• Ik zoek rollen voor een One Direction story. Vul in (A), ik zoek de beste uit.

    Verhaal :
    Audrey (17) is zo’n meisje dat alles heeft: schoonheid, leuke vrienden, talent, creativiteit en geld. Taahira (19) is totaal het tegenovergestelde: Nooit een opleiding gevolgd, amper vrienden en geld heeft ze al helemaal niet. Ze raken beide in contact met de organisatie De Voedselbank. Er is alleen een groot verschil: Audrey als leider en Taahira als klant. Ze komen in contact met elkaar en leren liefde kennen en bovenal leren ze dat iedereen het zelfde is: Arm of rijk.



    Nodige Rollen :
    Zusje van Audrey (16 jaar). Aaliyah. Likeyax.
    Vriendinnetje Louis (En beste vriendin Audrey). Emmeline Genevieve François. Attenborough
    Vriendinnetje Niall. Frankie Elizabeth Jonah Montgomery. Dumbledore.
    Flatgenoot van Taahira (en hierdoor ook buurmeisje van Liam).
    Beste vriendin 2 Audrey. Cadence Sara-Marie McCormick. Feminime
    Beste vriendin + collega Taahira. Nicole Delancy Macdonald Thankful
    Jongen die verliefd is op Audrey. Ethan Peter Pierce. Betrayer
    Klasgenoot van Audrey.

    Wat in te vullen:

    Volledige naam :
    Naam :
    Leeftijd + geboortedatum :
    Uiterlijk (Bekend persoon + foto) :
    Opleiding/baan :
    Karakter :
    Verleden (familie e.d.) :
    Extra (Hobby enz.) :
    Waarschuwen? :


    xx

    Edit : 1D bestaat niet!

    [ bericht aangepast op 12 feb 2012 - 15:23 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Vriendin Niall.
    Volledige naam: Aubree Gayle Thornton.
    Naam: Aubree Thornton.
    Leeftijd + geboortedatum: Aubree is zestien jaar oud en is jarig op 8 april.
    Uiterlijk (Bekend persoon + foto):


