• Lolz, ik heb al vanaf kleins af aan gezegd dat ik op een kinderdagverblijf wilde gaan werken. Dit heb ik tot deze week toe volgehouden, dat ik gespecialiseerd pedagogisch medewerker wilde gaan studeren. En dan nu... ik zit nu in de 4de van mavo en moet dit jaar dus gaan kiezen. En nu komen de twijfels.... Lolz.
    Ik weet niet of ik nu dat wil gaan studeren of eerst 2 jaar junior kapper en daarna een jaar kapper. (junior is verplicht als je kapper wil studeren) En ugh, altijd wist ik het, en nu slaan de twijfels toe. (cat) Lekker dan.. xD


    Where words fail, music speaks

    Ik heb ook altijd gezegd ik word dokter of advocaat, maar dokter is te moeilijk dus dat viel al af en sinds een maand zoiets vind ik advocaat ook niet meer zo boeiend. Dus als je me nu zou vragen wat ik wil worden, zou ik het niet weten.

    Ik zou zeggen: lees veel over beide studies, kijk of je een stage buiten school kunt regelen en doe uiteindelijk wat jou het best lijkt.


    It is better to reign in hell than to serve in heaven.

    Ik doe nu de opleiding pedagogisch werker, en persoonlijk vind ik het helemaal GEWELDIG!
    Misschien heb je er iets aan als je open dagen gaat bezoeken, of van die meeloopdagen? Misschien dat je er dan achter komt welke opleiding je echt bij je vind passen...


    Stop holding me under and let me breathe.

    Over een maandje heb ik mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker niveau 4 en ik moet zeggen.. De opleiding opzich is best saai ;x Op mijn school tenminste. (Er zitten wel interessante lessen bij hoor) Maar de stages zijn ontzettend leuk als je geluk hebt! ;D
    Bedenk je wel goed dat er momenteel zo goed als geen werk te krijgen is in de kinderopvang.. In mijn deel van het land tenminste. :') Hopen dus dat dat snel zal veranderen :Y)
    Dus.. als je goed met kinderen bent.. gewoon doen zou ik zeggen :3

    [ bericht aangepast op 24 okt 2012 - 17:05 ]


    Be careful what you wish for, 'cause you just might get it all.

    informeer eens bij mensen die die richting doen en/of bij mensen die zo'n job hebben.


    There's faith and there's sleep - we need to pick one - please

    Zoek van beide richtingen veel informatie op en ga naar opendeurdagen. Op opendeurdagen kan je namelijk praten met mensen die deze richtingen doen en zo weet je aan wat je je kan verwachten.


    Mirror, mirror on the wall, will there be glory if I fall?

    De beste tip die ik kan geven is om te vragen of je een tijdje mag meelopen bij een kinderdagverblijf. Van de praktijk leer je nog altijd het meest en pas als je er echt ervaring in hebt, kun je zeggen of het al dan niet iets voor je is.


    “I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints. The sinners are much more fun.” - Billy Joel

    Eepiline schreef:
    informeer eens bij mensen die die richting doen en/of bij mensen die zo'n job hebben.


    •*• Lululu •*•

    Camel schreef:
    De beste tip die ik kan geven is om te vragen of je een tijdje mag meelopen bij een kinderdagverblijf. Van de praktijk leer je nog altijd het meest en pas als je er echt ervaring in hebt, kun je zeggen of het al dan niet iets voor je is.


    I paint objets like I think them, not like I see them. Pablo Picasso

    Ik wou echt altijd dokter worden, ben zelf naar de derde havo gegaan, na het vsbo om van richting te kunnen veranderen, merk ik dat ik het niks meer vindt :(( Ik kon wel mooi een jaar sparen, nu ben ik 2 kwijt,

    [ bericht aangepast op 25 okt 2012 - 20:36 ]


    -