• Vandaag mag jij kiezen.

    Zou jij gaan voor de man die je haat voor wie je bent en nooit van je zal houden of toch voor de persoon die zijn hart aan iemand anders heeft verloren?

    Wie zou jij kiezen?

    Tyler Lockwood • Damon Salvatore
    Aimée Lincon


    ~~~~~~~~


    Ik heb de volgende rollen nodig:
    • De voorlopige vriendin van Tyler; een bitch (Mens)
    • Een vijand van Aimée (Vampier)
    • Een vriendin van Aimée voor ze vampier werd (Mens)
    • De voorlopige vriendin van Damon (Mens)
    • Iemand die alles weet over de Vampiers, Weerwolven & Mystic Falls (Mens)
    • De voorlopige vriend van Katherine x2 (Mens&Vampier)


    Welke rol:

    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Welk wezen:
    Mens of vampier
    Extra

    [ bericht aangepast op 16 feb 2011 - 17:45 ]


    Olive

    Welke rol: De voorlopige vriendin van Damon

    Naam: Dawn Thornburg
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk: Dawn is lang en slank gebouwd. Ze heeft lange dunne benen en vrouwelijke vormen. Haar donkerbruine haar valt in perfecte krul tot halverwege haar rug en haar blauwe ogen zijn omringd met lange zwarte wimpers. Rond haar neus heeft ze licht gekleurde sproetjes. http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6909994/tumblr_lg3pntXZeH1qblauso1_500_large.jpg?1296941394
    Karakter: Dawn is een zelfverzekerd meisje en een tikkeltje arrogant. Ze staat graag in de aandacht en dat is ook de rede waarom ze altijd op feestjes te vinden is en met vrijwel iedereen een praatje maakt. Ze lacht veel en praat vaak. Verder neemt ze geen blad voor de mond en wordt door de meeste volwassene omschreven als brutaal. Daarnaast is ze ook erg eigenwijs, koppig en nieuwsgierig. Ze valt voor de wat arrogante jongens en dat is ook de reden waarom ze voor Damon valt.
    Welk wezen: Mens dus
    Extra: Ze weet van het bestaan alleen weet ze nog niet dat Damon ook een vampier is. Daar komt ze later achter en daar schrikt ze best wel van.


    Wil je het laten weten als ik de rol heb?

    [ bericht aangepast op 12 feb 2011 - 12:48 ]


    -

    Welke rol:• Een vriendin van Aimée voor ze vampier werd
    Naam: April Heathe Jones
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk:Ze is slank en best wel klein voor haar leeftijd. Ze heeft lichtbruine stijle haren met felle lichtblauwe ogen. Ze heeft ook vaak make - up op.
    Karakter: Ze is koppig maar kan dan ook weer lief zijn. Ze is ook nieuwsgierig en wil dan ook alles weten.
    Welk wezen: mens
    Extra Ze heeft een klein broertje die alles wilt weten over haar vriendin die nu vampier is: Aimeé.

    Welke rol: Iemand die alles weet over de Vampiers, Weerwolven & Mystic Falls
    Naam: Lola Valérie Molière
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk: Foto. Lola heeft blond haar tot over haar schouders. Ze heeft bruine ogen en mooie lange benen. In haar oren zitten een aantal zilveren oorbellen en in haar navel heeft ze ook een piercing. Ze maakt altijd een zwart lijntje om haar ogen, en doet mascara op. Verder gebruikt ze geen make-up.
    Karakter: Ze is een stoere meid, haar vader was een vampierjager. Nu is ze door hem opgevoed, haar moeder is gedood door een vampier. Lola kan zichzelf verdedigen en is niet bang. Ze weet dat er vampieren en Mysic Falls zijn, en wie. De Salvatore broers zijn haar een keer te hulp geschoten, dus liet ze ze leven. Lola gelooft dat er ook goede vampiers zijn, en vermoord alleen de echt gevaarlijke. Ze is niet echt een prater, maar is wel brutaal. Niet bang wat mensen van haar vinden en is hard. Voor niets zet ze een stap achteruit. Lola kan goed luisteren, en helpt haar vrienden altijd. Van binnen voelt ze zich soms alleen. Haar vader is ze al drie jaar kwijt, en waarschijnlijk ziet ze hem nooit meer terug.
    Welk wezen: Mens
    Extra: -


    No guts no glory.

    Nog mensen die een rol willen invullen (:?


    Olive

    Mag ik nog invullen ? (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Rouge schreef:
    Mag ik nog invullen ? (:


    Ofcourse ;D


    Olive

    Dude, ik kan niet kiezen wie. Haha ;p


    all I want is the taste that your lips allow

    Rouge schreef:
    Dude, ik kan niet kiezen wie. Haha ;p


    Vul dan een paar in : DD


    Olive

    Rol 1 ;p
    rol: vriendin Katherine.
    Naam: Ine Howard.
    Leeftijd: 18?
    Uiterlijk: Ine heeft rood haar met een paars schijntje, aloewel het gekleurd is geeft het nog een redelijke natuurlijke look. Ze heeft mysterieuze licht blauwe, grijze ogen waar ze mensen helemaal in de war mee kan brengen van schoonheid. Ze heeft een bleke, sneeuwwitte huid en mooie volle licht roze lippen die ze meestal zonder make-up laat. Soms doet ze wat subtiel make-up aan maar je gaat nooit Kilo's make-up aan haar vinden. Ze is best groot 1m76 en redelijk tot heel mager.
    Karakter: Ine is heel bewust van haar kwaliteiten, ze heeft geen ego van hier tot in Tokio, maar ze weet best wel dat ze niet lelijk en en véél kan. Voor haar transformatie was ze een heel lieve en oprechte meid, die totaal niet kan liegen. Nu is het anders, Ine kan liegen als de beste en toont weinig haar gevoelens, maar diep vanbinnen stapelen ze allemaal op en gaan ze ooit eens naar buiten moeten komen.
    Welk wezen: vampier
    Extra: /


    all I want is the taste that your lips allow

    ROL 2!
    Rol: Vijand Aimée.
    Naam: Livia Rodriquez.
    Leeftijd: 20.
    Uiterlijk:Livia heeft mooi bruin krullend haar die sierlijk rond haar mooie schouders valt. Ze heeft een lichte huid, maar niet opmerkelijk sneeuwwit. Ze heeft normale mooie roze lippen. Ze is eigenlijk niet groot, maar kan altijd haar mannetje staan tussen alle vampiers op aarde. Ze draagt altijd stiletto's, die haar niet belemmeren om te vechten, jurkjes, skinny's en andere dingen die haar prachtige vrouwelijke vormen laten uitkomen, want ze is er fier op.
    Karakter: Livia is een heel wraaklustig iemand. Als je haar of iemand die nauw bij haar hart lig raakt, ben je er geweest. Ze ziet er heel onschuldig aan, maar niets is minder waar. Eigenlijk kan ze best wel bitchie zijn, maar dat is omdat ze bang is dat mensen door haar zouden kunnen zien. Dat ze zouden kunnen zien hoeveel innerlijke pijn ze heeft. Hoe hard ze haar zelf hààt.
    Welk wezen: vampier
    Extra:/


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: voorlopige vriendin Damon
    Naam: Beth McFinley
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk: Grote, antracietkleurige ogen met een dromerige blik, maar die altijd waakzaam zijn. Donkerbruin haar dat in golven naar beneden valt, ze heeft een normale lengte, maar als ze kwaad wordt, lijkt het alsof ze een halve meter groter is.
    Karakter: Beth is op het eerste zicht verlegen, maar eenmaal je ze beter leert kennen, kan ze echt grappig uit de hoek komen met, soms droge, opmerkingen. Ze wordt niet snel kwaad, maar eens ze kwaad is, vergeeft ze je (nooit) heel moeilijk. Ze is furie, maar wordt zelden echt kwaad.
    Extra: Beth heeft een pijnlijk verleden, waar ze met niemand over praat, maar op zeldzame momenten zie je een pijnlijke blik op haar gezicht die vertelt dat ze aan een pijnlijke herinnering denkt.

