• New York City, een van de grootste,bruisende steden van Amerika, daar waar je alles kunt vinden.

    Manhatten
    De duurste, meest bekende wijk van New York city, hier vind je vooral rijke, bekende mensen en grote winkelketens en merken.

    Queens

    Een van de achterwijken van NYC, de mensen hier zijn arm, en komen net wel of net niet rond. Bendes regeren deze buurt, en velen mijden de buurt liever.

    The Bronx

    De buurt van de creatievelingen. Hier vind je vooral kunstenaars, schilders, dansers... Mensen die het op een creatieve manier willen gaan maken, die bekend willen worden door middel van hun expressie.

    Staten Island

    Een rustige buurt, met een prachtig park en een klein winkelcentrum. Hier wonen vooral mensen die in NYC wilden wonen, maar toch nog een beetje het stadsgevoel willen vermijden. 'S avonds, echter, veranderd Staten Island in één van de beste uitgaansplekken van de stad.

    Jouw rol

    Je bent een jongere[tussen de 18 en 25] die hier woont, misschien wel werkt of naar school gaat. Je komt mensen tegen vanuit elke uithoek van de stad, misschien zit jouw grote liefde wel bij je in de taxi in Manhattan, of staat jouw grootste vijand achter de bar in Staten Island en komt je toekomstige beste vriend uit Queens.
    What happens in NYC, stays in NYC.

    lijstje:

    Naam
    Leeftijd (18-25):
    innerlijk:
    uiterlijk:
    buurt:
    extra:
    door:

    [ topic verplaatst door een moderator ]


    Ooit zul je beseffen: Shit, ze hield echt van me... Damn boy, too late for you!

    Maybe you should put RPG in your title. :x
    Ik doe niet mee.

    [ bericht aangepast op 13 april 2012 - 18:17 ]


    Destroy what destroys you.