• Lupa – Het wolfskind


    Met de ziel van een wolf in haar lichaam, ondergaat ze alle tegenslagen in haar leven. Ze gaat gevechten aan met zowel haar innerlijk als met mensen en zelf hele clans van buitenaf.
    De kracht van de wolvin raast door haar lichaam, maar eist ook zo zijn slachtoffers. Terwijl ze vecht tegen haar nieuwe instincten ontdekt ze ook dat deze haar van pas kunnen komen. Moorden zit in haar bloed, maar haar geweten verzet zich hier tegen. Wat doe je als twee zielen vechten om een lichaam? Wat als je meer wolf dan mens wordt? Daar nog bovenop krijg je meer vijanden en ontdek je de vreselijke kracht van de liefde, die je door een nieuwe hel sleurt. Over het hele land wordt je herkend als Lupa, het wolfskind...

    _____________________________________________


    *Lupa, het wolfskind
    *Nederlandstalig
    *12+ (Er zullen 16+ stukken in voorkomen, maar deze zal ik duidelijk aangeven)
    *Fantasy en onbekende personen.
    *Er zullen echte tekeningen (Zie hierboven ;P) bij de hoofdstukken komen
    _____________________________________________

    Meer uitleg/ het idee:
    Het verhaal speelt zich af in een wereld waar verschillende leiders (Alfa's) in Clans heersen over gebieden. Elk levend wezen heeft een ziel. als je die van een mens (een deel) afpakt, is dat hetzelfde als moord. Eens een mens een deel van zijn ziel verliest, zal hij altijd op zoek gaan naar het verloren stuk. Dit kan hem drijven tot waanzin en zelf tot de dood.
    Het meisje, Lupa,wordt gevonden door een oude sjamaan die haar wilt redden. Ze is gefolterd geweest en zweeft tussen leven en dood. Alleen een andere, sterke ziel kan haar de kracht geven om haar eigen ziel te helen en om te overleven. Zo krijgt ze een stuk ziel van een wolvin, die eens een dominante alfa was van een roedel die de Clan van de Sjamaan teisterde.
    Alles verloopt goed; Lupa krijgt het stukje ziel dat ze nodig heeft en zowel zij als de wolvin hebben het overleeft. Het plan om de wolvin later te offeren mislukt. De teef wint haar vrijheid terug en kan ontsnappen. Dit heeft gevolgen voor Lupa. De wolvin gaat namelijk op zoek naar het verloren stuk van haar ziel. Haar instinct drijft haar tot het uiterste; ze wil Lupa vermoorden.
    Ondertussen probeert Lupa haar verleden te herinneren, maar tegelijkertijd krijgt ze te maken met haar onacceptabel en soms vreemd gedrag. De schuld ligt bij het stukje ziel van de wolvin, dat ergens diep binnen in haar schuilt.
    _____________________________________________


    -Lupa kan NIET communiceren met wolven en/of andere dieren
    -De wolven zijn niet vermenselijkt (Ze kunen niet spreken, gedragen zich als echte wolven en denken niet als mensen!)
    -Titel en tekening aanklikbaar om naar het verhaal te gaan.
    -Meer vragen? Stel ze gerust ;P
    _____________________________________________

    Hoofdstukken:
    *Hoofdstuk 1*
    _____________________________________________
    -Xx, Plushie

    Bedankt voor het waarschuwen c: Ik ga zo lezen ^^


    Life is like a novel, you're the author and everyday is a new page

    lijkt me leuk


    "Why, one a' those Sleepin'-on-the-Floor-All-Day-Gettin'-Nothing-Done sorts a' shops, master Beetles"

    Graag gedaan en twee nieuwe hoofdstukken toegevoegd! ;D