• Gestopt, sorry :C[/red]

    [ bericht aangepast op 9 juli 2012 - 15:54 ]

    Beste vriend Nate

    Volledige naam: Jason William Anderson
    Leeftijd+Geboortedatum: 16, zijn verjaardag is 13 april
    Uiterlijk:

    Josh Hutcherson
    Karakter: Jason is een typische populaire jongen. Hij is knap, en dat weet hij. Hij maakt er zeker ook gebruik van. Meisjes vallen als een blok voor zijn charmes, want Jason is een echte gentleman. Jason is arrogant en ijdel, maar niet zoveel als zijn populaire vrienden. Hij probeert zo aardig en normaal mogelijk te blijven. Jason is ook niet het type daat zwakkere mensen pest, maar hij neemt het ook niet voor hen op. Meestal staat hij er gewoon naast en lacht mee. Anders dan de gemiddelde football-speler, is Jason erg slim. Alle vakken gaan hem gemakkelijk af en zijn cijfers zijn doorgaans dikke voldoendes, behalve Natuurkunde, daar heeft hij moeite mee. Jason is een goede vriend, die goed luistert en geen geheimen doorvertelt. Zijn vrienden gaan ook vaak naar hem voor advies. Jason is rond zijn vrienden vaak erg druk en grappig, maar als het nodig is kan hij ook best serieus zijn.
    Familie: Jasons moeder is de 46 jarige Linda, zijn vader is de 48 jarige Gerald. Jason heeft een klein broertje van 13 Damian. Linda is een dierenarts en Gerald is advocaat.
    Idina Menzel, Hugh Grant, Greyson Chance
    Hobby's: Jasons passie is Football, hij is aanvoerder van het schoolteam en traint drie keer per week.
    Extra: Jason wilt erg graag architect worden, waar hij ook voor gaat studeren zodra hij van de middelbare af is. Jason is gek op dieren en heeft dan ook twee honden, Lupus (Lupus is Latijn voor wolf) en Freddie. Jason heeft al 14 maanden een vriendin, de vijftienjarige Kelsy (Britanny Snow)

    [ bericht aangepast op 1 mei 2012 - 17:23 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Feestganger! Zie maar wat je ermee doet, het zou leuk zijn als ze iets met Nate krijgt ;).


    Volledige naam: Leena Heather Ellis. De naam Leena betekend Verleidster, wat Leena stiekem ook wel is.
    Leeftijd+Geboortedatum: 17 jaar. 10 juli 1994.
    Uiterlijk:


    Jessica Lowndes.
    Leena heeft eigenlijk een heel normaal uiterlijk, waar niet veel speciaals aan is. Leena zou niet opvallen in de menigte, ook al is ze erg knap.
    Leena heeft best een lang hoofd, waar ze zelf een grote hekel aan heeft.
    Leena heeft lang bruin haar, dat een beetje krullend is. Vaak stlijlt Leena haar haar voor een mooier effect. Leena heeft een prachtige lach, waardoor ze kleine lach rimpeltjes krijgt. Leena heeft hele kleine bruine sproetjes die bijna niet opvallen. Leena heeft groene ogen, die ze zelf het mooist aan haarzelf vindt.
    Leena draagt meestal schattige jurkjes, met een stoere kant eraan. Ze doet er dan bijvoorbeeld gewaagde oorbellen bij. Leena loopt eigenlijk altijd op hoge hakken, hoe hoger hoe beter. Door de hakken lijkt ze iets langer dan ze al is, waardoor ze fotomodel lang is.
    Leena heeft nooit echt veel make-up op, meestal alleen veel mascara en een beetje lippenstift. Leena ziet er veel ouder uit dan dat ze is, vaak denken jongens dat ze 20 is.
    Karakter: Leena is erg eigenwijs. Ze zal nooit kunnen toegeven dat iemand gelijk heeft en staat bij haar standpunt. Door Leena's eigenwijsheid kan ze soms erg bot uit de hoek komen, maar dat is nooit boos of kwetsend bedoelt. Vaak zegt Leena na die opmerkingen wel 100 x sorry.
    Leena is een echte verleidster, dat is ook de betekenis van haar naam. Ze vindt het een uitdaging om op mannen af te stappen en ze te verleiden, ze vindt het spannend. Vaak stemmen de mannen nog in ook. Niet alleen vindt Leena het leuk en spannend om te doen, ze is er ook erg goed in. Vaak gaan Leena en haar vriendinnen naar de club om jongens te scoren, wat meestal de jongens doen.
    Leena is een echt feest beest, ze houdt namelijk wel van een uitdaging. Leena maakt vaak weddenschappen met haar vriendinnen. Je kan dus wel zeggen dat Leena erg avontuurlijk en onafhankelijk is.
    Leena is erg onafhankelijk omdat ze op deze jonge leeftijd al op haarzelf woont. Leena doet waar ze zin in heeft en twijfelt er geen seconde over.
    Familie: Leena heeft haar vader al twee jaar niet meer gezien, omdat hij vreemd is gegaan met een andere vrouw. Leena steunt haar 47-jarige moeder heel erg in haar verdriet, die ze nog steeds heeft. Ook al woont Leena al op haarzelf, ze gaat heel vaak op bezoek en wilt er altijd voor haar familie zijn. Leena's moeder heet Taylor Hanks. Leena heeft nog steeds haar vader achternaam, die ze later wilt veranderen.
    Leena heeft nog 2 jongere zusjes. De 15-jarige Alena en de 11-jarige Quinn.
    Leena heeft een goede band met haar zussen, ze smssen vaker dan normaal is en hebben een echte band, die waarschijnlijk niemand zou kunnen breken.
    Hobby's: Leena is vaak op het voetbalveld te vinden, wat je niet van haar zou verwachten. Leena is gek op voetbal, maar zit niet in een team, ze doet het gewoon voor de lol.
    Ook kan Leena goed piano spelen, dat heeft ze van haar moeder. Leena wilt met beide hobby's helemaal niks doen en laat het achterwege.
    Leena heeft ook nog een verborgen geheim, namelijk tekenen. Ze heeft het nog nooit aan iemand laten zien, maar ze tekent graag mensen of dieren. Ze is er erg goed in, en wilt er stiekem later iets mee doen.
    Extra: Leena is een echte zuipschuit. Ze is geen alcoholist, maar tijdens feestjes gaat ze helemaal los. Vaak wordt ze wakker in een vreemd bed of bij een vreemde plek, wat totaal niet geplant is. Leena heeft veel one nights stands, zonder dat ze er erger in heeft, want dat is ze hartstikke dronken. Leena's moeder maakt zich zorgen om Leena, maar Leena geeft er geen aandacht aan en negeert haar volkomen.
    Leena mixt graag drankjes, die ze aan haar lievelings disco geeft, en die verkoopt die weer aan de klanten. Zo verdiend ze een goed zakcentje.
    Leena rookt niet, haar vriendengroep daarin tegen wel, ze wilt niks van sigaretten hebben, maar is er niks op tegen om drugs te gebruiken.

    [ bericht aangepast op 1 mei 2012 - 15:06 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Volledige naam:Harper Amalia Porter
    Leeftijd+Geboortedatum15, 08-09
    Uiterlijk:


    Barbara Palvin
    Karakter:Harper is een rustig meisje, dat gewoon zonder iemand lastig te vallen ergens kan gaan zitten, of gaan lezen ofzo.Ze houd ervan om in de vensterbank van haar kamer te zitten, en dan na te denken, en van het prachtige uitzicht te genieten. Ze kan dus een heel rustig en stil persoon zijn, maar ze kan ook een druk persoon zijn.Als er die dag iets speciaals, of leuks is, kan ze enorm druk zijn, en dat kan mensen nogal wel eens irriteren. Harper kan hier zelf niks aan doen, dat is gewoon haar karakter. Ze gaat dan helemaal hyperventileren, en springt in het rond.
    Harper houd van sport, en sport dan ook 4 x in de week. Op maandag Tennist ze, op woensdag gaat ze naar dansen, op donderdag voetbalt ze, en op zaterdag gaat ze naar paardrijden. Harper is dus een supersportief type.
    Harper kan ernorm sociaal zijn tegen je, maar als ze je niet mag, dan houd ze haar mond gesloten, en ze zal dan ook niets tegen je zeggen, niet op je reageren, etc. Dan negeert ze je dus. Als ze je mag begint ze graag een gesprekje, en kan je enorm goed met haar lachen.
    Harper is ook erg romantisch. Heeft ze een vriendje, dan organiseert ze allerlei dingen voor hun tweetjes, van naar het pretpark tot een picknick in het park, en ze doet er dan ook erg haar best op om een lief en leuk vriendinnetje te zijn.
    Soms zeggen mensen dat Harper een schattig gezicht heeft, en hier ergert Harper zich vreselijk aan. Als iemand dat voor de zoveelste keer zegt, zucht ze diep, slaakt ze een kreet en word helemaal gek. Meestal rent ze dan weg.
    Als Harper boos is, kun je beter niet bij haar in de buurt komen, want dan is ze ook echt chagrijnig. Vaak kapt ze je dan af, daardoor krijgt ze alleen maar meeer ruzie natuurlijk, maar op dat moment voelt ze zich gewoon even helemaal verschrikkelijk, verdrietig, en eenzaam.
    Familie:Harper woont bij haar 46-jarige moeder Mayke, die op kantoor werkt. Met Mayke kan Harper het goed vinden.Haar vader is Stan.Ook met hem kan Harper het goed vinden. Harper heeft twee zusjes, Kate en Lily.Ook met haar 2 zusjes kan Harper het goed vinden.
    Hobby's:Harper's favoriete bezigheid is toch echt wel dansen. Maar dan niet stijldansen, maar breakdance, of streetdance. Hiernaast houd Harper ook enorm van zingen.
    Extra://

    Rol : Lerares geschiedenis
    Volledige naam: Ellen Erica Jones-Justice
    Leeftijd+Geboortedatum Ellen is geboren op 12 augustus 1974 en is nu dus 37 jaar oud.
    Uiterlijk:


    Rebecca Romijn
    Karakter: Ellen is een enthousiaste lerares, die elke dag met veel plezier naar school gaat.
    Ze heeft veel passie voor haar werk en steekt er veel tijd in. Ze kan zich er helemaal in inleven en is dan helemaal in haar ban. Zelf wanneer de leerlingen flauw doen, blijft ze gewoon doorgaan. Het is helemaal haar ding.
    Ze is een aardige lerares en wilt altijd het beste voor haar leerlingen. Ze is bijvoorbeeld heel makkelijk als het om cijfers of toetsen gaat. Eigenlijk is ze iets te toegeeflijk en dat weten haar leerlingen, die het maar al te graag gebruik van maken.
    Toch blijft haar gezin op een. Haar carrière komt op twee. Ellen is namelijk een echt familiemens en sowieso een gezeldschapsmens. Ze is graag onder de mensen en gaat leuke dingen doen. Ze kan heel slecht alleen zijn.
    Verder is Ellen heel intelligent en nieuwsgierig. Ook is ze bloedfanatiek. Als ze ergens voor gaat, dan gaat ze er ook écht voor.
    Familie: Ellen is getrouwd met de 40-jarige automonteur Robert Jones. Ze hebben twee dochters samen. Dit zijn Lizzie van 5 en Sammie van 3.
    Hobby's: Zoals je van een geschiedenislerares verwacht, is Ellen heel erg geïnteresseerd in de historie. Ze heeft thuis een hele bibliotheek aan historische boeken, die ze graag leest. Verder houdt ze van cultuur snuiven in andere stadjes, museums bezoeken of gewoon met haar kinderen bezig te zijn.
    Extra:


    Tell me about it, stud.

    Volledige naam:Nate Patrick Hampton
    Leeftijd+Geboortedatum15, 16-03
    Uiterlijk:


    Alexander Ludwig
    Karakter:Nate is een drukke jongen, hij maakt graag vrienden. Bij zijn vrienden doet hij stoer, maar alleen is hij romantisch,rustig en normaal. Maarja, de meeste jongens doen stoer bij hun vrienden.Nate kan heel romantisch zijn, hij bereid bijvoorbeeld een picknik voor met rozenblaadjes en lekker eten. Bij zijn vrienden is hij heel anders, daar geeft hij niks om meisjes. Nate kan best een dagje rustig op zijn kamer zitten, om zijn hoofd helemaal leeg te maken. Hij gaat dan vaak in de vensterbank zitten. Maar hij houd er meer van op achter zijn laptop met zijn koptelefoon muziek te luisteren, en dan ook echt harde muziek.Zijn moeder vraagt hem wel eens of zijn gehoor niet nog een keer kapot gaat, maar Nate hoort nog prima. Hij heeft nog nooit gehoorproblemen gehad. Vroeger had hij een bril, maar die hoeft hij nu niet meer op. Daar is hij zelf blij mee. Hij draagt nu dus lenzen. Nate kan soms echt niet tegen zijn verlies, en dat merk je dan ook meteen. Hij is heel sportief, maar tegen verliezen kan hij niet. Hij sport 5x per week. Op maandag baketballt hij. Op dinsdag voetbalt hij, op woensdag tennist hij, op vrijdag basketballt hij weer, en op zaterdag heeft hij zijn voetbalwedstrijd.
    Nate kan redelijk goed met familie omgaan, maar aan sommige mensen irriteert hij zich enorm. Bijvoorbeeld aan zijn tante Alicia. Zij vraagt hem de hele tijd dingen die ze niet hoeft te weten vind hij.
    Nate geniet van geluk, en is blij met de kleinste dingetjes die hij krijgt. Hij houd wel van grote en dure dingen, maar zijn gezin is niet de rijkste en daarom is hij snel blij met kleine dingen.
    Familie:Nate woont bij zijn 48-jarige Emily Thompson.Zij werkt als fotograaf bij een fotografiebedrijf. Zijn vader is de 45-jarige Roland Hampton, die bij de bibliotheek werkt. Ook heeft Nate een zusje, Clarry. Zij is 12 jaar.
    Hobby's:Sporten, daarnaast houd hij ook van bankhangen.
    Extra://

    Niemand?

    ander account


    Every human being has equal worth.

    Volledige naam: Keleigh ‘Kely’ Safire Fregyl
    Leeftijd+Geboortedatum: 15 (26-sept.)
    Uiterlijk:


    Molly c. Quinn
    Karakter: Kely is heel slim voor haar leeftijd, ze mocht eigenlijk al is een klas overslaan, maar dat wou ze niet. (Straks moest ze nog haar best gaan doen.) Op haar oude de basisschool was ze erg luidruchtig en bijdehand, maar daar kreeg ze problemen mee. Haar ouders zouden dat ze haar best moes gaan doen en dat ze er dan eventueel iets voor terug kreeg. Kely nam het aanbod aan. Nu is ze op school een echte nerd, ze haalt bijna altijd tienen en zit in de pauzes met de andere ‘nerds’. Toch is er ook een hele andere kant van haar. Met haar eche vriendinnen (die ze van de basisschool over heeft gehouden.) Zit ze op zang en dans les. Ze is daar 1 van de beste en wildste, vrij bijdehand en sarcastisch. De meiden hebben wel is voorgesteld om ook zo op school te doen, maar dan betalen haar ouders haar zang en dans lessen niet meer. Dus dan maar een nerd, toch?
    Familie: Haar ouders zijn gescheiden. Haar vader woont in Engeland en heet Reinier Fregyl, hij is 40. Zijzelf woont bij haar moeder, de geheel nederlandse Arianna Moddtes, van 37 jaar. Ook heeft ze een super irritant broertje van 6, Tyler.
    Hobby's: Op school zegt ze schrijven en dat is ook wel zo. Maar zingen, dansen en fotografie horen er toch ook wel bij.
    Extra: Ze is secretly verliefd op nate’s beste vriend, maar zelfs voor hem wil ze haar ware aard niet laten zien.


    We've lived in the shadows for far too long.

    Ik ga straks denk ik ook een rol invullen, ik waag het erop. Maar mag ik bij uiterlijk ook een beschrijving? ;a.


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Volledige naam: Sebastian Jeffrey Merge (Hij heeft een hekel aan zijn hele naam en stelt zich voor als Jeff.)
    Leeftijd+Geboortedatum: 16 (2-6)
    Uiterlijk:


    It’s Logan Lerman
    Karakter: Jeff is een erg drukke jongen en werk voor de schoolkrant. Alles wat er gebeurt of wat er gaat gebeuren, hij zit er boven op. Hij kan uren achter zijn computer zitten om zijn volgende artikel te schrijven. Toch is het wel een lieve jongen, als een vriend of vriendin hem zou vragen om ergens niet over te schrijven doet hij dat niet. Maar als de populaire mensen gaan dreigen, neemt hij de uitdaging maar al te graag aan. Jeff is een echte perfectionist, behalve als het gaat om zijn geschiedenis cijfers. Toch heet hij de hulp van Kely in geschakeld. Als hij merkt dat Nate en Harper zich anders gedragen, wilt hij koste wat het kost weten wat er aan de hand is. Thuis is hij een hele stille jongen vooral om dat zijn broers hem plagen met het feit dat hij nog nooit een vriendin heeft gehad. Ook sluipt hij graag ’s nachts het huis uit om in een bos of bij water te gaan zitten. Mensen die hem kennen weten dat hij het niet leuk vindt om mensen pijn te doen. Ook kan hij nogal over bezorgd zijn, als het goed om mensen die hij mag. Als hij je mag kan je een splinter hebben en hij wilt je al helpen. Mag hij je niet, kan je aan een klif hangen en hij zou je nog niet helpen. (Bij wijs van spreken dan.) Ook is het erg moeilijk om Jeff te leren kennen, hoe makkelijk hij het vindt om te schrijven, zo moeilijk vindt hij het om met mensen te praten.
    Familie: Jeff heeft twee oudere broers, Lucas en Harold. Zijn vader heeft hij nooit gekend, daarom is hij vrij gehecht aan zijn moeder: Haley Merge
    Hobby's: Hij houd erg van schrijven, daarom zit hij bij de schoolkrant. Iedereen zit hem om die reden ook als een sukkeltje. Wat veel mensen niet weten is dat Jeff op voetbal zit, en ook nog eens heel goed is.
    Extra: Jeff is een stuk minder onschuldig als hij overkomt op de meeste mensen.


    Als ik nog iemand in kan/mag vullen doe ik het graag hoor vindt het wel leuk
    :$

    [ bericht aangepast op 5 mei 2012 - 2:12 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Populair meisje op school/ vriendin Jason
    Volledige naam: Kelsy Francine Groom
    Leeftijd+Geboortedatum: 15, haar verjaardag is 12 augustus
    Uiterlijk:

    Brittany Snow
    Karakter: Kelsy is een populair meisje. Hoewel ze de leider van het groepje is, is ze zeker niet het meest bitchy. Kelsy is namelijk vroeger ook vaak gepest, en pest daarom ook niet graag. Wat dat betreft is ze precies Jason, meestal staat ze er gewoon bij en doet ze niks. Kelsy is slim, maar doet nergens haar best voor, omdat ze weet dat haar ouders rijk zijn. Ze komt dus overal met voldoendes vanaf, maar geen hoge cijfers. Kelsy is een goede vriendin, als jij dat ook bent. Voor haar beste vriendinnen (die meestal in het cheerleaderteam zitten) zou ze door het vuur gaan, maar als ze je niet kent of niet mag doet ze erg afstandelijk. Kelsy is verder ook ijdel, bterouwbaar, ongeduldig, en een enorme flapuit. Geheimen bewaren en naar je problemen luisteren zijn niet haar sterkste kanten, ze praat veel te graag. Kelsy kan erg jaloers zijn, vooral als Jason weer eens met een meisje staat te praten. Van binnen is Kelsy best onzeker, dus ze is bang hem te verliezen aan een mooier meisje. Kelsy wil ook altijd overal de beste in zijn, en kan dus niet tegen haar verlies.
    Familie: Kelsy komt uit een rijke familie, haar moeder is de 42 jarige Ellen. Ellen is makelaar. Haar vader is de 46 jarige Luke, hij is chirurg. Kelsy heef één jonger zusje Mandy van 13, en een oudere broer van 18 Oliver
    Julie Bowen, Brad Pitt, Elle Fanning, Cody Simpson
    Hobby's: Kelsy is aanvoerdster van het cheerleader team en speelt ook op een hoog niveau tennis.
    Extra: Kelsy is erg gelukkig met haar vriend Jason.

    [ bericht aangepast op 10 mei 2012 - 21:28 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Rol: Een vriendin van Harper
    Volledige naam: Grace Vallery Flores. Ze heeft de achternaam van haar moeder genomen, omdat ze tot haar 3e alleen met haar moeder leefde.
    Leeftijd+Geboortedatum: Grace is geboren op 19 november 1994 en is nu dus 17 jaar oud.
    Uiterlijk:


    Joss Stone
    Karakter: Grace is een ambitieus persoon, met veel dromen. Ze is van jongs af aan iemand die graag doelen stelt en die wilt behalen. Ze is ontzettend streng voor zichzelf en wilt altijd het beste uit zichzelf halen. Haar grote nachtmerrie is dat ze zich ooit zou verslonzen. Ze is een perfectionist en raak gestrest als iets niet gaat zoals ze dat wil. Ze is erg levenslustig en vliegt van de ene bevlieging in de andere. Grace kan soms als een bitch overkomen, wanneer een ander niet doet wat ze zegt. Ze is een controlfreak en wilt ook altijd graag de controle over een andere hebben namelijk. Lol heeft Grace niet heel vaak, ze is ontzettend serieus. Behalve als iets écht grappig is, dan kan Grace helemaal dubbelliggen.
    Familie: Grace is de dochter van de 41-jarige supermarktmanager Kenji McCarthy. Haar moeder is de Spaanse schone Sulema Flores. Sulema is een stuk jonger dan haar vader, namelijk 38 jaar en was een vakantieliefje van haar vader. Kenji wist niet van Grace' bestaan af tot ze zo'n 3 jaar was. Later is hij alsnog getrouwd met Sulema en hebben ze nog een kindje gekregen. Een zoontje, Keano van 12 jaar.
    Ben Affleck, Salma Hayek & Asa Butterfield
    Hobby's: Grace heeft maar een grote hobby en dat is koken. Ze kan voor haar leeftijd ontzettend goed koken. Waar andere 17-jarige nog maar nauwelijks een eitje kunnen bakken, kan Grace hele driegangenmenu's maken. Haar favoriet zijn Spaanse gerechten. Die kookt ze met plezier en eet ze altijd met veel plezier. Ze is best een vreetzak, ze heeft namelijk altijd honger. Toch komt Grace niet aan, daar heeft ze geluk mee. Later wilt Grace van koken haar carrière maken.
    Extra: Grace heeft tot haar 10e in Spanje gewoond en spreekt hierdoor vloeiend Spaans. Ze kan eigenlijk beter Spaans dan Engels en spreekt alleen Engels met accent. Later wilt ze terug naar Spanje, waar ze een eigen restaurantje wilt starten. Grace is namelijk dol op Spaans eten.



    Tell me about it, stud.

    ik weet niet of je nog nodig heb??
    zo ja welke zoek je dan nog??
    ik wil het dan wel voor je proberen te invullen ook al ben ik er niet zo ster in :$
    haha maarja xD
    ik hoor het wel ;)
    Xx


    You can't touch music but music touch you

    Ik heb nog veel rollen nodig !

    The bitches

    Volledige naam:Heather Geneva Brooks
    Leeftijd+GeboortedatumHeather is op dit moment 16 jaar, en is jarig op 21 november 1995.
    Uiterlijk:


    Miranda Cosgrove
    Heather heeft slank figuur, wat ze graag zo laat. Haar bruine, redelijk lange haren laat ze vooral los over haar schouders vallen, en ze draagt bijna nooit een knot of staart.
    Heather's ogen zijn hazelnootbruin, en erg licht. Haar ogen zijn omringd door mascara, eyeliner en oogschaduw. Heather is een echte opmaak-freak. Ze stift haar lippen, doet foundation op, en blush.
    Heather's style is te beschrijven als stoer, en ze houd van opvallen. Ze vind ringen, kettingen en armbanden enorm leuk, maar ze kan ook chique gekleed zijn. Naar een gala bijvoorbeeld draagt ze een nette jurk, met mooie hakken eronder.
    Heather is 1.67 lang, en met haar hoogste hakken is ze 1.77.
    Karakter:Heather is het minst ergst van de drie, Ze kan tenminste ook nog met andere mensen omgaan. Heather heeft alleen aan Harper een hekel, want ze heeft niet zo'n fijn verleden gehad, maar dat hebben alledrie de meisjes niet. Heather is een stoer meisje, dat dan ook echt stoer doet, maar ook bitchy. Ze kan je zo slaan wanneer ze er zin in heeft, en dat vind ze ook totaal niet erg. Heather heeft een vriendje, en vind dus al die jongens achter zich aan erg irritant.Haar vriendje is Daniël.
    Familie:Heather woont bij de 46-jarig Marijke Porter. Zij werkt op een kinderdagverblijf.Haar vader is de 45-jarige Emile Brooks, die werkeloos is.Ook heeft Heather 1 zusje, Rasin.
    Hobby's:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 16 mei 2012 - 10:30 ]

    Heb je nog rollen nodig, of gaat de hele story niet door?
    Anders vul ik er zo een aantal voor je in hoor :$


    We've lived in the shadows for far too long.