    Aubree is een meisje met een vrij standaard uiterlijk en valt niet op tussen een boel andere meisjes. Haar lange, donkerblonde haren vallen een eind over haar schouders heen met een lichte slag erin. Ze heeft er pas geleden een aantal lowlights in gezet omdat haar eigen haarkleur nogal wat lichter werd. Aubree heeft lichtblauwe ogen met een grijze gloed erdoorheen. Je zou eerder kunnen zeggen dat haar ogen kleurloos zijn, maar je ziet het blauwe pas goed van heel dichtbij. Aubree heeft een heel smal en klein gezichtje met een heel smalle neus. Haar lippen lijken vol, maar in tegenstelling tot anderen is haar neus vreselijk dun en dat wil ze eigenlijk liever niet. Aubree is vrij lang, vooral als ze haar high heels aan heeft. Zonder schoenen aan heeft ze een lengte van 1,70M, maar ze heeft zelfs hakken van zo'n tien centimeter in haar kast staan waardoor ze boven de meesten uitsteekt. Hoewel Harper vrij breed is gebouwd, kan je haar zeker niet dik noemen. Ze heeft echter vrij brede heupen, maar haar middel is slanker dan die van haar 16-jarige zusje. Dit brengt haar lichaam nogal uit proportie, maar daar zit ze niet zo mee. Aubree heeft wel hele lange, slanke benen waardoor shorts haar vreselijk goed staan.
          Aubree's kledingstijl kan je vooral omschrijven als classy en casual. Ze heeft wel een vrij aparte kledingsmaak. Als iedereen in jumpsuits met bloemetjes loopt, heeft zij er één met stippen. Iets wat haar vreemde karakter volledig beinvloedt. Ze draagt vaak losse kledingstukken en veel laagjes over elkaar heen.
          Jennifer Lawerence
    Opleiding/baan: Een echte baan of opleiding heeft Aubree nog niet. Ze zit nog gewoon op school, maar wel in haar examenjaar. Hierna wil ze graag een theateropleiding gaan doen en anders fotografie.
    Karakter: Aubree is een meisje dat heel stevig in haar schoenen staat. Je kan haar niet zomaar omver lopen en met een belachelijke opmerking krijg je haar niet klein. Ze lijkt geen gevoelens te tonen en is zo hard als steen. Ze geeft niks over andersmans gevoelens, alleen over die het kleine breekbare gevoel van haar kleine zusje. Aubree is ook heel agressief, maar dat laat ze niet zo merken. Je moet haar wel echt boos hebben wil ze beginnen. Aubree is niet erg sterk, maar ze is sluw en slim wat ze in haar voordeel heeft. Ze zondert zich vaak ook af van de anderen wat haar weinig vrienden oplevert. Ze heeft het gevoel alsof er niemand bij haar is en alsof niemand haar ooit zou kunnen begrijpen. Haar ouders geven haar ook weinig aandacht waardoor ze meestal alleen is. Ze weet niet zo goed wat ze met haar leven aanmoet en maakt haar dagen gewoon maar een beetje vol met het een en ander lezen, het nieuws bijhouden en haar buren bezoeken. Als je Aubree eindelijk helemaal kent, eigenlijk als ze eenmaal uit haar schulp is gekomen, krijg je in een spoedvaart van alles over haar te weten. Hoe ze eigenlijk werkelijk is. Ze wordt vaak van buiten als een charmant meisje gezien, maar als je haar innerlijk kent wordt dat weggedreven en zal je haar omschrijven als dapper en stoer, niet zoals elk ander meisje. Ze geeft niks om haar uiterlijk en heeft een hele rare vorm van humor. Een glimlach van haar is schaars en je zal er echt om moeten vragen, hoewel je dan nog een waterig glimlachje naar je toe wordt gesmeten.