    Edit: foto: http://lonelypierot.deviantart.com/gallery/#/d2grt57

    [ bericht aangepast op 16 feb 2011 - 17:51 ]


    I am not going to be a star, I am going to be a legend - Freddie Mercury

    Welke rol : vijand van aimee
    Naam : luana stormville
    Leeftijd : 85
    Uiterlijk : is ze 19 jaar. ongeveer 1.75 mooi slank. ze heeft donderkbruin bijna zwart haar wat altijd los hangt . donderbruine ogen mooi omlijnt met eye liner en oogpotlood. ze heeft mooie volle lippen. draagt strakke zwarte broeken met laag uitgesneden shirtjes. ze komt erg misterieus over.
    Karakter : ze is erg op zichzelf. heeft altijd haar woordje klaar. ze word snel agresief als iets der niet zind. ze leeft zoals ze zelf wild. versierd de ene man naar de ander. maar ze oud ze altijd voor 1 nachtje. ze is erg onaardig tegen iedereen die te dichtbij komt. dat komt doordat ze eigenlijk liefde wild maar te bang is om pijn gedaan te worden.
    Welk wezen: vampier
    Extra: al haar familie is al jaren geleden overleden. ze heeft geen vrienden.


    we all deserve to die

    Welke rol: De voorlopige vriend van Katherine

    Naam:
    Kyle Gibson
    Leeftijd: hij ziet er uit als 25 maar is in werkelijkheid 243
    Uiterlijk: Kyle is een lange, breed gebouwde en gespierde man. Hij heeft kort donkerbruin/zwart haar en bruine ogen. Hij heeft een tattoeage op zijn onderbuik. http://fc05.deviantart.net/fs28/i/2008/062/4/e/Adrian_Will_the_new_vampire___by_miguelanxo.jpg
    Karakter: Kyle gaat al een tijdje mee in de vampier wereld en weet dat niet iedereen, die hetzelfde lot als hij deelt, even betrouwbaar is. Ondanks dat raakt hij toch bevriend met Katherine omdat hij maar al te goed weet dat je sommige vampiers maar beter te vriend kan houden. Als zij haar charmes op hem los laat valt hij toch nog als een baksteen voor d'r. Hij doet heel veel voor Katherine maar heeft ook zo zijn eigen willetje.
    Welk wezen: Vampier
    Extra: -

    Welke rol: Wat je erbij vind passen (:

    Naam: Maeve Vienna Cabot
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk: Foto
    Karakter: Maeve is een lief meisje. Ze is erg ambitieus en wilt graag mode ontwerper worden. Ze heeft niet een heel grote vriendengroep, maar ze kan niet zonder haar vriendinnen. Ze is enigs kind en haar ouders moeten altijd werken waardoor ze vaak alleen thuis is. Soms voelt ze zich eenzaam, maar gaat dan altijd naar buiten of naar de Grill.
    Welk wezen: Wat voor jou het beste uitkomt.


    No guts no glory.

    Lockwood schreef:

    Ik heb de volgende rollen nodig:
    • De voorlopige vriendin van Tyler; een bitch (Mens)
    • Een vijand van Aimée (Vampier)
    • Een vriendin van Aimée voor ze vampier werd (Mens)
    • De voorlopige vriendin van Damon (Mens)
    • Iemand die alles weet over de Vampiers, Weerwolven & Mystic Falls (Mens)
    • De voorlopige vriend van Katherine x2 (Mens&Vampier)


    Is die vriend zegmaar een gewone vriend of haar vriendje? Die van Katherine, anders weet ik niet precies hoe ik het moet invullen hahaha (:


    No guts no glory.