• Het is zomervakantie, een stel vrienden gaan met zijn alle op vakantie. 6 jongens en 6 meisjes. Ze besluiten naar een afgelegen bos te gaan, waar een afgelegen camping is voor jeugd. Ze gaan met zijn alle op vakantie om hun vriendschap te herenigen. Ze merkte namelijk dat hun vriendschap uit elkaar begon te vallen. Ze kregen andere vrienden, andere gewoontes en andere meningen. Dit is een laatste poging, maar of het goed uitpakt? Waaarom ze naar de afgelegen camping gaan heeft een reden. Daar begon hun vriendschap ook. Ze zaten in de eerste en gingen met school op kamp. Het was een kamp van niks en de enige manier om het kamp leuk te maken was gezellig met zijn allen doen. Nu zijn ze drie jaar verder en zitten ze in de 4de. Alles is verandert en hun vriendschap begint te verwateren, toch vinden ze het allemaal een poging waard om hun vriendschap proberen tot stand te houden. Tot overmaat van ramp is ook de camping drastisch verandert. Wat vier jaar geleden nog een vrolijke boel was, is nu allemaal oud en vervallen. De houten huisjes zijn vervallen, om de zoveel tijd is er stroomstoring, er is geen bereik, echt eten is er ook niet. Er is helemaal niks van luxe, ze hebben nog mazzel dat ze een wc hebben en het douche water is altijd ijskoud. Het enige wat ze hebben is elkaar, de slechte vervallen houten huisjes, het bos en de rivier die vlakbij de camping ligt. Hun vakantie lijkt al een hel, maar dat wordt alleen maar erger als er een lijk in het bos wordt gevonden. Leeft de moordenaar nog? Heeft hij het op nog meer mensen gemunt? Wie is de moordenaar? Is het niet één van de 12 of iemand van de andere vakantiegangers? Hoe gaan de vrienden er mee om? Wantrouwen speelt op en ook doodsangst in het bos ontstaat. Bij de vrienden en bij de vakantiegangers, maar ze kunnen niemand bellen, want er is geen bereik. Hun vakantie is een regelrechte hel.

    Zo ziet het er ongeveer uit:
    huisje (alleen dan oud en kapot)

    Meisjes VOL:


    - Lauren Aria Lockwood - Coockies
    -Allison Aurora Gwyneth Swann - DreamWishes
    - Charlotte Emalee Rosaya- Adesso
    - Bryani Allyne Coleman - PopRocket
    - Celeste Annabel Twice - Jaimyhoi
    - Aimee Skye Rosefield- Beat

    Jongens VOL

    - Alex Jack Thomas- BlueHope
    - Jayden Owen Harries - Adores
    - Jacob Jonathan Trevor -Sylvesti
    - Austin Davers - Quin98
    - David Jonathan Williams -Memoria
    - Cameron Alexander Robinson - Pineapples


    Overige campinggangers(Kunnen er zoveel zijn)

    - Denise Melinda Chamberd - BlueHope
    - Joeri Thomas Miller - Wolffire
    - Zoë Valerie Chamberlaine- Lifeisajoke
    -
    -

    Vermoord meisje (leeft in het begin nog)
    -Esmée Sophia Marie Duboix
    - Noyade


    Regels

    - Minimaal 5 regels
    - Maximaal 2 personages en dan liever één van de 6 en een overige campingganger, zodat meer mensen kans hebben op 1 van de 6, tenzij die niet volkomen.
    - Campinggasten mogen in en uit het RPG wanneer ze willen, maar dan moet je wel goed afsluiten dus gedag zeggen enz.
    - de 6 jongens en 6 meisjes zijn vaste rol, tuurlijk kunnen we iets verzinnen als het niet lukt, maar liever gewoon dat je je rol behoudt.
    - 16 + toegestaan, dus schelden enz.
    - Mensen mag je niet te zwaar verwonden zonder toestemming. Niemand gaat verder dood, tenzij je dat zelf wilt.
    - OCC het liefste met {}, [], (), \/, /\, ||, **, ~~, <> etc.

