• Hello there!
    Mijn naam is Laura en zoals je waarschijnlijk al hebt opgemerkt zoek ik een mailvriend/vriendin ^^
    Wat meer over mezelf vertellen...
    Ik ben 17 jaar oud, ik woon in België, dicht bij Brussel,
    Ik hou van schrijven, anime&manga, tekenen, films kijken --geen horror ö--, ook heb ik graag video games zoals The Legend of Zelda :3
    Ik kan praten over vanalles en nog wat, of het serieus is of voor de fun ^^
    Uuhm, ik heb liever dat mijn mailvriend/vriendin liefst rond de 17 jaar is --als je 16 of 15 bent is dat niet erg! Of ouder dan 17 is ook niet erg xD --

    Als je interesse hebt, laat dan maar een kort uitlegje over jou achter :3

    Grtz,

    Phobos! :3


    Those who break the rules are scum, but those who abandon their comrades are worser than scum!

    ik wil wel!

    ik ben Jella, en ik ben 16 jaar oud.
    ik heb ongeveer dezelfde hobby's als jij, ik hou van schrijven, tekenen, manga&anime, en klets graag met mensen over van alles en nog wat.
    ik schrijf graag echte brieven (pen en papier), maar mail ook heeel erg veel, en vooral lang :Y)

    ik hoor wel of je interesse hebt!

    [ bericht aangepast op 5 maart 2013 - 11:35 ]


    me: 5% reality, 95% dreams

    Hi, ik wil ook wel C:

    Mijn naam is Delilah & ik ben vijftien jaar oud.
    Ik hou van schrijven, lezen, muziek, games, slapen, rpg'en & films.
    Game of Thrones is mijn favoriete serie, ik kijk graag dat soort dingen. Ik krijg graag dingen zoals Inception, leuke thrillers met een beetje spanning. Ook kijk ik graag films die met de middeleeuwen of de Romeinse tijd te maken hebben. Graag zou ik een keer naar de Elf Fantasy Fair gaan en een kostuum aan trekken, maar ik heb geen vriendinnen die die wens deelt dus doe ik het voorlopig nog maar niet.
    Ik speel Skyrim & Heavy Rain, dat zijn toch wel mijn twee favorieten. Mensen zeggen vaak dat ik veel te jong ben voor het laatste spel, maar ik kan wel goed tegen dingen zoals sex en geweld. Met mijn neefje speel ik Zelda & Pokémon.
    Anime kijk ik niet, maar ik hou wel echt van de Aziatische cultuur. Heb het wel een keer geprobeerd, K-on volgens mij. Maar het trekt me toch niet zo erg als dat de Zuid-Koreaanse cultuur me trekt. Ik luister kpop & hou vooral van de vrouwelijke groepen, hoewel ik Bigbang ook wel goed vind.
    Ben ook helemaal gek van film & game muziek. Ook wel van dingen zoals Within Temptation & Skillet.

    Ik wil graag met je mailen (:
    x, Delilah.


    But calm, white calm, was born into a swan.

    Nou laat ik dan ook maar wat schrijven

    Ik ben Tamara, ik ben 17 jaar en ik woon samen met mijn ouders in Apeldoorn. Ik zit momenteel in 5VWO op het Veluws College Walterbosch. Ik heb een bijbaantje in het ziekenhuis voor op de zaterdagen. Dit houdt in dat ik mensen eten en drinken langs moet brengen en ik moet schoonmaken. Ik vind dit erg leuk en wil later ook graag iets in het ziekenhuis gaan doen. Ik heb ruim 8 jaar lang bij manege Koopman in Oosterhuizen gereden. Ik ben daar dit jaar gestopt omdat ik toen mijn eigen paard kreeg. Verder heb ik ook een hond, 4 katten en 2 cavia's. Naast paardrijden vind ik het leuk om te lezen, film te kijken(horror :X ), tekenen & schrijven.


    When people see good, they expect good. I don't want to live up to anyone's expectations.

    Haha, goed, ik wou alleen even zeggen; Hallo naam-genoot! :Y)


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Hey,
    Ik ben Erieka. Ik ben 17 jaartjes oud, ik word eind dit jaar al weer 18 ;o Mèèèèn, ik word oud!
    Ik ben dol op zoetigheid, games, katten en films. Vooral actie-, comedie-, en disneyfilms doen het goed bij mij. Ik ben nogal gestoord als het erop aankomt. Mijn humeur kan soms zomaar overslaan van blij naar niet blij zeg maar. Ik doe havo, maar ik zou eigenlijk liever tl doen omdat ik voor mijn idee doodga van het huiswerk en leerwerk. Ik haat het als ik veel moet doen, ik ben dus best wel lui. Ik wil later in de zorgsector gaan werken en als dat niet lukt word ik buschauffeur. Ik heb twee maffe katten die Pim en Pom heten. Ze doen niks anders dan slapen, mij stalken, op mijn slaapkamer rondhangen, heel wat geld aan voedsel naar binnen werken om het vervolgens weer ergens uit te kotsen doordat ze te snel eten en mij laten schrikken door zomaar onder mijn bed weg te komen. Soms ben ik ook best wel psycho. Als er in een film een mens doodgaat moet ik lachen als er een dier doodgaat vind ik het zielig. Ik ben verslaafd aan Facebook en Quizlet. Ik heb eigenlijk wel een laptopverslaving, maar ik zit nog in de ontkenningsfase. :'D
    Verder kijk ik enorm veel meme's en ik kleed me graag alternatief. Ik heb een neuspiercing en zou ooit nog graag een wenkbrauwpiercing willen. Verder heb ik een obsessie voor chocolade paaseitjes, kwark en peper salami. Nom nom nom.
    Dit is een foto van mij btw:


    26 - 02 - '16