• We gaan terug naar het jaar 1931, toen er nog geen televisie, computers en videospelletjes bestonden, dat men zich moest vermaken met het geen wat hij op dat moment had. Esmé Pescador heeft maar één droom, meedoen in een circus, maar haar ouders verbieden het haar. Als ze krijgt te horen dat ze is uitgehuwelijkt aan een vreselijke man loopt ze vol met woede weg van haar huis in de hoop dat ze ergens een plek tegen komt waar ze de dingen kan doen, waar ze van houdt.

    Na weken te hebben rond gereisd komt ze het circus [..] tegen. Hopend op een plekje gaat ze auditie doen en komt het vijftal jongens tegen, die zich One Direction noemen, een Engelse groep jongens vol talenten. Ze wordt onderschat, maar haar volle verbazing worden ze uitgekozen en reizen ze rond en is de show ontzettend succesvol. Wat als haar verloofde erachter komt? Dat hij Esmé haar droom kapot wilt maken? Wat als hij merkt dat Esmé smoorverliefd is geworden op [1D LID]? Een verhaal vol avontuur, bedrog en liefde.



    Oké guys, het zoveelste topic van mij deze 3 weken? Maar de vakantie komt eraan en ik barst van de inspiratie, ik ga ook niet op vakantie en sinds ik echt wat te doen wil hebben, voila, hier dit topic.
    Medemogelijk gemaakt door TroutyMouth haar circusidee dat ik hier en daar wat heb aangepast, hihi.

    Het verhaal kan prima worden gelezen als je niet weet wie One Direction is, of gewoon geen fan van ze bent, sinds het niks met de muziek te maken heeft, in feite. (:


    Informatie
    Esmé Pescador is negentien jaar oud, ze is van Spaanse afkomst, met het uiterlijk van Selena Gomez. In het circus zal ze gaan dansen en zingen. (: Voor meer informatie, moet je het gewoon vragen.

    Ik zoek géén vriendinnetjes van de jongens, die kies ik zelf uit. Je kan wel je voorkeur geven, maar ik zeg niet dat je dan meteen een relatie met die persoon krijgt. (:


    Nodig
    # Circusdirecteur
    # Circusartiesten
    van goochelaars en clowns tot dierentemmers en ballerina's. Het mag ook een groep zijn, van min. 2 tot max. 5
    # Verloofde Esmé Pescador
    # Overig, verzin zelf iets toepasselijks


    Om in te Vullen
    Rol:
    Naam en bijnaam:
    Achternaam:
    Artiestennaam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit: Wees origineel, de circusartiesten komen van heel de wereld!
    Karakter: Wees origineel! Niet allemaal slimme, spontane meisjes die erg arrogant zijn.
    Uiterlijk: Mag een onbekend persoon zijn, dan wel een duidelijke, of meer foto's.
    Deelname circus en act: Alleen circusartiesten, waarom doet hij mee? (:
    Familie: Vertel in het kort iets over de situatie thuis, relegie, hoe vinden hun het, enz?
    Favoriete 1D-lid:
    Extra: Alles wat jij nog wilt vertellen, van hobby's, tot een eigen kleine verhaallijn, wees origineel!
    Waarschuwen?


    Ik kies niet de eerste, ik ga de beste uitzoeken. (: Je mag er zoveel invullen als je wilt en onthoud dat de wereld niet alleen bestaat uit meisjes, jongens zijn namelijk net zo gewild bij mij. Bedankt!

