• Korte inhoud:

    Ava Broadbent is 19 en Masterlid van de Assassin Masterhood,een magische moordenaarsvereniging.
    Samen met 4 andere meiden krijgt ze de opdracht om de Order of the Phoenix uit te moorden.
    Maar wat als ze de belangrijkste regel van hun Masterhood overtreedt?
    Wat als ze verliefd wordt op een van haar slachtoffers?



    Ik heb nodig:
    - 4 andere vrouwelijke Assasins
    * Jinx (Miyagi)
    * Lévina Rosso (Undesirable)
    * Enid Bentley (3D)
    * Roselyn Everdeen (Language)
    - 2 mannelijke Assassins

    Formulier:
    Volledige Naam:
    Schuilnaam:
    Leeftijd: (Tussen 17 en 20)
    Bloedstatus:
    Uiterlijk: (Beschrijving + Foto)
    Karakter: (Minstens 3 typische karaktertrekjes)
    Favoriete Wapen:
    Rang: (Newbee,Professional,Master)

    [ bericht aangepast op 5 dec 2010 - 0:39 ]


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    Ik kies de beste uit,niet de eerste!
    Veel Succes!
    x3


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    Ik weet geen rol maar ik wil hem wel lezen. laat je me iets weten als je eraan begint?

    Edit: laat maar, ik heb al een abo genomen.

    [ bericht aangepast op 4 dec 2010 - 17:05 ]


    Happy girls are the prettiest ~ Audrey Hepburn

    Volledige Naam: Madge Myers
    Schuilnaam: Roselyn Everdeen
    Leeftijd: 19 Jaar
    Bloedstatus: Weet ze niet. Toen ze 1 jaar was, was heel haar familie uitvermoord. Maar waarschijnlijk is ze puurbloed.
    Uiterlijk: Magde
    Karakter: Magde is een bijzonder meisje. Ze is erg georganiseerd, en kan er niet tegen als er iets fouts gaat. Ze is erg intilligent, en is goed in strategieen bedenken. Madge heeft een lief vriendje die erg trouw is (en niks weet van het 'tweede leven' van Madge). Alleen is ze erg jaloers ingesteld, dus als een ander meisje met haar vriendje, Alex, loopt te praten, word ze helemaal gek. Ook al mag Magde de meeste mensen niet, ze komt wel altijd vrolijk en spontaan over bij iedereen. Waarom Madge bij de Assassin Masterhood hoort is simpel; ze mag mensen niet. Wel is Magde vaak overbezorgd over haar dierbaren.
    Favoriete Wapen: Toverstok. Ze gebruikt alleen bijna nooit een van de 3 onvergefelijke vloeken. Dat vind ze te 'standaard'.
    Rang: Newbee

    [ bericht aangepast op 4 dec 2010 - 17:48 ]


    We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love.