    Verleden (familie e.d.): Aubree is opgegroeidin een hele grote familie. Haar moeder is de streekschrijfster Elice. Ze schrijft liefdesromans over de geschiedenis van het kleine stadje Londen. Ze is niet erg bekend, maar haar boeken worden wel uitgegeven. Ze zit bijna aan het aantal 100, wat betekent dat haar boeken steeds bekender worden. Haar vader is de 40-jarige Austin. Met een 17-jarige dochter is hij dus best jong, maar vrij vroeg hebben hun ouders kinderen gekregen. Een echt speciale baan heeft Austin niet, hij werkt op kantoor en heeft vaak korte werkdagen waardoor hij veel tijd heeft voor zijn drie dochters. De oudste is Aubree en na haar komt haar jongere zusje Casey. Ze lijkt wel het tegenovergestelde van haar zus, want ze is een volledig modepopje die fan is van alle hotte bands die je maar kan bedenken. Hoewel ze elkaars tegenpolen zijn, kunnen ze twee zusjes verschrikkelijk goed met elkaar opschieten. Je zou het misschien niet denken, maar ze spelen beiden fanatiek voetbal. De jongste van het gezin is de dertienjarige Joslynn. Ze valt een beetje uit de maat met haar leeftijd, maar Joslynn is meer een tiepje zoals Aubree is. Ze lijken vrij veel op elkaar, maar hebben meer een zussenrelatie. Altijd ruzie maken om de kleinste dingetjes, elkaar beschuldigen van alles, bekvechten om wie de afwas moet doen etc.
    Extra (Hobby enz.): Veel hobby's heeft Aubree niet. Ze voetbalt graag en speelt samen met Casey in hetzelfde voetbalteam, maar meer doet ze ook niet. Ze praat meestal met een paar vrienden van haar en gaat vaak naar de stad om gewoon even langs de Starbucks te gaan.
          Toen ze samen met haar zusje naar Milkshake City ging kwam ze Niall tegen. Als ze aan de kant staat om te bestellen draait Niall zich om en laat zijn hele milkshake over haar heen vallen. Ze wordt vreselijk boos, maar haar zus lijkt zo gek als een springende kanarie te worden. Aubree snapt er helemaal niks van en wil weglopen, maar Niall houdt haar tegen en dwingt haar om hem het te laten goedmaken. Na aandringen van Niall én haar zusje *die overigens helemaal 1D fan was en eigenlijk voor eigenbelang Aubree dwong* liet ze zich gaan en Niall nam haar mee naar zijn appartement. De hele middag heeft ze in zijn joggingbroek in zijn appartement doorgebracht, maar een hele tijd is er niks gebeurd. Ze werden vrienden, maar Aubree zag er echter niks in, tot alle spijt van Niall. Plotseling verbrak Niall om die reden al het contact dat ze hadden zonder iets van hem te laten horen en na een maand kon Aubree het niet meer uitstaan en zocht ze hem op. Ze kregen vreselijke ruzie, maar uiteindelijk biechtte Niall op wat hij voor haar voelde. Zonder dat ze er erg in had zoende ze hem, maar echter zonder spijt de volgende dag. Ze hebben officieel nog niks, maar het zit eraan te komen aan de manier hoe ze tegen elkaar doen.
    Waarschuwen?: Ja.

