• droge titels ftw

    Toen de RPG-rage nog maar net begonnen was op Quizlet deed ik vrolijk mee, maar na een tijdje begon ik het steeds minder leuk te vinden. Er zijn namelijk zóveel RPG's, en dan is de meerderheid ervan ook nog van het type "meer van hetzelfde". En de posts die er in sneltreinvaart worden gemaakt zijn ook al niet van bijster hoge kwaliteit. Eigenlijk mis ik een interessante fantasy-RPG met een sterke verhaallijn die niet na twaalf topics langzamerhand een soort kruising wordt tussen porno en goedkope heldenverhalen (you know what I mean), want daar is gewoon echt niets aan :c Maar om die nou zelf te maken... nee, daar heb ik echt geen tijd en zin voor.

    Dus zoek ik iemand die wel zo'n soort "twee-persoons" RPG met mij wil doen. Via msn of pb dan wel te verstaan, want in die topics gaat het me allemaal veel te snel, en ik heb ook écht geen tijd om dat allemaal bij te houden. Wat voor persoon ik zoek: iemand met een goede beheersing van de Nederlandse taal en wat originaliteit en inspiratie. Lange posts zijn ook een pro, en ik RPG liever niet met mensen die jonger zijn dan 14 jaar (forgive me, maar dat kun je niet echt serieus nemen). Oh, en mijn favoriete genre van RPG is toch echt wel fantasy, hoewel een zwaar reality-thema wat mij betreft ook mag. Géén fanfictie a.u.b., dan speelt mijn Mary Sue-antenne weer op. Brrrr.

    En zie mij hier nu nul reacties op krijgen, ghehe. I know, ik vraag best veel van je, maar je krijgt er wel veel voor terug /shot


    there is a certain beauty in setting the world on fire and watching from the center of the flames.

    Ik zou best wel willen. Ik ben bijna 15 dusja. Mijn aBN zit er niet bij. ik kan het wel maar er zullen altjid spellingsfouten inzitten. Kwa ,.?! tsja dat zie ik vanzelf wel. ik hou ook fantasy maar hoe bedoel je fanfic bedoel je geen twilight enz.

    Ik hou van twilight, glee, one direction en hongerspelen


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Ik bedoel daarmee idd dat ik liever geen RPG's doe gebaseerd op een of andere film of boek, daar vind ik zelf niet veel aan (maar goed, ieder z'n ding).


    there is a certain beauty in setting the world on fire and watching from the center of the flames.

    Het klinkt wel leuk, maar ik word er altijd zo zenuwachtig van bij mensen die ik niet ken haha.


    Your make-up is terrible

    Ik zou op zich wel willen, al heb ik niet altijd zo veel inspiratie voor RPG's.


    Ex astris, sciencia

    Ik heb wel interesse. Ondertussen RPG ik nu al 3 à 4 jaar, dus heb ik wel enige basis. Als je wilt kan ik steeds een voorbeeld via PB sturen. Ik speel in de derde persoon en in de verleden tijd. Als je het wat vind, dan hoor ik wel van je. (:


    En het moeilijkst is niet het communiceren van, maar het toegeven aan jezelf.

    Ah, mij lijkt het wel echt superleuk! Ik zoek ook al best een lange tijd naar een RPG-maatje, hihi. Wil je ook nog mijn leeftijd weten of..? Hehe. :'D


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Oh ik wil ook wel, ik ben 15 (:.
    Fantasy vind ik zelf ook leuk, dus als je nog iemand zoekt kan je altijd PB'en (:


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Assassin schreef:
    Het klinkt wel leuk, maar ik word er altijd zo zenuwachtig van bij mensen die ik niet ken haha.

    Haha, same. ;$


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Ik wil ook wel, maar ik ben tien, al vind ik Fantasy wel heel leuk. Maar ach, hopelijk vind je iemand die goed met je kan RPG'en (:.


    May the odds be ever in your favor!

    Het lijkt me heel leuk ik rpg nog met andere mensen via pb dus waarom niet? We kunnen kijken of he klik en we goed opelkaar kunnen reageren.

    Lijkt me wel leuk. Ik heb nog nooit een RGP gedaan en die RGP topics hangen me echt de keel uit, het gaat razend snel waardoor ik het onprettig vind om mee te doen en dat terwijl sommige ideeën me best aan spreken. Daarnaast hou ik zelf erg van fantasy, heb ook wel eens een idee gehad voor een fantasy verhaal met onbekende personen en ik ben ouder dan 14 jaar


    Physics is awesome