    [ bericht aangepast op 19 juni 2011 - 15:49 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Circusartiest. Ze is draadloper in het circus.
    Naam en bijnaam: Lynn. Ze heeft niet echt een bijnaam. Mensen noemen haar gewoon Lynn.
    Achternaam: Dubois
    Artiestennaam: Le fils Walker. (Op z'n Frans uitspreken graag.) In het Frans betekend dit draadloper.
    Leeftijd: Lynn is 16. Ze wordt 27 November 17.
    Nationaliteit: Lynn heeft een Franse nationaliteit. In Frankrijk spreken ze haar naam namelijk uit als Lien.
    Karakter: Lynn is een giechelkont. Als ze nerveus is, gaat ze giechelen. Ziet ze een leuke jongen, gaat ze giechelen. Als ze verlegen is, gaat ze giechelen. Lynn is altijd aan het giechelen. Ze weet zelf ook niet wat het is, maar het hoort gewoon bij haar. Lynn is een zeer gevoelig meisje. Je hoeft maar iets verkeerds te zeggen en ze is helemaal van streek. Ze vindt het erg belangrijk wat andere van haar denken. Ze wil het liefste aardig en leuk worden gevonden door de hele wereld. Dat kan natuurlijk niet maar toch wil Lynn niet dat mensen haar niet mogen. Toch maakt ze het er zelf wel naar. Lynn houdt van gek doen. Mensen lachen dan meestal om haar en dat vindt ze ook niet erg. Toelachen vindt ze geweldig. Maar als mensen haar gaan uitlachen, daar kan ze niet tegen. Dan rent ze weg van de menigte en soms barst ze in huilen uit. Ze rent altijd weg voor haar problemen en probeert ze nooit onder ogen te komen. Dan wil ze alleen zijn en even met rust gelaten worden. Dan kan ze gaan nadenken en alles weer op een rijtje zetten. Ze moet alles een plek geven, in haar hoofd, maar ook in het echte leven. Lynn is wel een perfectionist. Ze moet alles perfect doen anders kan ze behoorlijk boos op zichzelf worden. Lynn is dus een meisje met vele kanten. Ze kan heel vrolijk en gek doen. Maar ze is super gevoelig dus huilt best wel vaak. Ze was nooit populair en hoorde er nooit bij. Ze wou er zo graag bij horen maar zo'n type is Lynn gewoon niet. Lynn is zichzelf en hoe hard ze het ook probeerde, ze hoorde er gewoon niet bij. Ze heeft de strijd al lang opgegeven van het erbij horen bij gewone mensen. In het circus hoort ze er wel bij en voelt ze zich erg op haar gemak. In het circus weet ook iedereen hoe ze is en zijn ze wel extra voorzichtig met wat ze tegen haar zeggen. Het is altijd eerst zeggen dat je het helemaal geweldig vindt en dan de opbouwende kritiek. Dat werkt veel beter bij Lynn dan meteen zeggen wat ze slecht deed. Door veel steun van de mensen van het circus voelt Lynn zich ook beter en doet ze het meestal ook beter wanneer ze draadloopt. Kortom Lynn is een schat van een meid, met een raar kantje.
    Uiterlijk: Ariane Grande



