• I Remember.- Ziall

    Hallo allemaal, ik heb een paar rollen nodig voor een Ziall story, dit forum gaat er niet mooi uitzien, maar ik heb niet zo veel tijd dus,

    Ik heb nodig:

    De opdrachtgever van Zayn: Een man tussen de 40-50 jaar, het liefst een gemeen en emotieloos iemand.

    Bendeleden van Zayn: Jongens en meiden graag, ik heb er best wel veel nodig, dus wees creatief.

    Vriendin Zayn: Het liefst geen gevoelig iemand, iemand die alleen op Zayn's uiterlijk uit is.

    Buurmeisje Zayn: Deze moet wel lief zijn

    Vriendin Niall: Een beetje een rijke kakker graag.

    Rol:
    Naam:
    Persoonlijkheid:
    Uiterlijk:
    Extra:
    Waarschuwen?

    Zo veel rageren als je nodig vindt

    [ bericht aangepast op 1 mei 2012 - 20:35 ]


    no alarms and no surprises

    Rol: Vriendin Zayn.
    Naam: Mady Annabeth Jensen, maar ze word Jay genoemt. (Vroeger noemde iedereen haar altijd Mady J, omdat er nog een Mady bij haar in de klas zat, en na een tijdje werdt dat weer afgekort tot alleen 'Jay')
    Persoonlijkheid: Jay is een mooi meisje om te zien, het probleem is alleen dat ze zich hiervan bewust is. Ze is oppervlakkig en doet waar ze zin in heeft met de gedachte dat ze zich er toch wel uit kan praten, mocht ze in de problemen raken. Ze is erg manipulatief en ontzettend goed met woorden. Ze weet altijd de juiste dingen te zeggen om te krijgen wat ze wil, en geloof me, Jay krijgt àltijd wat ze wil. Ongeacht wie ze ervoor moet kwetsen. Ook liegt ze ontzettend veel.
    Uiterlijk:


    Extra: Ze rookt.
    Waarschuwen? Yes, please (:

    [ bericht aangepast op 24 april 2012 - 21:02 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Vriendin Niall
    Naam: Nora Williams
    Persoonlijkheid: Nora is een lief meisje met een hartje van goud. Ze is een mooi meisje om te zien en kan ook elke jongen voor zich winnen. Hier is ze zich ook wel van bewust maar ze maakt er zeker geen misbruik van. Nora heeft veel geduld met andere mensen en wordt snel verlegen. Ze is een beetje afhankelijk van haar rijke ouders, en haar vriendinnen gaan waarschijnlijk ook alleen maar om het geld met haar om. Nora krijgt vaak haar zin en is een echt papa's kindje.
    Uiterlijk:


    Extra: -
    Waarschuwen? Ja graag!


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Rol: Buurmeisje van Zayn
    Naam: Kesha Abrams
    Persoonlijkheid: Kesha is een heel lief meisje. Ze heeft het beste met iedereen voor. Iemand helpen doet ze met alle plezier. Ook vindt Kesha het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Ze is heel gastvrij en je kan altijd onverwacht bij haar aankloppen. Wel is ze ontzettend onzeker. Kesha is vroeger gepest en dit is nu nog te merken. Ze durft namelijk haar eigen mening niet snel te geven, laat staan te zeggen wat ze denkt. En ook is ze zich altijd van zichzelf bewust en trekt ze zich alles aan. Bij alles wat ze doet, bedenkt ze zich eerst wat anderen er van zullen vinden.
    Uiterlijk:


    Kesha ziet er stoerder uit dan ze is. Ze heeft blond kort haar, dat ze altijd in model heeft zitten. Van zichzelf heeft Kesha bruin haar en dit kun je zien, doordat de onderlaag van haar haren wel bruin is. Kesha blondeert zich, omdat ze niet als allochtoon gezien wilt worden. De ogen van Kesha zijn bruin en stralen vrijwel altijd. Hierdoor heeft Kesha heel weinig make-up nodig om er goed uit te zien, maar haar wenkbrauwen moet ze altijd in model zitten vindt ze. Ze is dan ook verslaafd aan wenkbrauwen epileren.
    Als het een bekend persoon moet zijn zeg je het maar
    Extra: Kesha is half-Engels, half-Turks. Ze heeft een Turkse vader en een Engelse moeder. Haar vader was heel erg streng voor Kesha, terwijl haar moeder juist wat vrijer was. Kesha is er zelf niet heel blij mee dat ze Turks is, omdat ze het gevoel heeft dat dit haar belemmert op de arbeidsmarkt. Ze heeft namelijk al heel veel sollicitaties gedaan, maar is nog nergens aangekomen. Ze is er vroeger ook mee gepest en hierdoor is ze erg onzeker geworden. Nu blondeert ze haar haar ook, zodat het minder opvalt.
    Waarschuwen?: Ik heb al een abo! =D

