• Jaren geleden was er nog vrede in het land van Eiros. De Draak en de Feniks, het Oosten en het Westen, waren in balans en hadden zich met elkaar verbonden. De twee waren allebei trots en ijdel, en dat was ook het enige dat ze met elkaar gemeen hadden. Ondanks hun verschillen steunden ze elkaar om te voorkomen dat Eiros uit elkaar zou vallen. De Feniks stelde een koning(in) aan die het Westen zou besturen in haar naam, en zo deed de Draak dat ook bij het Oosten. Maar na honderden jaren kwam er een tekort aan water in het Oosten. Het Oosterse volk dreigde ten onder te gaan aan uitdroging. De Feniks weigerde hem te helpen, bang om zelf een tekort aan water te krijgen als zij het zou afstaan. Er ontstond een grote ruzie en het eindigde in oorlog.

    De vrede in Eiros is verdwenen. De verschillen tussen het Oosten en het Westen zijn groter dan ooit.
    Het Westen is rijk, er is daar een overvloed aan water, voedsel en goud. Er is een grote bloei in de kennis, de kunst, en vooral de wetenschap. De Westerlingen geven geld uit aan dingen die ze eigenlijk niet nodig hebben. Schoonheid heeft er een hele belangrijke waarde en alles draait om een goede reputatie. Ze zijn beschaafd, netjes en zien er verzorgd uit. De mensen in het Feniks koninkrijk zijn intelligent, maar ook verwaand en soms blind voor hun medemensen. Al zijn ze dat natuurlijk niet allemaal. In het Westen zijn ook veel slaven die hun leven lang voor hun dienaar moeten zorgen.
    Terwijl er in het Westen ontwikkeling is, gaat alles in het Oosten kapot. Wat vroeger een prachtig koninkrijk was met met groene natuur en gemoedelijke mensen, is nu een verdorde woestijn. De bevolking doet er alles aan om het weer op te bouwen, maar zonder water is dat bijna onmogelijk. Omdat het land is uitgedroogd is de landbouw ook niet erg succesvol en is er ook nog eens hongersnood. De mensen zijn dapper, maar soms ook naïef en ze lopen gauw achter de verkeerde leiders aan. Gelijkheid is voor de Oosterlingen erg belangrijk. Door het zware leven zijn ook de mensen zelf veranderd. Het zijn pittige mensen geworden, die hun gevoelens niet zo snel laten zien. Met een grote hekel aan het Westen.
    De Westerlingen en Oosterlingen zien elkaar als hun grootste vijanden en doen ook niet de moeite om hen te begrijpen. Beide koninkrijken smeden plannen om het andere koninkrijk aan te vallen en over te nemen, om eindelijk een einde te maken aan deze oneindige oorlog. Maar wie zal overwinnen?



    R U L E S
    - Deze rpg heeft een middeleeuws thema. Hou rekening met de leefgewoontes en denkbeelden van toen en houd het realistisch. (Er is dus geen tv, gewone vrouwen hebben minder rechten, etc.)
    - Er bestaat magie, maar geen overdreven sterke magie. Er zijn ook maar weinig die zo'n kracht bezitten. Een kleine kracht, zoals de toekomst voorspellen of praten met dieren mag, maar maak je karakter niet te machtig/sterk.
    - Je personage mag naast een mens ook een ander soort zijn, maar kies wel uit het volgende: witch/dwarf/priest(ess)/mermaid/giant. Geen elfen met superkrachten etc. Als je toch graag iets anders wil dat niet in het lijstje staat, kun je het altijd vragen en dan mag het vast wel (:
    - Je mag meerdere personages, maar zorg wel dat je ze allemaal kunt onderhouden.
    - Ik heb mijn inspiratie bij Game Of Thrones vandaan gehaald, dus misschien kun jij je daardoor ook laten inspireren!
    - Je faceclaim (hoe je personage eruit ziet) is een foto van een mens en GEEN getekend plaatje (bijv. anime etc.). Als je het moeilijk vindt om een middeleeuwse faceclaim te vinden kun je een beschrijving naar mij sturen en dat zoek ik er een voor je, of je kijkt natuurlijk bij de cast van een middeleeuwse film/serie.
    ((Tips: http://rpg-directory.com/threads/game-of-thrones-canons-need.42423/ of http://www.imdb.com/title/tt0944947/ of http://www.imdb.com/title/tt0120737/?ref_=sr_1 of http://www.imdb.com/title/tt1199099/?ref_=fn_al_tt_1 of http://www.imdb.com/title/tt0385752/?ref_=sr_1 of http://www.imdb.com/title/tt1735898/?ref_=sr_1 of http://www.imdb.com/title/tt1843230/?ref_=sr_1))
    - Wees aardig tegen je medespelers & have fun (:

    L I J S T J E

    Naam: (De naam van je karakter)
    Bijnaam: (Heeft jouw karakter een bijnaam of een bijzondere reputatie?)
    Leeftijd: (Alle leeftijden mogen)
    Soort: (Het soort dat jouw personage is. Mens, dwerg etc.)
    Koninkrijk: Oosten/Westen
    Familie: (Je familieleden, moeder, vader, broertjes, zusjes etc.)
    Faceclaim: (Uiterlijk van je personage. Plaats hier de naam van je faceclaim of plaats een foto. Houd wel rekening met een middeleeuws uiterlijk. Kijk nog een keer bij de regels als je geen goede fc weet.)
    Karakter: (Beschrijving van je karakter. Geef een duidelijk beeld en niet alleen "aardig, lief en behulpzaam".)
    Werk/bezigheid: (Is jouw karakter bijvoorbeeld een bakker, een geleerde, een smidt, een ridder, een hofdame etc.)
    Extra: (Als jouw karakter iets bijzonders heeft, zoals blindheid, of magie, kun je dat hier plaatsen.)
    Gespeeld door: (Jouw naam)



    LET OP: Als je een koninklijk persoon wil zijn mag dat, maar vraag het eerst even via PB met een voorbeeld van zijn/haar karakter. De koning(in) van het Westen is bijvoorbeeld nog vrij, of een prins/prinses etc.
    Als je bent geaccepteerd zet ik je er hier bij en maak ik ook een 'avatar' voor je (:! Ik zal het laten weten wanneer er een topic word geopend voor het verhaal. Er is een gezamenlijk topic maar je mag ook een persoonlijk topic openen dat alleen bedoeld is voor bijv. twee of drie specifieke personen.

