Welke mobiel past bij jou?

Kijk welke mobiel bij je past(:

Mogelijke uitkomsten

Blackberry Bold of Curve. (2060 x uitgekomen)

Jij wilt een gave mobiel die veel anderen ook hebben. Je wilt geen touchscreen maar wel graag een compleet toetsenbord op je mobiel. Veel spelletjes kun je op deze smartphone niet zetten maar je hebt wel Whatsapp en Blackberry messenger. Ook kun je er apps van social networks opzetten.
Deze mobiel past zonder hoesje precies in je broekzak waardoor die niet altijd in je tas hoeft. Ook hoef je met deze mobiel niet supervoorzichtig te zijn want ze kunnen wel tegen een klein stootje. Te vaak laten vallen is alleen dan weer niet slim.

Iphone (3666 x uitgekomen)

Jij wilt graag een smartphone die op dit moment populair zijn. Jou voorkeur gaat uit naar de Iphone. Op deze mobiel kun behalve de standaard dingen zoals whatsapp, Facebook en twitter ook heel veel spelletjes zetten. Met de Iphone moet je voorzichtig zijn want als je hem laat vallen is je touchscreen al snel stuk. De Iphone is groot en past niet in je zak dus zul je hem wel in een hoesje in je tas moeten doen.

Nokia (373 x uitgekomen)

Telefoons boeien jou niet zoveel. Zolang je ermee kan smsen en bellen is het voor jou al goed. Dit is geen smartphone dus je kan er niet mee op internet. Wel is het een kleine mobiel die makkelijk in je zak kan. Deze mobiel kan tegen een stootje dus als je hem vaak laat vallen is het niet erg.

Andriod Smartphone (5530 x uitgekomen)

Jij wilt graag een mobiel waarmee je behalve kunt bellen en smsen er ook nog eens veel apps op kunnen. Je wilt geen Iphone, waarschijnlijk omdat die te duur zij, maar je wilt wel iets dat erop lijkt. Op deze mobiel kun je behalve whatsapp en social networks ook nog veel spelletjes eropzetten. Het heeft vaak alleen een touchscreen. Deze smartphone's zijn te groot voor in je zak dus zul je ze in een hoesje in je tas moeten bewaren. Deze Smartphone's lijken veel op de Iphone maar zijn dan een stuk goedkoper.

Smartphone met touchscreen en toetsenbord. (357 x uitgekomen)

Je wilt graag een mobiel waarmee je veel kan. Ook wil je graag een mobiel waarbij je touch en een toetsenbord heeft. Je wilt graag meer apps dan alleen whatsapp en social networks of je vind een blackberry Torch te duur. deze mobiel is te groot voor in je zak en moet je niet te vaak laten vallen.

Blackberry Torch (313 x uitgekomen)

Je wilt graag een mobiel met touchscreen en toetsenbord. Je geeft de voorkeur aan blackberry en je hoeft niet allerlei spelletjes op je mobiel. Deze mobiel is redelijk groot dus kan hij niet in je broekzak. Hij is wel heel gaaf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (85)

  • IngridBirdy

    Android Smartphone yeayy

    6 jaar geleden
  • Galactica

    Android, heb ik nu al

    6 jaar geleden
  • Bloemenmeisje

    IPhone (lol) Ja idd :)

    8 jaar geleden
  • Katalante

    Met de Iphone moet je voorzichtig zijn want als je hem laat vallen is je touchscreen al snel stuk.

    Valt mee hoor, ik laat mn zo vaak vallen (zelfs vanaf de trap, kaboem kaboem kaboem, beneden. Heel.

    De Iphone is groot en past niet in je zak dus zul je hem wel in een hoesje in je tas moeten doen.

    OMG. Ik heb dan een keigrote zak zeker. Want hij past er zonder problemen in met hoesje en al :')

    En ik heb iPhone c:

    9 jaar geleden
  • alishalghisa

    iPhone :-)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?