    Volledige Naam: Santana Eden Grice.
    Schuilnaam: Enid Bentley.
    Leeftijd: Zeventien.
    Bloedstatus: Ze is pureblood. Haar ouders waren allebei actief op Hogwarts, als twee trotse Gryffindors. Ze opende later een boekenwinkeltje, die mede ook toverstokken verkocht. Ze zaten op Daigon Ally, maar ze verkochten zeker niet zo goed als Klieder en Vlek.
    Uiterlijk: Ze heeft oranje haren, niet erg lang maar meestal zitten ze wel erg mooi. Ze vallen erg op door de kleur, maar ook door de pony die er in is geknipt. Ze heeft groene ogen, Ze doet haar gewaad altijd wat anders aan als de rest. Ze maakt het niet gek ofzo, maar net was losser en wijder dan de rest. Ze heeft altijd een klein zilver ringetje aan. Die heeft ze van haar oma gehad, die Perkamentus zelfs nog kende.
    Karakter: Als je Santana tegen zou komen, zou je denken dat het een nietsnuttigge aanstelster is. Ze is ook soms weleens een nietsnut, ze hangt vaak wat rond en met haar nonchalant blik kan ze overkomen alsof de wereld haar niks uit kan maken. Maar eigenlijk is ze zeer intelligent. Haar kennis ligt vaak verder dan die van vele leerlingen. Ze leert erg snel en ze is ook erg leergierig, omdat ze altijd deel van iets uit wil maken. Ze wil graag nieuwe vrienden maken, en ze accepteert mensen erg snel. Ze is een van de vrolijkste meisjes die je je voor kan stellen, ze is heerlijk om naar te luisteren omdat haar stem erg fijn en rustig vertelt. Haar lach daarintegen is erg aanstekelijk en ze ziet ook graag mensen lachen. Ze is vaak erg vrolijk. Ze kan het ook goed vinden met jongens, omdat ze een erg nonchalante en grappige instelling heeft. Helaas is ze niet iemand die een geheim kan houden, want ze praat graag. Meestal floept ze iets eruit zonder het zelf door te hebben, en dat vaak tegen de verkeerde mensen. Zo weet de hele school het binnen één uur, en krijgt zij er de schuld van. Mensen zijn nooit echt bang geweest van Santana, omdat ze weten dat ze nooit iets doet. Ze is namelijk te goed voor de wereld. Ze laat mensen vaak voor, ze helpt iedereen en ze offert zich vaak op. Mensen roddelen daarom vaak over haar en verzinnen dingen die nooit waar zouden kunnen zijn. Er is niemand die haar volledig kent, omdat ze zich bij ieder weer anders voor doet. Het is nooit dat ze zich helemaal anders voor doet, omdat ze onzeker is, maar omdat ze gewoon vaak in een andere stemming is. Ze heeft namelijk snelle stemmingswisselingen, en dat loopt niet altijd op iets goeds uit. Ze kan het ene moment vrolijk en lief zijn terwijl ze het andere moment de betweter en de slimmerik uithangt. Ze is sowieso ook een slijmbal bij de leraren, door haar praktijk opdracht sneller in te leveren dan iedereen en vooraan te zitten bij elke les. Ze is iemand die buiten de lessen mensen wel plaagt, propjes naar leerlingen gooit en dan vooral gemikt op eerste jaars. Maar tijdens de les lijkt er wat bij haar te veranderen, waardoor ze ineens een heiligboontje is. Iets wat de meeste mensen niet erg leuk vinden, aangezien ze dan erg boos kan worden als ze zich aan je irriteert.
    Favoriete Wapen: Haar toverstok, een 25 cm, eikenhout, met een druppel terzieler bloed als kern.
    Rang: Master.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Volledige Naam:Cassiopeia Regulus Zwarts
    Schuilnaam: Demonisch girl
    Leeftijd:18
    Bloedstatus: Ze is een puurbloed zoals iedereen in haar familie , haar vader en moeder waren beide leerlingen op zwijnstein en zaten natuurlijk in zwadderich zoals bijna iedereen in haar familie . Haar vader is ook aanganger van Voldemort geweest .
    Uiterlijk: Cassiopeia Ze heeft bruin - zwart haar zoals haar vader en groene ogen zoals haar moeder . Haar haar komt tot aan haar ribben en krult .
    Karakter: Ze kan moeilijk met mensen omgaan , ze is heel asociaal . Ook is ze vaak heel erg bot en kil , als iemand waar ze niet omgeeft iets erg over komt zegt ze vaak "nou en dan ? " en als je haar irriteerd dan kan ze al rap hysterisch tegen je beginnen schreeuwen . Dan een kant die alleen mensen die het closed met haar zijn als gezien hebben , is het gevoelige en kwetsbare meisje . De reden waarom ze vaak zo kil en bot is heeft allemaal te maken met de dood van haar moeder , wat ook de reden is van waarom ze bij de assassin zit .Ze beschrijven haar vaak als de duivel met gevoel .
    Favoriete Wapen: (kweet niet of het een wapen is maar so what xd) De martelvloek , ze marteld graag en ziet graag een ander lijden .
    Rang: Professional


    You make my life perfect ! <3

    Volledige naam: Maura Esmée Forestier
    Schuilnaam: Myelli Larelle
    Leeftijd: 17
    Bloedstatus: halfbloed
    * vader was een dreuzel, maar die magische krachten had.
    * Moeder is een heks, die les gevolgd heeft op Beaux-Bâtons
    Uiterlijk:
    * halflang sterk krullend haar, kastanjebruin
    * ogen die van kleur veranderen naargelang gemoedstoestand, meestal blauwgroen.
    * lichtbruine huid, volle roze lippen, redelijk klein, schattig, atletisch figuur.
    Karakter: hoewel ze schattig lijkt, ze is een koelbloedige moordenares. (waarom? toen ze 6 was, heeft ze haar vader en haar halfzus en- broer zien sterven omdat ze "modderbloedjes" waren. Haar moeder is kort daarna hertrouwd met iemand van zuiver bloed. Die man en zijn 2 zoons gebruikten haar als slachtoffer voor verscheidene vloeken, waaronder de cruciatusvloek).
    Hoewel ze een koelbloedige moordenares is, laat ze haar slachtoffers meestal niet afzien, tenzij ze het echt verdienen.
    Toch is ze een goede vriendin en collega, ze is een luisterend oor, kan een geheim bewaren en helpt je in nood.
    Ze is slim, maar vooral zeer sociaal, maar ook ongeduldig en zeer koppig, soms ook wel bazig.
    Favoriete wapen: gedaanteverwisselingen, ze vermoordt vaak slachtoffers in dierengedaante...+ de spreuk paralitis.
    Rang: Professional