    P E R S O N A G E S

    T H E || E A S T

    Naam: Illyria Stormborn
    Bijnaam: Llyria, Mother of Dragons.
    Leeftijd: 22
    Soort: Mens
    Koninkrijk: Oosten
    Familie: Marilisa Stormborn -- Mother
    Ersuasi Stormborn -- Father
    Mori Stormborn -- Little Sister
    Faceclaim: Emilia Clarke.
    Karakter: Llyria was nog maar jong toen ze koningin werd. Haar ouders werden vermoord door een felle groep Westerlingen toen ze nog maar veertien jaar oud was. De Westerse koningin had hier 'niets mee te maken', maar daar geloofde ze helemaal niets van. Aangezien ze de oudste dochter van Ersuasi is, was ze officieel de rechtmatige troonopvolgster. Maar vanwege haar leeftijd besloot de Raad van het Oosten om tijdelijk iemand anders aan de macht te stellen. Helaas liep dit uit de hand, want de 'tijdelijke' koning Petri was niet van plan om de troon ooit weer af te staan. Hij gebruikte veel geweld en maakte de situatie in het Oosten alleen nog maar erger. Het volk kwam in opstand en smeekte om Illyria, die op haar achttiende de plaats van Petri weer innam. Ze was gelijk erg geliefd bij het volk. Moedig, vriendelijk en standvastig. Vanwege haar verleden heeft ze snel moeten opgroeien. Een kind is ze eigenlijk nooit echt geweest. Het onschuldige meisje dat ze ooit was, is dan ook compleet verdwenen. Vroeger had ze dezelfde leefstijl als de Westerlingen. Ze droeg dure jurken, woonde in een groot kasteel en gedroeg zich netjes en beschaafd. Maar door de oorlog en de uitdroging is dat helemaal veranderd. Illyria is een grote voorstander van vrijheid en heeft ervoor gezorgd dat er in het Oosten geen slaven meer zijn. Deze zijn nu allemaal vrij. Dat zorgde eerst voor wat kritiek, maar later maakte het haar alleen nog maar populairder. Ze is er sterk van overtuigd dat ze een betere koningin is dan Josselyn en streeft er ook naar om over het hele koninkrijk van Eiros te regeren en alle slaven te bevrijden.
    Llyria is vriendelijk tegen de mensen die zij waardig vind, maar is soms ook ondankbaar. Ze vergeet vaak de mensen die om haar geven, drijft haar eigen zin door en neemt grote beslissingen zonder dat te overleggen met haar raad. Meestal eindigt het goed, maar het gaat soms ook verkeerd.
    Voor haar is de Draak uiteindelijk het allerbelangrijkst. De Feniks is in haar ogen slechts een vijand, dat alleen maar voor chaos zorgt en maar beter vernietigd kan worden. Vanwege haar moed, wijsheid en loyaliteit heeft ze het respect van de Draak weten te krijgen en ze gelooft dat hij haar steunt wanneer ze oorlog zal moeten voeren, wat langer niet altijd zo is bij de koningen en koninginnen van het Oosten. Wel beseft ze dat een oorlog heel duur is, terwijl ze al haar goud nu nodig heeft voor water. Daarom probeert ze het zo veel mogelijk uit te stellen en een andere tactiek te bedenken om het Westen ten val te brengen. Llyria heeft een speciale geheime orde opgericht, de Orde van de Zee, die het Westen binnendringen om zuiver water naar het Oosten te brengen en ondergrondse rivieren graven. Het is lastig om een dorstig, hongerig en chagrijnig volk tevreden te houden.
    Werk/bezigheid: Koningin van het Oosten
    Extra: Alle koningen en koninginnen van het Oosten worden door de Draak gezegend en zijn daardoor immuun voor vuur.
    Gespeeld door: Nadine (ST0RMY)




    T H E || W E S T











    [ bericht aangepast op 6 juni 2013 - 0:54 ]

    Is er niemand die zich wil aanmelden? Ik heb er erg veel moeite voor gedaan & ik beloof dat het heel leuk wordt! (:

    I'm honestly thinking about it, maar.. Ik ben ook al bezig met 5 andere RPG's... En ik schrijf posts van minimaal 500 woorden... So there goes a lot of work into all that.


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Ai, dat is veel. Maar het is het wel waard? :'D Het zou echt super leuk zijn als je mee doet!


    Naam: Josselynn Arabella Tyrell.
    Bijnaam: Lynn, Abundantia ( godin van overvloed ).
    Leeftijd: Achttien, ze is geboren op zes mei.
    Soort: Mens.
    Koninkrijk: Westen.
    Familie: Edmund Tyrell - Vader || Isolde Tyrell - moeder || Roslin & Martha Tyrell - zusjes.
    Faceclaim: Natalie Dormer als Margaery Tyrell.
    Karakter: Komt.
    Werk/bezigheid: Josselynn is de koningin van het Westen.
    Extra: Komt.
    Gespeeld door: Vayenne ( Direwolf )

    [ bericht aangepast op 5 juni 2013 - 22:11 ]


    The North remembers & they will never forget.