• Do you think that's a smile? That's a sign of complete pain, scream for help.
    She hides the fact that inside she's dying. That smile tells a story of how
    she cries herself to sleep everynight.... Wishing she was dead.


    Wanneer alles teveel wordt wat doe je dan? Het verhaal speelt zich af 'on the road.'
    Wanneer een meisje het zat is en het liefst weg wil van alles, komt ze een groep jongeren tegen.
    Mensen die van het leven genieten, reizen, feesten. Ze twijfelt er geen moment aan
    en sluit zich aan bij het groepje. Maar weet niet wat 'genieten ' in hun ogen is.


    Rollen -

    - Depressief meisje, hoofd persoon. [mag best knap zij
    - 21 nog wat meisje, knap veel tattoo's
    - Knappe jongen, komt depressief meisje tegen, worden goede vrienden.
    - Nerd jongen, niet lelijk. Vind Depressief meisje leuk, erg slim en is bezig met studie geschiedenis
    - Wild party girl, erg slim studeert ook geschiedenis




    Rol:
    Naam/achternaam: [beetje origineel]
    Leeftijd: [tussen de 17-26]
    Karakter: Niet iedereen is perfect, lief, grappig, denk hieraan! Iedereen heeft minpunten.
    Uiterlijk:kleine omschrijving zoals kledingstijl en lengte.
    Extra:



    Liefst zo'n uitgebreide krakter/extra! Thank you

    [ bericht aangepast op 21 nov 2012 - 20:56 ]


    Blub.

    Iemand?


    Blub.

    Is dit voor jouw verhaal of voor een RPG.
    Stel dat dit voor jouw verhaal is. Waarschuw je me dan? :"D


    Pretty is just a pretty word.

    Voor mijn verhaal ja, ben een beetje inspiratieloos voor rollen. Wil het niet te cliché maken. (:

    [ bericht aangepast op 21 nov 2012 - 19:20 ]


    Blub.

    Ik zal ook wel een rol voor je invullen, vandaag of morgen (;


    26 - 02 - '16

    Vertel je me als tie begint? (:


    Lindsay, forever in my heart † • Skaikru went Bughead

    Yes doe ik!


    Blub.



    Rol: Depressief meisje
    Naam/achternaam: Destiny Olivia Harris
    Leeftijd: Destiny is 18 jaar en jarig op 12 december
    Karakter: Destiny is een meisje dat getekend is door het leven. Dat wil zeggen dat ze haar gedrag te danken heeft aan dingen die ze heeft meegemaakt. Het begon allemaal bij haar jeugd. Destiny was door haar gedragsprobleem niet het meest geliefde kind en werd zelfs verwaarloosd. Ze moest toekijken hoe haar broertjes en zusjes hun cadeautjes openden op hun verjaardagen terwijl er aan haar verjaardag niet gedacht werd. Dit heeft Destiny erg veel pijn gedaan en haar zeer onzeker gemaakt. Maar hier bleef het niet bij. Destiny werd gepest op basisschool en middelbare school. Ze werd van wel drie scholen weggepest. Uiteindelijk werd het zo erg dat Destiny zich begon te snijden en de littekens niet meer kon verbergen. Een lieve buurvrouw zag de littekens en zocht direct hulp voor Destiny. Ook mocht Destiny zolang bij haar blijven, omdat haar eigen ouders geen oog voor haar problemen hadden. Uiteindelijk bleek dat ook de ouders een probleem hadden. Door middel van de psycholoog werd bewezen dat Destiny eigenlijk al jaren depressief was en zich eenzaam voelde. Vriendinnen had ze namelijk niet echt. En doordat Destiny eigenlijk nooit een echte vriendin heeft gehad houdt ze haar problemen altijd voor zichzelf. Ze zal nooit met iemand delen hoe ze zich daadwerkelijk voelt, tenzij die gene dusdanig haar vertrouwen heeft gewonnen. Ook is ze nog steeds erg onzeker, ook over zichzelf en over bijvoorbeeld haar lichaam. Dit maakt haar perfectionistisch en zorgde er bijna voor dat ze een eet-stoornis kreeg.
    Uiterlijk: Destiny is een best wel knap meisje, ook al ziet ze dat zelf niet. Ze heeft lang donker blond haar dat lichtelijk krult aan de onderkant en over haar schouders valt. Ze heeft mooie amandelvormige ogen en lichte kuiltjes in haar wangen. Ze heeft mooie smalle lippen en mooie jukbeenderen die haar er jonger uit doen zien dan ze daadwerkelijk is. Destiny heeft een slank figuur, tot bijna mager, en is redelijk lang. Ze heeft een lengte van 1 meter 75 en een gewicht van 57 kilo. Destiny heeft schoenmaat 40 en cupmaat C. Ze draagt vaak simpele shirts en en broeken die haar nog magerder doen lijken dan ze is. Dit doet ze uit onzekerheid over zichzelf. Ook bedekt ze haar hoofd vaak met een petje. Dit doet ze niet uit onzekerheid, maar puur omdat ze dit mooi vindt.
    Extra: Destiny is van plan een tatoeage te laten zetten met de tekst: 'you are beautiful, no matter what they say. You are beautiful is every single way.'