    Lynn heeft op haar 12e -toen ze bij het circus kwam- besloten om haar zwarte haar rood te verven. Ze wou iets geks wat niemand had en iets lekker vrolijks. Iedereen vindt dat het rode haar beter bij haar past dan het zwarte haar. Dus heeft ze besloten om het gewoon rood te houden. Lynn heeft donkerbruine ogen maar voor een optreden doet ze meestal rode kleurlenzen in. Dat geeft een wat mooier effect want als ze hoog boven de grond loopt zien mensen haar mooie rode ogen beter dan haar donkerbruine ogen. Lynn heeft een lief gezichtje en gebruikt qua make-up alleen maar mascara. Als ze een optreden heeft wordt ze natuurlijk wel helemaal mooi opgemaakt. Maar in haar vrije tijd draagt ze alleen mascara. Haar kledingstijl is gewoon vlot en schattig. Misschien een beetje anders dan de rest, maar dat past weer zo goed bij Lynn. Ze heeft nu ook weer een tik dat ze van alles in haar haar wil doen. Zoals bloemen, haarbanden of gewoon een grote haarknip.
    Deelname circus en act: Omdat Lynn er nooit bij hoorde en altijd maar het buitenbeentje was, liep ze weg van huis. Op haar twaalfde had ze al zo veel meegemaakt alleen maar omdat ze anders was. Het was 's avonds en in het park dicht bij haar huis waren de circus artiesten het circus al aan het afbouwen. Ze nam een kijkje en kwam aan de praat met wat artiesten. Ze wist niet waarom maar ze vertelde alles van wat er gebeurt was. De artiesten hadden veel medelijden met Lynn en vertelde haar verhalen over dat voor hun iedereen gelijk was. Dat gaf Lynn hoop. De circusdirecteur kwam er ook bij kijken en hoorde van zijn artiesten wat er aan de hand was. Ze besloten dat Lynn mee mocht reizen en bij de volgende halte waar ze het circus weer op gingen bouwen ontdekte ze dat Lynn een talent had. Voor draadlopen dus. Wanneer het draad nog laag bij de grond hing sprong Lynn erop en liep er zonder moeite overheen. Iemand zag het en zo was Lynn ontdekt. Ze oefende veel met haar en een paar maanden later deed ze haar eerste optreden.
    Familie: Lynn komt uit een rijke familie in Frankrijk. Haar vader en haar moeder hebben zich altijd al geschaamd voor Lynn. Omdat ze anders was en niet de perfecte dochter die ze hadden gewild. Alles wat Lynn deed was fout en ze hoorde er alweer niet bij. Dat is ook een van de redenen waarom ze was weggelopen. Haar ouders hielden haar hele dagen binnen zodat ze de familie naam niet nog meer schande aandeed. Maar intussen werd het kleine meisje alleen maar ongelukkiger.
    Favoriete 1D-lid: Ze vindt ze allemaal super maar Harry trekt haar meeste de aandacht.
    Extra: Lynn is toch niet zo heel raar als sommige mensen denken. Ze beschrijft haarzelf altijd als het kleine meisje dat nooit heeft kunnen opgroeien. Verder is Lynn aardig bang in het donker en is ze bang voor spinnen. Ze heeft een liefde voor dieren dus meestal kan je haar tussen de olifanten en de tijgers vinden.
    Waarschuwen? Jaah zeker ;]

    [ bericht aangepast op 19 juni 2011 - 17:52 ]


    To live doesn't mean you're alive

    Rol: Circusartieste, ze is een slangenmeisje.
    Naam en bijnaam: Sunshine. Sunshine heeft haar naam gekregen van haar ouders, omdat ze een zeer lieve baby was om te zien - vertelde haar ouders. Sunshine vindt haar naam helemaal niet leuk en voelt zich daardoor altijd gedwongen om vrolijk te zijn, gezien het toch wel een vrolijke naam is. Haar bijnaam is Sun, Sunny of Shine. Lekker voorspelbaar allemaal.
    Achternaam: Montgomery
    Artiestennaam: Agile. Dit betekent letterlijk lenig in het engels.
    Leeftijd: Sunshine is achtien jaar oud. Op 4 september wordt ze negentien.
    Nationaliteit: Sunshine is een Zweedse.
    Karakter: Hoewel Sunshine's voornaam afgeleid is van het feit dat ze een lieve baby was, is er nu vaak niets meer van te merken. Het is niet dat ze niet aardig is, maar ze komt vaak onsympathiek over en heeft vrijwel altijd een mening over anderen klaar. Het is vrij logisch dat Sunshine niet erg veel vrienden heeft in het circus, gezien ze een beetje apart is. Ze lijkt in haar eigen wereld te leven, is dromerig en zweverig en doet vaak haar eigen zin. Ze neemt ook niets van anderen aan en heeft een zeer apart standpunt, tegenover de anderen. Toch heeft Sunshine wel charme en dat is haar ontzettend aanstekelijke lach en de humor die ze wél heeft.
    Uiterlijk:


    Deelname circus en act: Sunshine zit al heel lang in het circus, omdat haar favoriete oom en tante ook deelnemen aan dit circus. Het bleek al vroeg dat Sunshine een hele lenige tante is en toen ze er voor begon te trainen, kon ze gemakkelijk mee voor slangenmeisje. Dit meisje is zo lenig en kan dingen met haar lichaam doen, dat het gewoon eng is. Ze zit nu al bijna 11 jaar in het circus.
    Familie: Sunshine is een leuke familie opgegroeid, die veel om haar gaf en haar dus alles van het circus gunde. Haar vader is Jack Montgomery. Het is een zeer aparte man, maar met veel humor en is ontzettend gezellig. Hij is getrouwd met Angie Jones. Samen hebben ze twee zonen en één dochter; Sunshine. Sunshine's oudste broer is Will. Hij is al lang het huis uit en komt zo nu en dan kijken naar het optreden van Sunshine, als ze in de buurt zijn. Hierna volgt Micha.
    Favoriete 1D-lid: Niall, maar ze hoeft niets te krijgen met iemand van 1D.
    Extra: Sunshine heeft al een tijdje een oogje op Mick James, een leeuwentemmer.
    Waarschuwen? Jep. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol:nieuwe vriendin Esmé die ze ontmoet in het circus
    Naam: Alicia
    Bijnaam lies
    Achternaam: Gostino
    Artiestennaam: The unbeatable
    Leeftijd: Alicia is 17 jaar oud
    Nationaliteit: Alicia is geboren in California.
    Karakter:Alicia staat bekend om haar perfectie, ze moet dus ook alles op de puntjes hebben. Ze is een doorzetter, en zeker niet bang. Alicia is erg vriendelijk naar nieuwelinge toe, en staat altijd klaar om ze te helpen. Ook is Alicia een persoon die niet graag ruzie zoekt, en zich liever op de achtergrond houdt.
    Uiterlijk: Amanda seyfried


    Deelname circus en act: Alicia zorgt en treed op met de katachtige van het circus, In dit geval met de zwarte panters:
    ~ Black Moon, vrouwtje, 3 jaar
    ~ B-Boy, Mannetje, 7 jaar
    ~ Clumsy, Vrouwtje, 2 jaar
    ~ Katness, vrouwtje, 2 jaar
    ~ Leyla, vrouwtje, 4 jaar
    ~ Gaisha. vrouwtje, 6 jaar

    De act word opgevoerd in een donkere zaal, waarbij je de dieren voorbij ziet schieten, dit is voor de act spannend te maken. ook zal Alicia kunstjes doen samen met de panters, zoals panters over haar heen laten springen, door hoepels laten springen, laten zitten, springen, rollen ect.
    Familie: Het gezin van Alicia was streng geloving, ze moesten iedere morgen naar de kerk, haar moeder was depressief, en haar vader werkte als houthakker in het bos
    Favoriete 1D-lid: Liam payne
    Extra: Alicia is graag alleen om te schrijven in haar dagboek. Ook brengt ze veel tijd door met de panters.

    [ bericht aangepast op 19 juni 2011 - 18:43 ]

    Ik ga een ballerina invullen.(cat)


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Een Ballerina.
    Naam en bijnaam:Victoria - Vicky
    Achternaam: Ljublijankic
    Artiestennaam: La comadreja.
    Leeftijd: 19
    Nationaliteit: Sloveens
    Karakter: Victoria is een heel furieuze, koppige meid, die toch wel een heel lief kantje heeft ook. Ze komt altijd uit voor haar mening en geen mens zal gespaard blijven. Ze beseft goed dat ze mensen daar soms mee kwetst, maar beter gekwetst door de waarheid dan door een leugen. Ze is ook goed in weerwoorden geven en maakt altijd de domste en droogste opmerkingen. Ze is heel koppig en zal altijd verder discussiëren tot ze haar gelijk krijgt want opgeven doet ze nooit. Als je Vicky goed kent, en zij jou ook is Victoria een volledig open boek. Ze zal altijd alles vertellen, haar gevoelens, haar mening, haar ideeën, .. Misschien deelt ze alles met iedereen, maar een geheim zal nooit worden door verteld door haar tenzij ze daarmee anderen kan helpen, maar dan nog zou ze het heel subtiel aan boord leggen want als ze ruzie heeft word ze gek. Victoria is iemand die heel graag heeft dat ze het met iedereen kan vinden en daardoor heeft ze ook veel vrienden. Vicky is een heel actief iemand die moeilijk kan stil zitten en zal altijd de eerste zijn met ideeën om gekke dingen te gaan doen. Ze maakt zich altijd zorgen om het kleinste detail en dan blijf je misschien beter uit haar buurt want dan kan ze dingen gaan zeggen uit stress die ze niet meent, maar als je haar kent word je dat wel gewoon en leer je leven met haar gebreken. Als je problemen hebt zal Victoria ook altijd de eerste zijn die psychologe voor jou zal spelen.
    Uiterlijk:


    - Natalie Portman
    Deelname circus en act: Victoria danst al sinds ze 5 jaar was. Haar moeder was in Slovenië een erg getalenteerde ballerina. Ze werd gedwongen om elke dag tot 7 uur te trainen. Tot haar 16e liet ze dit toe en toen ging ze in het circus. Omdat haar ouders een ‘heel’ goede naam hebben vinden ze dat alles behalve goed. Nu doet ze een prachtige balletact.
    Familie: Victoria is enigste dochter van één van de bekendste families van Slovenië. Haar vader was een bekend fotograaf en trok foto’s voor de bekendste mensen. Haar moeder was de bekendste ballerina van half oost-europa. Ze had het in haar leven niet makkelijk. Alles moest precies binnen de lijntjes gebeuren. Ze kon niet uitgaan, met jongens daten. Ze was het beu en liep weg, toen ze in het circus belandde als ballerina. Van haar ouders moest ze elk vrije moment van de dag trainen dus had ze ervaring genoeg.
    Favoriete 1D-lid: Louis.

    [ bericht aangepast op 19 juni 2011 - 19:04 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Circusbaas
    Naam en bijnaam: Edward, Ed of Ward
    Achternaam: Callears
    Artiestennaam: Big Boss
    Leeftijd: 24, hij is jarig op 11 november
    Nationaliteit: Edward is in Frankrijk geboren
    Karakter: Als er iemand is die met ambitie rondloopt, is het Edward wel. Niemand geloofde hem toe hij op zijn zestiende beweerde dat hij de grootste, bekendste circusbaas van Europa zou worden, maar hij heeft het ondertussen wel geflikt. En dat helemaal op zijn eentje. Dat heeft hij grotendeels te danken aan zijn charismatisch karakter en vriendelijke, maar simpele, gebaren. Hij is iemand die veel invloed heeft op mensen en dat weet hij maar al te goed, want hij maakt daar maar al te graag gebruik van. Hij is een graag gezien persoon en dat vooral bij de vrouwelijke bevolking. Edward is een erg vriendelijk en spontaan persoon, die nooit iemand zomaar zou achterlaten. Zijn circus betekent de hele wereld voor hem. Natuurlijk heeft hij, net zoals elk ander menselijk persoon, ook zo zijn slechte kanten. Hij weet zichzelf vaak in de schulden te werken, te vaak om eerlijk te zijn. Ook wanneer je in zijn ogen iets verkeerds hebt gedaan, kan je hem beter vermijden. Niemand weet waartoe Edward allemaal in staat is.
    Uiterlijk: Aaron Johnson

    Edward heeft een blik waar elk meisje voor zou smelten. Met zijn felblauwe ogen en bruin, krullend haar heeft hij dan ook vaak meisjesharten veroverd. Hij is normaal gebouwd en ietsje groter dan elk ander normale, volwassen man. Edward loopt meestal rond in zijn circusoutfit omdat hij aan iedereen wilt tonen wie hij is.
    Deelname circus en act: Edward is de circusbaas, wat betekend dat hij alle acts op een spectaculaire manier aankondigd. Het publiek zou al komen kijken alleen maar om Edward te horen praten over zijn circusartiesten. Verder zorgt hij ook voor het voorprogramma. Daar houdt hij het wel simpel, maar mooi: hij zingt liedjes met zijn akoustische gitaar.
    Familie: Edward werd geboren als de zoon van de fransman Gérard Toulouse en de Engelse Margeret Brightwell. Hij groeide op in een rijk gezin, maar al die zwier die daarbij hoorde was niets voor hem. Zijn moeder heeft altijd achter zijn droom gestaan om als circusbaas de wereld rond te trekken, maar zijn vader vond dat idee iets minder. Alles werd slechter nadat Margeret bij de geboorte van haar tweede kind, twaalf jaar na Edwards geboorte, stierf en dus ook een miskraam kreeg. Op zijn achttiende liep Edward weg van huis. Hij ziet zijn carrière als circusbaas als een eerbetoon aan zijn moeder.
    Favoriete 1D-lid: Allemaal ^^
    Extra: Edward wilt alleen maar het beste van het beste in zijn circus en dat merk je meteen aan het hoge niveau van de acts. Hij dwaalt regelmatig de stad af om op zoek te gaan naar nieuw talent. Echte hobby's heeft hij niet, want hij heeft zijn handen vol met de zorgen voor zijn circus. Hij heeft een goede band met zijn personeelsleden en zal ook alles doen om hen uit de nood te helpen.
    Waarschuwen? Yes, please ^^

