• Hii<3
    Ik zat erover te denken om een 1D-story te maken, maar met een paar van jullie in de hoofdrol, en de lezers verzinnen de ideeën. Ik probeer jullie ideeën dan zo goed en origineel mogelijk hier neer te zetten.
    Dus, iemand interesse voor een rol? Verzin alsjeblieft rollen waar iets mis mee is(: Het is leuk als jullie zelf ook rollen verzinnen, maar laten we beginnen met een vriendin voor Niall, Harry, Louis, Liam en Zayn(:
    Invullen:
    Vriendin van:
    Voor- en achternaam:
    Innerlijk:
    Uiterlijk (foto mag):
    Leeftijd:
    Land afkomst:
    Familiegeschiedenis *als je er iets mee kan*:
    Extra *Andere, aparte dingen*:

    Ik wil serieus de meest leuke, zielige, geweldige mensen.
    En onthou dat je wel ideeën moet hebben, want JULLIE verzinnen het verhaal, anders is er gewoon geen verhaal.
    Hopelijk zijn er mensen met veel goede ideeën(:

    [ bericht aangepast op 20 dec 2011 - 16:34 ]


    Food.

    Vriendin van: Liam (na een tijdje)
    voor-en achternaam: Ilena Lamera
    Innerlijk: Lief, behulpzaam, koppig
    uiterlijk: Amanda Seyfried
    Leeftijd: 17
    Land afkomst: Italië
    Familiegeschiedenis: Toen Ilena nog maar heel klein was hadden haar ouders vaak ruzie, daardoor gingen ze uit elkaar. Ilena kwam bij haar vader wonen omdat haar moeder haar niet aan kon. Maar bij haar vader was het ook niet fijn, ze werd geslagen, mishandeld en soms ook bedreigd als ze niet deed wat haar vader wilde. Toen ze veertien jaar was kwam ze terecht bij een Loverboy die haar een jaar misbruikte. Ze wist uiteindelijk te ontsnappen. na dat hele accident was Ilena bij haar tante gaan wonen. Daar ging het goed tot haar tante overleed, sindsdien is ze bij haar oma gaan wonen
    Extra: Door dat accident met de loverboy is Ilena erg bang om weer een relatie te beginnen

    [ bericht aangepast op 20 dec 2011 - 16:36 ]

    Ik ga vriendin Lou invullen, fo sho


    all I want is the taste that your lips allow

    Invullen:
    Vriendin van: LOUIS
    Voor- en achternaam: Alie Penelope Ljublijana
    Innerlijk: Alie is het meest vrolijke en actieve meisje die je tegenkomt. Ze is klein en tenger en lijkt heel fragile, maar is een echte wilde. Ze is niet bang om haar handen vuil te maken en kampt vaak met een teveel aan energie. Ze kan ook geen drie minuten stil zitten en ze heeft het concentratie vermogen van een dode vis. Als je een groepje hebt zal je Alie er wel altijd bovenuit horen want ze is ook een echte flapuit. Ze denkt niet na als ze iets wil zeggen, maar als ze door heeft dat het iemand kwetst zal ze wel onmiddellijk haar excuses aanbieden. Volgens velen zijn Alie en Louis het perfecte koppel. Ze hebben allebei schrik van ouder te worden, dus blijven ze gewoon kinds. Het is niet raar als je met die twee op straat loopt en ze moeten oversteken dat ze alleen op de witte strepen van het zebrapad springen ofzo. Sommige kinderen van tien zijn volwassener dan die twee.
    Uiterlijk (foto mag):


