• Ik ben opzoek naar verhalen met onbekende personages, die nog niet zo lang bezig zijn en dus niet heel erg veel hoofdstukken hebben, zodat ik snel bij kan komen (:
    Leave suggestions below, thank you (flower)


    start everyday with a new hope leave bad memories behind and have faith for a better tomorrow

    When the devil fell in love

    Als Selene voor straf naar aarde wordt gestuurd is ze alleen maar bezig met het verleiden van jongens en meisjes. Ze is niet menselijk en heeft dus geen menselijke gevoelens. Maar wat als ze die wel krijgt door lange tijd op aarde te zijn?

    Proloog:

    Ik schreeuwde en huilde, 'Nee, dit kun je niet maken.' Ik voelde hoe ik veranderde. Mijn rode vlerken verdwenen, net zoals mijn hoorntjes. In plaats van mijn zwarte strakke korte jurkje had ik een zwart rokje met rood hemdje aan. Mijn drietand verdween ook. 'Vader dat kunt U niet doen.' Schreeuwde ik. 'Tuurlijk kan ik dat.' Zei hij. 'Je zal boeten voor dat je steeds wegloopt. Als straf moet je zo veel mogelijk zielen voor me halen, het liefst gebroken.' Na die woorden knipte hij met zijn vingers en zag ik niets meer. Na een tijdje voelde ik een klap en landde ik op de grond. Ik was een normaal meisje geworden. Ik moest doen wat mijn vader me zei.

    [url]http://www.quizlet.nl/stories/79210/when-the-devil-fell-in-love/
    [/url]


    People change, things go wrong, but just remember, life goes on...


    "... You think it's over, but it has just begun."


    Eerst leef je, dan ga je dood. Er is niets om bang voor te zijn.
    Toch?


    Chanice woont in het vredige Blackbird Village: Een klein, ouderwets dorpje waar iedereen elkaar kent en het avontuur ver te zoeken is. De komst van twee merkwaardige jongens is haar dan ook niet ontgaan.
    Wanneer Chanice de twee leert kennen, komt ze er al gauw achter dat er in deze wereld meer geheimzinnige gebeurtenissen afspelen dan ze had gedacht. Haar simpele leven in Blackbird Village verandert in een leven waarvoor ze elke dag moet vechten om het te houden. Volg haar in een reis met lastige beslissingen en mysterieuze raadsels.

    Beter houd je je stil. Laat niemand weten dat je terug bent. 'Leven' is zwaarder dan je ooit hebt kunnen vrezen. Open je ogen, sluit je gedachtes. Ze zien alles.




    ~ Voor het eerst online maart 2011
    ~ Herschreven januari 2012
    ~ Onbekende personen
    ~ Bevat plaatjes uit anime's, maar heeft geen
    betrekking tot hen



    i put the fun in funeral


    Symphony of Sacrifice

    Onbekende personen | Fantasy | Romantiek

    Wanneer Morrigan samen met de mysterieuze Flynt zich op een onverklaarbare wijze tegen haar wil in aansluit bij een viertal reizigers, wordt ze overladen met vragen en lijkt niets nog voorspelbaar.
    Eén van de vier rondtrekkende vreemdelingen is de agressieve, maar trouwe Cayden. Hij is op zoek naar zijn ontvoerde geliefde Essylt, die zich hoogstwaarschijnlijk in het noordoostelijke gebied van het rijk Dragoner bevind. Er wordt gevreesd dat ze in de handen van een lugubere groepering bovennatuurlijke personen is gevallen, die dankzij een oorlog met het zuidwestelijke gebied bepaalde zaken recht willen zetten.
    Morrigan merkt al snel dat Flynt haar op een merkwaardige manier gebruikt voor duistere doeleinden. Zodra hij haar dwingt om Cayden te verleiden en ze het idee krijgt dat haar eigen mening en keuzes gemanipuleerd worden, vraagt ze zich af of de gecompliceerde gevoelens die ze voor beide mannen heeft wel werkelijk van haar zijn.


    If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.

    Gebroken Tijd
    Ik ben pas net begonnen, dus er is pas één hoofdstuk en ik kan de verhaallijn ook niet zo goed uitleggen, dus je kan het het beste maar gewoon uitproberen :Y)
    Het is wel al de derde of vierde keer dat ik dit verhaal opnieuw uitwerk (het is overigens nog nooit af gekomen, helaas, dus misschien lukt dat nu) dus ik heb het wel al in mijn hoofd zitten en zit daarom niet zo snel zonder inspiratie :Y)


    we zijn allemaal prachtig; maak er gebruik van!

    meer hoofdstukken is toch juist beter? Heb je meer te lezen :Y)


    quidquid excusatio prandium pro

    The Quest of the Human Animal.

