• One Direction Story!


    Gebaseerd op de Eetclub van Saskia Noort.
    Dit verhaal speelt zich af in 2025.

    Niall (32) & Amanda Horan (29) verhuizen samen met hun dochtertje Macey (5) naar een luxe villawijk. Ze komen in een prachthuis te wonen en ontmoeten al snel nieuwe vrienden. Die vrienden vormen samen een eetclub. Alles lijkt perfect, maar niet is minder waar. Zaken als bedrog, vreemdgaan en verraad is dagelijkse kost. En wat als er twee zelfmoordpogingen in een week gebeuren? Dat kan geen toeval zijn.


    Rollen nodig :
    Vrouw Styles.
    Zij is getrouwd met de succesvolle zakenman Harry Styles, 31 jaar. Ze hebben samen een tweeling (jongen en meisje) van 5 jaar en ze is zwanger van hun 3e kindje. Ze werkt niet.

    Vrouw Payne.
    Zij is getrouwd met dokter Liam Payne, 32 jaar. Ze hebben samen 2 kinderen, een dochter van 7 en een zoon van 5. Ze werkt niet.

    Vrouw Malik.
    Zij is getrouwd met advocaat Zayn Malik, 32 jaar. Ze hebben samen een zoon van 5. Ze werkt als binnenhuisarchitect.

    Vrouw Tomlinson.
    Zij is getrouwd met Louis Tomlinson, 33 jaar. Hij zit momenteel in een kliniek. Ze hebben samen 3 zoons : 5 jaar, 3 jaar en 6 maanden. Ze werkt niet.



    Rol :
    Roepnaam :
    Volledige naam :
    Leeftijd + geboortedatum : Rond de 30
    Uiterlijk : Bekend persoon + rond de 30, Geen Jessica Simpson
    Hobby’s :
    Naam kinderen : Lees beschrijving wat voor kinderen ze hebben
    Verleden : Of ze altijd al rijk zijn geweest, hoe ze elkaar hebben ontmoet e.d.
    Waarschuwen? : Ja/Nee

    [ bericht aangepast op 24 feb 2012 - 13:26 ]


    Tell me about it, stud.

    Ik ga zo Harry rol invullen, wacht ff!


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol : Vrouw Styles.
    Roepnaam : Annie. Word heel soms 'Ann' genoemd, voornamelijk door Harry.
    Volledige naam : Annie Styles - Miller
    Leeftijd + geboortedatum : 28 jaar. 13 augustus.
    Uiterlijk : Annie heeft lang lichtbruin haar die tot over haar schouders hangen. Ze is lang en slank en je zou haar geen 28 schatten. Ze zou zo model kunnen zijn.


    Alessandra Ambrosio
    Hobby’s : Annie houdt van sporten. Ze is er een beetje verslaafd aan en doet het heel vaak. Na de geboorte van de tweeling, was ze aangekomen. Dit wilde ze eraf hebben en ging ze dus heel intensief sporten. Hier is ze nooit meer mee gestopt. Ze doet voornamelijk fitness. Ze houdt ook van uitjes met haar man Harry en ze proberen zoveel mogelijk samen te doen.
    Naam kinderen : Liesa en Robbie.
    Verleden : Annie was rijk sinds ze iets met Harry had. Ze leefde al gauw mee op zijn succes en profiteerde daarvan. Vroeger was ze nooit zo geel rijk, maar was ze gewoon zoals een normaal gezin. Annies ouders zijn gescheiden en daarna kwamen ze weer bij elkaar.
    Waarschuwen? : Ja.


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Echt origineel! Ik ga voor je invullen..
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol : Vrouw Malik
    Roepnaam : Aly
    Volledige naam : Alyson Santana Malik-Avery
    Leeftijd + geboortedatum : Rond de 30 27 jaar, 7 December
    Uiterlijk : Bekend persoon + rond de 30


    Megan Fox
    Ze heeft lang donkerbruin haar en grijze ogen, ze is slank en is dat altijd geweest. Ze is rond de 1,70 lang. Ze heeft lange wimpers waar ze erg trots op is. Ze zorgt dat ze er altijd mooi en verzorgd uitziet.
    Hobby’s : Ze houdt van fotografie, en doet dit ook al ruim 10 jaar. Ze houdt ook erg van shoppen, en door het vele geld dat ze heeft doet ze dit ook vaak. Maar ze sport ook veel, vooral hardlopen. Want ze wil haar mooie figuur behouden. Maar ze houdt erg van basketbal, en van voetbal kan ze ook wel wat.
    Naam kinderen : Lees beschrijving wat voor kinderen ze hebben Ze hebben een 5-jarige zoon, Noah Jay Malik.
    Verleden : Of ze altijd al rijk zijn geweest, hoe ze elkaar hebben ontmoet e.d. Alyson komt uit een rijk gezin, en is al heel haar leeven luxe gewend. Ze droeg al dure merk kleding vanaf haar geboorte. Haar eerste modellenwerkje kreeg ze toen ze 9 was, voor het merk Replay. Maar heel haar leven draaide om het inrichten van huizen. Daarom kreeg ze op haar 16e haar eigen huis. Wat ze minimaal al 5 keer opnieuw heeft ingericht. Toen ze 19 was kreeg ze een klus bij de ouders van Zayn, waar hij ook bij was. Ze maakten een praatje, en spraken met elkaar af. Het was liefde op het eerste gezicht, ook al was er 5 jaar verschil. Ze kregen wat, en na een anderhalf jaar vroeg Zayn haar ten huwelijk. Ze waren allebei rijk, dus het werd een grote bruiloft. Op de huwelijksnacht werd ze zwanger van hun zoon. Noah.
    Waarschuwen? : Ja/Nee

    [ bericht aangepast op 24 feb 2012 - 15:04 ]


    El Diablo.

    Rol: Vrouw van Harry Styles
    Roepnaam: Elizabeth word over het algemeen gewoon Elle of Beth genoemd. Dat is al haar hele leven lang zo en ze vind het wel best zo. Niet dat ze een hekel heeft aan haar eigen naam, maar ze is er gewoon helemaal aan gewend dat mensen haar Elle noemen.
    Volledige naam: Elizabeth Alyssa Styles-Lawrence
    Leeftijd + geboortedatum: Ze is geboren op 2 januari in het jaar 1982, dat betekend dat ze net 30 jaar oud is geworden.
    Uiterlijk:

    Kate Beckinsale.
    Elizabeth heeft lichtbruine, wilde krullen die ze elke dag zo over haar schouders laat hangen. Meestal laat ze het gewoon los hangen, omdat ze dat het fijnste vind. Soms zet ze haar haren echter vast. Dan doet ze het ineen staart of een knot. Elizabeth's haar komt tot ergens halverwege haar rug. Haar ogen zijn donker, heel donkerbruin. Ze zet ze nog eens extra in de verf door ze donker op te maken. Meestal doet ze dit met mascara en eyeliner, maar soms ook met oogschaduw. Haar ogen hebben gewoon een middelgroot formaat en ze worden omringd door lange, zwarte wimpers. Verdere make-up gebruikt ze niet, behalve een beetje lipgloss dan, want haar huid is al egaal. Om dat zo te houden smeert ze er heel wat crème op. Verder heeft ze een beetje een mager postuur, maar zelf vind ze het erg dat haar heupen wat breder zijn. Daar is verder niets aan te doen, dus ze vind het nu niet erg meer. Elizabeth's kledingstijl bestaat voornamelijk uit strakke broeken en gewoon shirtjes of topjes. Dat combineerd ze dan met een zwart, leren jasje en hoge hakken. Ze loopt niet altijd op hakken, want soms loopt ze ook op haar oude uggs. Die ze geweldig vind zitten. Voor haar leeftijd is ze niet erg lang, ze is maar ongeveer 1.70 meter lang.
    Haar kledingstijl is vrij casual met veel neutrale kleuren, zoals zwart en wit, maar soms is het een beetje vintage met zachte kleuren. Bij die kleuren combineerd ze dan andere kleuren en printjes. Het valt dus ook een beetje onder de categorie vintage. Naast die zwart, wit en vintage kleding kun je ook strepen en marine-achtige kleuren vinden. Haar kledingstijl varieërt echt van dag tot dag. Soms kan het echt heel anders zijn dan de vorige dag. Niet gek, want ze houd heel erg van winkelen.
    Hobby’s: Nu ze in verwachting is van haar derde kind, werkt ze niet meer. Daarvoor was ze succesvol makelaar. Zelf vind ze het erg jammer dat ze daarmee heeft moeten stoppen, maar ze is gewoon van plan om haar werk weer op te pakken. Toch houd ze er niet van om stil te zitten, of hele dagen door in het huis, dus probeert ze toch wel eens in de week te gaan hardlopen in het weekend. Ook gaat ze vaak door de weeks mee met haar 5-jarige zoontje mee naar voetbal, waar hij sinds kort mee begonnen is. Haar grootste hobby is eigenlijk toch echt winkelen. Ze loopt tegenwoordig met de meest trendy kleding en zorgt dat haar gezin dat ook doet. Als het aan haar lag zou ze hele dagen door kunnen rondlopen in jet winkelcentrum. Naast winkelen is doet ze ook veel met haar kinderen. Met haar zoontje voetbalt ze dus en met haar dochtertje, die nu al een echt meisjes-meisje is, gaat het meestal over kleine nagellakjes en lipglosjes. Als haar oude make-up geeft ze aan haar om mee te spelen. Ze houd er ook van om te koken. Dat is al sinds ze klein was, toen hielp ze haar moeder altijd met koken. Nu probeerd ze zo veel mogelijk recepten en alles uit. Ook oude familierecepten.
    Naam kinderen: Elizabeth en Harry hebben nu twee kinderen samen. Op haar vijfentwintigste beviel ze van de tweeling. Hun eerste kind is de 5-jarige Aidan Ryan Styles. Hij is vijf minuten eerder geboren dan zijn zusje Darcy. Ook al is ze de jongste, ze is nu al een echte diva en precies haar vader. Nu is Elizabeth weer zwanger, dit keer van haar derde kindje. De naam die ze voor de nieuwe baby hebben is 'Ryan' als het een jongen is en voor als het een meisje is hebben ze nog geen naam. Ze twijfelen nog enorm tussen verschillende namen.
    Verleden: Ze is geboren in Dublin, wat in Ierland ligt. Ook al woont ze al een hele tijd in Groot-Brittanië, ze is haar Ierse accent nog steeds niet verleerd. Harry vind haar accent heel erg schattig en verteld haar dit ook keer op keer. Elizabeth werd geboren als het middelste kind van drie. Haar vader, het hoofd van het gezin, was James Lawrence. Hij was een erg strenge man en overleden op 60-jarige leeftijd. James was getrouwd met de mooie Clair. Zij woont nu nog steeds in Ierland en komt af en toe op bezoek bij haar dochter. Hun eerste kind is Char van 34. Zij woont nu ergens in Amerika, Elizabeth spreekt haar alleen nog maar via de videochat. Na Elizabeth kwam haar jongste broer Jack. Hij is nu 29 jaar oud. Jack woont nog steeds in Ierland met zijn gezinnetje.
    Harry en Elizabeth hebben elkaar ontmoet in Londen in de jaren '90. Zij woonde daar tijdelijk en hij was daar voor een weekje om stage te lopen voor een baan. De klik die ze nu -nog steeds- hebben was er niet meteen, hij moest namelijk nog opgebouwd worden. Beiden waren ze erg spontaan en niet erg snel uit het veld te slaan. Daarom botsten ze toen nog eens. Tegenwoordig gaat het beter dan ooit en botsen ze niet zo vaak meer.
    Waarschuwen?: Yes please! (:

    [ bericht aangepast op 24 feb 2012 - 14:43 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol : Vrouw van Liam Payne
    Roepnaam : Amy
    Volledige naam : Amy Michelle Davids.
    Leeftijd + geboortedatum : 27, 5 september 1984
    Uiterlijk :


    Kourtney Kardashian
    Hobby’s : Winkelen, zichzelf opmaken, met de kinderen en haar man iets leuks gaan doen.
    Naam kinderen : Matt James Payne en Jessy Desray Payne
    Verleden : Amy en Liam kennen elkaar al van kleins af aan. Hun ouders zaten bij elkaar in de vriendengroep en zij gingen elk jaar met elkaar op een soort vakantie. Toen Amy 17 was en Liam 22 sloeg de vonk over en zijn ze met elkaar op date gegaan. Amy beviel al vrij snel van hun dochtertje Jessy Desray en iets later ook van Matt James. Doordat Liam een goed betaalde baan heeft hebben ze het altijd goed gehad en wonen ze in een groot huis en kunnen ze hun kindjes alles geven wat ze willen.
    Waarschuwen? : JA


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Rol : Vrouw van Louis Tomlinson
    Roepnaam : Zoey
    Volledige naam : Zoey Lee Hunter
    Leeftijd + geboortedatum : 30. (13 september 1982)
    Uiterlijk :


    Adriana Lima
    Hobby’s : Winkelen, fotografie.
    Naam kinderen : 5-Jarige Damian & 3-Jarige Brandon & 6 Maanden oude Kensley
    Verleden : Ze hebben elkaar leren kennen via de vriendschap van Zoey met een van de vrienden van Louis. Ze zijn toen een keer uitgegaan en merkte al snel dat ze voor elkaar voorbestemd waren. Na een paar jaar zijn ze getrouwd en is Zoey bevallen van hun zoontjes Damian, Brandon en sinds kort ook van Kensley.
    Waarschuwen? : JA


    we get taller, we get older, but do we ever really grow up?

    Vrouw van Liam vul ik morgenvroeg voor je in want dit idee spreekt me heel erg aan!

    [ bericht aangepast op 23 feb 2012 - 23:15 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Ik ga er morgen 2 invullen, goed? (Styles + Malik) Je ziet dan maar welke je gebruikt. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vrouw van Liam Payne
    Roepnaam: Kate
    Volledige naam: Katherine Grace Payne-Johansson
    Leeftijd + geboortedatum: Kate is 30 jaar en geboren op 19 oktober 1982.
    Uiterlijk:


    Scarlett Johansson
    Kate heeft blonde lokken de vrolijk langs haar gezicht hangen en tot ergens net onder haar schouders komen. Meestal hangen ze gewoon los en haalt ze er dan een hand doorheen waarbij ze haar haren opzij gooit. De ogen van Kate hebben een speciale kleur groen die je niet vaak ziet. Ze zijn heel donkergroen en een beetje troebel van kleur. Omdat de huid van Kate ontzettend licht van kleur is kan ze felrode lippenstift goed hebben en daarom kleurt ze haar lippen ook regelmatig die kleur. De gewone kleur van haar lippen is prachtig donkerroze. Qua make-up draagt ze vaak alleen wat mascara die haar wimpers voller laten lijken en af en toe ook een dun lijntje eyeline die haar ogen nog mooier uit laten komen. Kate's figuur is (vind ze zelf) niet dat van een droomvrouw omdat ze nogal een curvy lichaam heeft. Ze kan er mee leven en ze vind zichzelf eigenlijk prachtig. Ze is redelijk lang, 1.76M.
    Kate's kledingstijl is ontzettend moeilijk te omschrijven omdat het gewoon ontzettend breed is. Ze houd van klassieke kleren als een witte blouse met een hoge zwarte kokerrok maar ze houd ook van strakke skinnyjeans met een simpel topje en een geruit blousje erover heen. Noem het allemaal maar. Ze heeft ook één groot zwak voor vintage jurkjes. Vroeger al, toen ze de kleren van haar moeder aandeed. Kate kan ook geen kleren weggooien, pas als het kapotgedragen is of het is echt te klein, gaat het af en toe weg maar verder houd ze er van om gewoon die kleren van 12 jaar geleden nog een keer aan te doen. Schoenen, Kate draagt meestal hakken of simpele sandaaltjes of slippers of hoge laarzen. Wat maar bij haar outfit van die dag staat.
    Hobby’s: Voordat Kate haar tweede kindje kreeg werkte ze als topchef in een restaurant. Dit was haar passie, al haar hele leven al. Daarom is haar allergrootste hobby koken. Opgegroeid in de keuken van haar moeder altijd met haar neus in de pannen, vragen hoe ze het deed en proeven hoe het werd. Alles werd opgeslagen in haar herinneringen. Ze heeft dan ook een hoofd als data base voor alles wat met eten te maken heeft van het inkopen tot het op tafel zetten aan toe. Koken doet ze dan ook graag met haar kinderen, die het zelf ook geweldig vind om koekjes en andere baksels te maken. Vandaar ook de grote professionele, maar toch gezellige leefkeuken die Liam en Kate in hun huis hebben geplaatst. Af en toe geeft Kate ook nog wel eens workshops koken. Haar grootste wens is meedoen aan Masterchef. Eén keer per week gaat ze ook samen met haar 5-jarige zoontje naar de tennisbaan, als hij training heeft. En ook moet ze bijna elke zaterdag met haar dochter naar de manege. Al heeft haar dochter al wel een redelijke leeftijd bereikt waarop ze zelf naar de manege kan gaan.
    Naam kinderen: Als eerste krijg je de 7-jarige Harper Grace Payne en als tweede krijgen we de 5 jaar oude, Maxwell James Payne, simpelweg Max. Harper heeft de middelnaam van Kate gekregen en Max de middelnaam van Liam.
    Verleden: Kate werd geboren in Edinburg. Haar vader, Karsten Johansson (1943), is een in Denemarken geboren architect. Haar moeder, Melanie Sloan (1951), is een producent en komt uit een Joods Amerikaanse familie van Pools Joodse afkomst van de Bronx. Haar ouders ontmoetten elkaar in Denemarken, waar haar moeder woonde bij Kate's grootmoeder Dorothy, een boekhouder en onderwijzeres. Johansson heeft een zus Vanessa, een broer Adrian, een tweelingbroer Hunter en een halfbroer Christian, haar vaders zoon uit zijn eerdere huwelijk.
    Het was eigenlijk op een onfortuinlijke manier hoe Kate en Liam elkaar ontmoette. Ze waren allebei in de supermarkt om boodschappen te doen toen ze allebei naar hetzelfde product grepen waarvan er nog maar ééntje was. Kate, die een beetje verlegen was, wilde het aan Liam geven maar Liam was een echte heer en liet Kate voorgaan. Op het moment had zowel Kate als Liam een verkering. Ze gingen toch één keer met elkaar uit en de vonk sloeg gelijk over. En sindsdien is die nooit meer verdwenen.
    Waarschuwen?: Ja!

    [ bericht aangepast op 25 feb 2012 - 15:57 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol : Vrouw Tomlinson.
    Roepnaam : Leighton, maar de meesten noemen haar Leigh en ze wilt eigenlijk ook alleen maar Leigh genoemd worden omdat ze Leighton mannelijk vind klinken.
    Volledige naam : Leighton Missing-Tomlinson.
    Leeftijd + geboortedatum : 30 jaar. Geborgen op 1 januari 1982.
    Uiterlijk :

    Kim Kardashian.
    Leighton heeft heel lang zwart haar, die tot haar middel lopen. Soms stijlt ze haar haar, wat ze mooier bij der vind staan. Krullen is haar natuurlijke haar. Soms draagt Leighton een hoge staart, dat vind ze lekker lopen en dan zit het niet voor haar ogen. Leighton heeft een prachtige lach, die ze vaak gebruikt omdat mannen dat aantrekkelijk vinden. Leighton is altijd mooi gekleed en je zal haar niet snel in een overal of een normale spijkerbroek aantreffen. Leighton loopt het gemakkelijkst op hoge hakken, dat vind ze lekker lopen en ze is eraan gewend. Leighton is 1.65 en dus een perfecte lengte, dat vind ze fijn, Louis is bijna even lang dan haar op hakken.
    Hobby’s : Leighton doet vaak aan golven, bowlen en de fitness. Ze doet alles om lekker fit te blijven en dat kan je ook wel zien aan haar lichaam. Ze loopt graag hard, omdat ze dat tot rust vind komen en omdat dat goed is voor haar gewicht en lichaam. Van zichzelf is ze namelijk redelijk stevig gebouwd. Soms kan Leighton raar uit te hoek komen en besluit ze om te koken, dat is omdat Louis blij word van haar lasagne.
    Naam kinderen: Ze heeft 3 zoons genaamd: Mason, Jason en Antony.
    Verleden : Leighton is uit zichzelf al een rijke naam, maar ze waren vroeger helemaal niet zo raak. Ze moesten sparen voor hun geld en hadden net genoeg om van rond te komen. Pas nadat ze Louis had ontmoet, kwam het geld binnen. Ze koopt nu veel van Louis geld, vooral hakken. Louis en Leighton hebben elkaar ontmoet bij de woonplek van Leighton. Louis was daar voor zaken en eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht -heel cliché.- Ze gingen naar Parijs, Rome, Londen en alle mooie liefdes steden, zo maakte Louis Leighton nog meer verliefd op hem, hij was een echte romanticus. Ze leefden lang in een sprookje, later toen Louis in de kliniek terecht kwam ging het wat minder natuurlijk. Ze heeft er wel moeite mee, maar dat laat ze amper zien aan de rest van de wereld.
    Waarschuwen? : Ja.