    [ bericht aangepast op 21 nov 2012 - 21:01 ]


    26 - 02 - '16

    Mooi ^^ Thankyou!


    Blub.

    Zou je misschien ook een rol of een paar rollen voor mijn story willen invullen? c:
    In dit topic?


    26 - 02 - '16

    Is goed (:


    Blub.

    Rol: 21-jarige meisje met tattoos
    Naam/achternaam: Hope Halina Wyczisk
    Leeftijd: Hope is 21 jaar
    Karakter: Hope is het meisje dat je beter te vriend kunt houden. Ze is een ontzettende lieve meid, maar heeft een donkere kant. Zolang je ervoor zorgt dat die donkere kant niet tevoorschijn komt, heb je aan Hope een van de beste maatjes die je je kunt voorstellen. Hope is heel hulpvaardig en helpt altijd iedereen met hun problemen. Dit doet ze niet zuchtend en steunend. Integendeel zelfs; Hope heeft er plezier in om anderen te helpen.
    Andersom verwacht ze wel hulp terug van de personen die ze helpt. Ze doet het niet voor niets en is niet te gebruiken. Dit laat ze merken ook. Met Hope valt niet te sollen. Zodra je haar kwaad hebt, zit je in de problemen. Hope gaat namelijk net zolang tegen diegenen die haar kwaad maken aan, totdat ze wraak heeft kunnen nemen.
    Hope is heel ruimdenkend en vindt eigenlijk niets raar. Als mensen ergens mee zitten, maar bang zijn dat anderen het raar vinden, dan is Hope degene waar ze naartoe gaan. Hope weet heel wat geheimen van anderen en dat blijven ook geheimen. Hope zal niemands vertrouwen schenden en zal het voor zichzelf houden.
    Ze zal ook nooit zomaar iemand veroordelen, aangezien ze zich heel goed beseft dat ze zelf ook niet perfect is. Eigenlijk vindt ze zichzelf verschrikkelijk, een bitch, maar daar heeft ze zich inmiddels bij neergelegd. Ze accepteert wie ze is en probeert er het beste van te maken. Ze heeft best spijt van dingen uit het verleden, bijvoorbeeld het niet haar best doen op school, waardoor ze uiteindelijk geen diploma heeft. Maar ze zal er nooit in blijven hangen en altijd doorgaan. Dat is dan ook haar motto: 'Het is vallen en opstaan, knokken en doorgaan'.
    Uiterlijk:


    Hope is een mooi meisje, maar je moet er wel van houden. Ze is een tengere verschijning, met haar 1 meter 64 en 47 kilo. Haar olijfkleurige huid steekt af bij haar donkerbruine lange haren, die tot aan haar billen vallen. Haar groene ogen zijn het pronkstuk van Hope en laat menig mannenhart smelten. Het opvallendste aan Hope zijn haar tattoo's, die elk hun eigen betekenis hebben. Beide bovenarmen zijn getatoeëerd en ook in haar nek staat een tattoo, maar die valt niet zo op doordat haar haren er altijd voor vallen. De kledingstijl van Hope is heel simpel. Ze draagt graag een simpele jeans short met een topje erop. Zonder printjes, zodat alle aandacht naar haar tattoo's gaat.
    Extra: Hope is van Joods Poolse afkomst, wat je kunt zien aan haar tweede & achternaam. Hoewel ze Joods bloed heeft, is ze zelf niet echt bezig met de Joodse gebruiken en leeft ze ook niet volgens de regels van de Joodse Tenach. Toch is ze trots op haar Joodse familie en schaamt ze zich er absoluut niet voor.
    De tatoeages van Hope zijn heel persoonlijk en staan voor alles wat ze heeft meegemaakt. Dit zijn positieve dingen, maar ook negatieve dingen. Die negatieve dingen heeft Hope juist getatoeëerd, om te bewijzen dat ze zich niet schaamt voor zichzelf. Elke vriend staat in de vorm van een bloem getatoeëerd, die zijn het belangrijkste voor Hope.

    [ bericht aangepast op 22 nov 2012 - 21:11 ]


    Tell me about it, stud.

    Thankyou! Like it!


    Blub.

    Rol:De wild party girl
    Naam/achternaam: Yalis Arecia Bluebur
    Leeftijd:19
    Karakter: Yalis is een enorm vrolijk, en sociaal meisje. Dat komt goed uit, want ze kan daardoor heel snel vrienden maken als ze een avondje uit is. Daarom komt ze meestal een beetje zigzaggend de disco/kroeg uit, met een ander onbekend persoon aan haar zijde. Ze is echt bijna nooit depri, alleen als er iets heel ergs gebeurt, als bijvoorbeeld een familielid in het ziekenhuis licht, kan Yalis lichtelijk emotioneel worden. Wat je misschien niet bij Yalis zou verwachten, is dat ze geschiedenis studeerd. Ze wilt later op een middelbare school gaan werken als geschiedenislerares, want tja, naast dat party'en zal ze toch haar best moeten doen.
    Yalis houd van slapen, en dat heeft ze altijd gedaan. Vroeger droomde ze er altijd van dat school pas om 11.00 zou beginnen, maar helaas is dit nooit uitgekomen. Yalis houd enorm van haar vriendinnen, en wilt zovaak mogelijk met deze afspreken. Samen naar een restaurantje om wat te drinken of boys te spotten vind ze ge-wel-dig, evenals haar vriendinnen.
    Uiterlijk:Neem aan dat een foto mag? x)


    Yalis heeft mooie, lange bruine haren, en een paar onopvallende groenbruine ogen. Ze houd enorm van een fashion kledingstijl, daar is ze helemaal dol op. Yalis is 1.78 lang.
    Extra://

    [ bericht aangepast op 23 nov 2012 - 22:58 ]

    Kun je maybe wat extra doen? Foto van haar, ect ect.


    Blub.

    Rol: Knappe jongen
    Naam/achternaam: [beetje origineel] Devon Richard Micheals
    Leeftijd: [tussen de 17-26] 19
    Karakter: Zelfverzekerd, maar zeker niet arrogant. Hij is behulpzaam en maakt snel vrienden wat hem dus sociaal maakt. Ook is Devon best wel populair bij de meisjes, dit mede door zijn uiterlijk. Hij is een echte doorzetter, en als hij een doel voor ogen heeft, dan moet hij dat hoe dan ook waar maken. Devon is niet snel kwaad te maken, maar als je hem eenmaal kwaad hebt, dan heb je ook echt een groot probleem en zal hij je niet snel vergeven. Devon is geen jaloers type, tenzij het om zijn vriendin gaat, of om het meisje waar hij mee bezig is, want dan is hij wel snel jaloers.
    Uiterlijk:


    Devon is 1.80 lang en zoals je ziet, gespierd. Zijn kledingstijl is stoer, dit is een voorbeeld van wat hij graag aantrekt.
    Extra: Kan je me waarschuwen als je hem gebruikt?
    [Ohja, klik op 'dit' bij uiterlijk om zijn kledingstijl te zien :)]

    [ bericht aangepast op 23 nov 2012 - 19:19 ]


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.