    Alie had eigenlijk lang haar zoals op deze foto, maar op een dag besliste dat ze eens iets totaal anders wou dus is het er helemaal afgegaan en sinds dien heeft ze een korte coupe. Alie heeft er geen spijt van integendeel, ze wilt het niet meer lang. Alie is een klein tenger meisje. Ze is 1m60 want ze heeft vroeger altijd last gehad van een groeiprobleem. Het zit in de familie dat ze niet rap dik worden dus weegt ze amper 48 kilo ookal eet ze, ze komt geen grammetje bij. Alie’s ogen zijn haar uithangbord. Ze zet ze daarom ook echt extra in de verf. Alie’s kledingstijl is echt helemaal 70’s 80’s. Hoge taille rokken, bloemetjes etc alles wat je je kan bedenken dat retro is, heeft ze in haar kast liggen.
    Leeftijd: Alie is negentien en word twintig op 11 maart.
    afkomst: Slovenië
    Familiegeschiedenis: Alie is gevlucht uit Slovenië toen ze vier jaar was. Er was oorlog en ze hadden hun vader voor hun ogen vermoord zien worden door één van de vijanden en ze hadden hun moeder gezegd dat ze verder gingen doen tot heel hun familie uitgemoord zou zijn. Haar moeder nam het zekere voor het onzekere en vluchtte met Alie en haar broer, Elias[/b] naar Engeland. Ze waren een trein opgestapt, niet wetende waar naar toe en zonder geld. Ze konden alleen hopen dat ze niet betrapt werden dus verstopten ze zich onder de stoelen een hele rit lang. Uiteindelijk bracht die hen naar Milaan waar ze een boot opgestapt zijn, weer het zelfde verhaal, richting Engeland. Na dit alles heeft Alie zich sterk opgesteld, haar moeder is nu heel ziek en neemt ze alle verantwoordelijkheid van thuis op haar schouders. Ze kookt, ze houdt haar broer ( die niet altijd op het rechte spoor zit), op het rechte spoor en zorgt dan nog eens voor zichzelf ook.
    Extra Door wat er bij haar familiegeschiedenis te lezen valt moet Alie alle verantwoordelijkheid van haar gezin op haar nemen. Haar moeder lijdt aan een zeldzame ziekte en weet dat ze nog amper drie maanden te leven heeft, haar broer doet aan drugs en alcohol om alles te vergeten, maar zij blijft vrolijk ondanks ze alles moet doen. Ze moet iedere dag koken, haar broer op het rechte pad helpen en dan nog eens voor zichzelf zorgen en zorgen dat ze geen emotioneel wrak word. Gelukkig heeft ze een vrolijk karakter en helpt Louis haar hier ook mee. Alie loopt niet graag te koop met haar problemen, ze is liever vrolijk en toont anderen dit niet.


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Vriendin van Niall!
    Volledige naam: Maddison Axelle Sophia Caverly.
    Bijnaam: Mads, een afkorting die wat stoeder is dan haar eigen naam. Door haar vriendinnen wordt ze wel eens Maddi genoemd, maar dit vindt ze strontvervelend.
    Leeftijd en geboortedatum: Ze is 17 jaar oud || 4 maart 1993.
    Uiterlijk:



    Ariana Grande
    Maddisón heeft lange, rode haren waar ze sinds kort highlights in heeft gezet. Ze verzorgt haar haar heel erg goed en wast het haast elke dag. Ze gebruikt ook verzorgende haarmaskers. Haar rode haren lijken altijd goed te vallen, maar ze staat dan ook uren voor de spiegel. Maddisón heeft van haarzelf groene ogen en een onzuivere huid. Ze gebruikt veel foundation om dit niet te laten zien. Verder gebruikt ze meestal nog wat lipgloss en mascara, maar bij speciale gelegenheden draagt ze veel meer make-up. Haar kledingstijl is vrij normaal, ze draagt meestal skinnyjeans met een hoodie, vest of een gewoon shirt. Als ze uitgaat of er is een feestje -wat vrij vaak voorkomt met een bandlid als je vriendje- draagt ze jurkjes, maar daar voelt ze zich eigenlijk niet helemaal op haar gemak mee. Ze is niet al te blij met haar uiterlijk.
    Karakter: Maddisón is het meisje dat erg verkeerd wordt ingeschat door haar vriendinnen. Ze is is vaak heel vrolijk en spontaan, maar voelt ze zich gewoon vreselijk. Ze heeft nooit haarzelf kunnen zijn, ze was te anders. Ze heeft een leuke tijd op school, maar vindt het veel leuker met Niall en de andere jongens. Maddisón is ook heel erg onzeker en zou nooit iemand te snel vertrouwen. Haar goede eigenschappen zijn dat ze heel erg creatief en muzikaal is. In tegendeel daarvan is ze juist helemaal niet sportief en heeft een hekel aan sporten. Ze zit het liefst het hele weekend in haar pyjama op de bank, maar heeft soms ook weer eens zin om wat actiefs te doen. Ze komt niet snel los bij vreemden, maar als je goed bevriend met haar bent wil je liever dat ze soms even haar mond houdt. Ze is heel spontaan en is altijd in voor een grapje. Daarbuiten is Maddison een echte schijterd. Bij het kleinste dingetje is ze al bang en bij griezelfilms ligt ze het liefst de hele film in iemands armen terwijl ze niet kijkt.
    Land van afkomst: Ierland.
    Extra, zoals familie en hobby's enzo: Haar hobby's zijn tekenen en schrijven. Ze tekent vooral grote fantasiewerelden of mensen, iets waar ze vrij goed in is. Ze vindt het geweldig om dingen te zien en te maken wat helemaal niet kan. Ze vindt -het tegenovergestelde- fotografie helemaal niet zo leuk, ze is ook helemaal niet fotogeniek. Schrijven vindt ze ook iets leuks om te doen, ze is ook heel muzikaal opgevoed dus ze schrijft vooral liedjes. In die liedjes kan ze ook haar gevoel kwijt, maar ze kan helemaal niet goed zingen. Ze vindt het ook leuk om samen met de 1D-boys muziek te maken.
    Haar vader heeft haar en haar moeder verlaten toen ze 12 was, en dit kan ze zich nog heel goed herinneren. Hier treurt ze nog vaak over. Ze weet helemaal niks meer over haar vader en wil hem graag een keer zien, maar dit kan niet volgens haar moeder. Ze woont nu samen met haar moeder, Caterina, en kleine babyzusje, Maylin, in een klein rijtjeshuis in het hartje van Dublin. Ze is pas verhuist en wil een nieuwe 'start' maken in Dublin. Verder moet ze heel vaak op haar zusje passen, haar moeder heeft een drukke baan om voor hun te zorgen en het huis te betalen. Ze hebben het heel krap en ze zou dus ook zelf moeten werken. Ze heeft een bijbaantje in de Starbucks.
    Ze heeft pas wat met Niall, het is nog helemaal niet zo lang aan en de fans weten er nog helemaal niks van. Ze hebben het heel leuk samen, maar het is nog niet écht officieel. Hoewel ze heel vrolijk en spontaan tegen de jongens doet, weten de jongens dat ze het op school niet zo leuk heeft. Ze proberen haar te helpen, maar dit lukt niet ze goed. Ze wist toen ze wat met Niall kreeg maar vaag wat van de boyband. Ze vond hun muziek vreselijk leuk, maar had hun eigenlijk nooit op filmpjes gezien. Het was voor haar dus wennen,maar ze heeft er nu 4 nieuwe broers bij.
    Waarschuwen: Ja!

    Hope you'll like it! Ik wist niet zeker of One Direction bestaat.. dus heb dat ermaar gewoon bij vermeld! So... ik hoop dat ik de rol krijg!

    [ bericht aangepast op 26 dec 2011 - 17:06 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Vriendin van: Zayn, maar als het nog kan Louis <3
    Voor- en achternaam: Avery McBride.
    Innerlijk: Ze is in een woord: GESTOORD. Maar wel heel erg lief.
    Uiterlijk (foto mag): Ze is ginger :'D. Ze heeft dus rood, rossig haar, sproeten, en is best klein.
    Leeftijd: 18
    Land afkomst: Nieuw Zeeland.
    Familiegeschiedenis *als je er iets mee kan*: Gescheiden ouders, overleden tweelingzus.
    Extra *Andere, aparte dingen*: Ze heeft een paar vreemde trekjes & gaat de deur niet uit zonder haar plectrum. Ze danst (hiphop), en is verslaafd aan gitaarspelen. En wenkbrauwwiebelen. En random liedjes zingen.


    Intersectional feminist

    [ bericht aangepast op 20 dec 2011 - 18:23 ]


    Food.

    Ik doe ook even vriendin Zayn :'D


    El Diablo.

    Ik ga vriendin Zayn invullen, maar ik zie dat je al meer aanmelders voor hem hebt dus als je liever wilt dat ik voor Harry iets verzin. Zodat je wat meer varriatie heb in je rollen ^^


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Vriendin van: Zayn
    Voor- en achternaam: Alexis Roselynn Lopez
    Innerlijk: Ze is echt sociaal en kan heel druk zijn. Maar als je aan haar vrienden komt heb je een probleem. Tegen mensen die ze echt niet mag is ze heel erg bitchy, maar je kent haar als lief en aardig. Ze is soms wel wat rebels. Nu lijkt ze best braaf. Maar dat is ze eigenlijk niet. Ze doet alles wat haar ouders niet leuk vinden. Zo wil ze een tattoo nemen op haar enkel, en rookt ze. Maar haar slechte eigenschap is dat ze best wel heel erg ijdel is.
    Uiterlijk (foto mag):


    Naya Rivera
    Leeftijd: 17, en ze wordt op zestien augustus 18.
    Land afkomst: Spanje, in Barcelona om precies te zijn.
    Familiegeschiedenis: Zoals je al ziet mag ze haar ouders niet. Dat is vooral omdat ze vroeger door hun mishandeld werd. Maar toen ze opstandig werd hield dat op. Haar oudere broer Tyler was de enige die haar ondersteunde in die tijd. Daarom doet ze nu alles wat haar ouders niet leuk vinden, en toch krijgt ze nog alles van ze.
    Extra *Andere, aparte dingen*: Ze is verslaafd aan zichzelf verzorgen (haar doen, opmaken enz.) , uggs en haar Iphone 4.

    [ bericht aangepast op 20 dec 2011 - 22:08 ]


    El Diablo.

    Vriendin van: Harry
    Voor- en achternaam: Gwenn sumera Damayanti-Floyd
    Innerlijk: Gwenn is een meisje waar je soms echt moe van wordt, ze is de hele dag bezig met van alles en nog wat. En het meeste is ook nog eens zin- of nutteloos, zo bedenkt ze altijd de flauwste grappen of streken. Ook zit ze vol energie en trekt zich niks aan van de mensen om haar heen, dan praat ze opeens hard op of begint ze ineens heel hard te lachen. Gewoon om haar zelf of omdat ze weer aan iets denkt wat een hele tijd geleden is gebeurd, ze is wel altijd gezellig en je kunt goed met haar lachen. Maar voor serieuze gesprekken moet je echt een goede dag bij haar prikken, want die voert ze niet zo snel. Want ze weet dan geen houding te geven, moet ze je nu troosten of juist haar mening vertellen. Daardoor zullen er niet veel mensen naar Gwenn toe komen om raad, althans niet voor problemen want als je ideeën nodig hebt voor een feestje of als ze voor talk moet spelen. Want Gwenn kan door haar studie en ouders vele talen, ze heeft een echte talenknobbel maar voor de rest heeft ze wel moeite met leren. Ze is niet extreem 'dom' maar soms zegt ze nét het verkeerde waardoor ze die label wel opgeplakt krijgt. Ze schiet ook snel in de stress, en als dat begint krijgt ze rode vlekken in haar nek en jeuk. En begint ze ook nog eens eng te lachen, dat is voor de andere wel eens lachwekkend. Maar sommige vinden haar dan ook wel zielig en proberen haar dan te helpen, ze pakt die hulp dan snel aan en is altijd blij met de hulp die ze krijgt. Ze is daarom ook niet echt zelfstandig maar ze probeerd áls ze de verantwoordelijkheid krijgt het zo goed mogelijk te doen. Want is er iets dan gaat ze er ook echt helemaal voor, ze zet zich echt in voor de volle honderd procent. Heeft ze iets voor ogen dan is het niet zo gemakkelijk om haar er van te overtuigen het niet te doen, ze vertouwd zichzelf en luisterd (meestal) na haar hart. Ook zou ze niet zo snel eerst nadenken en dan iets doen, het is een soort prikkeling. Net zoals jij je hand terug trekt als je je hand verbrand, zou Gwenn er gelijk op af vliegen als haar iets niet zint. Zo hoef je geen grapjes te maken over haar of haar familie, want haar familie staat hoog. Daarbij komen natuurlijk ook haar vrienden en vriend, daar zou ze alles voor geven. Maar ze merkt wel dat ze nog steeds haar vrienden boven haar liefde zet, soms is dat ook beter. Maar als een relatie sterker wordt moet je op een gegeven moment ook echt álles geven, en daar heeft Gwenn soms nog moeite mee. Maar áls ze van iemand houdt zou ze je op handen dragen, ze zou je behandelen als een veertje maar breek je haar hart dan draait een knop in haar hoofd om. Dan kan er geen lachje meer vanaf en maakt het haar niet uit of je nou twee meter bent of 1 meter 40 ze stampt je de grond in.
    Uiterlijk (foto mag):


    Mila Kunis

    Gwenn is niet het typische 'english girl', je kunt aan haar zien dat ze uit een ander land komt. Zo heeft ze een getinte huid en volle bruine haren, dat zou mooi zijn als je het kan temmen. Maar soms is het zó erg dat het alle kanten op staat en ze echt een knot moet maken of een pet op anders wordt ze zo verplaats naar de dierentuin. Haar lengte is volgens haar niet te groot en niet te klein voor een dame, ze is 1 meter 68 en dat scheelt bij het dragen van hakken. Zo is ze nooit groter dan de gemiddelde jongen, want een kop groter zijn dan je crush is een 'dont' voor haar. Maar waardoor ze écht geen typisch meisje is, zijn haar ogen. Ze heeft een zeldzame oogaandoening genaamd Heterochromia Iridis, dit betekend dat er kleurverschil is in de iris van haar linker- en rechter oog. Haar rechter oog is grijs/blauw en haar linker oog is lichtbruin/groen, het komt zelden voor en daardoor lijdt het soms tot grapjes of pesterijen. Vooral vroeger werd Gwenn neergezet als 'aandachtzoeker' omdat ze dachten dat het lenzen waren, maar Harry vonden haar ogen de mooiste ogen die hij ooit had gezien en dat doet Gwenn meer dan al die negatieve reacties bij elkaar !

    Leeftijd: Gwenn is achtien jaar, haar verjaardag is op de 23ste van de maand juni. [23'06'1993]
    Land afkomst: Ze komt oorspronkelijk uit Indonesië, maar heeft een Engelse vader. Dus eigelijk is ze een halfbloedje.
    Familiegeschiedenis *als je er iets mee kan*: Gwenn was negen jaar oud toen ze samen met haar familie uit Indonesië vertrok, niet omdat er oorlog was maar omdat ze een keus moesten maken. De eerste keus was blijven in Indonesië en hun cultuur en geloof veranderen, de tweede keus was vertekken zonder gevaren en regels. Haar familie koos voor de tweede keus en ze vertokken als eerst naar Cuba, dat was omdat een tante van Gwenn getrouwd was met een Cubaanse man. Maar toen ze elf jaar oud was begon ze zich af te vragen waarom er nooit een vader in haar leven was, toen ze er na vroeg kreeg ze van haar moeder een antwoord waar ze niet mee verder kon. Maar haar opa vertelde haar de waarheid ; haar vader was een engelsman. Toen ze die informatie wist heeft ze gewacht tot ze wat ouder was, op haar dertiende had ze haar moeder overtuigd om haar vader op te zoeken. Haar moeder en Gwenn vertrokken uit Cuba, toen ze in Engeland aankwamen was het uitvogelen wie de man precies was. Maanden gingen voorbij en toen eindelijk de dag aanbrak dat ze elkaar zouden ontmoeten, was Gwenn heel erg zenuwachtig (denk aan eng lachen en rode plekken in haar hals). Haar vader was een vriendelijk man die haar lachend vertelde hoe hij haar moeder had ontmoet. Hij vertelde ook dat hij elk jaar vier keer kwam om Gwenn op te zoeken, maar nadat haar vierde jaar was aangebroken had Gwenn geen oog meer voor haar vader en had haar eigen 'papa' gevonden. Ze beschouwde haar opa als haar vader, en omdat Greg(vader van Gwenn) dat zo moeilijk vondt om aan te zien besloten ze dat hij niet meer langs kwam. Nu Gwenn alles wist kon ze beter met de situatie omgaan en wou ze de band met haar vader opbouwen. Toen Gwenn vijftien jaar was besloot ze in te trekken bij haar vader, haar moeder had namelijk heimwee en wou terug naar haar familie. Ze wou Gwenn graag bij haar hebben maar begreep ook dat ze haar vader nu ook in haar hart had gesloten. Ze heeft haar achternaam veranderd na Damayanti-Floyd, simpelweg omdat haar moeder's achternaam Damayanti is en haar vader's Floyd. Haar vader leerde haar nóg beter engels omdat hij docente engels was op een high school, Gwenn spreekt nu goed engels met een grappig Indonesisch accent.
    Extra *Andere, aparte dingen*: Door Gwenn's oogaandoening gaat ze soms erg loensen, vooral als ze wat te veel gedronken heeft. Haar ogen verraden haar dan ook altijd, maar ook verminderd haar zichtvermogen. Dan ziet ze opeens een stuk waziger en moet ze oogdruppels gebruiken (dit gebeurd niet enkel wanneer ze drinkt). Gwenn zit niet op een sport omdat ze dat simpel gezien niks aan vindt, ook haar conditie gaat flink achteruit. Ze is namelijk niet vies van een sigaretje en heeft soms vreetbuien waardoor ze van alles eet. Ook heeft ze één 'behekste' hand, daar zitten allemaal sneetjes in, ze snijd zich voordurend in haar vingers met koken. Daardoor zitten haar vingers onder de plijsters en mag ze van Harry niet meer de keuken in omdat hij bang is dat ze zichzelf nog een keertje onthoofd door een schilmesje. Hoewel Gwenn normaal wordt opgevoed kan ze soms helemaal doorslaan in het uitgaan, ze kijkt zo af en toe te diep in het glaasje of deelt haar speeksel met meisjes. Ze is een echte flirt, maar sinds ze met Harry heeft temmen ze elkaar. Want Harry wordt niet voor niks de flirt van de band genoemd, zo mogen ze maar twee keer per dag naar iemand anders kijken en als ze uitgaan moeten ze smsen wat ze doen. Vreemd genoeg kwam Harry met het idee, Gwenn begon gelijk met dat hij een jarloers type was maar achteraf gezien is het een brilliant plan volgens haar. Zo blijven ze elkaar trouw zonder te veel aan elkaar geplakt te zijn.


    Het is echt erg dat ik zo lang bezig ben geweest ;p
    maar ik hoop dat ik de rol krijg en ik ga sws het verhaal lezen, ik heb wat verschillende foto's van Mila er bij gezet omdat ik niet kon kiezen.

    [ bericht aangepast op 20 dec 2011 - 21:27 ]


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Mag ik nog vriendin Zayn invullen morgen?

    Vriendin van: LOUIS <3
    Voor- en achternaam: Teddy Lillyan McLott
    Innerlijk: Teddy is een vrolijke meid. Ze heeft weinig problemen thuis, behalve dat haar ouders bijn 24/7 aan het werk zijn, maar goed. Dat vindt ze niet zo heel erg. Teddy houdt er niet van als iedereen steeds op haar lip zit. Ze is echt een grote lachebek en praat ook erg veel. Ze heeft een grote humor en is redelijk zelfverzekerd, behalve dat ze zichzelf niet mooi vindt. Ze kan een grote mond hebben en als iets haar niet bevalt zegt ze het bijna meteen wel. Hoewel ze veel praat, is Teddy geen flapuit. Ze is goed te vertrouwen met geheimen, ze vertelt het niet door, behalve als het je echt kan helpen. Teddy heeft een grote dosis humor, die lang niet iedereen begrijpt, meestal gaat het echt over iets heel vaags of zegt ze gewoon zomaar iets wat er gewoon te blij uitkomt. Doordat haar ouders veel werkte is ze grotendeels wel alleen op gegroeid, maar ook steeds met babysitters, maar daaraan besteedde Teddy vaker niet veel aandacht. Haar ouders vinden vaak dat Teddy op geen van hun lijkt. Teddy is namelijk hyper, vrolijk en dus niet serieus en haar ouders zijn rustig, niet heel humoristisch en juist heel serieus. Soms ergeren haar ouders zich aan Teddy's gedrag, maar Teddy trekt zich daar niets van aan. Ze is liever zoals ze nu is dan als haar ouders. Ze heeft een hekel aan netjes doen in strakke rokjes en vage jurkje en helemaal opgetut rond lopen. Teddy heeft gewoon een hekel aan netjes, ze kan nooit iets netjes houden, of in ieder geval niet lang. Ze is nogal lomp en loopt vaak tegen dingen aan of gooit dingen om. Ze heeft een redelijk grote mond tegen leraren, maar dat komt ook omdat leraren haar overal de schuld van geven en dat is iets waar ze niet tegen kan. Teddy is soms iets te druk en heeft een grote fantasie. Ze bedenkt de gekste figuren of dingen of momenten en soms tekent ze die wel eens. Er is een moment wanneer Teddy verlegen is, en dat is wanneer ze verliefd is, meestal kan ze dan niet helder denken, gaat ze stotteren in zijn buurt en weet ze niet wat ze moet zeggen, maar dat heeft ze pas één keer gehad, toen ze twaalf was, maar Teddy kan niet erg goed omgaan met haar gevoelens voor iemand en die weet daar nog niets van, dus probeert ze het zolang mogelijk voor iedereen te verzwijgen. Verder is Teddy goed bevriend met veel jongens en veel van die jongens kunnen niet van haar af blijven, niet op de vieze manier, maar veel van haar (mannelijke) vrienden kunnen niet van haar haar afblijven, niet van haar zij, want ze kan niet tegen kietelen en er gaat geen dag voorbij dat tenminste één iemand haar heeft geknuffeld. Veel van haar vrienden noemen haar schattig, om hoe ze eruit ziet, hoe ze doet, gewoon om wie ze is.
    Uiterlijk:


    Teddy heeft lange bruine krullen, maar soms lijkt het meer slag. Haar voorste plukken zitten bijna altijd vast en ze doet niet erg veel aan haar haar. Ze kan er overigens niet tegen als iemand aan haar haar zit, maar dat gebeurt toch vaker. Teddy heeft een vrolijk gezicht, met een schattige, beetje grote, wipneus, die ze zelf tevens haat. Haar ogen zijn donkerbruin en vaak twinkelen ze. Om haar bruine ogen zit meestal een laag mascara en een randje eyeliner. Verder heeft ze nooit meer make-up op, ze draagt dus geen foundation. Teddy heeft een mooie glimlach met redelijk rechte tanden, ze heeft wel nooit een beugel gehad, haar ouders vonden het niet nodig. Teddy is niet zo groot, 1.65m en is erg licht, je kunt haar gemakkelijk optillen en rond draaien. Meestal draagt Teddy skinny jeans, waarvan ze heel erg veel verschillende heeft. Veel donkere met gaten of normale donkere, maar ze heeft ook gekleurde, bijvoorbeeld haar warm rode skinny, deze draagt ze heel graag. Ze heeft niet erg snel iets echt roze aan of een jurkje. Alleen als het moet of als het echt een speciaal ding is. Ze draagt het liefst een blouseje, een sweater, een blazer of gewoon een shirtje. Teddy houdt van vrolijke kleding, bijvoorbeeld een t-shirtje met een vrolijke en drukke print erop, ze houdt niet echt van iets heel erg neutraals. Ze loopt altijd op sneakers, behalve op een gala, dan probeert ze hakken aan te trekken, maar meestal werkt dat niet mee. Teddy heeft veel soorten sneakers, maar ze draagt het liefst haar knal rode, blauwe of paarse sneakers, tenminste als ze iets aanheeft wat erbij past. Ze houdt van sportieve, maar mooie kleding, maar ze vindt de 'sailor' style, met strepen en bretels vindt ze zelf ook erg mooi. Verder heeft Teddy ook een bril, zo'n monteur als Louis en ze heeft ook een nerdbril, maar ze doet hem liever niet op.
    Leeftijd: Teddy is zeventien jaar oud en verjaart op 31 december.
    Land afkomst: Teddy woonde vroeger in Schotland met haar ouders.
    Familiegeschiedenis: Teddy is geboren op 31 december als dochter van Charles en Lela McLott, in een oud Schots dorpje. Ze woonde tot haar elfde levenjaar in Schotland, daarna is ze met haar ouders naar Engeland verhuisd, waar ze een nieuw leven gingen beginnen. Haar ouders waren altijd heel druk, haar vader werkt als manager van een vijf sterren hotel in de buurt en haar moeder staat daar achter de receptie en loopt veel door hotel heen om gasten te helpen. Teddy heeft geen contact meer met andere familie leden, ze heeft nog één oma in Schotland wonen, die ze heel graag nog eens wilt zien en ze heeft daar nog één oom wonen en verder heeft ze geen andere familie meer, wat ze zelf niet heel erg leuk vindt, want veel mensen om haar heen praten over hun familie en Teddy heeft er bijna geen, daarom is ze ook heel graag bij andere mensen en helpt ze ook mee in het hotel, wat ook deels moet van haar ouders.
    Extra: Teddy is niet echt een meisje-meisje. Ze speelt voetbal in haar vrije tijd op het grasveldje tegenover haar huis met een jongen uit de buurt, Kevin. Hij is tevens één van haar vrienden, maar ze kent hem eigenlijk niet zo goed. Ze vertellen heel erg veel aan elkaar en luisteren ook goed naar elkaar, ook kloten ze maar gewoon wat op het veldje, ze zitten niet bij elkaar op school maar ze zijn toch goede vrienden. Verder is Teddy verslaafd aan video-games spelen, op haar nintendo speelt ze het liefst pokémon, ze speelt ook graag van allerlei spellen op haar XBOX 360 en ze doet ook graag spelletjes op haar iPhone, dus ze is een beetje game verslaafd. Verder houdt Teddy ervan om te tekenen, waar ze haar fantasie in vrije loop kan laten gaan. Ze kan best goed tekenen, volgens vele en meestal doet ze dat het liefst buiten, ook al is het -20 graden. Ook speelt ze nog gitaar, maar ze kan geen noten lezen, ze speelt gewoon melodietjes die ze hoort of zelf bedenkt. Verder kan ze absoluut niet tegen kietelen en dat weet ook bijna iedereen en als laatste is dat ze er niet echt tegen kan om opgesloten te zitten in kleine ruimtes, ze heeft dus een lichte vorm van claustrofobie.

    hope you like it (:

    [ bericht aangepast op 21 dec 2011 - 21:28 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Heb je nog rollen nodig? <33


    The artist is the kid that survived.

    Mag ik een zusje van een van de jongens maken?

    Zusje van: Niall
    Voor- en achternaam: Leana "Lea" Horan
    Innerlijk: Ze is heel impulsief en doet alles zonder nadenken, daardoor komt ze vaak in rare situaties terecht en daardoor heeft ze geleerd goed met druk om te gaan. Ze is heel behulpzaam en lief, ze heeft soms echt "domme blondjes" momenten maar daarom lachen mensen vaak om haar. Ze is een echte sweetheart en vrolijkt mensen vaak weer op mett haar zonnige karakter en haar positieve uitstraling.
    Uiterlijk (foto mag):


    Ze heeft een iets donkerdere blond dan Niall, ze heeft halflang haar en is niet erg groot, ze heeft, ze heeft dezelfde oogkleur als haar broer.
    Verder heeft ze een ontzettend groot gevoel voor mode.
    Leeftijd: 16, ze wordt op 2 januari 17.
    Land afkomst: Ierland
    Extra : Lea en haar broer hebben een hele goed band. Verder zingt Lea ook heel graag (dat kan ze ook heel mooi) en speelt ze gitaar, piano en saxofoon.