    [ bericht aangepast op 24 feb 2012 - 11:14 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Vrouw van Harry Styles
    Roepnaam: Arlene, toch wordt haar naam door Harry vaak afgekort tot Lène. Arlene spreek je uit op zijn Engels, dus Arlien. Haar bijnaam echter wordt naar haar eigen voorkeur uitgesproken op zijn Frans.
    Volledige naam: Arlene Jeanine Styles née Sparks, Arlene heeft haar tweede naam van haar oma geërfd.
    Leeftijd + geboortedatum: Arlene is tweeëndertig jaar oud en geboren op zes februari 1980, ze is dus pas verjaart en heeft er een groot feestje van gemaakt.
    Uiterlijk:


          Cheryl Cole
    Arlene is zeker geen lelijke dame en dat weet ze zelf ook wel. Ze is dan misschien ook wel iets te zelfverzekerd over haar uiterlijk. Arlene heeft een slank postuur en een normale lengte, waarvan haar benen het meeste in beslag nemen. Ze is rond de 1.71M en weegt ongeveer 54 kilo. Ze heeft een erg smalle taille en schouders, maar ondanks dat toch de vrouwelijke rondingen waar ze op hoopte toen ze nog jong was. Arlene heeft wel redelijk brede dijen, iets waar ze een hekel aan heeft en lelijk vindt, maar toch mee moet leren leven. Het is nou eenmaal zo, niemand is perfect.
          Arlene heeft een erg egale, lichtgekleurde huid, waardoor het lijkt alsof ze een tijdje in de zon heeft gelegen. Het enige nadeel hiervan is dat ze zomers nooit echt meer bruin lijkt te worden en gewoon dezelfde kleur blijft, wat ze jammer vindt. Toch sleept ze hier wel een pluspuntje mee binnen en dat is dat ze nooit lijkt te verbranden.
          Arlene heeft een redelijk ovaal hoofd, waarlangs prachtige en volle lichtbruine haren vallen. Soms krult ze deze wel eens, aangezien ze van zichzelf erg stijl zijn. Ze is iemand die van simpel houdt, dus ook kom je haar vaak tegen met een simpele losse staart of knot. In een rebelse bui heeft Arlene haar haren een aantal maanden geleden kort geknipt, maar nu is het langzamerhand weer aan het terug groeien naar zijn oude lengte en hangt het iets boven haar borst.
          In haar gezicht vallen een paar lichtbruine ogen, die worden omringd door lange, gekrulde wimpers, waar vrijwel altijd een likje mascara overheen hangt. Hieronder hangt een kleine, rechte neus en volle, roze gekleurde lippen. Als ze lacht zijn kaarsrechte tanden zichtbaar, die ze te danken heeft aan een beugel op jonge leeftijd. Tevens, als ze lacht zijn er kuiltjes zichtbaar in haar volle appelwangetjes en hangt er een gezonde gloed overheen.
          Arlene haar kledingstijl is erg simpel. Ze houdt van gewoon en draagt werkelijk van alles. Ze gaat met de tijd mee en draagt wat voor haar leeftijd kan. Ze wilt zich niet jonger gedragen. Doordat Arlene kleiner is dan Harry draagt ze wel eens hakken, dit vindt ze fijn lopen zegt ze en koopt ze dan ook met plezier. Arlene is dol op lichte kleuren, ze heeft het niet zo op neonkleuren en vermijdt deze liever. Ook draagt ze wel eens zwart en vindt ze het heerlijk om accessoires te dragen. Dat maakt haar look compleet.
    Hobby’s: Arlene is een jonge vrouw wie al haar hele leven erg creatief is geweest en iets met haar handen moet doen. Ze is dol op tekenen en knutselen dan ook en gaat er vaak mee aan de slag. Zo maakt ze soms wel eens dekens met patchwork voor haar kinderen voor op de kamer, of gaat ze breien – hoewel ze daar niet echt geweldig in is. Ook is koken een grote hobby van Arlene, ze vindt het heerlijk om in de keuken te staan en probeert graag nieuwe dingen uit. Ze heeft een eigen blog die ze goed bijhoudt en foto’s op plaatst van haar nieuwe werkjes. Dit kan van alles zijn, van een jurkje voor haar dochtertje tot een zelfgebakken cake.
          Arlene is en blijft een vrouw en is dol op soaps kijken, maar ook mogen CSI’s niet ontbreken en kijkt ze graag een filmpje met haar man. Winkelen is ook iets dat ze graag doet, hoewel men dit eerder een verslaving kan noemen. Haar kledingkast – en niet die van haar alleen, maar ook die van haar kinderen hangt vol met ongedragen kledingstukken.
    Naam kinderen: Arlene beviel op haar zevenentwintigste van een tweeling, een jongen en een meisje. Het meisje hebben ze Darcy Alyssa Styles genoemd. De naam Darcy als roepnaam, omdat dit iets was wat Harry persé zou willen en Arlene vond het wel best. Alyssa is de naam waar zij haar voorkeur naar uitbracht, daarom is dit haar doopnaam geworden. De jongen heet Dean Harold Styles, zijn eerste naam komt van zijn oma van moederskant af, die Deanna heet, zijn tweede naam heeft hij aan zijn vader te danken.
          Arlene is op dit moment in verwachting van hun derde kindje. Ze weten nog niet of het een jongen of meisje gaat worden, maar Arlene hoopt vurig op een meisje. Als het een meisje zal worden zal het de naam Devlin gaan dragen, voor een jongen Aiden.
    Verleden: Arlene werd geboren in Birmingham, als dochter van Thomas Sparks en Deanna Sparks née Cortese. Ze is de jongste van vier kinderen en heeft drie oudere broers, Philip, Marcus en Ricardo. Waarvan de oudste nu negenendertig is, Marcus zesendertig en Ricardo vijfendertig. Het gezin is christelijk opgevoed, ondanks dat zegt Arlene altijd dat ze geen religie heeft. Ze is dus ongelovig.
          Arlene komt oorspronkelijk helemaal niet uit een rijk gezin, juist niet zelfs. Het gezin waar ze uit komt runde een klein restaurantje dat redelijk liep. Hier heeft Arlene altijd meegeholpen en al snel geleerd dat ze de kleine dingen in het leven moet leren waarderen. Ze is hierdoor ook erg oplettend op geld en kan er goed mee omgaan, omdat ze dit al op jonge leeftijd geleerd heeft.
          Op haar negentiende leerde ze Harry kennen die in hun restaurant kwam eten. Arlene nam de bestellingen op en zo’n charmeur als Harry is vroeg hij haar nummer. Ze kende elkaar al een tijdje voor ze echt wat met elkaar begonnen en zo tot de dag van vandaag hebben ze nog een relatie.
    Waarschuwen?: Graag.

    Volgende komt er zo aan. (: x


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol : Vrouw Tomlinson
    Roepnaam : Julie
    Volledige naam : Julie Meghan Fowler
    Leeftijd + geboortedatum : 29, geboren op 5 Juni 1983 -als ik goed reken:'D-
    Uiterlijk :


    Diana Vickers, is/was overigens ook Louis' real celebrity crush. :'D
    Hobby’s : Winkelen, naar exclusieve feestjes gaan en reizen. Vroeger vond ze koken ook wel leuk, maar naarmate ze opgroeide werd ze verwender en daarmee ook steeds luier en luier. Nu doet ze het liefst bijna niets meer zelf, hoewel ze het verzorgen van haar kinderen wel echt als een serieuze taak ziet en dat ook graag doet. Ze vindt haar drie kleintjes geweldig en is ook niet bang dat aan anderen te laten merken.
    Ook heeft Julie een passie voor wijn, niet dat ze een alcoholist is, maar ze weet er zeker veel van af. Zelf schuift ze dit af op het feit dat ze half Frans is. Haar vader komt uit Frankrijk.

    Naam kinderen : Louis en Julie hebben drie kinderen, een van vijf, een van drie en de jongste is zes maanden. De vijfjarige Matthias Louis Tomlinson, kortweg Matt, is een ontzettend eigenwijs en ondeugend ventje. Hij heeft een zeer sterke wil, als hij iets niet wil doen, doet hij het niet en daarmee uit. Als hij straf heeft gekregen komt hij wel daarna beleefd sorry zeggen en geeft hij de persoon met wie hij ruzie had een knuffel. Het is dus absoluut geen kwaadaardig mannetje, eigenlijk is hij best een schatje. Matt weet donders goed dat hij het oudste van het stel is en laat het met name Aiden ook weten. Toch heeft hij een zwak voor zijn broertjes en zal,a als hij het kan, zeker voor hen opkomen. Hij vindt het geweldig zijn moeder te kunnen helpen met het verzorgen van zijn jongste broertje. De middelste draagt de naam Aiden Jules Tomlinson Jules is natuurlijk afgeleid van Julie. Aiden is een uiterst pienter ventje voor zijn leeftijd en ook hij heeft vaak een ondeugende blik in zijn oogjes. Samuel Jack Tomlinson is de jongste, kortweg gewoon Sam. Zijn middelnaam 'Jack' komt van de vader van Julie. Het is een vrij rustige baby en wordt goed verzorgd door zijn oudste broer, die Sam helemaal geweldig vindt. Aiden vindt de baby echter niet zo leuk, omdat hij zijn aandacht nu nog meer moet verdelen.
    Verleden : Julie's ouders hebben een zeer goedlopende wijn-business, het is een familiebedrijf. Tijdens een wijnproeverij was ook Louis daar met zijn ouders, ze werden als een echt tienerstel al snel verliefd en liepen af en toe een beetje op de zaken vooruit.
    Nu Louis in een kliniek zit, voelt Julie zich niet eenzaam, ze wil Louis juist bewijzen dat ze haar kinderen toch wel kan opvoeden en dat ze ook zichzelf kan redden.