    Er wordt vaak gezegd dat een ongeluk je hele leven veranderd. Maar alleen mensen die dat ook daadwerkelijk hebben meegemaakt kunnen dat beamen. Maar wat zou je doen als iemand die je gered heeft je leven drastisch overhoop gooit, terwijl jij niks kan dan wachten en meewerken.

    Zou Adam zich kunnen redden als hij in een benarde situatie komt?
    Of heeft hij op ten duur toch hulp nodig om alle problemen op te kunnen lossen?
    Is er überhaupt wel iemand die hem kan helpen?
    Welkom bij The Quest of the Human Animal!


    #Algemeen, beschaafd en Nederlands geschreven.
    #Ik waarschuw niet voor nieuwe hoofdstukken, dus een abo lijkt me verstandig.
    #Tips zijn altijd welkom.
    #Alle personen behoren aan mij en zijn fictief.
    #De plaatsen zijn ook fictief, maar kunnen op een echte plaats gebaseerd zijn.
    #Fantasie, maar niet zo als in een fantasie wereld, alles speelt zich gewoon in de normale wereld af.
    #14 korte hoofdstukjes, het is gemakkelijk om door heen te lezen dus je bent zo bij.



    Liz Harrods is de wanhoop nabij als haar beste vriendin Luna op een dag plotseling verdwijnt. Zeven maanden lang leeft ze in onzekerheid, tot er op een woensdagavond ineens twee agenten voor de deur staan en haar nachtmerrie werkelijkheid wordt. Luna is gevonden en ze is niet meer in leven. Ook brengt de politie een doos mee met oude spulletjes van Luna.

    De dagen daarna zijn onwerkelijk. Liz gaat ten onder aan het verdriet om haar vriendin en ziet de zin van het leven niet meer. Tot ze de oude spulletjes van Luna doorzoekt en erachter komt dat de verdwijning van haar vriendin heel anders in elkaar steekt dan ze dacht.


    The Secret Diary


    I was an angel living in the garden of evil

    http://www.quizlet.nl/stories/79800/leven/


    Het is negen januari, negen minuten over negen in de morgen. Het is koud, extreem koud, maar op blote voeten sluipt er een meisje door de Drentse bossen. Het is negen januari, 2015, en in Nederland is het oorlog.
    Fenna is een doorzetter, maar ze ziet haar toekomst verdwijnen. Wanhopig is ze op zoek, een zoektocht naar leven.
    'Wie ben jij?' vraagt het meisje, terwijl ze me nieuwsgierig aankijkt. Haar krullend blonde haren dansen over haar schouders terwijl ze naar me lacht. Met haar handen wriemelt ze aan de glinsterende franjes die aan haar roze jurkje zaten. Ik had een brok in mijn keel. Ik wilde hem wegslikken maar het lukte niet. 'Niet praten, Fenna,' hoorde ik de krakende stem van Cobus via mijn headset in mijn oor fluisteren, 'doe heel rustig een stap naar achter.' Ik knikte, al wist ik dat hij het niet zag. Zou hij het merken als ik... Ik keek in de diep blauwe ogen van het meisje, die me langzaam naar haar toe trokken.


    I'm not stupid, I like to think I'm just misunderstood.


    Wat als alle electriciteit, water en gas over de hele wereld uitgeschakeld wordt? Wat als al het voedsel en drinken langzaamaan opraakt? Wat als mensen binnen moeten blijven, omdat het buiten te gevaarlijk wordt?
    De wereld is veranderd in een lege, verdrietige maar bovenal gevaarlijke plek. Overal op straat zwerven mensen rond, op zoek naar eten. Maar ze zijn tot alles in staat. Ze gaan naar een supermarkt, waar alles overhoop ligt. Mensen vechten om hun levens, ze kennen geen liefde of vrede meer.
    Felice' haar ouders zijn weg gegaan om eten te halen, maar zijn nooit meer terug gekomen. Nu staat ze er alleen voor. Ze moet zelf zien te overleven, in deze chaotische, hectische wereld. Als ze op een dag naar buiten gaat, voor het eerst sinds jaren, komt ze Leroy tegen. Samen proberen ze in leven te blijven, maar ze moeten ook op het broertje, Tyson van Leroy passen, wat deze situatie alleen maar lastiger maakt. Weten ze dit te overleven?


