• Het verhaal gaat over een kamp. een jongerenkamp. (13-19)
    De jongeren in dit kamp komen hier niet tijdelijk, nee ze wonen hier. Ze trainen hier, vanuit hier doen ze missie's, worden ze ingezet.
    De jongeren in dit kamp zijn namelijk halfdier - halfmens.
    Ze zijn wezens die van mens naar dier en terug kunnen veranderen. Maar sommige hebben ook andere bovennatuurlijke giften. Ik zit sowieso al te denken aan een jongen/otter, jongen/lynx en meisje/zwaan.

    Ik heb 4-6 mensen nodig, en nog wat andere faunaten maar die zijn niet belangrijk.. Best not First.
    Ik schrijf normaal nooooit fantasy. Verwacht niet veel. Hoofdstukken worden niet snel geplaatst etc. Ik ga wel echt mijn best doen, en ik heb ook echt zin in dit verhaal. Plaatjes zijn niet nodig, alleen als je het leuk vind!

    Hoofdrollen.
    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Dier:
    Bijzonderheden:
    Familie:




    Bijrollen:

    Naam:
    Dier:
    Uiterlijk:

    [ bericht aangepast op 19 feb 2012 - 21:46 ]

    Naam: Eleonora Dawson
    Leeftijd: 15
    Uiterlijk:

    Eleonora heeft lang bruin haar dat ze voor haar gezicht laat hangen als ze heftige emoties op voelt komen.
    Karakter: Eleonora is over het algemeen een best optimistisch meisje. Rot opmerkingen kan ze op zich wel verwerken, maar het kropt zich op. Soms kan ze dus uit het niets heel erg kwaad worden. Zodra zo'n bui komt verbergt ze zich achter haar lange, bruine, sluike haar. Dan is het aangeraden haar met rust te laten, want ze is soms best wel agressief. Verder is het een aardig meisje dat betrouwbaar is en een tikje ongeduldig.
    Dier: Kat
    Bijzonderheden: Ze kan communiceren met katachtige dieren, dit gaat soms erg gebrekkig en kan ze dingen verkeerd opvatten. Dit wekt frustratie en ergernis bij haar op, dat kropt zich op en vormt een woedende bui die je maar beter niet mee kan maken.
    Familie: Ze woonde een tijdlang gewoon bij haar ouders en broer in huis. Alleen zij kregen de buien van Eleonora niet onder controle, ook snapte ze niet dat de kat met haar leek te willen praten. Uiteindelijk hadden ze haar maar uit huis gezet omdat ze zich geen raad meer wisten met haar.


    26 - 02 - '16

    Naam: Macy
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk:


    Karakter: Vrolijk, hyper, aardig, positieve denker, houd van de natuur
    Dier: paard
    Bijzonderheden: kan goed met paarden opschieten, kan ook goed dresseur rijden, en hoog springen, kan wel moeilijk vrienden maken
    Familie: De ouders leven allebei niet meer, haar broer leeft in Las Vegas om te gokken en geeft niks om haar
    let me knowxxD


    Ha! I invent the word impossible. That's why I am the champ. Whether I like it or not.

    Naam:Elisabeth Maria Mackenzie
    Leeftijd:15 jaar.
    Uiterlijk:


    Karakter:Elisabeth is een meisje waarvan haar motto: Stay positive' is. Ze is erg vrolijk, en haar vriendinnen vinden dat ze model moet worden, en dat ze haar erg knap vinden. ze heeft een moeder: Marcey (zie foto hieronder)
    http://www.animaatjes.nl/beroemdheden/a/angelina-jolie/animaatjes-angelina-jolie-18927.jpg en is geadopteerd.
    Dier: Hond
    Bijzonderheden:x
    Familie:Moeder ^^

    Naam: Josephine Stephens
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk: Lang blond krullend haar met zwarte plukjes erin geverfd. Ze is klein en heel dun. Ze heeft een kleine cup maat en en kleine kont. Haar huid is heel wit en heel zacht. Ze heeft lange nagels, als een soort klauwen. Haar nagels breken niet snel en zijn ijzer sterk en worden elke dag mooi gelakt bij de kleding die ze aan heeft.
    Karakter: Ze kan heel erg lief zijn en staat altijd wel voor iedereen klaar. Maar als ze een keer haar dag niet heeft dan kan ze niemand helpen en kan ze fel uit de bocht komen. Ze word altijd heel erg blij als ze een verrassing krijgt ( dan lijkt ze net 7 jaar )
    Dier: Witte tijger
    Bijzonderheden: Haar ogen veranderen in katten ogen als iemand te ver gaat in een ruzie en dat is het teken dat iemand snel moet stoppen en anders haalt ze uit met haar nagels.
    Familie: De meeste mensen van haar familie kent ze niet alleen haar kleine broertje Jeffrey. Hij is 14 jaar. De rest van haar familie hebben hun samen ergens neer gezet met geld toen was Josephine 10 jaar. Ze heeft zoveel mogelijk herinneringen van haar familie weggestopt in haar gedachten en denkt er niet aan.