    Waarschuwen? : Één keer, niet bij ieder hoofdstuk. :3


    everything, in time

    Rol: Vrouw van Zayn Malik
    Roepnaam: Gen, uitgesproken als Jenn, op zijn Engels. Oorspronkelijk is Gen haar roepnaam Genevieve, maar omdat ze dat te lang vindt is het simpelweg afgekort tot Gen. Om te pesten gebruikt Zayn ook wel eens de naam Vief voor haar.
    Volledige naam: Genevieve Malik née Singer. Genevieve heeft geen tweede naam of dergelijke, haar ouders wouden het kort maar krachtig houden.
    Leeftijd + geboortedatum: Genevieve is zevenentwintig jaar oud, geboren op veertien maart 1984. Dit jaar zal ze dus nog achtentwintig worden. Ze heeft er eigenlijk helemaal geen zin in, ze vindt achtentwintig namelijk zo oud klinken en blijft liever ‘forever young’. Ze koopt dan ook echt van allerlei crème’s om rimpels te voorkomen, terwijl ze die nog niet eens heeft.
    Uiterlijk:
    Natalie Portman


    Hobby’s: Genevieve is een vrouw die niet weet wat ze wilt in haar leven. Zo heeft ze al veel verschillende ‘hobby’s’ gehad, die na tijd saai werden en waarmee ze dan uiteindelijk weer is gestopt. Ze noemt haar werk haar hobby en besteed hier graag haar vrije tijd aan. Inspiratie oefent ze dan ook uit met het spel de ‘Sims’, ze vindt het heerlijk om daarin haar creatieve kanten te uiten. Toch ziet ze dit allemaal als een spelletje en is ze er heus niet verslaafd aan te noemen.
          Ze beoefent ook graag tennis en zit hier al sinds aan veertiende op. Ze is er redelijk goed in en traint twee maal per week. Sinds kort traint ze ook een jeugdteam bij haar vereniging en vindt dit erg leuk om te doen. Als het om koken gaat moet je niet bij Genevieve zijn, ze is er namelijk vreselijk slecht in en alles in haar keuken lijkt aan te branden. Toch doet ze haar best en lijkt het haar steeds beter af te gaan, ze is op weg om een keukenprinsesje te worden.
    Naam kinderen: Genevieve heeft samen met Zayn één zoontje, die werd geboren op zes juli. Ze hebben hem Joshua Jawaad Malik genoemd, zijn tweede naam dus van zijn vader geërfd, zijn eerste naam van zijn opa van moederskant. Zijn roepnaam is Josh, om het simpel af te korten.
    Verleden: Genevieve is geboren in Vancouver, wat ligt in Canada. Dochter van Joshua Singer en Melissa Singer née Williamson. Door haar vaders werk is ze op haar zevende naar een buitenwijk in Londen verhuisd, waar ze het eigenlijk altijd wel naar haar zin heeft gehad. Het gezin had het goed en op haar achtste kreeg Genevieve er zelfs een zusje bij, Giselle Toch was alles niet zo goed als het leek, aangezien haar ouders op Genevieve haar tiende gingen scheiden. Ze koos ervoor om bij haar vader te blijven wonen, in Londen. Haar moeder en zusje gingen terug naar Canada, wat een moeilijke tijd voor Gen was.
          Op haar zestiende leerde Genevieve Zayn kennen, eigenlijk via via. De zus van Genevieve haar beste vriendin toen der tijd, Joanne ging trouwen en tot haar volle verbazing werd ze uitgenodigd. Op het moment dat het bruidspaar ging dansen kwamen Genevieve en Zayn elkaar tegen. Zayn was de achterneef van de bruidegom en raakte zo aan de praat. Ze hebben heel die avond nog lol gehad en nummers uitgewisseld, het was liefde op het eerste gezicht. Vijf jaar later trouwden ze op exact dezelfde plek.
    Waarschuwen?: Ja, (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vrouw van Louis Tomlinson
    Roepnaam: Ro. Ze wordt al zo lang ze zich kan herinneren Ro genoemd door Louis omdat de eerste keer dat ze elkaar ontmoette Louis haar niet zo goed verstaan had toen ze zich voorstelde. Ze waren op een festival en toen ze haar naam zei verstond Louis alleen "Ro" duidelijk. Hij heeft haar maandenlang Ro genoemd voor hij er eindelijk achterkwam dat dat niet haar volledige naam was, maar Aurora was er aan gewent geraakt.
    Volledige naam: Aurora Anna Tomlinson - Luna
    Leeftijd + geboortedatum: Aurora is op 2 mei 1991 geboren. Ze wordt er dit jaar 31.
    Uiterlijk:


    Shakira Uitleg van uiterlijk komt straks (:
    Hobby’s:

    Dansen. En dan vooral buikdansen. Aurora is van Colombiaanse afkomst en is bijna buikdansend geboren. Aurora heeft bijna haar hele leven gebuikdanst. Het heeft haar altijd geholpen om te ontsnappen aan problemen. Na de dood van haar oudere broer Joaquim stopte ze niet met dansen. Ze was vijf dagen verdwenen en haar ouders vonden haar op het strand creperend van de pijn in haar spieren. Met buikdansen gebruik je iedere spier in je lichaam waardoor ze veel pijn had door dagenlang te dansen. Sinds die dag heeft ze nog maar twee keer zoveel pijn gehad. Nog één keer voor ze Louis leerde kennen en één keer nadat ze Louis had leren kennen. Louis was er bij toen ze de derde keer dagenlang in bed moest blijven door de spierpijn. Sindsdien heeft hij haar gevraagd om niet meer zo veel te dansen omdat hij het verschrikkelijk vond om haar in pijn te zien.
    Verder is Aurora een geweldig grote voetbalsupporter. Op haar zes jaar, toen haar familie voor de eerste keer op reis kon, gingen ze met zen vijven naar Barcelona. Haar vader was een grote FC Barcelona fan en Ro is altijd een papa's kindje geweest. De twee gingen samen naar een voetbalwedstrijd kijken en daar kreeg Ro ook haar allereerste voetbaltruitje van Pep Guardiola. Nummer 4 van Barca. Sindsdien was ze geweldig grote fan en bleef ze stiekem aan de ramen van rijkere mensen hun huizen staan om mee tv te kunnen kijken. Louis is een Manchester United supporter en de twee reizen vaak naar Manchester en Barcelona om voetbalwedstrijden te kijken. Omdat ze beide voor een andere club supporteren was het om ter eerste je nieuwe baby in een voetbaltruitje proppen. Ro heeft Nathan al aan haar zijde en laat Fernando ook altijd in een Barca trui rondlopen. Daarom heeft Victor een heel goede band met zijn papa. Beide ManU supporters. Aurora en Louis spelen ook vaak samen voetbal in de tuin. 
    Naam kinderen: Ro en Louis hebben samen drie zonen. Hij oudste zoontje is vijf jaar oud en lijkt sprekend op Louis. Hij heet Nathan Tomlinson wat 'geschenk van God' betekend. hij heeft nog een jonger broertje van drie dat dan weer op beide ouders lijkt. Hij heeft het bruine haar van zijn vader maar de groene ogen van zijn moeder. Hij heet Victor wat 'Overwinnaar' in het Latijns betekend. Hun derde zoontje is zes maanden oud en lijkt sprekend op zijn moeder. Hij heeft net zoals haar groene ogen die liefde uitstralen en blonde haartjes. Ze gaven hem een iets meer Latino naam, omdat hij zo veel op zijn Latina moeder leek. De kleine is geboopt tot Fernando Tomlinson, wat 'moedige beschermer' betekend in het Spaans.
    Verleden: Aurora werd geboren in Barranquilla, de hoofdstad van het departement Atlántico, in het noorden van Colombia. Ze was de jongste in een gezin van drie kinderen. Ze werd opgevoed door haar vader Diego Luna en zijn vrouw Alyssé Luna. Ze had twee oudere broers. Joaquim en Xabier. Aurora 's familie heeft nooit veel geld gehad. Om eerlijk te zijn hadden ze bijna tot geen geld. De familie heeft net zoals andere arme families in Colombia aan hongersnood geleden en Aurora 's broers stalen vaak eten en geld om hun gezin wat onder controle te krijgen. Toen Aurora veertien was werd Joaquim die toen 19 was opgepakt voor diefstal terwijl Xabier kon ontsnappen. Sindsdien moest zij ook mee voor het gezin zorgen. Een jaar na zijn gevangenschap kreeg Aurora te horen dat haar broer in de gevangenis vermoord was en begon ze met haar "verslaving" aan buikdansen.
    Op zestien jarige leeftijd konden Aurora en haar familie uit Colombia vertrekken. Hun vader had een job aangekregen in het Verenigd Koninkrijk en ze vertrokken meteen. Vanaf dat moment had Aurora eten in overvloed, een eigen tv om voetbal te kijken, genoeg geld om te kopen wat ze wou maar toch was haar familie nooit rijk geweest. Vele mensen zeggen vaak dat Aurora nog steeds in Colombia zit met haar hoofd. Ze eet altijd alsof ze dagen lang geen eten heeft gehad terwijl Aurora gewoon veel eet omdat ze bang is om ooit terug in hongersnood te belanden. Op haar zeventiende ging Aurora voor de allereerste keer in haar leven naar een festival met het kleine groepje vrienden dat ze het afgelopen jaar had gemaakt. Ze kwamen een neef tegen van een vriend van Aurora die ook op dat festival was met een groep vrienden. Louis was een van die vrienden. In een uitbundig moment kieperde Louis zijn hele drankje over Aurora's T-shirt. Hij schonk haar toen zijn hemd aan en liep de rest van het festival in zijn bloot bovenlijf rond. Louis was direct geïnteresseerd in de Colombiaanse schone en hij hing heel de tijd aan haar lippen. Zijn vrienden pestte hem er vaak mee dat hij nooit veel van het festival zelf had meegemaakt. Pas na een jaar werden de twee officieel een koppel. Na veel afspraakjes en late-night calls. Op haar vijfentwintigste trouwde Aurora met Louis en een jaar later beval ze van zijn eerste zoontje.
    Waarschuwen?: Yes please

    [ bericht aangepast op 24 feb 2012 - 21:10 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.