    [ bericht aangepast op 11 feb 2012 - 13:45 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Volledige naam: Emmeline Genevieve François
    Naam: Emma
    Leeftijd + geboortedatum: Emma is 19 jaar en jarig op 12 augustus.
    Uiterlijk (Bekend persoon + foto):


    Raina Hein
    Emma heeft prachtige hazelnootbruine ogen en heeft donkerbruin haar met slag erin. Ze vind het makkelijk om er gewoon een borstel er doorheen te halen 's ochtends en dan gewoon haar hand er doorheen te halen en haar haren opzij te gooien. Ze heeft een ontzettende hekel aan vet haar, en daarom was ze ook elke dag haar hare. Ze draagt niet veel make-up, gewoon een beetje mascara en wat lipgloss. Ook draagt ze vaak een dun lijntje eyeliner omdat haar ogen daardoor beter uitkomen, vind ze zelf. (Louis zegt altijd dat ze veel mooier is zonder make-up maar daar trekt Emma zich niks van aan. Haar make-up wordt daarom ook regelmatig verstopt door haar vriendje.) Emma is ongeveer 1.73 en ze heeft ontzettend lange benen, waar ze een chronische hekel aan heeft.
    Haar kledingstijl is moeilijk te omschrijven maar ze noemt het zelf het liefst classy/fashionista/bohémian. Haar kledingstijl verschilt met de dag. Af en toe gaat ze extreem baggy met een simpele trui aan en een spijkerbroek. De andere keer gaat ze voor klassiek met een zwarte kokerrok en een nette witten blouse. Ze kan zich ook heel stoer kleden met kistjes of ontzettend tuttig. Ze draagt het allemaal. Haar favoriete outfit is een rood leren highwaist broekje met daarop een zwarte trui.
    Opleiding/baan: Emma studeert op het moment aan de Royal College of Art, waar ze de opleiding Interior Design volgt en daarbij ook nog eens de School of Fine Art waarbij ze schilderen, fotografie en sculpturen krijgt. Ze loopt onbetaald stage bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in architectuur, want ze wil later binnenhuisarchitect worden. Naast haar school werkt Emma ook nog eens als serveerster in een klein koffietentje waar ze de beste koffie van heel Engeland hebben. Met het geld dat ze daar verdient kan ze haar redelijk grote, maar knusse apartement betalen en ook nog eens haar flinke kledingkast financieren, die elke maand, na haar loonstrookje, een grote lading kleren te verduren krijgt.
    Karakter: Emma is een uiterst gul en vriendelijk meisje en daarbij is ze ook nog ontzettend sociaal vaardig. Ze begrijpt waarom mensen iets doen en wat hun stemming van het moment is. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Emma bezit ook nog eens over een grote dosis humor. Ze maakt mensen aan het lachen en weet altijd speels over te komen. Al kan ze ook nogal een sarcastisch uit de hoek komen, ze bedoelt het dan niet zo. Ze heeft ook een rare obsessie met eten. Ze weet zelf niet precies wat het is, maar ze heeft letterlijk al-tijd honger. Ze vind het vreselijk omdat ze denkt dat ze door het eten te dik wordt, maar dat absoluut niet zo! Door de rare obsessie heeft ze een grote passie voor koken ontwikkeld. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig andere mensen te leren kennen en wilt weten hoe alles werkt. Je kunt nog elke dag leren, zegt ze dan ook altijd. Creativiteit, daar heeft Emma ook een flinke dosis van. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk ze kan dingen op een andere manier aan pakken en op die manier ook haar doel bereiken. Die creativiteit kun je ook terug zien in haar gerechten die ze klaarmaakt. Het zal er altijd spectaculair uitzien, en fantastisch smaken.
    Verleden (familie e.d.): Emma komt uit een gezin die het goed hadden. Haar vader, Robert François, was een Fransman die in zijn vroege jeugd naar Engeland verhuisde. Omdat zijn opvoeding ontzettend streng was, is hij de minste ook niet en hij is erg protectief over zijn kroost. Hij is een leraar die geschiedenis geeft op een universiteit. Emma's moeder, Emily McGinther-François, is een machtige vrouw die overal het slechte van inziet. Toen Emma aan haar ouders vertelde dat ze de creatieve kant op wilde met haar studie, werden haar ouders kwaad en schopte Emma het huis uit, dit was toen ze 17 was. Emma liet toen, met tegenzin, haar toen der tijd 15-jarige broertje, Jack, achter, waar ze vroeger en nu nog steeds ontzettend close mee is. Emma vertrok toen naar het London waar ze het geld bij elkaar sprokkelde om uiteindelijk naar de RCA te kunnen gaan, waar ze nu studeert. Toen ze Louis ontmoette waren ze in één oogopslag verliefd, waarna er zich een passievolle relatie ontgoochelde. Het was liefde op het eerste gezicht, en die liefde is daarna nooit meer verdwenen.
    Robert De Niro, Demi Moore, Freddie Highmore.
    Extra (Hobby enz.): Emma ontdekte toen ze zelf 15 jaar was dat ze een prachtige stem had waarmee ze iedereen betoverde. Iedereen vertelt haar dat ze moet gaan zingen, maar Emma heeft dat liever niet, ook omdat Louis al zingt. Ze speelt ook piano en als ze alleen is zingt ze graag terwijl ze zichzelf begeleid op de piano.
    Het apartement waar ze nu woont is gedeeltelijk gefinancierd door haar vriend Louis. Emma wilde dit eigenlijk niet maar Louis deed het toch en kocht het apartement wat vlak bij de zijne is. Nu probeert Emma hem terug te betalen maar de koppige Louis neemt haar geld maar niet aan, tot grote ergernis van Emma. De kledingkast van Emma neemt wel een hele kamer in beslag. De vroegere logeerkamer heeft ze omgetoverd tot kledingkast want er bleef toch bijna nooit iemand slapen en als, dan zou die wel op de bank kunnen, en Louis slaapt toch bij haar in bed.
    Waarschuwen: Zekers, het verhaal lijkt me geweldig!

    [ bericht aangepast op 10 feb 2012 - 20:20 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Vriendin Niall vul ik in. :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Bedankt! x


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Vriendin Niall.
    Volledige naam: Frankie Elizabeth Jonah Montgomery. Ze wordt altijd gewoon aangesproken met Frankie.
    Naam: Ze wordt altijd aangesproken met Frankie. Heel soms met Liz, afgekort van haar tweede naam Elizabeth.
    Leeftijd en geboortedatum: Frankie is achtien jaar oud en net iets ouder dan Niall. Ze is namelijk jarig op 11 Juni en wordt dan negentien.
    Uiterlijk:


    Frankie is een normaal meisje om te zien. Ze heeft een vrij normaal uiterlijk en lijk vooral op haar h, maar heeft enkele kenmerken van haar moeder erop over gehouden. Ze heeft donkerbruine haren die vaak met slag over haar schouders vallen en tot de helft van haar rug komen. Soms stijlt ze haar haren, want ze vindt het heel erg leuk om iets met haar haren te doen. Ze heeft ook heel vaak een visgraat in haar haren. Haar ogen zijn donkerbruin en redelijk groot. Ze heeft niet zoveel verstand van make-up en doet daarom meestal alleen mascara op. Haar ogen zijn omringd door vrij lange, donkere wimpers. Met veel pijn en moeite heeft Frankie een egale huid gekregen. Ze smeert er echt alles op en houdt het heel streng bij. Want zo'n huid heeft ze echt niet van nature. Aan de neus van Frankie is te zien dat ze een half Joodse is, dit is namelijk kenmerkend. Vroeger is ze veel gepest om de grootte van haar neus en dit vindt ze nog steeds erg vervelend. Frankie heeft een normale bouw. Ze is best wel klein voor haar leeftijd, slechts 1.65M lang, en nét iets kleiner dan Niall. Ze weegt iets te veel voor haar lengte en is sowieso altijd al stevig gebouwd geweest. Ze heeft flinke heupen en vrij brede schouders.
          Frankie's kledingstijl is te omschrijven als stoer. Ze draagt echt van alles, maar zorgt er altijd voor dat het door iets wat stoerder wordt. Het meeste draagt ze lichte skinny jeans met zwarte hakken, een leuk t-shirtje en haar favoriete zwarte lerenjack. Haar lievelingsschoenen zijn haar felrode hakken, donkerblauwe vans of lichtbruine Uggs.
    Lea Michele.
    Opleiding/baan: Frankie is bezig met haar eerste jaar op de school voor rechten. Ze studeert om advocate te worden. Ze was hier altijd van onder de indruk, maar ook vooral omdat haar moeder en oudere broer alle twee advocaat zijn.
    Karakter: Frankie is een vrij apart meisje, iemand voor wie je moeite moet doen om haar te doorgronden - veel mensen krijgen namelijk geen hoogte van haar. Ze is vrij spontaan en maakt gemakkelijk vrienden, omdat ze het totaal niet moeilijk vindt om een praatje te maken. Toch vindt lang niet iedereen Frankie aardig. Dat komt vaak omdat ze eerlijk haar mening zegt en vaak erg arrogant over kan komen. Dit heeft een reden. Frankie is niet zomaar arrogant, maar omdat ze denkt dat mensen haar anders te makkelijk klein krijgen. Ze stelt zich gauw vijandelijk op en vindt het verschrikkelijk als mensen haar zien als iets wat je kan gebruiken. Frankie is de grootste feminist die er bestaat, om het maar zo te zeggen. Het is niet zo dat ze mannen haat, maar als ze maar één seksueel getint grapje over vrouwen maken, valt ze uit. Daarnaast is Frankie een heel intelligent meisje, hoogbegaafd zelfs. Ze heeft een klas overgeslagen en haalde eigenlijk altijd wel hoge punten. Dit laat niet weg dat ze ontzettend bijdehand is en het altijd beter weet. Voor de rest is Frankie erg nieuwsgierig, ongeduldig en heel erg ambitieus.
    Verleden: Frankie komt van origine uit Liverpool, maar is met haar ouders naar London verhuisd toen er voor hen geen redenen meer waren om daar te blijven. Ze woont in een vrij groot gezin. Haar moeder is de negenveertig jarige Allison. Haar moeder is advocate en een tikkeltje apart, maar veel karaktertrekken heeft Frankie toch wel van haar geërfd. Ze is al jaren lang getrouwd met Jonah - naar wie Frankie met haar derde naam vernoemd is. Haar vader heeft een boekenwinkel en is net zoals zijn vrouw 49 jaar oud. Samen hebben ze vier kinderen. Frankie's oudere broer, die ook advocaat is, is Mitchell - tweeëntwintig jaar oud. Frankie komt hierna zelf. Ze heeft nog een jonger zusje en broertje, een tweeling. Dit zijn Madison en Simon. Ze zijn alle twee zestien jaar oud.
    Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Andrew Garfield, Sarah Hyland en Jake T. Austin.
    Extra: Frankie heeft eigenlijk maar één hobby. Dit is voetbal. Ze doet dit al sinds dat ze een klein meisje was, toen haar school een toernooi georganiseerd had, en doet het nu nog steeds. Dit is ook meteen waar ze haar vriendje Niall heeft leren kennen. Hij voetbalt ook en toen ze alle twee wat ouder werden, praten ze vaker met elkaar. Het was namelijk dat zo dat Frankie's beste vriendin Harvey en Niall's beste vriend Sean verkering hadden. Het was vaak feest bij de voetbal en Niall en Frankie konden het wel goed met elkaar vinden. Van het één kwam het ander en ze spraken eens wat af - bij Niall thuis. Ze hadden gezoend, maar vanaf toen was alles best wel ongemakkelijk tussen hen. Ze zeiden niet veel meer tegen elkaar, omdat ze zich beiden schaamden. Ze hadden nog eens gezoend op het feest van Sean en waren sindsdien met elkaar bezig. Uiteindelijk had Niall het lef om te vragen of Frankie officieel bij hem wilde horen en dit wilde Frankie wel.
    Waarschuwen?: Yesssh please. (:

    [ bericht aangepast op 10 feb 2012 - 15:59 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Eeh, Sanne. Nu maak ik geen kans meer!


    Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true. Here is the place where I love you.

    Rol: Jongen die verliefd is op Audrey.

    Volledige naam : Ethan Peter Pierce.
    Naam : Ethan. Hij heeft geen bijnaam, maar wil ook geen bijnaam.
    Leeftijd + geboortedatum : 17 september 1994
    Uiterlijk (Bekend persoon + foto) :


    Matt Lanter.
    Opleiding/baan : Ethan zit in het laatste jaar VWO. Hij heeft een bijbaantje als ober in een nogal onverzorgd restaurant, maar dat vind hij niet erg. Hij doet er alles aan om een goed zakcentje te verdienen, en het maakt hem niet uit waar of hoe vies of stom het kan zijn.
    Karakter : Ethan is een gevoelige jongen, hij begrijpt andere mensen snel. Hij is een geweldige luisteraar maar ook een vlotte prater met een grote mond tegen de leraren. Als Ethan ergens voor gaat, gaat hij er ook voor. Toch stelt Ethan graag opdrachten uit, omdat hij geen zin heeft, meestal komt er dan niks meer van die opdracht. Ethan is een vrije vogel, hij doet wat hij wil en is onafhankelijk.
    Verleden (familie e.d.) : Ethan heeft een aardig goede jeugd gehad. Zijn vader was erg rijk, en daardoor was hij heel nors en saai. Hij zei bijna niks tegen Ethan, en als hij iets zei ging het over school, werk, wijn of kunst. Ethans moeder was veel zorgzamer en liet haar man maar praten, tot ergernis van Ethan.
    Extra (Hobby enz.) : Ethan houd erg van tekenen, hij wil misschien architect worden maar zijn vader is daar op tegen. Zijn vader ziet hem meer als een saaie advocaat of een rechter. Maar zoals ik als zei : Ethan is onafhankelijk en luistert er totaal niet naar. Als hij wil tekenen, doet hij dat.
    Ethan is erg verliefd op Audrey, dat weet Audrey ook.
    Waarschuwen? : Jaa.

    [ bericht aangepast op 10 feb 2012 - 17:28 ]


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Thanks!
    Nobody else?
    x


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Ik vul in! (:
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Ik ga ook invullen.

    [ bericht aangepast op 10 feb 2012 - 18:38 ]


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Rol: Euh, you choose (:
    Volledige naam: Cadence Sara-Marie McCormick
    Naam: Over het algemeen word Cadence altijd Cad genoemt. Omdat ze zelf vind dat er niet heel veel met haar naam valt te verzinnen willen veel mensen het tegendeel bewijzen en heel creatief zijn met haar naam.
    Leeftijd + geboortedatum: Ze is net achttien geworden en ze is geboren op 4 februari.
    Uiterlijk:

    Nina Dobrev.
    Het eerste wat op zal vallen als je naar haar gezicht kijkt, zijn haar donkerbruine ogen. Het fijne van haar ogen is, vind ze zelf, dat je niet zomaar alles aan haar ziet. Bijvoorbeeld als er iets mis is met haar. Wat ze ze zelf ook wel fijn is, is haar lengte. Ze is namelijk maar 1.70, volgens haar een goede lengte. Cadence is lang, maar toch ook wel fragiel. Haar donkere haar hangt elke dag is grove krullen over haar schouders. Ze kan echt alles met haar haren, vlechten en staarten, dit doet ze dan ook geregeld. Waar ze erg van houd is winkelen, daarom loopt ze ook altijd met de meest trendy kleding en veel make-up. Haar ogen maakt ze niet met al te veel oogschaduw op, want dat vind ze zelf niet zo heel mooi, maar lipgloss doet ze wel in allerlei kleuren Mensen zeggen vaak over haar dat ze een schattig neusje heeft, vanwege de vorm. Zelf vind ze dat helemaal niet en heeft ze geen idee waar iedereen het dan toch over heeft.
    Opleiding/baan: Candence studeerd detailhandel en dan de modebranche. Eerst wilde ze modeontwerpster worden, maar haar vader was het daar niet echt mee eens. Hij wilde voor haar een goede carrière en dus detailhandel.
    Karakter: Vanwege haar zwemsport is ze erg competitief ingesteld en ze heeft een hekel aan verliezen. Als ze dan toch een keer verliest is ze die dag echt niet meer te genieten. Dat kan met alles doorgaan, al gaat het om dat ze gelijk heeft of zo, ze wilt altijd winnen. Bij haar is het ook een kwestie van of ze je aardig of niet, daar is ze erg standvastig in. De rest van de tijd is ze eigenlijk heel aardig, dat is dan het moment dat ze je geaccepteerd heeft. Voor de rest is ze bijna nooit chagerijnig. Dat komt bijna nooit voor, behalve in de winter wel eens. In de winter heeft ze altijd van die dagen dat ze geen zin heeft om iets te doen en dan blijft ze gewoon binnen. Op andere dagen heeft ze juist energie te veel en kan ze niet stilzitten. Dan houd ze er van om te gaan rennen door het park. Dat doet ze eigenlijk altijd wel in de weekenden. Bij haar is het echt een kwestie van of ze je aardig vind. Ze kan namelijk ineens omslaan als ze je niet mag. Mag ze je wel, zit je goed. Niet dat ze een opstoker is, maar dan houd ze liever de eer aan zichzelf. Ze staat ook heel stevig in haar schoenen en is ze heel nuchter. Cadance gelooft niet zo in spirituele dingen. Overal is er wel een verklaring voor, vind ze. Ook zal ze nooit op de achtergrond blijven tijdens een gesprek. Meestal weet ze wel een manier om aandacht te trekken. Soms denken mensen dat ze áltijd aandacht zoekt, maar dat is niet zo. Nou ja, meestal klopt het ook wel, maar ze zal het nooit echt toegeven. Dat kan ze maar heel moeilijk, iets toegeven. Dat komt doordat ze echt enorm koppig is, iets wat sommige mensen irritant vinden, meestal dramt ze dan haar zin gewoon door. Ze wilt dan altijd gelijk hebben.
    Verleden: Cadence' vader is de 51-jarige Jude McCormick, hij is een advocaat en verdient zo zijn geld. is getrouwd met de 47-jarige Marble. Een fulltime huisvrouw die soms in haar boekenwinkeltje in het dorp werkt. Zij hebben samen vier kinderen. De oudste is Cadence, na haar komt Grant. Grant is nu zeventien jaar en houd heel erg van schilderen, in plaats van zijn vader achterna te gaan wilt hij liever schilder worden. Na hem kwam James, hij is zestien en wilt wel advocaat worden, net als zijn vader. Wanneer hij achttien word mag hij beginnen met oefenen voor bewaker, maar tot die tijd werkt hij met zijn moeder in haar kruidenwinkel. Als laatste kwam de 14-jarige Riley, later wilt ze graag zelf een winkeltje openen, maar ze weet nog niet wat voor winkel.
    De familie McCormick komt eigenlijk uit Dublin, waardoor ze stuk voor stuk een Iers accent hebben. Toen Candence 13 was, zijn ze verhuist.
    Extra: Cadence' grootste hobby is zwemmen. Dit doet ze ongeveer vier dagen in de week, soms wel meer. Ze zwemt om de drie weken een wedstrijd. Naast het zwemmen heeft ze twee bijbanen, in de zomer is ze badjuffrouw bij het plaatselijke zwembad en eigenlijk vrijwel altijd werkt ze bij Nando's. In haar vrije tijd, dus als ze even niet zwemt of werkt kun je haar vinden op her voetbalveld. Sinds twee jaar zit ze namelijk ook op voetbal. Ze is het nog aan het leren, maar ze is hard op weg om het te kunnen. Af en toe maakt ze ook middagen vrij om te tekenen, wat ze vroeger vaak deed, maar nu niet meer zo vaak.
    Waarschuwen?: Yes, please (:

    [ bericht aangepast op 10 feb 2012 - 20:26 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol : Beste vriendin + collega Taahira
    Volledige naam : Nicole Delancy Macdonald
    Naam : Nicole, maar ze wordt ook wel Nick genoemd
    Leeftijd + geboortedatum : Ze is net 20 geworden op 1 Februari
    Uiterlijk :


    Amber Riley
    Nicole is een meisje dat wat steviger gebouwd is, maar daar zit ze zelf niet mee. Door haar zelfverzekerdheid en vrolijke uitstraling vinden veel mannen haar toch aantrekkelijk. Ze heeft een donkere huidskleur, donkere ogen en donkere haren, die tot ongeveer haar schouders komen.
    Opleiding/baan : Dezelfde baan als Taahira, want het is een collega qq.
    Karakter : Nicole is een zelfverzekerd meisje, die slecht tegen onrecht kan. Ze komt altijd op voor zichzelf en anderen. Ze is heel serieus en een echt strebertje. Ze is perfectionistisch, wat soms tegen haar kan werken. Verder is ze erg liefhebbend en vind ze eigenlijk altijd alles en iedereen leuk. Dit laat ze ook altijd merken.
    Verleden (familie e.d.) : Nicole komt een beetje uit de "ghetto" en heeft al veel dingen meegemaakt in haar leven. Haar vader zit in de gevangenis, wegens mishandeling en heeft ze nooit gekend. Haar moeder Tanya is 10 jaar geleden hertrouwd met haar stiefvader Dwayne. . Haar stiefvader is barman en haar moeder zorgt voor haar halfbroertje & zusjes : 8-jarige zusje Malou, 3-jarige zusje Yasmine en haar broertje Sean van 8 maanden
    Extra (Hobby enz.) : Nicole heeft niet echt hobby's, aangezien ze daar weinig tijd voor heeft. Wel kookt ze graag.
    Waarschuwen? : Ja!

    [ bericht aangepast op 11 feb 2012 - 13:39 ]


    Tell me about it, stud.

    [ bericht aangepast op 12 feb 2012 - 15:19 ]


    -

    Rol: zusje Audrey
    Volledige naam : Aaliyah
    Naam : Alley is haar roepnaam, Aaliyah haar echte.
    Leeftijd + geboortedatum : 16, 27-05-1995
    Uiterlijk (Bekend persoon + foto) :
    Pamela Anderson in der jonge jaren..


    Opleiding/baan : -
    Karakter : Lief meisje, kan soms wat duister uit de hoek komen maar zo is ze niet! Ze is zich bewust van haar emoties. Is liever gelukkig dan somber.
    Verleden (familie e.d.) : Aaliyah leefde een beetje in de schaduw van haar grote geweldige zus Audrey maar heeft uiteindelijk haar eigen weg en haar eigen vrienden gevonden.
    Extra (Hobby enz.) : Shoppen, ofcourse.
    Waarschuwen? : Ja!
    Sorry, bijna geen tijd dus geen uitgebreide beschrijving x

    [ bericht aangepast op 12 feb 2012 - 15:18 ]


    -

    Bedankt voor de rol. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking