• Chayenne en haar beste vriendin verhuizen naar Spanje, vooral voor hun studie. Eenmaal daar leven zij het typische studentenleven. School, een appartement vol troep en veel feestjes. Maar wat als Chayenne op haar werk de beroemde voetballer Ronaldo tegenkomt. Bloeit er liefde op tussen hun of blijft het bij vriendschap..


    Vaag, i know.. xd

    Rollen:
    Beste vriendin Bradshaw
    Twee een jongens die gewoon goede vrienden worden Bradshaw
    Bitch die alles doet om Cristiano te krijgen xIbiMalik

    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk + beschrijving:
    Studie:
    Extra:

    [ bericht aangepast op 29 april 2012 - 23:43 ]


    El Diablo.

    Volledige naam:Lotus Anouk Sams
    Bijnaam:LoLo
    Leeftijd:19
    Karakter:Lotus is een muzikaal type. Ze speelt gitaar, piano en drumt. Hier besteed Lotus erg veel tijd aan. Hier kan ze haar zusje en moeder wel eens mee irriteren, maar haar vader vind het prachtig, en hij vind ook dat Lotus later muzikant moet worden. Maar Lotus wilt liever Danseres worden. Daarom gaat ze de laatste tijd steeds meer dansen, inplaats van muziek spelen. Haar vader vind dit weer minder, maar haar moeder en zusje zijn blij dat ze bijna van de herrie af zijn.
    Lotus kan soms goed tegen haar verlies, maar als ze er een dag niet tegen kan, kan ze de hele dag chagrijnig zijn. Je kunt dan beter bij haar uit de buurt blijven.
    Lotus vind je aardig of niet, vind ze je aardig, dan mag je graag bij haar vriendengroepje, mag ze je niet, dan blijf je er ook buiten ook. Lotus geeft om haar populariteit en reputatie, en wil dat dit dan ook echt niet verminderd word.
    Lotus kan echt niet stilzitten, ze moet altijd wat doen, ookal is het in haar vingers knippen. In bed loopt ze dan ook altijd heen er weer te rollen, en hierdoor slaapt ze niet zo lang, waardoor ze wel eens heel erg moe kan zijn.
    Soms zoekt Lotus een beetje aandacht, bijvoorbeeld als haar vrienden ergens anders staan. Dan loopt ze naar iedereen toe, of probeert alsnog bij haar vrienden te gaan staan.
    Ze wilt vaak in de voorgrond staan, of het nou bij een gesprek of een show is, ze wilt altijd in het middelpunt. Als ze dan ook niet in het middelpunt word gezet, kan ze een beetje boos worden, en soms kan dat uitlopen tot ruzie. Ze kan dan een echte bitch zijn, en op dat moment wil je Lotus echt niet kennen.
    Lotus is een sociaal meisje dat wel van een kletspraatje houd, en ze maakt vaak lol met haar vriendinnen, samen gaan ze naar de stad. Ze gaan dan vaak shoppen, en liggen soms helemaal dubbel van elkaar, waardoor ze weer in de lach schieten. Lotus kan goed overweg met haar vriendinnen.
    Uiterlijk + beschrijving:


    Lotus heeft bruine, stijle, lange haren die tot het midden van haar rug vallen. Ze laat het vaak los hangen. Haar ogen zijn lichtblauw, maar wel helder. Haar kledingstyle is te beschrijven als rustig, en dus basic. Ze houd van hakken, maar ze houd ook van afgetrapte sneakers. Ze draagt alleen mascara, ze is niet zo'n tutje. Haar huid is niet donker, maar ook niet licht. Ze is 1.67 lang.
    Studie:Ze studeert Psychologie.
    Extra://
    Rol:Beste vriendin

    Dankje (:


    El Diablo.

    Volledige naam: Ruby Janice Jones
    Bijnaam: Rub. (Spreek uit als 'Roeb')
    Leeftijd: 18
    Karakter: Ruby is een uitgaand meisje. Ze flirt graag maar als ze eenmaal een vriend heeft is ze daar ook echt trouw aan en zal ze alles doen om hem bij haar te houden. Ze komt vaak heel bitchy over tegen mensen die ze niet zo goed kent maar als je haar goed kent dan zul je ook merken dat ze heel lief, rustig en behulpzaam is. Haar favoriete bezigheden zijn uitgaan met haar vriendinnen, shoppen en fotografie. Hier is ze ook erg goed in. Ook krijgt ze vaak te horen dat ze een mooie stem heeft en dat ze daar echt iets mee moet gaan doen maar hier is ze echter toch iets te verlegen voor.
    Uiterlijk + beschrijving:


    Alena Shishkova
    Ruby is een mooi, slank meisje. Haar prachtige blauwe ogen vallen meteen op. Ze is slank en klein, rond de 1.60. Ze heeft blonde haren die ze vaak stijlt omdat ze het niet mooi vind als ze zo slordig zitten. Ze draagt niet heel veel make-up, vaak alleen een beetje mascara, eyeliner en lipgloss. Ze kleedt zich best meisjesachtig maar kan zich ook zeker thuis voelen in een simpele skinny-jeans en een oversized shirt. Ze voelt zich wel veel vrouwelijker als ze hakken draagt en dit doet ze dan ook vaker dan dat ze bijvoorbeeld Vans aantrekt.
    Studie: Visagie
    Extra: //
    Rol: Meisje die alles doet om hem te krijgen.


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Oooooomg Cris. :9~ Ik ga invullen.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Thank you :3


    El Diablo.

    Rol: Beste vriendin
    Volledige naam: Alena Virginia Tello
    Bijnaam: Alena wordt meestal gewoon bij haar hele naam genoemd. Ze heeft maar een bijnaam en dat is BT (Big Tit). Maar zo wordt ze alleen maar genoemd voor de grap, door haar beste vrienden.
    Leeftijd: Alena is 21 jaar jong.
    Karakter: Alena is heel gemakkelijk in de omgang. Ze is altijd zichzelf en heeft geen muur om zich heen o.i.d. Ze is een lief meisje, die altijd aardig is tegen wie dan ook. Ze gehoorzaamt altijd iedereen en als iemand een probleem heeft, dan is Alena nooit te moeilijk om diegene te helpen. Ze is eigenlijk nog een beetje een klein meisje, omdat ze nog zo weinig heeft meegemaakt. Ze heeft een ideaalbeeld van de wereld en denkt dat dit de juiste is. Ze is erg naïef en laat zich gauw overhalen door anderen. Ze kan niet goed voor zichzelf opkomen, maar voor anderen des te beter
    Alena is altijd vrolijk. Ook al gebeurt er allerlei rottigheid om haar heen, Alena blijft vrolijk. Ze staat heel positief in het leven en probeert altijd het goede in alles en iedereen te zien. Ze is een beetje een moedertype, want wanneer iedereen in de stress zit, is Alena degene die kalm blijft en iedereen geruststelt. Ze is niet populair, maar heeft wel genoeg vrienden.
    Verder is Alena een echt meisje-meisje, die er van houdt om te dromen, shoppen, terrasjes te pakken of gewoon lekker een filmpje te kijken. Ze is erg sociaal en kan met iedereen goed overweg. Ze heeft geen vijanden. Alena heeft geen grote mond, maar als het er op aan komt kan ze wel goed voor zichzelf en anderen opkomen.
    Uiterlijk + beschrijving:


    Alyson Michalka
    Alena heeft blond haar en blauwe ogen. Heel typisch eigenlijk, maar daardoor vinden jongens haar meestal wel leuk. Haar haren komen net over haar schouders en krullen, maar niet te erg. De kledingstijl van Alena is heel meisjesachtig. Hakjes, jurkjes, bloemetjes en lichte kleurtjes zijn helemaal haar ding.
    Studie: Alena studeert politicologie.
    Extra: Alena heeft twee tweelingzusjes, Susana & Veronica. Zij zijn 16 jaar en Alena kan het bijzonder goed met ze vinden. Ze doet alles voor hen en heeft alles voor ze over. Wanneer de tweelingzusjes 18 zijn, willen ze ook bij Alena intrekken. Alena heeft ook een hondje, Bambino.


    Volledige naam: Quintino Stephano Cruz
    Bijnaam: Omdat Quintino nogal een lange naam is, zijn er ontzettend veel bijnamen voor verzonnen. Quin, Quint, Quinten, zelf Quinton. Alles maar om die laatste 'o' weg te laten.
    Leeftijd: Quintino is 20 jaar jong.
    Karakter: Quintino is een dromer. Hij droomt vaak over wat hij later zal doen, waar hij zal zijn en wie hij zal zijn. Hij heeft een ruime fantasie en een creatieve ziel.
    Quintino houdt absoluut niet van standaarden. Hij probeert dan ook zo veel mogelijk uit te blinken, in alles wat hij doet. Het motto : 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg', vindt hij ronduit verschrikkelijk. Daar schopt hij dan ook zo veel mogelijk tegenaan.
    Quintino is een familiemens en dat merk je ook in zijn karakter. Hij is erg zorgzaam, behulpzaam en heeft altijd een luisterend oor. Hij kan een grote bek hebben, maar hij heeft een klein hartje. Quintino is namelijk snel gekwetst.
    Uiterlijk + beschrijving:


    Gusttavo Lima
    Quintino is een echt mooie, latino jongen. Hij heeft donker haar en donkere ogen. Ook heeft Quintino een hele mooie lach. Hij heeft een aardig gezicht. Doordat Quintino surft, is hij zowel gespierd als gebruind. Een goede combinatie dus. Wanneer hij over het strand loopt in enkel een zwembroek, vallen menig meisjes met bosjes voor hem neer.
    Studie: Quintino studeert journalistiek, omdat hij net als zijn ouders wil worden.
    Extra: De ouders van Quintino zijn beide bekend in de journalistiek. Zijn moeder, de 41-jarige Eva, is presentatrice bij het ontbijtnieuws van de plaatstelijke zender en zijn vader, de 42-jarige Julio. Hij werkt voor een sportmagazine en interviewt vooral bij belangrijke wedstrijden. Julio heeft dus al heel wat topsporters ontmoet.
    Quintino wilt later net zo succesvol als zijn ouders worden.

    [ bericht aangepast op 29 april 2012 - 23:18 ]


    Tell me about it, stud.

    De story!


    El Diablo.