Mijn eerste echte baantje was en is nog steeds bij een slager. Werk er al sinds maart 2008 en nu nog steeds.
Horizons schreef:
Mijn eerste job was aardappelen stalen nemen. Best wel vermoeiend, maar ik was wel mooi bruin.
Daarvoor had ik mijn ouders een paar keer geholpen in de broodjeszaak die ze toen runden. Dat noemt ik niet echt een job, dus reken ik dat ook niet als mijn eerste werkje. Hierdoor ben ik altijd kieskeurig op broodjes, zo heb ik een hekel als het smeren te lang duurt of als ze de broodjes volledig doorsnijden.
Dat heb ik dus ook, alleen dan met het beleg, zo neem ik meestal geen broodjes filet american, omdat dat meestal niet vers is
, bij ons wordt het elke dag vers gemaakt :p, maar ook met andere vleeswaren enzo ben ik kieskeurig, want wij zijn een best wel goede (en dure) slager, maar wij eten eigenlijk alleen nog maar vleeswaren van de slager (ik werk er en mijn vader ook, maar dan maakt hij belegde broodjes voor bedrijven klaar en brengt die dan rond en ik werk echt als verkoopmedewerkster en alleen op zaterdag). Het is dat zowel ik als mijn vader elke week 5 ons aan vleeswaren mogen meenemen plus dat we personeelskorting krijgen op het vlees enzo en op de vleeswaren als we meer dan die 10 ons bij elkaar nemen (maar we zitten er altijd onder).