    [ bericht aangepast op 4 dec 2010 - 19:17 ]


    a world without dreams is like a garden without flowers

    Volledige Naam: Scarlet Johnsen
    Schuilnaam: Prix
    Leeftijd: 17
    Bloedstatus: Zuiver
    Uiterlijk: http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.sponkit.com/wp-content/uploads/2009/03/taylor-momsen.jpg&imgrefurl=http://www.sponkit.com/tag/kiss/&usg=__5uCOrN9caoiWOOIsqpkbuUAjoWw=&h=302&w=346&sz=13&hl=nl&start=113&zoom=1&tbnid=QVrjf9EshWH3aM:&tbnh=146&tbnw=167&prev=/images%3Fq%3Dtaylor%2Bmomsen%2B2009%26hl%3Dnl%26biw%3D1341%26bih%3D670%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=172&ei=QZD6TOndNM6fOsOo1NQK&oei=B5D6TPuVFdGz8QOR9ajxBg&esq=3&page=5&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:113&tx=97&ty=82

    Karakter: Ze is erg verlegen en is erg ongeduldig. Soms onhandig maar als het er op aan komt staat ze altijd achter haar vrienden of collegas. Ze kan koppig zijn. Ze is vrij klein voor haar leeftijd en de meeste mensen onderschatten haar daarom ook.
    Favoriete Wapen: Haar toverstok. Meestal de avadacadavra vloek dan is het het snelste over.
    Rang:Newbee:X

    [ bericht aangepast op 20 dec 2010 - 19:48 ]

    Volledige Naam: Hayden Coco Cyril
    Schuilnaam: Jinx
    Leeftijd: 17
    Bloedstatus: Halfblood
    De achtergrond die schuilt achter Jinx is moeilijk te achterhalen. Haarzelf zul je er nooit een woord over horen zeggen. Ze werd geboren als dochter van een tovenaar en een dreuzel. Haar moeder stierf bij de geboorte van haar jongste dochter. Jinx is hiermee zeer tevreden, ze beweert altijd dat ze haar uiteindelijk ook vermoord zou hebben, aangezien Jinx uiterst agressief staat tegenover Dreuzels en bloedverraders. Daarom is ze op haar 15 ook weggelopen van haar resterende familie. Haar vader en oudere zus zagen meteen dat Jinx anders was, en de wereld niet zag zoals zij ze zagen. Jinx heeft al die tijd samengewoond met de liefde van haar leven, Adrian. Het ging goed totdat ze terug werd geconfronteerd met haar familie enkele weken geleden. Nadat ze haar vader en zus had vermoord op de meest gruwelijke wijze werd ze verlicht te vluchten, totdat de Assassin Masterhood haar vond en onder hun vleugels nam. Het werd al snel opgemerkt dat Jinx een zeer dodelijk wapen is en tot alles in staat is. Jinx lijkt makkelijk in te blenden maar twijfelt of ze het contact met Adrian helemaal wil verbreken in order van the Masterhood.

    Uiterlijk: Jinx der bruine haar valt in natuurlijke krullen rondom haar schouders. Haar vader vertelde vaak dat het iets onnatuurlijk was voor een Cyril. Haar vader en zus hadden beide blonde haren, net zoals haar moeder. Jinx put daaruit het geloof dat haar familie niet echt was en ze niet bij hen hoorde. Jinx draagt ook enkele litteken op haar gehele lichaam, die haar fascinatie voor dreuzel wapens uitlegt. Het enige die ze accepteert van het minderwaardige ras. Ze vindt het interessanter dan haar toverstok omdat je rechtstreeks contact hebt met je slachtoffer. Jinx acht het laf om iemand te doden met een toverstaf. Ze preekt dat het geen enkele moed vergt en het kleinste kind het kan, waardoor ze ook de haat van enkele zusters op haar nek haalt.

    Haar lange benen zijn iets waar ze trots op is, ook omdat dit niet aansluit met de eigenschappen van haar familie. Make-up veracht ze, ook als die magisch is toegebracht, ze vind dat het je verbergt achter een masker. Jinx heeft het ook niet nodig omdat ze een natuurlijke schoonheid word geacht. Iets waar ze ook niet veel punten mee scoort bij de andere meisjes. Haar ogen kleuren bruin ten alle tijden. Hazelnootbruin als je een muggenzifter wil wezen. Aan haar linkerpols bengelt er een bedelarmbandje met 1 enkel bedeltje. Het is een wolfshoofdje die beweegt en af en toe huilt. Het was een cadeau van Adrian, het staat voor zijn weerwolf zijnde. Hiermee kan ze hem ook oproepen en communiceren met hem zodat de masterhood het niet doorheeft.