    Ik vul er zo meteen nog twee in :Y)


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Ik vul morgen in :D

    Rol: Dierentemmer en óf verloofde
    Naam en bijnaam: Charles Ethan oftewel: Charlie
    Achternaam: Bullet
    Artiestennaam: Charles
    Leeftijd: 20
    Nationaliteit: Engels
    Uiterlijk: Alex Pettyfer
    Deelname circus en act: Hij werkt achter de schermen hij werkt met de dieren en doet daarbij af en toe de administratie. Charlie zijn vader is een bekend advocaat. Hij had altijd alles wat hij wilde. Maar zijn vader wilde dat hij net als hijzelf rechten ging studeren. Dit wilde hij zelf niet hij wilde met dieren werken en op eigenbenen staan. Dit draaide uit tot een ruzie en Charlie verliet zijn ouderlijk huis. Met zijn koffer stond hij bij het circus waar hij gelukkig wel een baantje kon krijgen. Tot nu toe heeft hij nog geen contact opgenomen met zijn vader die hem wel zoekt. Zijn moeder overleed toen hij 16 was, ze was journaliste maar overleed aan kanker.
    Familie: Just dit hier boven :D
    Favoriete 1D-lid: Louis (hij is niet gay xD)
    Extra: Natuurlijk gaat het bij het circus met dieren wel eens mis zo ook bij hem. Hij heeft op zijn pols een groot litteken, een van de tijgers beet hem toen hij neit oplette.
    Waarschuwen?JA

    Mag ik meerdere mensen invullen?? (A)

    Rol: Circusartist, waarzegster
    Naam en bijnaam: Christina
    Achternaam: Hunes
    Artiestennaam: Ze houdt het somber door gewoon met haar voornaam op te treden
    Leeftijd: 42, ze is jarig op 12 april.
    Nationaliteit: Christina komt uit Portugal
    Karakter: Christina is een erg zorgzame vrouw. Ze zorgt voor iedereen in het circus en wordt gezien als de geestelijke moeder. Ze is erg vriendelijk en lief. Als er iemand in de problemen komt, zal zij de eerste zijn om hem of haar te helpen. Christina is ook erg wijs en geeft altijd de beste raad. Ze is de vredebewaakster van de groep. Wanneer er elk moment ruzie kan uitbreken, zat zij diegene zijn om alles terug op te lossen. Ze is wel een erg emotionele vrouw en enorm kwetsbaar, maar ze heeft veel temprament. Ze kan erg koppig zijn, waardoor ze vaak bij haar standpunt blijft. Christina is erg spontaan en een zeer sociale, vrolijke vrouw. Het kost veel om haar kwaad te maken of om haar goede humeur neer te halen.
    Uiterlijk: Penelope Cruz

    Christina is een erg kleine en fijne vrouw, eentje die je in een grote menige niet rap zou opmerken. Haar donkere uiterlijk zorgt ervoor dat ze even mysterieus is al haar vak. Ze draagt nette kledij en ziet er altijd verzorgd uit.
    Deelname circus en act: Christina is de waarzegster. Ze is de beste in haar vak. Het komt zelden voor dat haar voorspellingen niet uitkomen. Meestal staat ze voor de circustent en opent ze haar deuren zo'n twee uren voordat de voorstelling begint.
    Familie: Christina liep op tweeëndertigjarige leeftijd weg van haar man, die een bruut was die altijd te diep in het glas keek en haar misbruikte. Ze heeft haar drie kinderen meegenomen: de tweeling Marco en Petro en de kleine Sienna. De vier dwaalden al een tijdje rond totdat ze het circus tegenkwamen. Christina was het beu om op straat te leven en constant te moeten stelen om te overleven, dus bleef ze met haar kinderen in het circus.
    Extra: Christina is haar hele leven al gefascineerd geweest door tarotkaarten, het werpen van dierenbotjes en glazen bollen. Op daar zesde had ze samen met het hele gezin een bezoek gebracht aan het circus en daar had de waarzegster voorspelt dat ze zelf ooit ook zo bekend zou worden. Christina's moeder kocht een pakje tarotkaarten en zo kwam het dat Christina op haar veertiende al een verfijnd waarzegster was.