    [ bericht aangepast op 25 maart 2012 - 10:50 ]


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Ik ben gisteren pas begonnen met 't online zetten, dus kort is 'ie zeker nog!!! (3 hoofdstukken, na vandaag waarsch. 4)

    Lies Killer



    Proloog
    “Riko! Riko ben je al wakker?” Riko draaide zich nog een keer om in haar bed. “Riko! Riko wordt nou wakker! Je komt nog te laat!” weer draaide Riko zich om. Ze zei niks. “lieverd, wil jij even naar je zus gaan en haar wakker maken? Dan maak ik vast een boterham voor je.”
    “ja mam!” Voetstappen op de trap, een deur die open ging, en opeens twee armen om Riko’s nek. “Riko! Riko wakker worden! Je moet opstaan!”
    “Mia, laat me met rust. Ik ben moe.” Zei Riko en ze probeerde de armen van haar kleine zusje van haar nek te halen. Mia zweeg even, en riep toen naar beneden: “mama!!! Riko wil niet opstaan! Mag ik een glaasje water pakken?” Riko veerde overeind. “ik ben al wakker!” riep ze en lachend begon ze haar zusje te kietelen. Mia lachte en ging naar beneden. In de deuropening van Riko’s slaapkamer bleef ze nog even staan, en zei: “ik hou van je zussie.”
    “ik ook van jou Mia.” Zei Riko en ze glimlachte. Mia draaide zich om en rende naar beneden. Riko bleef nog even luisteren naar de geluiden beneden, en ging toen uit bed. Een nieuwe dag begon.



    genres: Drama, Fantasy, Avontuur
    Je moet er maar aan beginnen, als je 't niks vind is dat pech voor mij.
    Als je van drama en fantasy houdt is het sowieso wel te proberen

    http://www.quizlet.nl/stories/80424/lies-killer/

    [ bericht aangepast op 25 maart 2012 - 13:50 ]


    I'm a black cat that brings misfortune... Deal with it.



    This is my house.
    This is my street.
    This is my city.
    This is where I belong.


    Bij ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, wat je hebt meegemaakt of wat je seksualiteit, geloof en overtuiging is. Op onze school komen mensen uit alle landen hierheen. Een multiculturele school waar iedereen gelijk behandeld wordt. Het enige wat er hier toe doet is : Je talent voor datgene dat je graag doet.
    Nou ja, dat zeggen de leraren. Onze school is eigenlijk helemaal niet zo. Welkom op “The School of Performing Arts in London”.




    Link


    Tell me about it, stud.

    Ik ben nieuw op quizlet en heb vandaag een stukje van mijn nieuwe
    verhaal geplaatst. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt :]

    Prisoners of love

    Catherine Caroline Anderson is pas zeventien wanneer ze voor het eerste een voet zet op de RMS Titanic. Door de fraudeproblemen van haar vader, zijn ze niet langer welkom in London, waardoor ze gedwongen zijn om naar Amerika te trekken. Op het schip wordt Catherine geconfronteerd met Eugene, de zoon van een van de zakenrelaties van haar vader. Catherine heeft echter andere plannen en door haar rebels gedrag komt ze in contact met mensen beneden haar klasse.

    Prisoners of love is een tragedisch verhaal dat zijn weg vindt in zowel drama als romantiek en de lezers tot de laatste regel in zijn greep zal houden.



    Ik weet niet of je de Titanic gerelateerd verhaal een origineel verhaal vindt, maar ik wil nu al zeggen dat het los van Rose en Jack staat. Andere personen, ander verhaal, zelfde schip.


    Our thoughts you can't decode...

    Een jonge Brit verlaat Groot-Brittannië omdat hij alles heeft verloren en zet, samen met 2 vrienden, koers naar de nieuwe wereld.

    Ik heb m'n verhaal 16+ gedaan, maar het is eigenlijk al wel geschikt voor 15+(en misschien zelfs jonger, verschilt per persoon) er komt alleen wel geweld e.d. in voor.

    • Bevat soms engelse termen of woorden, zoals 'Sir' of 'Lord'.
    • Is gebasseerd op historische feiten



    How many legs does a dog have if you call the tail a leg? Four. Calling a tail a leg doesn't make it a leg.

    Deze story is pas net begonnen, alleen is het nu nog een beetje saai :l
    En ik schrijf nog niet zo lang dus misschien is het niet zo goed

    Let the game begin



    Panda is een droomster,
    ze zit vaker in haar eigen wereld dan in de realiteit.
    Ze doet niets liever dan lekker wegdromen in de zon.
    Maar dan raakt ze verzeild in een spel,
    een spel in een andere wereld met een andere realiteit,
    en ze zal niet alleen voor haar eigen leven,
    maar ook voor dat van haar vrienden moeten spelen.

    "This is reality,
    my reality,
    and you have to fight
    to defend what you love
    in your reality.
    It's that simple."

    #Nederlands geschreven
    #Onbekende personen

    [ bericht aangepast op 28 maart 2012 - 17:50 ]


    Cookies!