Ben jij een gezellig persoon, of net helemaal niet?

Altijd al willen weten of mensen jou al dan niet een gezellig persoon vinden?Kom het hier te weten!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent enorm gezellig! (30 x uitgekomen)

Jij bent een enorm goede gesprekspartner. Jij kunt iedereen altijd meekrijgen in een gesprek, waar of met wie je ook bent. Een compleet vreemde? Geen probleem, jij zal het ijs wel breken. Je bent sociaal en hebt geen moeite met praten, maar let wel op dat je niet te veel praat.

Jij bent semi-gezellig (83 x uitgekomen)

Jij kunt op sommige momenten heel gezellig zijn, maar op andere niet echt. Met sommige mensen heb je gewoon meteen een connectie, waardoor je ook enorm goed met ze kunt praten, maar bij andere mensen blijft die connectie uit, en voel je je niet op je gemak, waardoor je je eerder afsluit en misschien niet meteen gezien wordt als een gezellig persoon.

Jij bent niet zo gezellig (18 x uitgekomen)

Met mensen praten is niet meteen jouw ding. Je weet meestal niet echt waarover je moet praten, en bent vaag teruggetrokken of verlegen. Hierdoor zien mensen jou niet meteen als gezellig. Probeer je terughoudendheid van je af te gooien en iets uitbundiger te zijn. Wees niet bang om te praten over dingen, en probeer je iets minder aan te trekken van wat de maatschappij over je zal denken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

 • Kjelaney

  Semi-gezellig, klopt aardig! (:

  7 jaar geleden
 • Snapple

  semi

  7 jaar geleden
 • Marisha

  Ik ben semi-gezellig

  7 jaar geleden
 • SelenaGomez1

  Semi-gezellig, ik ben blij met die uitkomst, want het klopt gewoon voor de volle 100%

  7 jaar geleden
 • FaithofBlood

  semi gezellig, klopt wel. Met klanten kan ik de hele dag praten , met onbekende mensen buiten mijn werk wat minder. Als een persoon geen intresses deelt van mij deelt dan is het soms wat moeilijker. Ik denk dat het een beetje ligt aan onzekerheid maar daar ben ik gelukkig een groot deel overheen gegroeid.(A)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?