    Rol: Circusartisten, leeuwentemmers
    Naam en bijnaam: Marco en Petro
    Achternaam: Hunes
    Artiestennaam: De Leeuwenkoningen
    Leeftijd: 17, de tweeling is geboren op 22 december
    Nationaliteit: Portugal
    Karakter: Petro en Marco zijn de grootste grappenmakers van het circus. Zelfs de clowns moeten voor hen neerknielen. Ze bedenken de meest originele en hilarische grappen. Soms moeten ze zelfs helpen met de clowsacts, maar dat is hun roeping niet. Edward merkte meteen op dat de jongens constant het gevaar opzoeken en hij vroeg hen om leeuwentemmers te worden. Aangezien de jongens adrenalineverslaafd zijn, hadden ze volmondig ja geantwoord. De jongens staan elkaar altijd bij en nog nooit hebben ze elkaar tegengesproken. Ze zijn erg koppig en hebben beiden een enorm vurig karakter, net zoals hun moeder. Ze zijn beiden erg nieuwsgierig en als er iets gebeurt - dat niet door hun toedoen is - zijn ze er als de kippen bij. Die nieuwsgierigheid zorgt er ook voor dat ze vaak ergens zijn waar ze niet moeten zijn en gemakkelijk nieuwe vrienden maken.
    Uiterlijk: Max en Charlie Carver

    De jongens lijken er op hun vader, tot grote spijt van Christina. De jongens hebben beiden donkere ogen en bruinblond, warrig haar. Ze zijn beiden lichtjes gespierd door de zware opleiding die ze gehad hebben om leeuwentemmers te worden.
    Deelname circus en act: De jongens zijn de leeuwentemmers in het circus. Ze doen hun werk zeer goed en tot nu toe zijn er nog geen ongelukken gebeurd. Ze zorgen erg goed voor hun leeuwen en proberen hen zo'n goed mogelijk leven te geven.
    Familie: Petro en Marco zijn net oud genoeg om te weten wat er zich thuis allemaal afgespeeld heeft. De jongens praten er niet over, maar door de traumatische ervaringen zijn er zelf beschermend over hun moeder en klein zusje.
    Extra: De jongens zorgen altijd voor de leuke sfeer 's avonds en zijn niet vies van een goed feestje. Verder zien ze de leeuwen waarvoor ze zorgen erg graag. Het liefste zouden ze alle dieren van het cirucs vrij willen laten, maar ze weten dat ze hun moeder in de problemen zullen werken daardoor.


    Rol: Circusartiste
    Naam en bijnaam: Sienna
    Achternaam: Hunes
    Artiestennaam: Die heeft ze niet
    Leeftijd: 16, ze is jarig op 1 augustus
    Nationaliteit: Portugal
    Karakter: Sienna is een erg voorzichtig, stil en verlegen meisje. Er moet maar één persoon zijn die ze niet goed kent uit de hele groep en ze klapt al volledig dicht. Ze is wel erg lief en zal altijd vriendelijk blijven doen, ook wanneer ze iemand niet kan uitstaan. Ze is wel rap geïrriteerd, maar ze laat daar niets van merken. Sienne is erg emotioneel en kwetsbaar, een eigenschap die ze van haar moeder geërfd heeft. Ze is een zorgzaam persoon en zal altijd alles voor iedereen doen. Ze is erg beïnvloedbaar door de mensen rondom haar en is een enorme twijfelaar. Ze is wel erg creatief en ze vindt het niet erg om mensen een handje toe te steken met hun acts. Sienna is eigenlijk wel een erg lui persoon. Ze zit vol dromen en krijgt er elke dag wel een nieuwe bij. Ze waardeert de kleine dingen in de wereld en die wereld lijkt haar keek op keer weer te verbazen.
    Uiterlijk: Sofia Black D'Elia