    Rol: Bendelid
    Naam: Chantelle Princess Giancola. Haar roepnaam is Chantelle, maar zelf noemt ze zichzelf liever Princess.
    Persoonlijkheid: Chantelle is een pittig type. Het is een katje die je niet met blote handen moet vastpakken. Eigenlijk kun je haar wel een bitch noemen. Ze is agressief en een ontzettende vechtersbaas. Ze lokt vaak een gevecht uit en vindt het soms zelfs vermakelijk om ruzie met iemand te hebben. Dit omdat ze toch wel wint, zoals ze dat zelf zegt. Chantelle heeft een ontzettend temperament. Je hoeft maar een opmerking te maken die fout aankomt en ze heeft je al in elkaar geslagen. Ook is Chantelle ontzettend ijdel en hierdoor ook wel oppervlakkig. Ze vindt een goed uiterlijk belangrijker dan een goed innerlijk. Zelf wilt ze er ook altijd goed uitzien. Ze vindt van zichzelf ook dat ze er goed uitziet, want ze besteed er dan ook ontzettend veel tijd aan. Ook is Chantelle een goede flirter. Ze weet altijd de perfecte zinnetjes te zeggen, om een jongen in te pakken. Hierdoor is Chantelle de aangewezen persoon om mensen om de tuin te leiden, wanneer dit nodig is. Chantelle noemt zichzelf princess, want dit vindt ze zichzelf ook. Ze heeft nogal een ego.
    Uiterlijk:


    Chantelle is een getint meisje met zwart haar en donkerbruine ogen. Ze is een ijdeltuitje, dus ze heeft altijd make-up op. En dan werkelijk altijd. Ze slaapt er zelfs mee. Haar favoriete kledingstuk is haar hoodie van YMCMB, die ze op de foto ook aan heeft. Die draagt ze bijna altijd, behalve als die in de was zit.
    Extra: Chantelle is helemaal idolaat van YMCMB, oftewel Young Money Cash Money Billionaires. Ze luistert de hele dag door naar Lil'Wayne, Birdman, Nicki Minaj, Drake enz. Het is haar medicijn en ze kan zich ook heel goed vinden in de muziek. Chantelle rapt zelf ook en Nicki Minaj is dan ook haar grote voorbeeld.


    Tell me about it, stud.

    Rol: Bendeleden van Zayn.
    Naam: Jennifer
    Persoonlijkheid: Hard van buiten, zacht van binnen. Ze praat nooit over haar verleden. Ze kent geen medelijden.
    Uiterlijk: Lang zwart haar. Felblauwe ogen. Licht getint door de zon. Het postuur van Demi Lovato.
    Extra: Haar ouders zijn vroeg overleden, daarom woont ze in bij haar beste vrienden Kyle en Jason.
    Ze was ooit beste vrienden met Niall, maar sinds de dood van haar ouders heeft ze het contact verbroken. Ze gaf hem de schuld van alles, terwijl hij er niks aan kon doen. Ze herkent hem niet meer, omdat hij nu blond haar heeft en zijn ogen zijn lichter geworden. Hij herkent haar eerst ook niet, maar na een tijdje beginnen er een soort flashbacks te komen, maar hij zegt niks. Hij weet het niet echt zeker en denkt eerst dat hij het zich verbeeld en dat ze er gewoon op lijkt.
    Waarschuwen?: ja graag.

    Rol: Bendeleden van Zayn.
    Naam: Kyle
    Persoonlijkheid: Gevoelig, maar toont dit alleen aan zijn beste vrienden/vriendinnen. Hij luisterd goed en praat niet erg veel.
    Uiterlijk: Halflang donkerblond haar, diepbruine ogen. Zongebruind. 1.80.
    Extra: Hij woont pas net in [waar het verhaal zich afspeeld]. Hij is op zijn 16e gestopt met school en werkt bij verschillende bedrijven. Op een feest heeft hij Jennifer leren kennen en sinds 2 jaar zijn ze nu beste vrienden. Ze woont bij hem in. In het begin had hij een crush op haar, maar toen het een avond uitliep op zoenen, voelde hij helemaal niks. Ze zijn nogsteeds beste vrienden en vertellen alles tegen elkaar.
    Waarschuwen?: ja graag.

    Rol: Bendeleden van Zayn.
    Naam: Jason
    Persoonlijkheid: Strijdlustig. Opgefockt. Hij heeft veel stress en krijgt soms erge driftbuien.
    Uiterlijk: 1.85, donkerbruin (Zac efron) haar, bruine ogen.
    Extra: Hij vecht veel en is daarom van school getrapt. Hij is snel agressief en kan goed overweg met wapens. Hij kan bijna elk meisje krijgen die hij wil, behalve Jennifer. Daarom zal hij het nooit opgeven bij haar.
    Op een dag krijgt hij een opdracht van de baas en komt hij (vriendin Niall) tegen. Hij wordt verliefd op haar, maar zij kiest voor Niall. Hij is boos en zal er alles aan doen om Niall uit de weg te ruimen.
    Waarschuwen?: ja graag.

    hope you like it :)
    xx

    Alle rollen worden verwerkt in het verhaal.


    no alarms and no surprises

    Rol: Opdrachtgever Zayn
    Naam: Gustavo Rocque, maar hij heet voluit Gustavo Stephen Anthony Rocque.
    Persoonlijkheid: Gustavo is vrij gemeen en toont nauwelijks zijn emoties. Hij krijgt heel veel voor elkaar.
    Uiterlijk:


    Extra: Hij is bijna nooit in een goede bui.
    Waarschuwen?: Ja.


    "If you're gonna say that you've always been secretly gay for me, everyone always just kind of assumed it."