    - Je hebt 2 dagen om je personage in te vullen
    - Ik zorg dat er een samenvatting komt aan het begin van elk nieuw topic, die samenvattingen staan in de story
    - Ik of Jaimyhoi openen het topic


    Story
    Rollentopic

    Het begin:
    De 6 jongens en 6 meisjes zitten in de bus opweg naar het kamp, ze zijn er bijna. Ze zitten al 6 uur in een oude niet al te grote bus. De andere campinggangers zijn er al of komen nog aan. We beginnen dus, dat mensen aankomen en dat de vrienden in de bus zitten en door het bos rijden.

    [ bericht aangepast op 11 nov 2012 - 13:06 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    [O daar ben je Perry.]


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    [mijn topics]

    [Mijn topics]


    “Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan!” - The Doctor

    Celeste Annabel Twice
    Een zuchtje verlaat mijn lippen en ik steun met mijn hoofd tegen het raam. De hele tijd schiet er door mijn hoofd dat het busje naar mijn gevoel elk moment uit elkaar zal vallen. Het is een oud gammel busje en ik vind het busje stinken. Niet zo raar met 12 mensen erin. Ik heb er wel heel erg zin in, dit is gewoon een kans voor ons allemaal om weer hecht te worden. Precies wat we nodig hebben. Ik zit achterin het busje en aan het raam en ik heb het warm. Het enige wat ik aan heb is een wit spaghettibandjestopje en een spijkershort. Waar ik ook naar uit kijk is om de camping weer te zien, de camping waar onze vriendschap begonnen is, geen idee hoe het er nu uit zal zien. Het zal er vast wel opgeknapt zijn sinds wij er zijn geweest. Ik pak dan vanuit mijn grijze eastpack een koekje, ik ben hongerig zoals gewoonlijk.


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    [Zij die dit bericht lezen, zullen kennis winnen. De kennis dat dit bericht nu tussen 'Mijn Topics' staat. /filosofische bui enzo.]


    everything, in time

    [Mijn topics. Ga even nog wat veranderen aan Allison. ;D]

    [ bericht aangepast op 11 nov 2012 - 13:13 ]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Lauren Aria Lockwood

    De bus rijdt op een onverhard pad door het bos. Doordat het niet echt een goede weg is en de bus niet meer helemaal intact is voel je bij elke tak of hobbel waar je overheen gaat jezelf op en neer gaat. Ik zucht diep en leg mijn hoofd tegen het raam. Mijn muziek galmt door mijn hoofd en ik sluit mijn ogen. Op zich heb ik er veel zin in, maar ook weer niet. Die camping... Ik ben benieuwd of die nog leuk is. Of het nog zo is als een paar jaar geleden, want alles is tenslotte verandert... Ik kijk de bus door naar mijn 'vrienden' Het is eigenlijk zo raar dat we ooit zo hecht waren en nu echt niet meer. Ikzelf heb het idee dat iedereen mij vergeten is, maar ik weet niet of dat echt zo is. Ik bijt op mijn lip en kijk weer naar buiten. Misschien doet dit me goed, misschien ook niet. Ik weet het eigenlijk niet. Ik zonder me graag af, altijd al gedaan.... Nou ja, dat is niet waar. Ik zonder me de laatste 2 jaar af, misschien dat mijn vriendschap met ze daarom vervallen is. Ik slik moeizaam en sluit mijn ogen weer. Hoe slapen wel eigenlijk? Jongens en meisjes appart of niet? Ik weet het niet. In tenten? Nee, vorige keer waren er huisjes toch? Ik zucht even en open mijn ogen weer. Die reis had me uitgeput, terwijl ik de hele reis had kunnen slapen, maar dat gaat nogal lastig als je het idee hebt dat de bus uit elkaar gaat vallen, het muf ruikt en het bloedheet is. Met dat alles bij elkaar kan ik niet slapen. Ik veeg een plukje haar uit mijn gezicht en ga recht op zitten.

    [Zal ik de indeling maken voor slaapplaatsen? Ik dacht 3 aan 3. ]

    [ bericht aangepast op 11 nov 2012 - 13:14 ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Aimee Skye Rosefield.