    Wees jezelf, het leven is te kort om een ander te zijn

    Naam: Joppe Schepers
    Leeftijd: 13
    Uiterlijk: Joppe is klein, heeft donker bruin (bijna zwart) haar en grijze ogen. Joppe's huid is niet echt donker maar ook niet heel bleek. Hij is voor de helft Spaans en dat zie je terug in zijn kleurtje. Hij heeft geen six-pack en is gewoon plat, maar niet slungelig.
    Karakter: Joppe is heel beschermend en hij haat het als je hem klein noemt. Normaal is hij heel aardig en hij is best wel slim. Maar als je hem pest met zijn lengte of met iets anders, kan hij echt woest woren. Dan is hij ook gemeen, als hij te boos is verandert hij in zijn dier. Hij is soms best wel trots en houdt niet zo heel erg van water. Ook houdt Joppe zijn hoofd vaak koel in benarde situaties.
    Dier: Valk.
    Bijzonderheden: Ruikt vlees en bloed op verre afstanden omdat zijn dier een jager is. Hij zou nooit vegertariër kunnen worden.
    Familie: Oudere broer Tristan Schepers, zijn vader en moeder zijn onbekend (voor hem).


    It's kind of fun to do the impossible ~ Walt Disney

    Naam: Tristan Schepers.
    Leeftijd: 18,5
    Uiterlijk: In tegenstelling tot zijn broertje is Tristan best wel lang en breed. Hij werkt al een hele tijd voor een sixpack (wat hem niet te makkelijk afgaat want hij is verslaafd aan friet, burgers en pizza) en het lukt hem al aardig. Tristan heeft donkerbruin haar en een bruin kleurtje.
    Zijn ogen zijn Auqablauw.
    Karakter: Tristan is best wel ijdel als het over uiterlijk gaat, en dan vooral over zijn toekomstige sixpack, maar is bereid zich vies te maken als dat nodig is. Hij flirt ook graag met de meiden. Tristan vindt het (zoals de meeste oudere broers) heerlijk om zijn broertje eens te plagen, maar helpt hem als Joppe hem nodig heeft. Ook Tristan is heel beschermend tegenover de anderen. In tegenstelling tot zijn broertje is Tristan niet zo heel slim, maar wel heel goed in het maken van aanvalstechnieken en stratigiën. Hij probeert ook altijd de "leider" uit te hangen. Dat wordt helaas meestal niet echt gewaardeert.
    Dier: Panter.
    Bijzonderheden: Als hij zich irritand voelt, laat hij dat aan niemand merken daar is hij te trots voor. (maar niet zo goed in) Hij was toen Joppe 2 1/2 was samen met hem weggelopen omdat zijn ouders geen aandacht aan hun besteden daarom reageert hij, als er naar zijn ouders gevraagd wordt erg bot.
    Familie: Zijn jongere broer Joppe, zijn ouders.

    Mg ik toch een waarschuwing als je begint?


    It's kind of fun to do the impossible ~ Walt Disney

    Ik vul nog iets voor je in, het zwanenmeisje.
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Naam: Amelia Elizabeth Ann Reynolds. Over het algemeen word ze altijd bij haar hele voornaam genoemd, omdat ze niet vind dat er veel te verzinnen valt op haar naam. Haar vrienden proberen dan creatief te zijn door van alles op haar naam te verzinnen.
    Leeftijd: Ze verjaard op 24 januari en is net 16 jaar oud geworden.
    Uiterlijk:


    Amelia heeft donkerbruine, wilde krullen die ze elke dag zo over haar schouders laat hangen. Meestal laat ze het gewoon los hangen, omdat ze dat het fijnste vind. Soms zet ze haar haren echter vast. Dan doet ze het ineen staart of een knot. Amelia's haar komt tot ergens halverwege haar rug. Haar ogen zijn donker, heel donkerbruin. Ze zet ze nog eens extra in de verf door ze donker op te maken. Meestal doet ze dit met mascara en eyeliner, maar soms ook met oogschaduw. Haar ogen hebben gewoon een middelgroot formaat en ze worden omringd door lange, zwarte wimpers. Verdere make-up gebruikt ze niet, behalve een beetje lipgloss dan, want haar huid is al egaal. Om dat zo te houden smeert ze er heel wat crème op. Verder heeft ze een beetje een mager postuur, maar zelf vind ze het erg dat haar heupen wat breder zijn. Daar is verder niets aan te doen, dus ze vind het nu niet erg meer. Amelia's kledingstijl bestaat voornamelijk uit strakke broeken en gewoon shirtjes of topjes. Dat combineerd ze dan met een zwart, leren jasje en hoge hakken. Ze loopt niet altijd op hakken, want soms loopt ze ook op haar afgetrapte vans. Die ze geweldig vind zitten. Voor haar leeftijd. Amelia is maar ongeveer 1.67 lang.
    Wat Amelia echt geweldig vind zijn printjes. Zebraprint bijvoorbeeld, maar niet te veel. Als iemand te veel print aan heeft vind ze het gelijk niet mooi meer. Haar kledingstijl is vrij casual met veel neutrale kleuren, zoals zwart en wit, maar soms is het een beetje vintage met zachte kleuren. Bij die kleuren combineerd ze dan andere kleuren en printjes. Het valt dus ook een beetje onder de categorie vintage. Naast die zwart, wit en vintage kleding kun je ook strepen en marine-achtige kleuren vinden. Haar kledingstijl varieërt echt van dag tot dag. Soms kan het echt heel anders zijn dan de vorige dag. Niet gek, want ze houd heel erg van winkelen.
    Karakter: Vanwege haar zwemsport is ze erg competitief ingesteld en ze heeft een hekel aan verliezen. Als ze dan toch een keer verliest is ze die dag echt niet meer te genieten. Dat kan met alles doorgaan, al gaat het om dat ze gelijk heeft of zo, ze wilt altijd winnen. Bij haar is het ook een kwestie van of ze je aardig of niet, daar is ze erg standvastig in. De rest van de tijd is ze eigenlijk heel aardig, dat is dan het moment dat ze je geaccepteerd heeft. Voor de rest is ze bijna nooit chagerijnig. Dat komt bijna nooit voor, behalve in de winter wel eens. In de winter heeft ze altijd van die dagen dat ze geen zin heeft om iets te doen en dan blijft ze gewoon binnen. Op andere dagen heeft ze juist energie te veel en kan ze niet stilzitten. Dan houd ze er van om te gaan rennen door het park. Dat doet ze eigenlijk altijd wel in de weekenden. Bij haar is het echt een kwestie van of ze je aardig vind. Ze kan namelijk ineens omslaan als ze je niet mag. Mag ze je wel, zit je goed. Niet dat ze een opstoker is, maar dan houd ze liever de eer aan zichzelf. Ze staat ook heel stevig in haar schoenen. Ook zal ze nooit op de achtergrond blijven tijdens een gesprek. Meestal weet ze wel een manier om aandacht te trekken. Soms denken mensen dat ze áltijd aandacht zoekt, maar dat is niet zo. Nou ja, meestal klopt het ook wel, maar ze zal het nooit echt toegeven. Dat kan ze maar heel moeilijk, iets toegeven. Dat komt doordat ze echt enorm koppig is, iets wat sommige mensen irritant vinden, meestal dramt ze dan haar zin gewoon door. Ze wilt dan altijd gelijk hebben. Soms komt Amelia wat arrogant over tegen sommige mensen, de blikken die ze geeft, maar daar heeft ze verder geen boodschap aan. Ze doet gedraagt zich gewoon hoe dat ze zich wilt gedragen.
    Dier: Elke nacht word ze een zwaan. Zodra de zon ondergaat begint ze te veranderen. Voor haar is het niet echt een fijn gevoel om te veranderen, maar het is niet echt zo dat het pijn doet. Meestal slaapt ze dan in haar zwanen-gedaante op het water of zwemt ze wat rond. Dat is haar grootste hobby, zwemmen. Ze doet het heel graag, maar ze kan niet zwemmen in haar mensen-gedaante. Als her water haar raakt veranderd ze al. Dan moet ze haar amulet met haar zuiver blauwe steen dragen. Die heeft ze altijd om en daarom kan ze overdag zwemmen en alles wat met water te maken heeft doen. Alleen het veranderen in de avonden valt niet tegen te houden.
    Bijzonderheden: Amelia heeft een enorme hekel aan binnen zitten. Daarom probeerd ze minimaal een paar keer per week iets sportiefs te doen. Of dat nou hardlopen is, iets wat ze vaak doet, of zwemmen in het meer vlakbij haar huis. Vaak doet ze zwemwedstrijden met haar jongere broertje. Naast zwemmen en hardlopen houd ze van dingen doen met haar vriendinnen. Verder heeft ze echt niet echt hobbies, behalve dat ze in de zomer ook vaak met haar broer mee gaat voetballen. Voor de rest heeft ze een bijbaantje als serveerster in een restaurantje in het dorp. Dat doet ze met veel plezier en ze vind het een leuk restaurant.
    Familie: Amelia's vader is de strenge 47-jarige George. Hij is dokter van beroep en word vaak opgepiept. George is getrouwd met de 32-jarige Kate, Amelia's stiefmoeder. Ook zij is dokter, maar dan verloskundige. George's eerste kinderen waren Holden en Amelia zelf, die precies vijf minuten jonger is. De tweeling kan vrij goed met elkaar opschieten. Ze lijken best veel op elkaar, ook al zijn twee-eiig. Na hun kwam Ryan, die nu 15 jaar oud is. Ryan is helemaal verslaafd aan zijn nieuwe iPhone 4. Ryan werd opgevolgd door Aidan. Hij is de jongste van het stel en heel eigenwijs. De familie heeft geldproblemen en dat wekt nogal een irritaties tegenover elkaar op.


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old