    Karakter: Jinx is een agressieve, opvliegende persoon. Ze heeft niet veel nodig om op de kast gejaagd te worden. Ava probeert haar te leren om zichzelf te kalmeren zodat geen enkele misverstanden zich voordoen. Jinx heeft hier moeite mee, aangezien ze nog nooit aan ketens werd gelegd, nog nooit werd ingetoomd. Maar ze weet dat als ze wil uitblinken in wat ze doet zelfcontrole moet hebben. Ze doet ook haar uiterste best maar weet gewoon niet hoe te reageren in plaats van met woede. Misschien kan je zeggen dat dit doorgegroeid is uit haar jeugd, omdat ze constant boos was op zichzelf en iedereen omdat ze niet kon accepteren wie ze was.

    Meesten noemen haar ook gesloten. Ze al met vele interesse naar jou verhaal luisteren en haar mening geven als je die vraagt, maar als je in haar verleden wil snuisteren zit je aan het verkeerde adres. Jinx laat niemand toe, zelfs Ava niet. De enige persoon die toegang kreeg tot haar hart tot nu toe is Aiden, en nu staat ze zelfs op het punt om hem te verliezen. Als iemand toch een poging doet om informatie uit haar te peuteren krijgt een bot antwoord en een dichtgeklapte Jinx ervoor in ruil. Zo weet niemand haar echte naam, omdat het Jinx toch maar herinnerd aan haar jeugd en familie die ze nooit wou.

    Loyaliteit is iets dat Jinx hoog in het vaandel draagt. Verraders verdienen maar 1 straf volgens haar, zodat ze de kans niet krijgen het ooit nog eens te doen. Daarom word ze momenteel ook verscheurd omdat ze vindt te moeten kiezen tussen de masterhood of haar liefde. De enige die ze hiermee in vertrouwen heeft genomen is Ava, die haar niet meteen steunt. Tenminste totdat ze het zelf overkomt, en ze elkaar proberen te helpen.

    Favoriete Wapen: Jinx verkiest eerder een gewone handdolk, boksbeugel of pistool. Omdat ze het beter vindt dan gewone spreuken, het toont dat je sterker bent omdat je onmiddellijk contact met je slachtoffer niet schuwt.

    Rang: Newbee

    Hopelijk is hij niet te lang, snel beginnen met je verhaal!
    x.

    [ bericht aangepast op 4 dec 2010 - 20:46 ]


    I can no longer keep my head up, above me it's empty. There are no kings watching over me

    Volledige Naam: Ilse 'Elina' McHello
    Schuilnaam: Misses X
    ~Haar moeder is lerares in trainingscenter van de vereninging
    ~Haar vader is een spion die voor de vereniging werkt
    Leeftijd: : 18
    Bloedstatus: Zuiverbloed
    Uiterlijk: Ilse heeft lange blonden haren, een slank postuur en doordringende groen grijze ogen. ze heeft een uitdagende glimlach, en lange benen.
    Karakter: Ilse is wat egoistisch en af en toe iets te zelfverzekerd, maar komt altijd voor haar vrienden op. Ze is zeker niet op haar mond gevallen, en houd zichzelf ook groot. wel heeft ze las van bindingsangst, waardoor ze mensen niet goed vertrouwd. maar dit komt door haar verleden, ze is namelijk meerere keren misbruikt.
    Favoriete Wapen: een MP5
    Rang: Master

    [ bericht aangepast op 4 dec 2010 - 21:09 ]