    Sienna is klein en fijn, net zoals haar moeder. Ze heeft kort, krullend haar en donkere ogen. Het liefste draagt ze losse kledij en tot de ergernis van haar moeder, zou ze zelfs de kleren van haar broers aandoen.
    Deelname circus en act: Hoewel Sienna het graag zou willen, heeft ze tot nu toe geen act gevonden. Ze helpt meestal achter de schermen, maar in het algemeen is er ze gewoon. Ze is eigenlijk meer een morele steun voor de artiesten.
    Familie: Sienna kijkt enorm op naar haar moeder en twee oudere broers. Ze hoopt om ooit net zo'n sterke vrouw te worden als haar moeder en net zo legendarisch te worden als Marco en Petro.
    Extra: Iets waar Sienna zich regelmatig mee bezighoudt, is tekenen of schilderen. Ze heeft een dik schetsboek van haar broers gekregen op haar vijftiende verjaardag, die ondertussen al goed gevuld is met tekeningen van de circusartiesten en landschappen die ze gezien heeft. De laatste tijd heeft ze gemerkt dat ze Liam Payne steeds meer getekend heeft, meer dan de andere mensen uit het circus. Ze heeft het wel nog aan niemand durven vertellen en zal dat hoogswaarschijnlijk ook niet doen.


    Thihi, oké, het dubbele van wat ik normaal gezien wou invullen xd. Ik hoop dat je er wat mee bent, thihi.


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Ik ga nog verloofde invullen ^^


    all I want is the taste that your lips allow

    SofieSaade schreef:
    Rol: Dierentemmer en óf verloofde
    Naam en bijnaam: Charles Ethan oftewel: Charlie
    Achternaam: Bullet
    Artiestennaam: Charles
    Leeftijd: 20
    Nationaliteit: Engels
    Uiterlijk: Alex Pettyfer
    Deelname circus en act: Hij werkt achter de schermen hij werkt met de dieren en doet daarbij af en toe de administratie. Charlie zijn vader is een bekend advocaat. Hij had altijd alles wat hij wilde. Maar zijn vader wilde dat hij net als hijzelf rechten ging studeren. Dit wilde hij zelf niet hij wilde met dieren werken en op eigenbenen staan. Dit draaide uit tot een ruzie en Charlie verliet zijn ouderlijk huis. Met zijn koffer stond hij bij het circus waar hij gelukkig wel een baantje kon krijgen. Tot nu toe heeft hij nog geen contact opgenomen met zijn vader die hem wel zoekt. Zijn moeder overleed toen hij 16 was, ze was journaliste maar overleed aan kanker.
    Familie: Just dit hier boven :D
    Favoriete 1D-lid: Louis (hij is niet gay xD)
    Extra: Natuurlijk gaat het bij het circus met dieren wel eens mis zo ook bij hem. Hij heeft op zijn pols een groot litteken, een van de tijgers beet hem toen hij neit oplette.
    Waarschuwen?JA

    Mag ik meerdere mensen invullen?? (A)


    Ja, natuuurlijk!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Kayirangwa schreef:
    Ik ga nog verloofde invullen ^^


    Ze is uitgehuwelijkt aan die persoon, dus hij mag heus wel wat jaren ouder zijn en één van de liefste hoeft zeker niet, hihi.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Aria schreef:
    (...)

    Ze is uitgehuwelijkt aan die persoon, dus hij mag heus wel wat jaren ouder zijn en één van de liefste hoeft zeker niet, hihi.


    Ik ben een heel arrogante zak van hem aan het maken, haha :'D


    all I want is the taste that your lips allow

    Kayirangwa schreef:
    (...)

    Ik ben een heel arrogante zak van hem aan het maken, haha :'D


    Mooooi, hahaha


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Wanneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer maak je de rollen bekend? Kijk mij weer opdringerig zijn, zeg!


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.