen, wordt ze kwaad en heb je haar tegen je. En als je Martha tegen je hebt... Dan is je leven praktisch voorbij.
    Uiterlijk:


    Tina Fey
    Familie: Martha is getrouwd met de 42-jarige Nathaniel Carr. Nathaniel werkt als kunsthandelaar. Hier verdient hij zoveel geld mee, dat Martha niet eens hoeft te werken en toch een luxe leven lijdt. Martha en Nathaniel hebben geen kinderen, want die nemen volgens hen veel te veel geld en tijd in beslag.
    Eric Stonestreet
    Extra: Eigenlijk weet Martha helemaal niets van scouting af en vindt ze het ook helemaal niets aan. Maar toch wil ze door blijven gaan, om te bewijzen dat zij beter is.

    Naam: Gabriel Dean Sutta
    Leeftijd: Gabriel is 35 jaar.
    Club: Echte club
    Karakter: Gabriel is een leuke, aardige man. Hij kan met iedereen goed overweg en heeft het beste met iedereen voor. Hij heeft een goed hard en heeft geen zin in slechte dingen o.i.d. Mensen die gemeen zijn, daar kan hij niet tegen. Hij heeft twee passies en dat zijn zijn familie en de scouting. Voor beide gaat hij door het vuur.
    Uiterlijk:


    Justin Long
    Familie: Gabriel is al bijna 10 jaar getrouwd met de 35-jarige danseres Sandra Sutta-York. Sandra steunt Gabriel in alles en dus ook met de scouting. Samen hebben Gabriel en Sandra een dochter en zoontje, namelijk Sophia van 10, die heel erg op haar moeder lijkt en Danny van 8, die heel erg op zijn vader lijkt.
    Nicole Scherzinger, China Anne McClain & Max Records
    Extra: Gabriel heeft zelf zijn hele leven al aan scouting gedaan. Het is zijn favoriete bezigheid en dat is het altijd al geweest.


    Tell me about it, stud.

    Naam: Fee Lillyjade McClain
    Leeftijd: 17. (04-04-1995)
    Club: De rijke club.
    Karakter: Fee is een enorm druk meisje. Drukker dan dat ze zich soms voordoet. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een rustig meisje is, maar niets is minder waar. Ook zal ze nooit op de achtergrond blijven tijdens een gesprek. Meestal weet ze wel een manier om aandacht te trekken. Soms denken mensen dat ze áltijd aandacht zoekt, maar dat is niet zo. Nou ja, meestal klopt het ook wel, maar ze zal het nooit echt toegeven. Dat kan ze maar heel moeilijk, iets toegeven. Dat komt doordat ze echt enorm koppig is, iets wat sommige mensen irritant vinden, meestal dramt ze dan haar zin gewoon door. Ze wilt dan altijd gelijk hebben. Haar karakter is heel overenthousiast en soms ook wat kinderlijk. Ze is niets bang om nieuwe dingen te ontdekken. Stiekem vind ze dat juist geweldig. Om een deel van haar energie kwijt te raken, sport ze heel veel en gaat ze vaak hardlopen.
    Ze kan ook maar heel slecht tegen stress. Meestal krijgt ze hoofdpijn bij veel te veel stress. Fee probeert daarom zo min mogelijk te stressen, want ze heeft een hekel aan die hoofdpijnen.
    Uiterlijk:


    Kara Tointon.
    Fee heeft donkerbruine krullen, in een stylish boblijn geknipt. Daarbij heeft ze lichtbruine ogen, dus dat matcht goed. Ze is lang, ongeveer 1.79m lang. Ze is dun, niet mager. Haar cupmaat is C. Fee´s kledingstijl is modieus, trendy maar ook classy, precies zoals haar karakter eigenlijk. Haar make-up is fleurig maar ook naturel, ze wilt er namelijk niet als een barbiepop bij lopen. Meestal draagt ze hoge hakken, maar Vans vindt ze ook leuk.
    Familie: Haar moeder Emelie is 49 jaar en werkt als dokter. Haar vader James is 51 jaar en werkt als advocaat. Fee heeft een broer, Jack , die 22 jaar oud is. Ook heeft ze een zus, Manilla, die 20 jaar oud is:

    . Jack is aan het studeren voor tandheelkunde, hij wil heel graag orthodontist worden. Manilla studeert Personeelwetenschappen. Ze zijn een heel hecht gezin. Jack woont net op zichzelf, maar Manilla woont nog steeds bij Emelie, James en Fee.
    Extra: Fee rookt. Ze heeft nog nooit drugs gebruikt. Als ze dadelijk klaar is met school wil ze interieurdesign gaan studeren.

    Let vooral niet op het tijdstip. X

    [ bericht aangepast op 17 mei 2012 - 2:38 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    We hebben nog steeds rollen nodig!


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.