    Volledige Naam: Esmerail Dorotheé
    Schuilnaam: Lévina Rosso
    Leeftijd: 19 jaar
    Bloedstatus: Zuiverbloed
    Uiterlijk: Esmerail
    Esmerail heeft donkerbruine krullen waarbij haar chocoladebruine ogen perfect passen. Haar fijne neus, volle lippen en afgelijnde kaakbeenderen maken haar gezicht mooi af. Ze heeft een slank, getraind lichaam met lange benen. Haar lichaam reageert altijd pijlsnel in de verschillende situaties. Ze heeft het dan ook volledig onder controle en weet hoe er mee om te gaan.
    Karakter:Doorzetter, Esmerail zal nooit opgeven in welke situatie ook. Het kan haar niets schelen hoe uitzichtloos de situatie er ook uit ziet, ze zal haar altijd voor de volle honderd procent inzetten.
    Creatief, In iedere situatie weet ze hoe te handelen. Ze komt steeds met een oplossing, speciale aanval of ondoordringbare verdediging.
    Onafhankelijk, Ook al is het belang van de Assasins samenwerken, toch blijft Esmerail steeds onafhankelijk en haar eigen zin doen. Ze wil nog veel alleen doen en beseft nog niet goed hoe gevaarlijk dat is.
    Favoriete Wapen: Toch wel haar toverstaf. Zonder voelt ze zich leeg en angstig, omdat ze zich dan niet kan verdedigen. Ze voelt zich ook het veiligst met haar toverstaf bij de hand omdat ze daar alles mee kan uithalen. Van messteken toedienen tot iemand meteen koelbloedig vermoorden. Wat ze met de 'ouderwetse' wapens niets kan.
    Rang: Esmerail is een tamelijke Newbee, maar kan al goed haar plan trekken. Ze heeft al veel geleerd in die maanden dat ze bij de Assasins getreden is.


    Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right

    Volledige Naam: Romi Angel Luna Flysee
    Schuilnaam: June
    Leeftijd: 17
    Bloedstatus: volbloed
    Uiterlijk: Romi heeft lange, blonde haren en bruine ogen die vaak verstopt zitten achter een zonnebril. ze heeft een hele verzameling van allemaal verschillende brillen
    Karakter: Als ze zenuwachtig is moet ze iets vast houden en bewegen. meestal is dit een paperclip. als ze iemand moet vermoorden heeft ze haar haar altijd in een staart of knot, als ze verliefd is kan je dat meteen merken want dan heeft ze afgekloven nagels van het nagelbijten en haar haar is meer gekrult doordat ze altijd haar lokken om haar vinger draait
    Favoriete Wapen: toverstok
    Rang:Master


    "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." - Draco Malfoy

    Volledige Naam: Elvira Hivera Vilijn
    Schuilnaam: Horaïa de la mort (= Horaïa van de dood)
    Leeftijd: 18
    Bloedstatus: Volbloed
    Uiterlijk: Elvira Hivera Elvira heeft lang zwart scene lokken,donker bruine-zwarte ogen en een hele bleke huid.Van piercings heeft ze snake bites en een septum. Vaak zul je haar opmerken aan de dikke lijnen eyeliner rond haar ogen en donkere skinny jeans en kleding.
    Karakter: Elvira Hivera,geheime dochter van de Heer van het Duister. Elvira heeft gezworen haar vader op te volgen en te wreken.Daarom sloot ze zich aan bij de de Assassin Masterhood.Elvira Hivera is een ijskoude meid met een hart van steen voor iedereen die zich tegen haar keert of verzet. Zolang het druk is en veel mensen zijn houdt ze zich op de achtergrond.Maar is zijn haar slachtoffers alleen of in de minderheid dan zal ze altijd toeslaan. Ze doet enkel aardig tegen mensen die machtiger zijn dan haar.Net als haar vader is ze een uitstekende leider en vechter.Deze troeven zal ze ook het meest uitspelen in duelleren.In een duel zal ze haar slachtoffers het liefst laten afzien of direct van kant maken. Ze zal niet snel kwaad worden maar krijg je haar kwaad dan zet jij je leven op het spel.Ook haar woede aanvallen zijn gevaarlijk.Ze laat zich niet makkelijk de les spellen en kan zeer koppig zijn. Ze geeft niet snel op en zal altijd tot het bittere eind vechten.
    Favoriete Wapen: Haar toverstok: 25.4cm uit eikenhout met een kern van Drakenhartenbloed.Haar favoriete spreuken zijn Crucio,Sectumsempra en Avada Kedavra.
    Rang: Master

    Woooow!
    Aan iedereen,wooow! Super gedaan!
    Ik heb nog nooit zo'n supere personages gezien!
    Ik heb het dan ook heel moeilijk gehad om te kiezen,maar uiteindelijk zijn het deze vier geworden:
    * Jinx (Miyagi)
    * Lévina Rosso (Undesirable)
    * Enid Bentley (3D)
    * Roselyn Everdeen (Language)
    Nu heb ik nog 2 mannelijke Assassins nodig.
    Dus aan iedereen die zin heeft,stuur een formuliertje in!
    Danke very much!
    x3


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    jeeeeej , almost there :D
    Almost ready to start the story :D
    And thank u for the part (H)


    I can no longer keep my head up, above me it's empty. There are no kings watching over me

    Dankje voor de rol(krul)


    We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love.