Welk monster neemt je lichaam langzaam over?

Er gebeuren de laatste tijd al een paar vreemde dingetjes met je. Je voelt je niet helemaal jezelf. Wordt jouw lichaam stilaan overgenomen door een monster?

Mogelijke uitkomsten

Vampier (15 x uitgekomen)

De laatste tijd kriebelt mijn neus door nieuwe geuren. Het ruikt wel lekker zoet. Waar zouden deze geurtjes toch vandaan komen? Komt het nou van de mensen rondom me? Misschien moet ik ook een keertje naar de tandarts gaan. Wanneer ik eet met mijn familie en vrienden, dan voelen mijn tanden raar. Ik kan niet normaal meer kauwen, soms bijt ik zelfs mijn lip open. Misschien moet ik gewoon direct een ziekenhuisbezoek van maken, want het eten smaakt ook niet meer zo goed. Af en toe moet ik ook overgeven. Wat kan er toch mis zijn? Zou ik een één of andere tropische ziekte hebben opgelopen? Want ik zag een aantal dagen geleden wel twee kleine beetjes in mijn nek. Waren het twee muggenbeten? Nee, het jeukte niet. Er zat enkel een korstje opgedroogd bloed op elk wondje. Wat zou het toch zijn?

Weerwolf (60 x uitgekomen)

Waarom staat de muziek weer zo hard? Maar ik zette het normaal gezien altijd op deze volume. Maar nu ik erover nadenk... Dit gevoel heb ik de laatste tijd wel vaker. Iedereen praat ineens een stuk luider tegen mij, soms lijkt het zelfs of ze roepen! En al dat geruis van de auto's geeft me de kriebels. Ik durf al niet meer over te steken, zelfs als al het verkeer stil staat voor het rode licht. Dit komt waarschijnlijk door al dat slaaptekort! Soms kan ik dagen aan een stuk niet slapen, en mijn nachten worden steeds rustelozer! Misschien moet ik eens wat slaappillen gaan vragen aan de dokter. Dan komt het vast weer in orde.

Incubus (jongen) of Succubus (meisje) (27 x uitgekomen)

Incubus (jongen): Een mannelijke demon die zich voedt met de energie en hormonen van het vrouwelijke geslacht.
Ik heb wel zin om vanavond nog eens met de vrouwtjes te gaan spelen. Misschien dat ik er wel eentje kan oppikken in een café. Een mooie jonge dame, rond de twintig ofzo, dat zou perfect zijn! Volwassen, maar toch lekker jong en naïef. Best wel gek eigenlijk, want dat was nochtans nooit mijn type geweest. Maar als de meisjes achter me aanlopen, dan kom ik tot leven. Lust stilt mijn honger. Maar ik moet toch wel opletten dat ik iets eet, de laatste tijden vergeet ik mijn maaltijden best wel vaak. Ik mag mijn lichaam niet laten uithongeren. Maar ik ben wel mijn eetlust aan het kwijtraken, merk ik. Zou ik eens naar de dokter gaan hiervoor?

Succubus (meisje): Een vrouwelijke demon die zich voedt met de energie en hormonen van het mannelijke geslacht.
Ik heb wel zin om vanavond nog eens met de mannen te gaan spelen. Misschien dat ik er wel eentje kan oppikken in een café. Een knappe jonge kerel, rond de twintig ofzo, dat zou perfect zijn! Volwassen, maar toch lekker jong en naïef. Best wel gek eigenlijk, want dat was nochtans nooit mijn type geweest. Maar als de jongens achter me aanlopen, dan kom ik tot leven. Lust stilt mijn honger. Maar ik moet toch wel opletten dat ik iets eet, de laatste tijden vergeet ik mijn maaltijden best wel vaak. Ik mag mijn lichaam niet laten uithongeren. Maar ik ben wel mijn eetlust aan het kwijtraken, merk ik. Zou ik eens naar de dokter gaan hiervoor?

Zombie (39 x uitgekomen)

Ik weet dat ik er ziek uitzie, dat zegt iedereen de laatste tijd. Ik ben misschien wat bleekjes, maar ik voel me nog prima in orde. Zelfs al ben ik er niet mijn gedachten bij. De reden dat ik zo afwezig ben is niet omdat ik ziek ben, het interesseert me gewoon niet zoveel. Waarom maakt iedereen zich toch zoveel zorgen om me? Dat komt vast ook wel doordat ik niet meer veel eet. Maar het smaakt me gewoon niet meer, dat is alles. Nee, vlees eet ik wel nog graag, natuurlijk. Maar de meeste mensen bakken hun vlees te hard. Ik eet het liever saignant maar bleu is het best! Misschien zal ik wel eens naar de dokter gaan, het is wel logisch dat iedereen zich zorgen maakt om me door al deze dingen. En wie weet scheelt er echt iets met me?

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

 • Aemond

  Weerwolf. Naw geen vampier? (no_chears)

  7 jaar geleden
 • NiareNero

  Weerwolf
  :Y) Leuke quiz.

  7 jaar geleden
 • Scara

  Vampier ^^

  7 jaar geleden
 • ANLE

  Weerwolf

  7 jaar geleden
 • xaM

  Succubus. Gave plaatjes en geweldige quiz!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?