• Ik moet seizoen 10 en 11 nog zien maar ik kan ze nergens op internet bekijken en downloaden werkt ook niet want er wordt niks gevonden ._. Ik heb miljoenen sites geprobeerd maar ik krijg bijna nooit een filmpje te zien. En op sommige sites werken de helft van de afleveringen niet.

    Heeft iemand een site die wél goed werkt? :3


    -

    Ik wil dat ook zien, but ik weet het ook niet :C


    Pretty is just a pretty word.

    Ohja, mocht niet linken naar downloadsites.
    Anywaaaay:
    isohunt.com > degrassi the next generation in searchbar, hoop dat dat is wat je zoekt :].


    No growth of the heart is ever a waste

    Ik kijk het altijd op teen nick ;$


    Lindsay, forever in my heart † • Skaikru went Bughead

    http://watchseries.eu/serie/degrassi:_the_next_generation

    hier kijk ik

    Lynnx schreef:
    http://watchseries.eu/serie/degrassi:_the_next_generation

    hier kijk ik


    Ja, die site is echt vet goed, alleen sommige afleveringen hebben geen links en sommige hebben 2 links die het niet doen dus, maar dat zijn meestal de oude, je kan ze ook altijd nog simpel downloaden via torrent (een supergoed programma) en dan via torrentz.com dus, maar voor online kijken is idd watchseries echt de beste, die heeft namelijk ook geen betalingen en kan je zoveel kijken als je wilt zonder van dat klik reclame waar je op klikt en dan moet je de service voldoen enz. dus, In ieder geval, daar staat nu ook season 12 op en die post echt gwn supersnel na een aflevering, ik geef het een 8 van de 10 punten dus, nee een 8,5... nee een 9, nee een 9,5. Jep, een 9,5 :D (Sorry voor de te lange reactieee!)


    I aspire to inspire before I expire

    Ik kijk niet naar Degrassi, maar als je in de zoekbalk op filestube.com 'Degrassi the next generation s10' of 'Degrassi the next generation s11' intypt, moet je wel enkele afleveringen vinden.

    [ bericht aangepast op 28 juli 2012 - 21:56 ]