    Ik tik met mijn hand mee op de beat van de muziek waar ik naar luister. Het is een rustig liedje en ik kijk even de bus rond, voor zover het kan. Ik zie Celeste een koekje heeft gepakt en grinnik even. Ook zie ik dat ik niet de enige ben die zomerse kleren heeft aangetrokken. Ze had altijd al honger en dat is blijkbaar dus ook zo gebleven. Ik kijk naar buiten en zie alleen maar bomen. De zon komt door de bladeren heen. Het is een mooi effect. "Zijn er meer die het zo heet hebben?" vraag ik en ik trek mijn benen op. Ik zet mijn koptelefoon af en zet mijn muziek uit. Ik stop mijn ipod in mijn rugzak en pak een flesje water. Ik drink er wat uit en stop hem dan weer terug. Ik blaas een pluk haar uit mijn gezicht en wacht op een antwoord van een van de anderen.


    † Impossible isn't something that can't be done, it's something that isn't done before. †

    (Omgg ook hallo -____-)


    “ Sometimes the heart sees what is invisible to the eye “ - H. Jackson Brown Jr.

    [Ik dacht dit:

    Huisje 1: Lauren Aria Lockwood, Allison Aurora Gwyneth Swann en Bryani Allyne Coleman
    Huisje 2: Cameron Alexander Robinson, David Jonathan Williams en Jayden Owen Harries
    Huisje 3: Charlotte Emalee Rosaya, Celeste Annabel Twice en Aimee Skye Rosefield
    Huisje 4: Austin Davers, Jacob Jonathan Trevor en Alex Jack Thomas

    Of willen jullie meisjes samen en jongens samen?

    Voor overige campinggangers dacht ik ook samen, dus dan dit:

    Huisje 5: Denise Melinda Chamberd, Zoë Valerie Chamberlaine en Esmée Sophia Marie Duboix
    Huisje 6: Joeri Thomas Miller en dan zijn vader en alles, omdat hij zoon is van campingbaas.

    Of willen jullie ^^ liever allemaal alleen? ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Pineapples schreef:
    (Omgg ook hallo -____-)


    [Hooii ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    ( Okee geen idee hoe we beginnen >< help me!)


    “ Sometimes the heart sees what is invisible to the eye “ - H. Jackson Brown Jr.

    [Staaat erboven, in het zwart, Vet gedrukt :)

    Het begin:
    De 6 jongens en 6 meisjes zitten in de bus opweg naar het kamp, ze zijn er bijna. Ze zitten al 6 uur in een oude niet al te grote bus. De andere campinggangers zijn er al of komen nog aan. We beginnen dus, dat mensen aankomen en dat de vrienden in de bus zitten en door het bos rijden.
    ]


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    [Ik vind het goed hoor Deemz ^^]

    Celeste Annabel Twice
    Ik kijk even naast me naar Cameron die naast me zit en zucht dan weer zachtjes. Ik tuit heel even mijn lippen terwijl ik nadenk, maar ik kijk dan weer weg van Cameron naar het landschap buiten. Het schiet aan ons voorbij, maar nog heb ik het gevoel alsof we wel sneller kunnen. Met een ander busje tenminste. Niet met dit stinkende busje. Ik hoor voor me Aimee die vraagt wie het er meer nog heet hebben en ik ga goed rechtop zitten. 'Ik heb het bloedheet,' beaam ik. 'We zitten al 6 uur in dit busje, en jullie stinken.' Een lach zit op mijn lippen. Ik meen het niet, niet echt. Ik zeg het gewoon als grapje. Ach ja, er zullen er vast wel een paar bij zitten die ana zichzelf nu gaan ruiken. Misschien ook niet, ik kan ze tegenwoordig niet echt goed meer inschatten. Maar dat kan ook gewoon aan mij liggen, omdat ik me minder met hen bezig houd. Ik kijk weer even naar Cam naast me. 'Koekje?' vraag ik dan aan hem als afwachting of hij ook een koekje wil. Waarschijnlijk wel, zo hongerig lijkt hij me wel.


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

    Pineapples schreef:
    ( Okee geen idee hoe we beginnen >< help me!)


    [O je bent er (: Sorry schat maar ik heb even voor jouw Cammie gebruik gemaakt dat hij naast Celeste zit omdat je nog niet online was toen ik aan de post begon :Y) dus ik dacht, dan kan ze makkelijk inspringen straks ;D als je wil dati k het aanpas zeg je het maar (;]


    I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.